CRISPAF77 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 μια κουβεντα ειναι :lol: Που λέει ο λόγος βρε αδερφέ :D Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 4.2.0.5A εχω και μου βγηκε ΟΤΑ η 4.5.7Α Πέρασε τη όπως είναι. Αν δεν παίζει σωστά θα χάσεις τις εφαρμογές αφού θα χρειαστεί να κάνεις freset. Καλό είναι με clear data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Για ποιο λόγο ακριβώς ρωτάς και λες τα ίδια πράγματα κάθε μία ώρα; Γιατι απλα δεν απανταει κανεις στο ερωτημα μου..που ειναι αν αυτη η ρομ ειναι καλη...γιατι απλα εχω μια καλη ρομ με ελληνικα και δεν θελω να τα χασω ετσι ευκολα για μια μη σταθερη ρομ.γιατι απλα γραφει και ξερω οτι αν την περασω δεν υπαρχει γυρισμος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jrd Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 4.2.05 U Ενώ η εφαρμογή του youtube έπαιξε κανονικά ξαφνικά σταμάτησε να παίζει video. "Υπήρξε πρόβλημα κατά την αναπαραγωγή Αγγίξτε για επανάληψη " το μνμ που εμφανίζει. Από τον chrome δουλεύουν κανονικά το πρόβλημα είναι στην εφαρμογή του youtube. Το έκανα επανεγκατάσταση από Playstore και από το κινέζικο store τα ίδια. Clear cashe κτλπ τίποτα. Τι μπορεί να φταίει και αν γνορίζει κάποιος την λύση του προβλήματος. Μου μιάζει για χαζοbug μιας και το λειτουργικό του ενώ είναι όμορφο σε σχεδιασμό δεν μου δείχνει σταθερό και τίποτα το ιδιαίτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 4.2.05 U Ενώ η εφαρμογή του youtube έπαιξε κανονικά ξαφνικά σταμάτησε να παίζει video. "Υπήρξε πρόβλημα κατά την αναπαραγωγή Αγγίξτε για επανάληψη " το μνμ που εμφανίζει. Από τον chrome δουλεύουν κανονικά το πρόβλημα είναι στην εφαρμογή του youtube. Το έκανα επανεγκατάσταση από Playstore και από το κινέζικο store τα ίδια. Clear cashe κτλπ τίποτα. Τι μπορεί να φταίει και αν γνορίζει κάποιος την λύση του προβλήματος. Μου μιάζει για χαζοbug μιας και το λειτουργικό του ενώ είναι όμορφο σε σχεδιασμό δεν μου δείχνει σταθερό και τίποτα το ιδιαίτερο. Ξαναφλασαρε την Ρομ. Κανένα τέτοιο πρόβλημα με 4.2.0.5U η 4.5.7Α Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Γιατι απλα δεν απανταει κανεις στο ερωτημα μου..που ειναι αν αυτη η ρομ ειναι καλη...γιατι απλα εχω μια καλη ρομ με ελληνικα και δεν θελω να τα χασω ετσι ευκολα για μια μη σταθερη ρομ.γιατι απλα γραφει και ξερω οτι αν την περασω δεν υπαρχει γυρισμος.. Μείνε εκεί που είσαι τότε αν επιμένεις για multilang.Οι International Rom έχουν multilang. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Μετά από ΟΤΑ αναβάθμιση σε 4.5.7Α το viber κάποια στιγμή "κλείνει" μόνο του και δεν έρχονται τα μηνύματα ούτε ειδοποιήσεις. Αν ανοίξω πάλι την εφαρμογή έρχονται όλα. Uninstall, re-install έγινε κανονικά Στο Security εχω δώσει όλα τα permission και τα καθέκαστα και επίσης έχω κλειδώσει την εφαρμογή στις πρόσφατα χρησιμοποιημένες μπας και, αλλά τπτ Έχουμε καμιά ιδέα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Μετά από ΟΤΑ αναβάθμιση σε 4.5.7Α το viber κάποια στιγμή "κλείνει" μόνο του και δεν έρχονται τα μηνύματα ούτε ειδοποιήσεις. Αν ανοίξω πάλι την εφαρμογή έρχονται όλα. Uninstall, re-install έγινε κανονικά Στο Security εχω δώσει όλα τα permission και τα καθέκαστα και επίσης έχω κλειδώσει την εφαρμογή στις πρόσφατα χρησιμοποιημένες μπας και, αλλά τπτ Έχουμε καμιά ιδέα;;; Δυστυχώς γίνεται με πολλές chat εφαρμογές, όπως το Hangouts. To FB messenger όμως μια χαρά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Έχει παραγγείλει κάνεις οθόνη από το κινητό; αν ναι από που; μου κάνει κουλά η δική μου και δείχνει ότι να ναι όταν έχει η εικόνα μαύρο χρώμα και ψάχνω αξιόπιστο σελλερ Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 την περασα και μου βγαζει error οταν παω να κατεβασω οποιαδηποτε εφαρμογη :mad::mad: Reset me format και θα παίξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Reset me format και θα παίξει Και σε εμένα δεν κατεβαζε. Και format του έκανα αλλά τίποτα. Πέρασα προηγούμενη έκδοση και έκανα update χωρίς clean install και έτσι μου δουλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papapap Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Έχει παραγγείλει κάνεις οθόνη από το κινητό; αν ναι από που; μου κάνει κουλά η δική μου και δείχνει ότι να ναι όταν έχει η εικόνα μαύρο χρώμα και ψάχνω αξιόπιστο σελλερ Εγώ περιμένω μια που πηρα απο eBay γιατί αυτή έσπασε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlap13 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Τελικα μετα απο την αναβάθμιση σε 4.5.7Α κλεινουν οι εφαρμογες οπως viber, tune in και καποια apk για ρολοι,καιρο κλπ μετα απο κανενα 10 λεπτο. Καμια ιδεα κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Τελικα μετα απο την αναβάθμιση σε 4.5.7Α κλεινουν οι εφαρμογες οπως viber, tune in και καποια apk για ρολοι,καιρο κλπ μετα απο κανενα 10 λεπτο. Καμια ιδεα κανείς; 5 post πριν το ίδιο πράγμα αναφέρει ένα άλλο παιδί. Δεν υπάρχει κάποια στάνταρ λύση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Εγώ περιμένω μια που πηρα απο eBay γιατί αυτή έσπασε.. Στείλε μου λινκ από σελλερ σε παρακαλώ. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Τελικα μετα απο την αναβάθμιση σε 4.5.7Α κλεινουν οι εφαρμογες οπως viber, tune in και καποια apk για ρολοι,καιρο κλπ μετα απο κανενα 10 λεπτο. Καμια ιδεα κανείς; Καθαρή εγκατάσταση και παίζουν όλα. Είχα και γω κάτι θέματα όπως ξυπνητήρι . ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν κατάφερα να περάσω το xposed στην 4.5.7Α. Το script τρέχει μέχρι ένα σημείο και πετάει error. Το έχει περάσει κανένας στην συγκεκριμένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Καθαρή εγκατάσταση και παίζουν όλα. Είχα και γω κάτι θέματα όπως ξυπνητήρι . ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν κατάφερα να περάσω το xposed στην 4.5.7Α. Το script τρέχει μέχρι ένα σημείο και πετάει error. Το έχει περάσει κανένας στην συγκεκριμένη; Έδωσα οδηγίες πριν λίγα ποστ και ανέφερα ξεκάθαρα ότι παίζει κανονικά στην 4.5.7Α. Διάβασε καλύτερα τα προηγούμενα ποστ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Ναι το είχα διαβάσει αλλά όχι μέχρι κάτω. Έπαιξε αλλά με την 74 version sdk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Έρχονται σε κανένα φυσιολογικά τα notifications στο hangout? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Έρχονται σε κανένα φυσιολογικά τα notifications στο hangout? Μπαααα...ούτε καν. Επίσης έχω κατεβάσει ένα ξυπνητήρι και ούτε αυτό δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 εμενα δεν μου δουλευει το messenger και κατι αλλα προβληματακια τα εχει.και το μονιμο σε lollilop οτι ρολοι καιρου εχω στην αρχικη οθονη κολλαει η ωρα δεν συμβαδιζει με του κινητου πανω αριστερα.και φυσικα το οτι δεν εχω ελληνικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 εμενα δεν μου δουλευει το messenger και κατι αλλα προβληματακια τα εχει.και το μονιμο σε lollilop οτι ρολοι καιρου εχω στην αρχικη οθονη κολλαει η ωρα δεν συμβαδιζει με του κινητου πανω αριστερα.και φυσικα το οτι δεν εχω ελληνικα... Μια χαρά δουλεύει το messenger και το ρολόι του Tsf launcher που έχω δοκιμάσει προσωπικά. Για το Hangouts, τα είπαμε πριν 1,2 σελίδες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axeman Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Μπορώ να κάνω downgrade από 4.5.7Α σε 4.5.6Ι με το update.zip; Παράθεση Old habits die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Έρχονται σε κανένα φυσιολογικά τα notifications στο hangout? απο το πρώτο firmware που ηρθε μέχρι και το ποιο πρόσφατο που έχω (4.5.6), ολα τα notification παιζουν σωστά! Μπορεί να χρειαστεί απο το security καποιες εφαρμογες να τις βάλεις Autostart ή και να τις καρφώσεις στην μνήμη. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Μπορώ να κάνω downgrade από 4.5.7Α σε 4.5.6Ι με το update.zip; Όχι φιλέ μου δυστυχώς. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts