Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Έκανα update ξεχνώντας να κάνω clear data και μου έχει κολλύσει στο συννεφάκι του flyme.Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δυστυχως την πατησα.Δεν εκανα clear data και τωρα δεν ανοιγει.Μηπως γνωρίζεις τι πρεπει να κανω

Σύνδεσέ το με το pc και θα δεις ένα φάκελο recovery με χωρητικότητα περίπου 1gb. Πέρνα μέσα τη ρομ και μετά άνοιξε το κινητό πατώντας power και volume up ή down (δε θυμάμαι ποιο). Μέσα απ' το recovery θα κάνεις κανονικά την εγκατάσταση.

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά λίγη βοήθεια please!

Έχω ένα m1 note με 4.4.4 Ρομ και το τηλ. σέρνεται κυριολεκτικά, έστειλα μήνυμα στην meizu και μου απάντησαν τα εξής :

Απ ότι κατάλαβα φοράω την κινέζικη Ρομ τι να κάνω, μπορώ να βάλω την international?

Από ότι κατάλαβα από τα φτωχά τους αγγλικά που πρότειναν να φλασάρω την τελευταια international rom. Που την βρίσκω και πως την φλασάρω χωρίς να χάσω ότι έχω στο τηλεφωνο.

Subject: Re: please help me

Date: Thu, 17 Sep 2015 02:55:03 +0000

Dear customer,

Thanks for supporting MEIZU.

We are deeply sorry for the inconvenience caused.

Sorry to inform you that A/U/C flyme firmware are Chinese version, the I version is the international version, they are not match and compatible, thus you can't change the firmware from A/U/C version to I version.

We suggest that you flash your device to see whether it can be better.

Have a nice day.

Best Regards

Meizu Mart Team

Lexie

Official Website:http://www.meizu.com/en | Store: http://www.meizumart.com/

cid:_Foxmail.0@BDA7775A-E504-4251-AE82-9C426CC36FF7www.facebook.com/meizucid:_Foxmail.1@760D9B92-5251-4A22-9E3F-3B1482E38B1Ewww.twitter.com/meizutechcid:_Foxmail.2@DBED9A20-45D1-4AB6-ABB1-709AF9923D5Fwww.linkedin.com/company/meizu

Date: 2015-09-16 21:09

To: mzcs

Subject: please help me

Dear sir/madam

I bought from china a few months ago m1 note.

Serial Number is ..........

Adroid version is 4.4.4.

Flyme os 4.2.0.5A

I had a few problems with the language and searching tool for the contacts didn't work and some of the aplications are for the chinese market.

I would like to change rom from chinese to international without loosing all the data from my phone.

I would like your help please.

Thank you in advance

Παιδιά λίγη βοήθεια please!

Έχω ένα m1 note με 4.4.4 Ρομ και το τηλ. σέρνεται κυριολεκτικά, έστειλα μήνυμα στην meizu και μου απάντησαν τα εξής :

Απ ότι κατάλαβα φοράω την κινέζικη Ρομ τι να κάνω, μπορώ να βάλω την international?

Από ότι κατάλαβα από τα φτωχά τους αγγλικά που πρότειναν να φλασάρω την τελευταια international rom. Που την βρίσκω και πως την φλασάρω χωρίς να χάσω ότι έχω στο τηλεφωνο.

Δεν φταίει η Ρομ αν σέρνεται το κινητό σου φίλε, αλλά η χρήση που του κανεις.

Πολλοί είμαστε εδώ με Κινέζικες Rom U και πάει σφαίρα.

Οπότε ή ψάχνεις να δεις τι έκανες και δημιούργησε το πρόβλημα ή ψάχνεις να βάλεις άλλη Ρομ (που από ότι κατάλαβα σε δυσκολεύει σαν διαδικασία) και που μπορεί στην αρχή να σου δώσει μια πιο γρήγορη συσκευή, αλλά να ξαναποκτησεις μετά το ίδιο πρόβλημα, εφόσον δεν ξέρεις τι και πώς.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν φταίει η Ρομ αν σέρνεται το κινητό σου φίλε, αλλά η χρήση που του κανεις.

Πολλοί είμαστε εδώ με Κινέζικες Rom U και πάει σφαίρα.

Οπότε ή ψάχνεις να δεις τι έκανες και δημιούργησε το πρόβλημα ή ψάχνεις να βάλεις άλλη Ρομ (που από ότι κατάλαβα σε δυσκολεύει σαν διαδικασία) και που μπορεί στην αρχή να σου δώσει μια πιο γρήγορη συσκευή, αλλά να ξαναποκτησεις μετά το ίδιο πρόβλημα, εφόσον δεν ξέρεις τι και πώς.

Φιλε δεν ειναι δικο μου το κινητο ειναι κολλητου και μπηκαμε στο φορουμ απο τον λογαριασμο μου για να ρωτησουμε το τι και πως,εγω ρωτησα απο που μπορω να κατεβασω την international rom και πως να την φλασαρω (θελει twrp η cwr η φλαραρεται απο την δικια του recovery?),του φιλου του ειχε ερθει με την international αλλα του το φλασαρε παλαιοτερα καποιος σε κινεζικη (δεν τον βρισκει πια!)!

Φιλε δεν ειναι δικο μου το κινητο ειναι κολλητου και μπηκαμε στο φορουμ απο τον λογαριασμο μου για να ρωτησουμε το τι και πως,εγω ρωτησα απο που μπορω να κατεβασω την international rom και πως να την φλασαρω (θελει twrp η cwr η φλαραρεται απο την δικια του recovery?),του φιλου του ειχε ερθει με την international αλλα του το φλασαρε παλαιοτερα καποιος σε κινεζικη (δεν τον βρισκει πια!)!

Από το επίσημο site της Meizu πηγαίνεις εκεί που λέει flyme, πατάς downloads και μετά βρίσκεις τις ρομ του Μ1 Note. Κατεβάζεις τη ρομ στο κινητό και την κάνεις install εντοπίζοντάς την από τον file manager της meizu που λέγεται document.

Από τη στιγμή που έχεις kitkat πρέπει να κατεβάσεις ρομ kitkat για να κάνεις εγκατάσταση χωρίς clean install.

International είναι οι I roms.

Edited by eimai_kala

Αφού μπορεί να μπει η Ι, θα ψάξεις από εκεί που σου είπαν να κατεβάσεις την 4.2.0.6Ι

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα στο φόρουμ.απεκτησα και εγώ το meizu και έχω μερικές απορίες.ενω όλα έχουν συγχρονιστεί σωστα η εφαρμογή viber ανοίγει αλλά δεν αναγνωριζει καμία επαφη.αντιμετωπιζετε και εσείς τετοι ο θέμα;μου βγάζει συνέχεια σφάλμα στην οθόνη επαφών.επίσης που μπορω να βρω την επιλογή για τις ειδοποιήσεις των εφαρμογών;;

Βασικά αντιμετωπιζω και άλλο θέμα.έβαλα και μια δεύτερη κάρτα για να το δοκιμασω ως δικαρτο και ενω διςγραψα τις επαφες και αφαίρεσαν την καρτα κατα την πληκτρολόγηση μου τις εμφανίζει ξανά..άτομο flyme με εχεις κατά μπερδέψει..την βοήθεια σας..

Edited by referi

Έχει ανοίξει κανείς το καπάκι;Υπάρχει κάποια δικλείδα ασφαλείας(αυτοκόλλητο,ταινία) που να δείχνει παραβίαση;

Θέλω να το στείλω πίσω οσονούπω λόγω καμμένων πίξελ, αλλά έφαγε μια τούμπα και στην πάνω δεξιά γωνία το καπάκι(πλαστικό μέρος) έχει ένα μικρό χτύπημα.Δεν είναι και τόσο εμφανές αλλά άμα το ψυρίσουν ίσως(??) το βγάλουν εκτός εγγύησης(??).Οπότε σκέφτομαι να παραγγείλω γνήσιο ανταλλακτικό και να το αλλάξω ώστε να μην έχω ντράβαλα.Όποιος έχει κάνει επέμβαση στο κινητό και μπορεί να απαντήσει στο παραπάνω θα του ήμουν ευγνώμων.:)

Είμαι πάλι με lollipop αλλά η εφαρμογή locale more δεν μου περνά Ελληνικά.Υπάρχει άλλος τρόπος;

Σημερα ξαφνικα το πρωι η καμερα ειναι κολλημενη στην μπροστινη καμια ιδεα κανεις εκτος απο το να φυγει πισω?

Ενταξει το εφτιαξα

Edited by efmakis

Κανενα νεο.για την flyme os 5 την εκδοση εχουμε;; ξερουμε αν θα το παρει το m1;;

Κανένα αλλά θεωρώ πιθανό να την πάρει μιας και η Meizu γενικά υποστηρίζει τα κινητά της. Να το δούμε και στην πράξη όμως...

Εκανα το λαθος να παω απο την 4.5.5A πισω στην 4.2.0.5A χωρις να κανω clear data και τωρα εχει κολλησει στο logo του flyme.Δοκιμασα να κανω την διαδικασια με το recovery αλλα οταν επιλεγω μονο το upgrade κολλαει παλι στο logo .Πρεπει τωρα αναγκαστικά να επιλεξω και το απο κατω (clear data αν θυμαμαι καλα) για να γινει ?Απλα δυστυχώς δεν εχω κρατήσει backup..

Εκανα το λαθος να παω απο την 4.5.5A πισω στην 4.2.0.5A χωρις να κανω clear data και τωρα εχει κολλησει στο logo του flyme.Δοκιμασα να κανω την διαδικασια με το recovery αλλα οταν επιλεγω μονο το upgrade κολλαει παλι στο logo .Πρεπει τωρα αναγκαστικά να επιλεξω και το απο κατω (clear data αν θυμαμαι καλα) για να γινει ?Απλα δυστυχώς δεν εχω κρατήσει backup..

Clear data κανονικά. Επαφές θα έχεις αν τις έχεις συγχρονίσει με το mail σου. Το μόνο που θα χάσεις είναι κάποια saves σε κάποιες εφαρμογές τύπου games. Τα υπόλοιπα, σε περίπτωση που δεν έχεις παγώσει ορισμένες stock εφαρμογές της Meizu, ενδεχομένως να έχουν συγχρονιστεί. Αυτό είχε γίνει σε μένα τουλάχιστον όταν αναβάθμισα με clear data σε 5.1.

Κανένα αλλά θεωρώ πιθανό να την πάρει μιας και η Meizu γενικά υποστηρίζει τα κινητά της. Να το δούμε και στην πράξη όμως...

Τι υποστηρίζει, που επίσημα οι U/C δεν έχουν πάρει την LOLLIPOP, την οποία είχε υποσχεθεί η εταιρεία από τον Ιούνη και φτάσαμε Οκτώβρη.

Amazon Fire stick 4k max

Παιδες η εγγύηση απο Coolicool, είναι 6 μήνες? Γιατί τωρα που θέλω να γυρίσω πίσω το κινητό λογο της blurry and wash out χρωμάτων οθονη, μου λένε στειλτο μας να το δούμε αλλα μονο θα το φτιάξουμε, μα τους λεω δεν φτιάχνεται μαλλον apo day one ειναι το προβλημα απλα μαλλον στην πορεία έγινε πιο έντονο, και μου λένε δεν είναι μέσα στην εγγύηση πλέον οπότε δεν θα μπορέσουν ν κάνουν κατι διαφορετικό. 1 χρονο δεν έπρεπε να εχει το λιγότερο? :(

Το κινητό αγοράστηκε Μάρτιο του '15.

Παιδιά βοήθεια! Κρασάρει η οθόνη του κινητού.Του έκανα update με clear data και κανει τα ίδια.Οταν το έχω ανοιχτό μετά από λίγη ώρα φτιάχνει.Οταν το κλείσω και παω να το ξανανοίξω πάλι κρασάρει.Τι μπορεί να φταίει;

Τι υποστηρίζει, που επίσημα οι U/C δεν έχουν πάρει την LOLLIPOP, την οποία είχε υποσχεθεί η εταιρεία από τον Ιούνη και φτάσαμε Οκτώβρη.

Αν δεν είχε πρόθεση να αναβαθμίσει, ούτε beta δε θα βλέπαμε. Από κει και πέρα, υπάρχουν τα ΜΧ2, ΜΧ3 ως παραδείγματα αυτού που λέω. Πιστεύω πως θα τη δούμε και τη stable και δικαίως τη ζητάμε, οι νέες beta εκδόσεις όμως σίγουρα αποτελούν προσπάθειες υποστήριξης από την εταιρία.

Παιδες η εγγύηση απο Coolicool, είναι 6 μήνες? Γιατί τωρα που θέλω να γυρίσω πίσω το κινητό λογο της blurry and wash out χρωμάτων οθονη, μου λένε στειλτο μας να το δούμε αλλα μονο θα το φτιάξουμε, μα τους λεω δεν φτιάχνεται μαλλον apo day one ειναι το προβλημα απλα μαλλον στην πορεία έγινε πιο έντονο, και μου λένε δεν είναι μέσα στην εγγύηση πλέον οπότε δεν θα μπορέσουν ν κάνουν κατι διαφορετικό. 1 χρονο δεν έπρεπε να εχει το λιγότερο?

Το κινητό αγοράστηκε Μάρτιο του '15.

Το κάθε κατάστημα προφανώς έχει τη δική του πολιτική.

Ξερεις κανεις πως ρουταρω την 4.5.6A δεν το βρισκω

Πάς Accounts,My Flyme,MzAccount,πατάς την πρώτη επιλογή,Personal settings,πατάς προτελευταία system privileges,

και κάντο open βάζοντας τον κωδικό σου.

Χρήστος.

Ξερεις κανεις πως ρουταρω την 4.5.6A δεν το βρισκω

Να υποθέσω ότι δεν είχες ροοτάρει καμία προηγούμενη έκδοση και πήγες και έβαλες την τελευταία beta έκδοση κατευθείαν;

Amazon Fire stick 4k max

Να υποθέσω ότι δεν είχες ροοτάρει καμία προηγούμενη έκδοση και πήγες και έβαλες την τελευταία beta έκδοση κατευθείαν;

Θελω να περασω flyme5 και πρεπει να ειναι ρουταρισμενο για να δω αμα μπορω να το εγκαταστησω

----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θελω να περασω flyme5 και πρεπει να ειναι ρουταρισμενο για να δω αμα μπορω να το εγκαταστησω

Ναι δεν χρειαστηκε το δεχτηκε ετσι και χωρις clear data.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βασικα το κανω ετσι γιατι κραταει τα ελληνικα αμα κανω clear data θα χασω την γλωσσα

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βασικα το κανω ετσι γιατι κραταει τα ελληνικα αμα κανω clear data θα χασω την γλωσσα

Μετα την 4.5.4 και να μην κανεις clear data δεν εχεις προβλημα με το update

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μετα την 4.5.4 και να μην κανεις clear data δεν εχεις προβλημα με το update

Για να περασω flyme5 ζηταει να εχεις το αρχειο στο root ενω στα 4.5 το εκανες απο το download

Πότε βγήκε Flyme5 για το κινητό μας;;

Amazon Fire stick 4k max