Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί να την βγάλεις; αυτή είναι όλο το κινητό..

Ερώτηση. Γιατί δεν βλέπει τον Google now launcher καθόλου ;

εμενα με ιντεραντιοναλ που το εκανα τον βλεπει κανονικα

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εμενα με ιντεραντιοναλ που το εκανα τον βλεπει κανονικα

Στην A γιατί δεν τον δείχνει άραγε;

:thanks:

Amplify Xposed module για τα Wakelocks, δουλεύει κανένας;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Στην A γιατί δεν τον δείχνει άραγε;

Επιβεβαιώνω ότι στην Α δεν παίζει ο Google Now launcher.

Amazon Fire stick 4k max

Amplify Xposed module για τα Wakelocks, δουλεύει κανένας;

Πριν λίγο το έβαλα και εγώ. Τι ακριβώς Θεέ να ρωτησεις ;

Δεν έχει σχέση το Xposed Φυσικά. Χρειάζεται την αναβάθμιση για άλλο λόγο.

Για τα μπουκωματα, φαίνεται να είναι λίγο καλύτερα με τον στοκ launcher.

Πάγωσα τον TSF 3D και ξεκίνησα να δουλεύω τον Flyme, αν και τρώνε παρόμοια Ram, στα 200+mb.

Επίσης, κλείνοντας τελείως FB+messenger τρέχουν όλα σούπερ.

Μην είσαι τόσο ξερόλας. Το xposed είναι φτιαγμένο για vanilla κατά κύριο λόγο. Και εμένα μου δημιουργούσε προβλήματά και σε παλιότερη συσκευή αλλά και στο m1. Μόλις το βγάζω όλα καλά

Πριν λίγο το έβαλα και εγώ. Τι ακριβώς Θεέ να ρωτησεις ;

Αν παίζει σωστά η έκδοση 3.2.7 με Xposed 74. Τελικά με Xposed 78, έτρεξε το Amplify μια χαρά.

Μην είσαι τόσο ξερόλας. Το xposed είναι φτιαγμένο για vanilla κατά κύριο λόγο. Και εμένα μου δημιουργούσε προβλήματά και σε παλιότερη συσκευή αλλά και στο m1. Μόλις το βγάζω όλα καλά

Θα σου έλεγα να προσέχεις λίγο πού αναφέρεται και πώς.

Προσωπικά, αν δεν ξέρω κάτι 100%, δεν το αναφέρω με σιγουριά. Και για το συγκεκριμένο θέμα, έχω διαφορετική άποψη από σένα, καθώς το xposed σε 3 διαφορετικές συσκευές μου, δεν έχει δημιουργήσει κανένα θέμα.Αλλά δεν θα κάτσω να σε προσβάλω.

Και ειδικά εσύ που δεν ήξερες καν πώς να περάσεις xposed και σου έδωσα τις πληροφορίες, θα έπρεπε να σέβεσαι κάποια πράγματα.

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

Αν παίζει σωστά η έκδοση 3.2.7 με Xposed 74. Τελικά με Xposed 78, έτρεξε το Amplify μια χαρά.

Προσωπικά, αν δεν ξέρω κάτι 100%, δεν το αναφέρω με σιγουριά. Και για το συγκεκριμένο θέμα, έχω διαφορετική άποψη από σένα, καθώς το xposed σε 3 διαφορετικές συσκευές μου, δεν έχει δημιουργήσει κανένα θέμα.Αλλά δεν θα κάτσω να σε προσβάλω.

Και ειδικά εσύ που δεν ήξερες καν πώς να περάσεις xposed και σου έδωσα τις πληροφορίες, θα έπρεπε να σέβεσαι κάποια πράγματα.

Εγώ έχω xposed 75 και δεν έχω δει κάτι να κρασαρει στην εφαρμογή αν αυτό εννοείς

Απλά προσέχω όλες τις απαντήσεις που δίνεις εδώ μέσα και οι δικές σου ξεχωρίζουν και κάπου ενοχλούν. Αναγνωρίζω ότι δεν ήταν σωστό να χαρακτηρίσω αλλά μην είσαι τόσο επιθετικός και απόλυτος. Και ότι ήξερες να περάσεις xposed και μου έδειξες δεν αναιρεί αλλά πράγματα.Ουτε σε κάνει γνωστη παντός επιστητού. Και προσωπικά έχω κάνει like σε αναρτήσεις σου. Anyway δεν είναι χώρος για κουβέντα εδώ μέσα Αν θελήσω η θελήσεις κάτι να πούμε ας το κάνουμε εκτός.

Με κάποιο pm ίσως

Edited by parisp82

Με αφορμή το ότι πρόσφατα το τσέκαρα, πειράζοντας τα permissions, μου δούλεψαν τα chat heads στο messenger επιτέλους.

Όπως και να χει με βλέπω για letv x800 ή meizu mx5. :p

Παιδιά καλησπέρα είδα ότι το public έφερε το meizu m2 και αναρωτιέμαι αν έχει και θήκες για το δικό μας... Ξέρει κάποιος κάπου στη Θεσσαλονίκη αν υπάρχουν θήκες? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
#never settle down

Παιδιά καλησπέρα είδα ότι το public έφερε το meizu m2 και αναρωτιέμαι αν έχει και θήκες για το δικό μας... Ξέρει κάποιος κάπου στη Θεσσαλονίκη αν υπάρχουν θήκες? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Δεν υπάρχουν, το public δεν έχει φέρει θήκες και δε νομίζω να φέρει. Τουλάχιστον δε μας έχουν ενημερώσει για κάτι τέτοιο και στο λέω εκ των έσω. ;)

Λοιπόν κάτι που πρόσεξα για την κατανάλωση μπαταρίας και τα wakelocks.

Εδώ που μένω εξωτερικό, άλλαξα εταιρεία κινητής και πλέον δείτε τα αποτελέσματα:https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/22/44dd3c7b3636f204031febcec0344f8f.jpg

Τα πάνω πάνω ποσοστά συνήθως έπαιζαν στο 40%!

Οπότε βλέπετε πόσο ρόλο παίζει το καλό σήμα κινητής σε κάποια πράγματα.

Amazon Fire stick 4k max

Το έχω πάρει 4 ημέρες είμαι πολύ ευχαριστημένος.Θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω να χτυπάει κάποια επαφή με το δικό της ήχο έχω φτιάξει ήχους απο το ringtone maker αλλά μπορώ να αλλάξω μονο τον ήχο που χτυπάει το κινητό σε όλες τις κλήσεις.

Μου ήρθε το νέο Play store.https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/24/83496acfe8f0a750700e97bf65fc77b7.jpg

Amazon Fire stick 4k max

Τη rom φοράς και την Sim για 4γ που την έχεις στο 1 η 2
Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία

Παιδιά σήμερα έκανα ενημέρωση την εφαρμογή του Facebook η οποία έχει αλλαγές και ενώ στο messenger λαμβάνω κανονικά όπως πριν τις ειδοποιήσεις το θέμα είναι ότι δεν έχει προεπισκοπήσεις για να δω ποιος είναι και όταν πάω πάνω στη ειδοποίηση να την ανοίξω δεν το κάνει... Και αναγκαστικά για να διαβάσω ένα μήνυμα πρέπει να μπω στο messenger... Γνωρίζει κανείς κάτι?
#never settle down

Παιδιά σήμερα έκανα ενημέρωση την εφαρμογή του Facebook η οποία έχει αλλαγές και ενώ στο messenger λαμβάνω κανονικά όπως πριν τις ειδοποιήσεις το θέμα είναι ότι δεν έχει προεπισκοπήσεις για να δω ποιος είναι και όταν πάω πάνω στη ειδοποίηση να την ανοίξω δεν το κάνει... Και αναγκαστικά για να διαβάσω ένα μήνυμα πρέπει να μπω στο messenger... Γνωρίζει κανείς κάτι?

Έτσι είναι πια.

Είναι θέμα εφαρμογής, δεν έχει σχέση με την συσκευή μας.

Amazon Fire stick 4k max

Εχει διαπιστωσει κανεις προβλημα στο 4G μετα την αλλαγη της εκδοσης U σε Α. Απο το αυτοματο update.

HTC 7 trophy 16GB Memory upgrade :D

Καλημερα αν περασω recovery μπορω να βαλω kk

Μην επιχειρήσεις τίποτα τέτοιο μιας και ο bootloader πρέπει να είναι κλειδωμένος και θα μπρικαρει. Ας σου πουν και οι κάτοχοι βέβαια.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Γεια σε ολους/ες,

Μια πληροφορία για όσους αντιμετωπίζουν το πρόβλημα με τους 160 χαρακτήρες στα μηνύματα.

Η λύση όπως προτείνουν πολλοί είναι η αλλαγή του sms app. Είχα δοκιμάσει το go sms pro αλλά από την Loillipop και μετά έχει γενικό πρόβλημα (δεν είναι πρόβλημα του κινητού μας).

Οπότε, για να μη μακρηγορώ, το sms app που υποστηρίζει Dual Sim και 160 ελληνικούς χαρακτήρες είναι το Chomp sms

γεια σας.εχω παραγγειλει αυτο το κινητο απο το fastcardtech και ακομη δεν εχει ερθει ελλαδα.εδω και 7 μερες λεει the item is on transport to the country of destination.ξερεις κανεις ποτε θα φτασει ελλαδα και ποτε θα το εχω στα χερια μου.ευχαριστω εκ των προτερως..