Helpmagkes Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 ενα λινκ για κατεβασμα? Ήρθε αυτόματα ειδοποίηση αδερφέ... Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) για marshmallow παιδια κανενα νεο? θα την παρουμε? ποια εκδοση google installer να βαλω για να εγκαταστησω play store χωρις προβλημα στο κατεβασμα εφαρμογων? Edited March 22, 2016 by couros1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 για marshmallow παιδια κανενα νεο? θα την παρουμε? ποια εκδοση google installer να βαλω για να εγκαταστησω play store χωρις προβλημα στο κατεβασμα εφαρμογων? Τίποτα επίσημο δεν έχω δει για την ΜΜ, αλλά αφού την πήρε το Lenovo K50 που φοράει το ίδιο τσιπάκι, ελπίζω να ετοιμαστεί και για εμάς. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) Τίποτα επίσημο δεν έχω δει για την ΜΜ, αλλά αφού την πήρε το Lenovo K50 που φοράει το ίδιο τσιπάκι, ελπίζω να ετοιμαστεί και για εμάς. φιλε μου κατεβασα το google installer 1.4.4 το play store αλλα μολις κανω sign in με πεταει εξω! αλλες φορες μ εβαζε! μου βγαζει μηνυμα google play services update αλλα δεν ξερω πως να το κατεβασω! καμια βοηθεια? ακυρο το βρηκα!!! Edited March 22, 2016 by couros1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 απο την στιγμη που η mediatek επιβεβαιωσε υποστηριξη του MT6752(http://www.unbox.ph/gadget/mediatek-confirms-marshmallow-is-coming-to-6752-6753-octa-core-socs/) σε marsmallow θελω να πιστευω πως η meizu θα σταθει στο υψος της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Καλημέρα, αξίζει να πάρω το 32gb 170 ευρώ από merimobiles? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Καλημέρα, αξίζει να πάρω το 32gb 170 ευρώ από merimobiles? http://www.vickmall.com/meizu-mx5-helio-x10-turbo-4g-lte-octa-core-2-2ghz-flyme-4-5-3gb-16gb-android-5-0-smartphone-5-5-inch-screen.html Τα λεφτά που λες ειναι παρα πολλά πλέον. Δες τι μπορεις να παρεις με λιγα ευρω παραπάνω. Συν τοις άλλοις υπάρχει και το xiaomi redmi note 3, πολύ πιο φρέσκο και στα ίδια λεφτά με αυτά που διαθέτεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 http://www.vickmall.com/meizu-mx5-helio-x10-turbo-4g-lte-octa-core-2-2ghz-flyme-4-5-3gb-16gb-android-5-0-smartphone-5-5-inch-screen.html Τα λεφτά που λες ειναι παρα πολλά πλέον. Δες τι μπορεις να παρεις με λιγα ευρω παραπάνω. Συν τοις άλλοις υπάρχει και το xiaomi redmi note 3, πολύ πιο φρέσκο και στα ίδια λεφτά με αυτά που διαθέτεις. Το εχω σκεφτει, αλλα η σειρα redmi της xiaomi πιστευω οτι δεν εχει και την καλυτερη ποιοτητα. Ηδη διαβασα καπου οτι καποιος παρελαβε το note 3 με καμενο πιξελ. Κατα τα αλλα θεωρω απαραιτητη προυποθεση το gorilla glass. Παραγγειλα το m1 note 16gb απο το minideal 130 δολλαρια, αλλα ενω το ειχε σε stock οταν το παραγγειλα, μετα μου ειπαν οτι το περιμενουν και τετοια... Παντως δεν βλεπω να παραλαμβανουν... Η international rom περνιεται ευκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Το εχω σκεφτει, αλλα η σειρα redmi της xiaomi πιστευω οτι δεν εχει και την καλυτερη ποιοτητα. Ηδη διαβασα καπου οτι καποιος παρελαβε το note 3 με καμενο πιξελ. Κατα τα αλλα θεωρω απαραιτητη προυποθεση το gorilla glass. Παραγγειλα το m1 note 16gb απο το minideal 130 δολλαρια, αλλα ενω το ειχε σε stock οταν το παραγγειλα, μετα μου ειπαν οτι το περιμενουν και τετοια... Παντως δεν βλεπω να παραλαμβανουν... Η international rom περνιεται ευκολα? Ξεχνά την international Rom. Έχει να πάρει updates από πέρυσι. Έχεις θέμα με τα αγγλικά; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 παιδια ειχα πολλα τηλεφωνα και ειναι η δευτερη φορα που το εχω παλι....εχω να πω οτι ακομα και τωρα ειναι απο τα καλυτερα...δεν κολλαει πουθενα και οι ρομ αν και βετα ειναι απο τις πλεον σταθερες,,,,,και ο browser που εχει απλα πεταει! ουτε στο g4 φιλου δεν παει ετσι βουτυρο! που να παρει και ανδοιντ 6 ..ελπιζω δηλαδη....παντως ειναι πραγματικα ακομα και τωρα τηλεφωναρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Ξεχνά την international Rom. Έχει να πάρει updates από πέρυσι. Έχεις θέμα με τα αγγλικά; Βασικα δεν ξερω αν θα μου το στειλουν ή αναγκαστουν να ακυρωσουν. Οχι κανενα θεμα, μονο το morelocale θελω να δουλευει και να αφαιρεσω οτι κινεζικο υπαρχει, αλλα αφου ρουταρετε το κινητο δεν νομιζω να εχω θεμα. Τωρα δηλαδη εχει lollipop η κινεζικη? Απο bugs πως τα παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Μεγάλη απογοήτευση για εμένα το κινητό μετά από έναν χρόνο. Μου έχει χαλάσει ήδη μια φορά η οθόνη, παει για δεύτερη οθόνη να χαλάσει με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Έχω ξενερώσει άσχημα γιατί μου άρεσε το τηλεφωνο αλλά δεν μπορώ να τρώω στην μάπα ghosting εδώ και 6 μήνες συνολικά. 12 μήνες έχω το τηλεφωνο. Τους 6 έχει ghosting με δύο διαφορετικές οθόνες, τους 3 περίμενα να ερθει η οθόνη από Κίνα γιατί την πρώτη φορά ήρθε ελαττωματικη. Υγιές κινητό είχα για 3 μήνες. Έχω κάνει παραγγελία οθόνη για το παλιό αλλά τίμιο νεξους 4. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 (edited) Βασικα δεν ξερω αν θα μου το στειλουν ή αναγκαστουν να ακυρωσουν. Οχι κανενα θεμα, μονο το morelocale θελω να δουλευει και να αφαιρεσω οτι κινεζικο υπαρχει, αλλα αφου ρουταρετε το κινητο δεν νομιζω να εχω θεμα. Τωρα δηλαδη εχει lollipop η κινεζικη? Απο bugs πως τα παει? 5.1 έχει Δεν έχω δει κάποιο σημαντικό bug. Σφαίρα πάει εδώ και 1 χρόνο που το έχω. To Skype μου είναι: RASTAVIPER Edited March 28, 2016 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu Γιατί δε το βάζει κάποιος αυτό το link στο πρώτο post? Είναι χρήσιμο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Γιατί δε το βάζει κάποιος αυτό το link στο πρώτο post? Είναι χρήσιμο . Δεν χρειάζονται όλοι την International Rom. Οπότε είναι υποκειμενικό αυτό που λες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με την φόρτωση τοποθεσίας στο Instagram? Συνέχεια απέτυχε μου λέει Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisstoup Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Παίδες καλό σας μεσημέρι, πωσ κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο meizu m1 note???Ας μου πει οποιος γνωρίζει, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Μόλις μου κατέβασε την 5.6.3.29 Rom Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 στις τελευτεες beta και στην .29 μολις παω να κατεβασω εφαρμογη απο το play store με δεδομενα μου βγαζει συνεχεια waiting of netwrok και μετα ενα error και δεν κατεβαζει τιποτα! οταν κατεβαζω με wifi ολα ειναι οκ! με την 5.6.3.1 δεν ειχα τετοιο προβλημα! εχει τυχει και σε αλλους αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovag7 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 παιδια μια βοηθεια. εχω ενα meizu m1 metal. εκανα ενα factory restore. μετα εκανα ολη την διαδικασια για να ξαναβαλω το google play. το google play παιζει κανονικα αλλα οταν παο να κατεβασω οποιαδηποτε εφαρφογη δεν κατεβενει. και μου εμφανιζει error retrieving information from server. καμια ιδεα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovag7 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Παίδες καλό σας μεσημέρι, πωσ κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο meizu m1 note???Ας μου πει οποιος γνωρίζει, ευχαριστώ settings- about phone- storage- factory data reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 (edited) στις τελευτεες beta και στην .29 μολις παω να κατεβασω εφαρμογη απο το play store με δεδομενα μου βγαζει συνεχεια waiting of netwrok και μετα ενα error και δεν κατεβαζει τιποτα! οταν κατεβαζω με wifi ολα ειναι οκ! με την 5.6.3.1 δεν ειχα τετοιο προβλημα! εχει τυχει και σε αλλους αυτο? Μια απο τα ιδια στην προηγουμενη στην 29 σε μενα δεν μπαινει καν ουτε απο wifi.Θα το διαγραψω και θα το ξαναεγκαταστησω να δω. Απο wifi ok απο data ομως εξακολουθει να μην κατεβαζει Edited March 29, 2016 by efmakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Περίεργο. Σε μένα κανένα θέμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Μια απο τα ιδια στην προηγουμενη στην 29 σε μενα δεν μπαινει καν ουτε απο wifi.Θα το διαγραψω και θα το ξαναεγκαταστησω να δω. Απο wifi ok απο data ομως εξακολουθει να μην κατεβαζει αυτο ακριβως και σε μενα...πραγματικα δεν καταλαβαινω.....μονο στην 5.6.3.1 ολα ειναι οκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tmaragko Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Γεια σε όλους. Έδω και καιρό αντιμετοπίζω πρόβλημα με το GPS (εχει λήξει η εγγυηση) ήλπιζα να φτιάξει με το τελευταίο update (Flyme OS 5.1.3.0A stable), αλλα δεν είχα κάποια βελτίωση. Το GPS αργεί πάρα πολύ να κλειδώσει, μερικες φορές δε κλειδώνει καθόλου και σχεδόν πάντα όταν κλειδώνει (με ανοιχτό mobile network) χάνει πολλές φορές στην διάρκεια της διαδρομής τη σύνδεση με το δορυφόρο. Έχω κατεβάσει αρκετά app για τσεκάρω το GPS αλλα δε μου έχει βγαλει κάποιο ότι υπαρχει πρόβλημα στο κινητο οπότε δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν είναι θέμα hardware ή software. Σκέφτομαι να κάνω clean install σε κάποιο stable version, πιστεύεται ότι υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί ή ειναι ξεκάθαρα hardware και δε πρόκειτε το clean install να λύσει κάτι? Ύπαρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να δοκιμάσω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts