three_brothers1 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Λίγες ώρες με την. 29. Κανένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις. Το μόνο που μου έβγαλε είναι ότι για καποιον λογο δεν ανοίγει το SwiftKey καθόλου. Ενώ μέχρι πριν λίγο δουλευε κανονικά. Εβαλα την beta και ελπίζω να δουλεύει κομπλέ Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Λίγες ώρες με την. 29. Κανένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις. Το μόνο που μου έβγαλε είναι ότι για καποιον λογο δεν ανοίγει το SwiftKey καθόλου. Ενώ μέχρι πριν λίγο δουλευε κανονικά. Εβαλα την beta και ελπίζω να δουλεύει κομπλέ εμενα παντως οτι και να δοκιμασα στην flyme 5 ειδοποιησεις δεν ερχονται....gmail , kai viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 εμενα παντως οτι και να δοκιμασα στην flyme 5 ειδοποιησεις δεν ερχονται....gmail , kai viber Διάβασα ότι κάποιος το έλυσε κάνοντας τα system apps. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 (edited) Διάβασα ότι κάποιος το έλυσε κάνοντας τα system apps. Ή αγορασμενη έκδοση του titanium έχει τέτοια επιλογή...να κανείς μια εφαρμογή που κατεβάσες system app. Από εκεί και πέρα τι αλλάζει όμως; Τα updates των εφαρμογών θα περνιούνται κανονικά; Όταν κάνουμε update to τηλέφωνο θα μένουν ως έχουν; Υ.Γ Δοκίμασα να κάνω το escore όπου έχω θέμα με τις ειδοποιήσεις , την έκανα system app αλλά και πάλι δεν σαλευε και πολύ οι ειδοποιήσεις και το εβγαλα. Edited January 4, 2016 by puzzle21 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Ή αγορασμενη έκδοση του titanium έχει τέτοια επιλογή...να κανείς μια εφαρμογή που κατεβάσες system app. Από εκεί και πέρα τι αλλάζει όμως; Τα updates των εφαρμογών θα περνιούνται κανονικά; Όταν κάνουμε update to τηλέφωνο θα μένουν ως έχουν; Υ.Γ Δοκίμασα να κάνω το escore όπου έχω θέμα με τις ειδοποιήσεις , την έκανα system app αλλά και πάλι δεν σαλευε και πολύ οι ειδοποιήσεις και το εβγαλα. Δεν το έχω δοκιμάσει,εγώ είπα ότι διάβασα εδώ μέσα. Κάποιοι είχαν θέματα και έτσι λύθηκε Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moil Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Από ποια έκδοση σε ποια πηγές; Από kk στην. 9. Για να περάσω την. 22 πρέπει να κάνω καθαρό update γιατί από όσο διάβασα εδώ με ota αφού είμαι root δεν μπορώ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Από kk στην. 9. Για να περάσω την. 22 πρέπει να κάνω καθαρό update γιατί από όσο διάβασα εδώ με ota αφού είμαι root δεν μπορώ. Ευχαριστώ Σε τέτοια μεγάλα Update θα πρέπει να κάνεις clean install με factory reset Το κινητό Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 (edited) μου εβγαλε την 5.6.1 betα και προσπαθουσα να μπω στο flyme account τοση ωρα μαλλον εξαιτιας του θα ηταν edit:Συνεχιζει να μην μπορει να μπει εχετε θεμα και εσεις? Edited January 5, 2016 by ypatios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Ναι και εγω που αναβαθμισα δεν μπαινει με τιποτα ολο system is busy βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εμένα πέρασε την 5.6 μια χαρά πάνω από ροοταρισμενη 5.5.29, αλλά για πρώτη φορά κόλλησε όλο το κινητό όταν πήρα μηνύματα στο FB messenger. Ήθελε restart μετά. Για να δούμε πώς τα πάει γενικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Πλεον κανενα προβλημα συνδεθηκε και συγχρονιστηκε μονο του(?)στον meizu account Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Έπεσε και το Antutu. Από 50κ στα 48500. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εμένα πέρασε την 5.6 μια χαρά πάνω από ροοταρισμενη 5.5.29, αλλά για πρώτη φορά κόλλησε όλο το κινητό όταν πήρα μηνύματα στο FB messenger. Ήθελε restart μετά. Για να δούμε πώς τα πάει γενικά. Σου έβγαλε ota Update η κατέβασες την Ρομ αλλά δεν έκανες clear data; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Σου έβγαλε ota Update η κατέβασες την Ρομ αλλά δεν έκανες clear data; Είπαμε δεν παίζει ΟΤΑ με ροοτ. Κατέβασα και φλασαρα χωρίς clear. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Είπαμε δεν παίζει ΟΤΑ με ροοτ. Κατέβασα και φλασαρα χωρίς clear. Οι ειδοποιήσεις βαράνε κανονικά; γιατί στην. 29 μια παίζουν μια όχι. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Οι ειδοποιήσεις βαράνε κανονικά; γιατί στην. 29 μια παίζουν μια όχι. Ναι στα περισσότερα μια χαρά. Το Inbox ποτέ δεν μου έπαιξε καλά στις ειδοποιήσεις. Ποιο σου έχει θέμα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ναι στα περισσότερα μια χαρά. Το Inbox ποτέ δεν μου έπαιξε καλά στις ειδοποιήσεις. Ποιο σου έχει θέμα; Μόνο το whatsapp με ενδιαφέρει. Αυτό έχω μόνο να μένει ανοιχτό. Το κουλό είναι ότι το facebook δεν το έχω να έρχονται ειδοποιήσεις και όμως έρχονται κανονικά. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Μόνο το whatsapp με ενδιαφέρει. Αυτό έχω μόνο να μένει ανοιχτό. Το κουλό είναι ότι το facebook δεν το έχω να έρχονται ειδοποιήσεις και όμως έρχονται κανονικά. Έχουν αναφερθεί κάποια κόλπα στις προηγούμενες σελίδες για τις ειδοποιήσεις. Τα δοκίμασες; Το whatsup δεν το δουλεύω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Έχουν αναφερθεί κάποια κόλπα στις προηγούμενες σελίδες για τις ειδοποιήσεις. Τα δοκίμασες; Το whatsup δεν το δουλεύω. Πέραν του system App δεν είδα κάτι θα κοιτάξω πάλι. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 δεν μπορω με τιποτα να κανω τις ειδοποιησεις να παιξουν.εχω δοκιμασει οτι εχουν πει τα παιδια εως και 20 σελιδες πισω.ενω με την 4.5.7 επαιζαν κανονικα στις νεες beta δεν παιζουν.με ενδιαφερει ΜΟΝΟ το whatsapp..δοκιμασα απο security οτι setting υπαρχει,το πατησα να εχει λουκετο στα recent apps και παλι τιποτα..μετα απο 10-15 λεπτα κλεινει η εφαρμογη και αυτο το καταλαβαινω απο το whatsapp web που μου χανει την συνδεση. το ωραιο ειναι οτι στο gmail ερχονται κανονικα και ας το εχω κλειστο απο security (αλλα εχω το sync on) Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 δεν μπορω με τιποτα να κανω τις ειδοποιησεις να παιξουν.εχω δοκιμασει οτι εχουν πει τα παιδια εως και 20 σελιδες πισω.ενω με την 4.5.7 επαιζαν κανονικα στις νεες beta δεν παιζουν.με ενδιαφερει ΜΟΝΟ το whatsapp..δοκιμασα απο security οτι setting υπαρχει,το πατησα να εχει λουκετο στα recent apps και παλι τιποτα..μετα απο 10-15 λεπτα κλεινει η εφαρμογη και αυτο το καταλαβαινω απο το whatsapp web που μου χανει την συνδεση. το ωραιο ειναι οτι στο gmail ερχονται κανονικα και ας το εχω κλειστο απο security (αλλα εχω το sync on) φιλε μου το ειχα πει και εγω,,,με τις βετα ειδοποιησεις τιποτα... ενω με 4.5.7ι ολα οκ... δεν ξερω τι μαμακιες κανουν με τις βετα..ασ ελπισουμε στη τελικη εκδοση να παιζουν κανονικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 φιλε μου το ειχα πει και εγω,,,με τις βετα ειδοποιησεις τιποτα... ενω με 4.5.7ι ολα οκ... δεν ξερω τι μαμακιες κανουν με τις βετα..ασ ελπισουμε στη τελικη εκδοση να παιζουν κανονικα.. ξανα γυρισες στην 4.5.7; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 ξανα γυρισες στην 4.5.7; το εκανα 2 φορες αλλα τελικα εμεινα στην βετα γιατι μ αρεσει περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moil Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Σε τέτοια μεγάλα Update θα πρέπει να κάνεις clean install με factory reset Το κινητό Για να πάω από κκ σε . 9 πάτησα στο update το wipe app data. Αυτό δεν είναι αρκετό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Για να πάω από κκ σε . 9 πάτησα στο update το wipe app data. Αυτό δεν είναι αρκετό; ναι φιλε.............. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts