tolisfar Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 γεια σας ηρθε σημερα το κινητο! ειδα εχει τις κινεζικες εφαρμογες τις οποιες δεν τις εχω κανει ακομη τπτ. δεν πιστευω να χρειαζονται στο κινητο αρα παω ρυθμισεις και οσες εχουν κινεζικα να τις σβησω ε? πρεπει να κανω και λογαριασμο στην miezu απο το pc ωστε να συνδεθω απο το κινητο για να κανω αναβαθμισεις κα? Εγώ τις έκανα απλή διαγραφή.για αναβάθμιση στο flyme νομίζω αρκεί να κάνεις.αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
member123 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Εγώ τις έκανα απλή διαγραφή.για αναβάθμιση στο flyme νομίζω αρκεί να κάνεις.αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος ευχαριστω! κατι αλλο με την φορτιση εμενα με ηρθε με 0%.το φορτιζω μεχρι 100% και αφου με φτασει ποσο % θα το βαζω για φορτιση? παιζει ρολο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 ευχαριστω! κατι αλλο με την φορτιση εμενα με ηρθε με 0%.το φορτιζω μεχρι 100% και αφου με φτασει ποσο % θα το βαζω για φορτιση? παιζει ρολο ? Απλα μην το αφηνεις να πεφτει κατω απο 10%. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωριζω πως μπορει να εχει απαντηθει στο παρελθον ομως δεν τη παλευω. Μπορει καποιος παλιος να γραψει πως μπορω να κανω λογαριασμο στο flyme;Αν υπαρχει βιντεο στο youtube (Δεν το πολυεψαξα να πω την αληθεια) ή κατι αλλο θα με σωσετε με ρε παιδια. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 παιδια εδω και λιγες μέρες δε λειτουργεί η εναλλαγή κλήσεων (να μπει στην αναμονή ο ένας και να μιλησεις μεαυτον που σε καλει). Υπάρχει καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω? Εκδοση: 0.4A Λίγη σωτηρία και για μένα από τους παλιούς κατόχους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Εμένα μου είχε έρθει με 99% μπαταρία.πήγαινε στις ρυθμίσεις δεύτερη επιλογή και κάνε εκεί λογαριασμό με email όχι τηλεφωνο που λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
member123 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 ευχαριστω, κατι ακομη. εβγαλα την καρτα sim απο το παλιο κινητο και ειδα οτι ειναι αρκετα μεγαλητερη για να χωρεσει σε αυτο. λογικα θα πρεπει να παω με το κινητο σε καταστημα να με την κοψουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 ευχαριστω, κατι ακομη. εβγαλα την καρτα sim απο το παλιο κινητο και ειδα οτι ειναι αρκετα μεγαλητερη για να χωρεσει σε αυτο. λογικα θα πρεπει να παω με το κινητο σε καταστημα να με την κοψουν? σιγουρα.αν και πιθανον να σου βγαλουν αλλη με κοστος 5 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 ευχαριστω, κατι ακομη. εβγαλα την καρτα sim απο το παλιο κινητο και ειδα οτι ειναι αρκετα μεγαλητερη για να χωρεσει σε αυτο. λογικα θα πρεπει να παω με το κινητο σε καταστημα να με την κοψουν? Πήγαινε σε κατάστημα του παρόχου σου και ζήτα αλλαγή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Ερώτηση. Γνωρίζει κανενας τι κάνουν οι ρυθμίσεις του keyguard και heads up notifications στο flyme tools; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Απλα μην το αφηνεις να πεφτει κατω απο 10%. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωριζω πως μπορει να εχει απαντηθει στο παρελθον ομως δεν τη παλευω. Μπορει καποιος παλιος να γραψει πως μπορω να κανω λογαριασμο στο flyme;Αν υπαρχει βιντεο στο youtube (Δεν το πολυεψαξα να πω την αληθεια) ή κατι αλλο θα με σωσετε με ρε παιδια. Το βρήκα. Δεν περνούσε ο νέος κωδικός επειδή δεν είχε κάνει logout ο προκάτοχός του.Ευτυχώς όλα καλά τώρα με αυτό το θέμα. Τι νόημα έχει το αντίγραφο ασφαλείας εάν δε δουλεύει με την επαναφορά των apps μου λέτε;:mad: Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
member123 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 (edited) μπορει καποιος να με πει πως αλλαζω την ωρα του κινητου γτ εχει την ωρα της κινας :P (παω στο 'ρολοι' που εχει την ωρα της κινας, προσθετω ωρα ελλαδος σερνω την ωρα της κινας να φυγει αλλα δν φευγει..) Edited July 14, 2015 by member123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 (edited) παιδια εχω 2 σημαντικές ερωτησεις, μακαρι να μπορει καποιος να βοηθησει: 1) δεν ειναι δυνατη η εναλλαγη κλήσεων, η αναμονή δηλαδή της γραμμής 1 ώστε να απαντήσεις στη γραμμή 2. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε τώρα τελευταία και δε μπορω να καταλαβω αν ειναι θεμα εταιριας (cosmote) ή λειτουργικού.. 2) Όταν μιλάω στο τηλέφωνο, πολλές φορές δε μπορώ να ανοίξω τα δεδομένα ώστε να πλοηγηθώ στο ιντερνετ. Τα ανοίγω αλλά το σημαδάκι 3G δε γινεται H+... Το no.2 δε με καίει για επίλυση αλλά το 1 μου έχει σπάσει τα νεύρα την τελευταία βδομάδα.. Edited July 14, 2015 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 μπορει καποιος να με πει πως αλλαζω την ωρα του κινητου γτ εχει την ωρα της κινας :P (παω στο 'ρολοι' που εχει την ωρα της κινας, προσθετω ωρα ελλαδος σερνω την ωρα της κινας να φυγει αλλα δν φευγει..) Εγώ έτσι το έχω φιλε [ATTACH]62977[/ATTACH] Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosskordas Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 καλησπερα δεν ποιαμω 4g kai 3g μονο g Παράθεση Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster749 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Γύρνα το πίσω, είναι TD-LTE, και όχι FDD-LTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosskordas Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Πως το βλεπω αυτο Παράθεση Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster749 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Πόσο το πήρες και από που αν επιτρέπεται; ρωτάω γιατί η TD έκδοση είναι φτηνοτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Πως το βλεπω αυτο Τι να δεις; Μόνος είπες ότι δεν πιάνει το 3G . Άρα είναι η λάθος έκδοση. Το θέμα είναι ποιος έκανε το λάθος. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Καλημέρα, πρωτού το επιστρέψεις σιγουρέψου για 1-2 πραγματάκια. 1)Έχεις αλλάξει κάρτα σιμ η οποία να υποστηρίζει 3g-4g; 2)Πρέπει ο πάροχος σου να ενεργοποιήσει το 4G 3)Ελπίζω να έχεις κάνει τη σωστή προεπιλογή στα δίκτυα έτσι; επιλέγεις τo 2o ή το 3ο, δες την εικόνα 4) Στείλε μας το link από εκεί που το πήρες, να δούμε τι παρήγγειλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosskordas Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Το κινητο το πειρα απο ινσομνια λογο των κλειστων τραπεζων!εβαλα προτεραιοτητα 4g αλλα και παλι μονπ g ποιανει αυτη η καρτα στο προηγουμενο τηλεφωνο εποιανε κανονικα Παράθεση Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Μπορείς να βάλεις λινκ από την αγγελία;; στο κουτί ή μέσα στο ταμπελακι του τηλεφώνου τι έκδοση γράφει;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Καλησπέρα παιδιά . Θέλω την βοήθειά σας, εδώ και μιάμιση βδομάδα παρέλαβα το μπλε 32άρι αλλά δεν έιχα πολύ χρόνο να το επεξεργαστώ και μόλις σήμερα διαπίστωσα κάτι που με παραξένεψε πολύ.. Στο storage το System έχει δεσμευμένο 17.13GB!!! :blink: Πως γίνετε αυτό ? Δεν έχω κάνει ούτε root ούτε τίποτα.. Σας στέλνω screenshot. Τα φώτα σας παρακαλώ. :) [ATTACH]63017[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Καλησπέρα παιδιά . Θέλω την βοήθειά σας, εδώ και μιάμιση βδομάδα παρέλαβα το μπλε 32άρι αλλά δεν έιχα πολύ χρόνο να το επεξεργαστώ και μόλις σήμερα διαπίστωσα κάτι που με παραξένεψε πολύ.. Στο storage το System έχει δεσμευμένο 17.13GB!!! :blink: Πως γίνετε αυτό ? Δεν έχω κάνει ούτε root ούτε τίποτα.. Σας στέλνω screenshot. Τα φώτα σας παρακαλώ. :) [ATTACH]63017[/ATTACH] Φιλε και εγω το μπλε 32αρι εχω αλλα το συστημα δεσμεύει μόνο 2.66g στη θεση σου θα κατεβαζα μια αναβαθμηση και θα εκανα clean install ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορείς να βάλεις λινκ από την αγγελία;; στο κουτί ή μέσα στο ταμπελακι του τηλεφώνου τι έκδοση γράφει;; Νομιζω ολα στο κουτι γραφουν td lte. Αυτο που ειπαν τα παιδιά ειναι πιο σωστό, στειλε το λινκ απ οπου το αγορασες για να σου πουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Έχει κανείς άλλος θέμα με τα google services αυτές τις μέρες; Από χθες μου βαράνε συνέχεια μήνυμα ότι πρέπει να σταματήσουν. Αλλά δεν βλέπω πρόβλημα στην γενική λειτουργία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Φιλε και εγω το μπλε 32αρι εχω αλλα το συστημα δεσμεύει μόνο 2.66g στη θεση σου θα κατεβαζα μια αναβαθμηση και θα εκανα clean install Το παλληκάρι με το ίδιο πρόβλημα στο MX4 από fastcardtech το έχει δοκιμάσει και δεν έγινε τίποτα. [ATTACH]62831[/ATTACH] Παιδια γιατι εχω 16gb system files?? Ας με βοηθησει καποιος.... Δεν είναι λογικό. Έχεις προσπαθήσει να ξαναπερασεις την rom με clear data; Ναι 3-4 φορες, αλλα συνεχεια εχω 16gb system files.... μηπως μου εστειλαν 16gb οι κινεζοι??? ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά . Θέλω την βοήθειά σας, εδώ και μιάμιση βδομάδα παρέλαβα το μπλε 32άρι αλλά δεν έιχα πολύ χρόνο να το επεξεργαστώ και μόλις σήμερα διαπίστωσα κάτι που με παραξένεψε πολύ.. Στο storage το System έχει δεσμευμένο 17.13GB!!! :blink: Πως γίνετε αυτό ? Δεν έχω κάνει ούτε root ούτε τίποτα.. Σας στέλνω screenshot. Τα φώτα σας παρακαλώ. :) [ATTACH]63017[/ATTACH] Επίσης όταν το συνδέω με τον υπολογιστή μου βγάζει ότι είναι 11,9GB. Όπως και στον ES File Explorer βλέπω ότι είναι 11,94GB και ο φάκελος του Android πιάνει 1.85GB που είναι κάτι λογικό .. οπότε κάτι βρωμάει στην υπόθεση.. [ATTACH]63021[/ATTACH] [ATTACH]63022[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts