helloween83 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Μόλις το δοκίμασα και δούλεψε I ROM στο κινεζικό firmware Χωρίς να χαθούν εφαρμογές Να σε ρωτησω επειδη την εχω βαλει και εγω, την εφαρμογη με τα θέματα την έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Να σε ρωτησω επειδη την εχω βαλει και εγω, την εφαρμογη με τα θέματα την έχεις; Διαβάζετε καθόλου τα επίσημα changelog Όταν βγαίνει νέα Ρομ; Αφού το είπανε ότι δεν υποστηρίζει η τελευταία Ι τα themes. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 (edited) Όχι δεν υπάρχει ή εφαρμογή με τα θέματα. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει το searching με slide up στην οθόνη. Αν μπορεί κανένας να ανεβάσει το apk να δοκιμάσω να το περάσω. Edited October 11, 2015 by parisp82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostagge Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 kalhmera evala thn 4.5.6A kai den mporv na gyrisv se kit kat .yparxei tropos na gyrisv pisv se kitkat.eyxaristv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Διαβάζετε καθόλου τα επίσημα changelog Όταν βγαίνει νέα Ρομ; Αφού το είπανε ότι δεν υποστηρίζει η τελευταία Ι τα themes. Δεν το διαβασα καθολου για να πω την αλήθεια. Απλα επειδη θα το δωσω το κινητό το μονο που με ενδιέφερε ηταν να εχει ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prospector8 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Καταφερα και περασα και εγω την I,και το gps ΤΡΕΧΕΙ νερακι :D Δεν ξερω τι ειχε παθει με την προηγουμενη εκδοση. Προς το παρον ολα οκ. Εχω την εντυπωσει οτι αλλαξε καπως η γραμματοσειρα,καπως τα δειχνει διαφορετικα τα γραμματα αλλα δεν ενοχλουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosskordas Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Παιδια εγω περασα την Α πριν μια βδομαδα μπορω να περασω την I ? Ποια ειναι ποιο καλη? Ευχαριστω Παράθεση Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Παιδια εγω περασα την Α πριν μια βδομαδα μπορω να περασω την I ? Ποια ειναι ποιο καλη? Ευχαριστω Την Ι αξίζει να την βάλει όποιος έχει κάποιο θέμα με την Α Και θέλει να δοκιμάσει κάποια άλλη. Αλλιώς τα ίδια πράγματα είναι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krikelis Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 εχω την 4.2.0.5U ,προσπαθω να περασω την 4.5.6Ι αλλα τπτ.στη συσκευη δε βρισκω φακελλο documents για να κανω επικολληση το αρχειο οπως λενε οι οδηγειες και το μεταφερω στο φακελλο downloads.καπου πιαθνον να κανω λαθος.καμια συμβουλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 εχω την 4.2.0.5U ,προσπαθω να περασω την 4.5.6Ι αλλα τπτ.στη συσκευη δε βρισκω φακελλο documents για να κανω επικολληση το αρχειο οπως λενε οι οδηγειες και το μεταφερω στο φακελλο downloads.καπου πιαθνον να κανω λαθος.καμια συμβουλη; Δεν μπορείς να βάλεις την I έτσι και αλλιώς αν δεν κάνεις την πολυπλοκη διαδικασία που αναφέρεται πιο πριν. Την Α όμως την βάζεις εύκολα, αρκεί να έχεις το update zip στο storage χύμα και να κάνεις boot στο recovery. Θα ξεκινήσει την αναβάθμιση μόνο του. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostagge Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Καλησπερα πως παω απο lolilop se kitkat παλι.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Με τον ίδιο τρόπο.βαλε το update χύμα στην κάρτα και μέσα απο τον φάκελο τρέξε το κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Καλησπερα πως παω απο lolilop se kitkat παλι.ευχαριστω Με τον ίδιο τρόπο.βαλε το update χύμα στην κάρτα και μέσα απο τον φάκελο τρέξε το κανονικά Δεν πας πλέον. Έχει αναφερθεί ότι Δεν παίζει downgrade στις 4.5.χ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) Η I rom έχει προεγκατεστημενο το playstore και τα Google services αφού κάνοντας reset το ειχε. Επίσης βλέπει ως επιλογή το Google now launcher που δεν τον έβλεπε στις άλλες,τουλάχιστο σε μένα. Με reset περνάει επίσης τις εφαρμογές τις Κινέζικες που είναι του χρήστη αφού φλασαρει μόνο το system. Σταθερή και καλή, δε δοκίμασα Bluetooth ακόμη. Με χαλάει που δεν έχει το search app στο οποίο με flyme launcher μόνο κάνεις slide up κ ψάχνει γρήγορα τα πάντα. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν πας πλέον. Έχει αναφερθεί ότι Δεν παίζει downgrade στις 4.5.χ Εγώ φλασαρα 4.0.2.5Α πάνω σε 4.5.4Α με clear data. Edited October 12, 2015 by parisp82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Και εγώ έχω γυρίσει 3,4 φορές σε kk πανεύκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Η I rom έχει προεγκατεστημενο το playstore και τα Google services αφού κάνοντας reset το ειχε. Επίσης βλέπει ως επιλογή το Google now launcher που δεν τον έβλεπε στις άλλες,τουλάχιστο σε μένα. Με reset περνάει επίσης τις εφαρμογές τις Κινέζικες που είναι του χρήστη αφού φλασαρει μόνο το system. Σταθερή και καλή, δε δοκίμασα Bluetooth ακόμη. Με χαλάει που δεν έχει το search app στο οποίο με flyme launcher μόνο κάνεις slide up κ ψάχνει γρήγορα τα πάντα. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ φλασαρα 4.0.2.5Α πάνω σε 4.5.4Α με clear data. Και εγώ έχω γυρίσει 3,4 φορές σε kk πανεύκολα Σορρυ λάθος. Δεν κάνεις downgrade από 4.5.6.χ Στις προηγούμενες μπορούσες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Σορρυ λάθος. Δεν κάνεις downgrade από 4.5.6.χ Στις προηγούμενες μπορούσες. Για αυτο θα σε γελάσω πιθανόν έχεις δίκιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostagge Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 το εχω κανει πολλες φορες αλλα δεν το παιρνει με τιποτα.δοκιμασα και clear user data ειτε αυτο κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jrd Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Εχω 2 προβληματάκια. Το youtube ξαφνικά σταμάτησε να παίζει βίντεο. Έκανα install uninstall και έφτιαξε. Είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε χωρίς inst-unins; Επίσης το swiftkey σταματάει να ανοίγει και πάλι θέλει Inst-unistall. Εϊναι china version η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Εχω 2 προβληματάκια. Το youtube ξαφνικά σταμάτησε να παίζει βίντεο. Έκανα install uninstall και έφτιαξε. Είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε χωρίς inst-unins; Επίσης το swiftkey σταματάει να ανοίγει και πάλι θέλει Inst-unistall. Εϊναι china version η συσκευή. Με ποια ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) το εχω κανει πολλες φορες αλλα δεν το παιρνει με τιποτα.δοκιμασα και clear user data ειτε αυτο κανει Η θα περιμενεις μηπως βγαλουν καποια αναβαθμηση και ξεκλειδωσουν το downgrade ή περνας την i ακολουθοντας τα βηματα που αναφέρονται νωριτερα (εγω εκανα το δευτερο βημα). Αν μετα δε σου αρεσει και η i λογικα (νομιζω) κανεις downgrade σε Α ή σε U κανονικα Edited October 12, 2015 by helloween83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jrd Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Με ποια ρομ; Εχω την 4.2.0.5 U Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Η θα περιμενεις μηπως βγαλουν καποια αναβαθμηση και ξεκλειδωσουν το downgrade ή περνας την i ακολουθοντας τα βηματα που αναφέρονται νωριτερα (εγω εκανα το δευτερο βημα). Αν μετα δε σου αρεσει και η i λογικα (νομιζω) κανεις downgrade σε Α ή σε U κανονικα Θελω και γω να κανω downgrade (για multilang) επειδη θα το δωσω στον αδερφο μου και πηγα αρκετα πισω και δε το βρηκα (πως να περασω την I) σας ειναι ευκολο να το επαναλαβετε;Τι διαδικασια εννοω..:p Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Θελω και γω να κανω downgrade (για multilang) επειδη θα το δωσω στον αδερφο μου και πηγα αρκετα πισω και δε το βρηκα (πως να περασω την I) σας ειναι ευκολο να το επαναλαβετε;Τι διαδικασια εννοω..:p Αμα ειναι για γλωσσες νομιζω οτι η 4.5.3Α πρεπει να εχει ελληνικα, για δοκιμασε το, και ειναι η πιο σταθερη απο οσες εχω δοκιμασει απο τις 4.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Θελω και γω να κανω downgrade (για multilang) επειδη θα το δωσω στον αδερφο μου και πηγα αρκετα πισω και δε το βρηκα (πως να περασω την I) σας ειναι ευκολο να το επαναλαβετε;Τι διαδικασια εννοω..:p Εδώ είναι Ποστ 3663 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts