tolisfar Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Έκανες μεγάλο λάθος που δεν άνοιξες claim στο paypal πριν ληξει ο χρόνος του dispute. οντως!απλα πιστευα εχω να κανω με σοβαρους πωλητες οχι με μπακαλικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 οντως!απλα πιστευα εχω να κανω με σοβαρους πωλητες οχι με μπακαλικο Μιλάμε σε άλλα θέματα για τα κινέζικα καταστήματα, αλλά φίλε δεν διάβαζες λίγο για το συγκεκριμένο κατάστημα πριν παραγγείλεις από εκεί; Έχει φάει άπειρο κράξιμο. Όποιος το εμπιστεύεται για να γλυτώσει 10-15€ , πρέπει να είναι έτοιμος για όλα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μιλάμε σε άλλα θέματα για τα κινέζικα καταστήματα, αλλά φίλε δεν διάβαζες λίγο για το συγκεκριμένο κατάστημα πριν παραγγείλεις από εκεί; Έχει φάει άπειρο κράξιμο. Όποιος το εμπιστεύεται για να γλυτώσει 10-15€ , πρέπει να είναι έτοιμος για όλα. ενταξει οταν το πηρα ειχε κανα 30αρι+ διαφορα.αν ηταν για 10-15 δεν θα το σκεφτομουν!απλα απαραδεχτοι.το εγραψα και εκει απλα περισσοτερο μην την πατησουν αλλοι.και ακομη δεν ξερω τι εχει τωρα μου εχει μεινει στο εικονιδειο του flyme που γυριζει.υπαρχει περιπτωση να βρω ακρη εδω ελλαδα?ειναι στην τριχα κριμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Παιδιά το τηλέφωνο όπως σας είπα και πιο πάνω το πήρα σήμερα. Πραγματικά είναι το καλύτερο τηλέφωνο που είχα ποτέ μου! Απίστευτη οθόνη με υπερβολικά καλή μπαταρία! Από λειτουργικό; έχω τρελαθεί! Θα το πρότεινα σε κάποιον με κλειστά μάτια! Και κάθονται εδώ οι φίλοι μου με τα "samsung galaxy grand prime" και πιστεύουν πως επειδή το δικό μου είναι κινέζικο πάει να πει και ότι είναι μούφα! Αρε γατάκια.... Για αυτή τη σωστή αγωγή του καταναλωτη που όλοι μιλάνε άραγε την έχει πάρει είδηση κανένας; δεν έχω λόγια... Μου φαίνεται πως ΑΝ χρειαστεί να το αλλάξω ΚΑΠΟΙΑ στιγμή θα πάρω ξανά Meizu. Τα χρήματα μου δεν τα ξαναπετω σε sammy και lg κ.α.. Άντε θα το σκεφτώ ίσως για καμιά Xiaomi αλλά χλωμό το βλέπω.... Είμαι ερωτευμένος με το μαραφετι! Υ.Γ. Φλασαρα την τελευταία ρομ που τελειώνει σε "Α" και μου χάθηκαν τα ελληνικά :( . Όχι ότι με πειράζει αλλά μήπως φλασαρα κάποια λάθος ρομ; ήθελε τίποτα να τελειώνει σε "I"; είμαι καινούργιος στο περιβάλλον γι αυτό παρακαλώ συγχωρεστε με για την άγνοια μου :P Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Παιδιά το τηλέφωνο όπως σας είπα και πιο πάνω το πήρα σήμερα. Πραγματικά είναι το καλύτερο τηλέφωνο που είχα ποτέ μου! Απίστευτη οθόνη με υπερβολικά καλή μπαταρία! Από λειτουργικό; έχω τρελαθεί! Θα το πρότεινα σε κάποιον με κλειστά μάτια! Και κάθονται εδώ οι φίλοι μου με τα "samsung galaxy grand prime" και πιστεύουν πως επειδή το δικό μου είναι κινέζικο πάει να πει και ότι είναι μούφα! Αρε γατάκια.... Για αυτή τη σωστή αγωγή του καταναλωτη που όλοι μιλάνε άραγε την έχει πάρει είδηση κανένας; δεν έχω λόγια... Μου φαίνεται πως ΑΝ χρειαστεί να το αλλάξω ΚΑΠΟΙΑ στιγμή θα πάρω ξανά Meizu. Τα χρήματα μου δεν τα ξαναπετω σε sammy και lg κ.α.. Άντε θα το σκεφτώ ίσως για καμιά Xiaomi αλλά χλωμό το βλέπω.... Είμαι ερωτευμένος με το μαραφετι! Υ.Γ. Φλασαρα την τελευταία ρομ που τελειώνει σε "Α" και μου χάθηκαν τα ελληνικά :( . Όχι ότι με πειράζει αλλά μήπως φλασαρα κάποια λάθος ρομ; ήθελε τίποτα να τελειώνει σε "I"; είμαι καινούργιος στο περιβάλλον γι αυτό παρακαλώ συγχωρεστε με για την άγνοια μου :P Φίλε όλες οι Α δεν έχουν Ελληνικά εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να βάλεις την Ι αλλά είναι λίγο μανούρα, αλλά δεν κερδίζεις κάτι αφού οι Ι δεν έχουν αναβαθμιστεί εδώ και πολύ καιρό. Όσο για το πόσο καλό είναι το κινητό, το ξέρουμε εδώ και 1 χρόνο που κυκλοφορεί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 ξερει καποιος που μπορω να το επιασκευασω εδω ελλαδα με συμφερον κοστος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 ξερει καποιος που μπορω να το επιασκευασω εδω ελλαδα με συμφερον κοστος? Make it to work πολυ καλοι στην δουλεια τους οτι εχω στειλει εχω βρει ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Make it to work πολυ καλοι στην δουλεια τους οτι εχω στειλει εχω βρει ακρη. ευχαριστω!που ειναι ομως?ειμαι επαρχια.εχουν καποιο λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 ευχαριστω!που ειναι ομως?ειμαι επαρχια.εχουν καποιο λινκ? http://www.makeitwork.gr/epikoinonia.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 http://www.makeitwork.gr/epikoinonia.html Σε ευχαριστώ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Make it to work πολυ καλοι στην δουλεια τους οτι εχω στειλει εχω βρει ακρη. Δηλαδή μπορούν να επισκευασουν και το m1 note; Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 πεταει το εργαλειο με την stable rom αλλα το προβλημα με τις ειδοποιησεις παραμενει,,,,,το viber μ ενδιαφερει περισσοτερο....δεν μπορω να καταλαβω τι φταει και πως διορθωνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 πεταει το εργαλειο με την stable rom αλλα το προβλημα με τις ειδοποιησεις παραμενει,,,,,το viber μ ενδιαφερει περισσοτερο....δεν μπορω να καταλαβω τι φταει και πως διορθωνεται... Έχουμε πει τόσες φορές τα βήματα. Όποιος τα ακολουθεί πιστά θα έχει και ειδοποιήσεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Έχουμε πει τόσες φορές τα βήματα. Όποιος τα ακολουθεί πιστά θα έχει και ειδοποιήσεις. Εγώ έχω τις εφαρμογές που θέλω ειδοποιήσεις να είναι auto-run αλλά και πάλι π.χ. το ινστα δεν μου δείχνει ειδοποιήσεις... :( Το viber όμως νομίζω μου χτυπάνε... δεν ξέρω θα το ξανακοιτάξω... Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 (edited) Βρήκα ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ τη λύση μετά από πολύ ψαχουλεμα στο φόρουμ: 1) Καθαρίζεις όλες τις ενεργές εφαρμογές 2) ανοίγεις τις εφαρμογές που θες να σου δίνουν ειδοποιήσεις και επιστρέφεις στην κεντρική οθόνη με το πλήκτρο ΗΟΜΕ και οχι το πίσω. 3) στις ενεργές εφαρμογές πατάς παρατεταμένα τη μπάρα που λέει το όνομα της εφαρμογής και εμφανίζεται ένα λουκέτο 4) τώρα θα πρέπει να παίρνετε χωρίς πρόβλημα τις ειδοποιήσεις σας! Έσκασα μέχρι να το βρω! :D ελπίζω να βοήθησα για όποιον είχε το ίδιο πρόβλημα! Edited February 12, 2016 by Aristokratis Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 πεταει το εργαλειο με την stable rom αλλα το προβλημα με τις ειδοποιησεις παραμενει,,,,,το viber μ ενδιαφερει περισσοτερο....δεν μπορω να καταλαβω τι φταει και πως διορθωνεται... Δες το τελευταίο ποστ μου. Εμένα δούλεψε! Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmathiou4 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 εγω εκανα αυτα σε οποια εφαρμογη θελω να περνω ειδοποιησεις και δουλευει μια χαρα (το ειδα απο meizufans.eu) Security App ➡Permissions ➡AutoRun Management Security App ➡ Power ➡ App Management ➡Autoclean Whitelist Security App ➡Accelerator ➡Memory➡ Accelerator Whitelist Settings ➡ Battery ➡Rankings ➡App Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 εγω εκανα αυτα σε οποια εφαρμογη θελω να περνω ειδοποιησεις και δουλευει μια χαρα (το ειδα απο meizufans.eu) Security App ➡Permissions ➡AutoRun Management Security App ➡ Power ➡ App Management ➡Autoclean Whitelist Security App ➡Accelerator ➡Memory➡ Accelerator Whitelist Settings ➡ Battery ➡Rankings ➡App Αυτά είναι τα βήματα που ανέφερα πιο πριν και που τα έχω ποστάρει άλλες 2-3 φορές παλιότερα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 παιδια flyme 5 σε ιντερνατιοναλ εκδοση οπως η 4.5.7i δεν θα βγει για να την βαλουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Εξαρτάται από την εταιρία. Όπως μπορείς να δεις και μόνος σου, οι International roms έχουν να ενημερωθούν εδώ και πολύ καιρό. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα πάρουν και αυτές την Flyme 5. Μέχρι τότε αναμένουμε... Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0trikas Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Παιδια προβλημα ενω φορτιζα και ειχε φτασει στο 89℅ εβγαλα το τηλ απο την πριζα για να μιλησω στο τηλ και ξαφνικα εκλεισε και δεν ξανανοιξε.Προσπαθησα να το ανοιξω τιποτα ουτε φορτιζει ουτε ανοιγει.Εχει προβλημα η μπαταρια του η φορτιση του δεν μπορω να καταλαβω?Ξερει καποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Παιδιά μια ερώτηση. Υπάρχουν heads-up notifications στη Flyme 5; Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Παιδιά μια ερώτηση. Υπάρχουν heads-up notifications στη Flyme 5; Ναι φίλε κανονικά Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 βγηκε η Flyme OS 5.6.2.16 beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Στο youtube οταν παιζει βιντεακια και πατατε για full screen παιζει κανονικα η παγωνει η εικονα και το βιντεο συνεχιζει κανονικα ο ηχος;Στην τελευταια beta μπορει να μου πει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts