mitsospap Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 (edited) Παρελαβα και εγω απο fastcardtech μετα απο 25 μερες ενα λευκο 16αρι με δωρο θηκη σιλικονης και ζελατινα.Το κινητο ηρθε με την Flyme OS 4.2.0.5U.Ολα δουλευουν αψογα απλα το doubletap με παιδευει καμια φορα για να ξεκλειδωσει. Edited July 16, 2015 by mitsospap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Έχει κανείς άλλος θέμα με τα google services αυτές τις μέρες; Από χθες μου βαράνε συνέχεια μήνυμα ότι πρέπει να σταματήσουν. Αλλά δεν βλέπω πρόβλημα στην γενική λειτουργία. Περνα google services 7.8.87 απο apkmirror θα φτιαξει αμεσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Παρελαβα και εγω απο fastcardtech μετα απο 25 μερες ενα λευκο 16αρι με δωρο θηκη σιλικονης και ζελατινα.Το κινητο ηρθε με την Flyme OS 4.2.0.5U.Ολα δουλευουν αψογα απλα το doubletap με παιδευει καμια φορα για να ξεκλειδωσει. γιατι doubletap?εγω το σερνω προς τα πανω και ξεκλειδωνει....πανευκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsospap Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 γιατι doubletap?εγω το σερνω προς τα πανω και ξεκλειδωνει....πανευκολα Τα περισσοτερα κινητα που ειχα ανοιγαν με double tap και το εχω συνηθισει τοσο καιρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Και εγώ έτσι δοκίμασα να είμαι ειλικρινής αλλά ανακάλυψα ότι με σύρσιμο γίνεται τελικα καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 (edited) Φιλε και εγω το μπλε 32αρι εχω αλλα το συστημα δεσμεύει μόνο 2.66g στη θεση σου θα κατεβαζα μια αναβαθμηση και θα εκανα clean install Το έκανα αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι.. :( Edited July 16, 2015 by liovag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 (edited) Το έκανα αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι.. :( Επομενη κίνηση φίλε μου τοτε ειναι να επικοινωνήσεις μαζι τους για αντικατασταση. Ξερω ειναι περίπου ενας μηνας ταλαιπωρίας και εγω αυτο θα έκανα.το κινητο απο που το πηρες;το update το εκανες απο το κινητο ή απο pc; Edited July 16, 2015 by helloween83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Από το fastcardtech, το έκανα από το pc γιατί μου έλεγε ότι έχω την νεότερη έκδοση, επίσης πριν κάνω αναβαθμιση επέλεξα να κάνω factory reset και να διαγραφτουν όλα τα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Από το fastcardtech, το έκανα από το pc γιατί μου έλεγε ότι έχω την νεότερη έκδοση, επίσης πριν κάνω αναβαθμιση επέλεξα να κάνω factory reset και να διαγραφτουν όλα τα δεδομένα. Οποτε δεν μπορείς να κανεις τπτ αλλο. Επικοινωνησε.μαζι τους και στείλε το πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 (edited) Στα sms πόσους χαρακτήρες μπορείτε να στείλετε στα ελληνικά? Εμένα είτε κεφαλαία είτε μικρά μπορεί να στείλει μόνο 70 χαρακτήρες και μετά πάει σε δεύτερο μήνυμα. Κανονικά είναι 160 χαρακτήρες. Εσάς είναι το ίδιο, ή μήπως έχω κάποια ρύθμιση λάθος? Έχω την OS 4.2.0.5A Edit: Χρησιμοποιώ την ενσωματωμένη εφαρμογή μηνυμάτων, αλλά έχω άλλη εφαρμογή για τα τηλέφωνα και για το πληκτρολόγιο. Δεν έχω κάνει root Edited July 17, 2015 by dimis51 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Στα sms πόσους χαρακτήρες μπορείτε να στείλετε στα ελληνικά? Εμένα είτε κεφαλαία είτε μικρά μπορεί να στείλει μόνο 70 χαρακτήρες και μετά πάει σε δεύτερο μήνυμα. Κανονικά είναι 160 χαρακτήρες. Εσάς είναι το ίδιο, ή μήπως έχω κάποια ρύθμιση λάθος? Έχω την OS 4.2.0.5A Edit: Χρησιμοποιώ την ενσωματωμένη εφαρμογή μηνυμάτων, αλλά έχω άλλη εφαρμογή για τα τηλέφωνα και για το πληκτρολόγιο. Δεν έχω κάνει root Έχει αναφερθεί πολλές φορές, ότι με την μαμά εφαρμογή υπάρχουν οι περιορισμοί που αναφέρεις. Βάλε άλλη εφαρμογή για sms. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 μου κανει ενα κουλο.το εβαλα για φορτιση με 43% σηκωθηκα και ενω ειναι πρασινο το κουτακι της μπαταριας ειναι παλι 43%!!αλλαξα και φορτιστη και ενω πρασινιζει παλι εχει τον κεραυνο ειναι εκει κολλημενο!τι τρεχει?φορτιζει η οχι?εχει τυχει σε αλλον? ακυρον με τον δευτερο φορτιστη ξεκινησε!με τρομαξε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 μου κανει ενα κουλο.το εβαλα για φορτιση με 43% σηκωθηκα και ενω ειναι πρασινο το κουτακι της μπαταριας ειναι παλι 43%!!αλλαξα και φορτιστη και ενω πρασινιζει παλι εχει τον κεραυνο ειναι εκει κολλημενο!τι τρεχει?φορτιζει η οχι?εχει τυχει σε αλλον? ακυρον με τον δευτερο φορτιστη ξεκινησε!με τρομαξε!!! Εμένα μου έκανε άλλο κουλό που τελικά έφταιγε το καλώδιο. Με μαμά φορτιστή και άλλο καλώδιο το οποίο το έχω χρόνια, έκανε 4-5 ώρες να φορτίσει πλήρως και στην αρχή νόμιζα πως είναι έτσι επειδή έχει μεγάλη μπαταρία. Τελικά έβαλα το μαμά καλώδιο και ολα κομπλέ. Στον μισό χρόνο γεμίζει. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Εμένα μου έκανε άλλο κουλό που τελικά έφταιγε το καλώδιο. Με μαμά φορτιστή και άλλο καλώδιο το οποίο το έχω χρόνια, έκανε 4-5 ώρες να φορτίσει πλήρως και στην αρχή νόμιζα πως είναι έτσι επειδή έχει μεγάλη μπαταρία. Τελικά έβαλα το μαμά καλώδιο και ολα κομπλέ. Στον μισό χρόνο γεμίζει. εμενα βασικα δεν ειχε φορτιστη μαμα μεσα(ευρωπαικο)μονο καλωδιο το οποιο δεν το εχω πειραξει!αρα μονο με το καλωδιο δεν νομιζω να κερδισω χρονο.η κανω λαθος και πρεπει να δοκιμασω?οντως αργει να φορτισει αλλα αργει και να ξεφορτισει:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
member123 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 (edited) εβαλα καρτα σιμ απο την ωρα που την εβαλα πιανω συνεχεια 3G μπορει καποιος να με πει γι αυτο? πχ στο 3g σερφαρεις ποιο γρηγορα να φανταστω και στο 4g τι κανεις(εχει καποια χρεωση?)?? Ακομη προσεξα οτι με σιμ μεσα φορτωσε παρα πολυ ποιο γρηγορα λολ να δω ομως ποσο θα κρατησει η μπαταρια εχω 0.5U Edited July 17, 2015 by member123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 εβαλα καρτα σιμ απο την ωρα που την εβαλα πιανω συνεχεια 3G μπορει καποιος να με πει γι αυτο? πχ στο 3g σερφαρεις ποιο γρηγορα να φανταστω και στο 4g τι κανεις(εχει καποια χρεωση?)?? Ακομη προσεξα οτι με σιμ μεσα φορτωσε παρα πολυ ποιο γρηγορα λολ να δω ομως ποσο θα κρατησει η μπαταρια εχω 0.5U Φίλε συγγνώμη δεν ξέρεις καν τις διαφορές 3g/4g ; Για τέτοιες βασικές πληροφορίες ψάξε λίγο μόνος σου στο google. Εδώ έχει συγκεκριμένο θέμα το topic,όχι λύση γενικών αποριών. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 ρε παιδαι κατι πολυ κουλο συμβαινει με τις πληρωμενες μου εφαρμογες στο playstore του m1 δεν μου τις εμφανιζει πληρωμενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 ρε παιδαι κατι πολυ κουλο συμβαινει με τις πληρωμενες μου εφαρμογες στο playstore του m1 δεν μου τις εμφανιζει πληρωμενες Μου το έκανε και εμένα λίγο αλλά μετά όλα καλά.πήγαινε στις εφαρμογές σου κατέβασε τες απο εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Περνα google services 7.8.87 απο apkmirror θα φτιαξει αμεσως. Σε ευχαριστώ, όντως λύθηκε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
member123 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 (edited) παιδια εχω προβλημα με το να συνδεθω στο flyme... ειχα βαλει τον αριθμο του κινητο μου και κωδικο π ζηταει αλλα μετα δν ξερω τι εγινε και το αφησα.. τωρα παω να κανω αλλον απο εκει στις ρυθμισεις και βαζω αριθμο κινητου και λεει οτι χρησιμοποιειτε αρα ειχα φτιαξει..πως μπορω να τον ανακτησω παιδευομαι 1 ωρα Edited July 19, 2015 by member123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
member123 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Φίλε συγγνώμη δεν ξέρεις καν τις διαφορές 3g/4g ; Για τέτοιες βασικές πληροφορίες ψάξε λίγο μόνος σου στο google. Εδώ έχει συγκεκριμένο θέμα το topic,όχι λύση γενικών αποριών. το λεω γτ με εχει χρεωσει εως τωρα 2 φορες χωρις να κανω τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 παιδια εχω προβλημα με το να συνδεθω στο flyme... ειχα βαλει τον αριθμο του κινητο μου και κωδικο π ζηταει αλλα μετα δν ξερω τι εγινε και το αφησα.. τωρα παω να κανω αλλον απο εκει στις ρυθμισεις και βαζω αριθμο κινητου και λεει οτι χρησιμοποιειτε αρα ειχα φτιαξει..πως μπορω να τον ανακτησω παιδευομαι 1 ωρα Μπες στο σαιτ του flyme και φτιαξε εναν λογαριασμο.Μολις το κανεις εκει που σου ζηταει αριθμο θα βαλεις το λογαριασμο σου και τον κωδικο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 για φωτογραφιες+βιντεο χρησιμοποιειτε την μαμα εφαρμογη καμερα η με αλλη εχετε καλυτερα αποτελεσματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Εδώ και μέρες έχω παρατηρήσει ένα καμμένο pixel στο meizu... Δύο μηνών κινητό.Κρίμα.Κυρίως φανερό σε άσπρο φόντο.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 (edited) Έπεσε κάτω ενός φίλου και έχει μαυρίσει πάνω αριστερά αρκετά. Δεν έχει κάπου σπάσιμο-ράγισμα. Έχεις κανείς δοκιμάσει να αλλάξει οθόνη και αν ναι από που την πήρατε; Edited July 20, 2015 by tsport Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts