Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις το δοκίμασα και δούλεψε

I ROM στο κινεζικό firmware

Χωρίς να χαθούν εφαρμογές

Να σε ρωτησω επειδη την εχω βαλει και εγω, την εφαρμογη με τα θέματα την έχεις;

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να σε ρωτησω επειδη την εχω βαλει και εγω, την εφαρμογη με τα θέματα την έχεις;

Διαβάζετε καθόλου τα επίσημα changelog Όταν βγαίνει νέα Ρομ;

Αφού το είπανε ότι δεν υποστηρίζει η τελευταία Ι τα themes.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Όχι δεν υπάρχει ή εφαρμογή με τα θέματα.

Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει το searching με slide up στην οθόνη.

Αν μπορεί κανένας να ανεβάσει το apk να δοκιμάσω να το περάσω.

Edited by parisp82

Διαβάζετε καθόλου τα επίσημα changelog Όταν βγαίνει νέα Ρομ;

Αφού το είπανε ότι δεν υποστηρίζει η τελευταία Ι τα themes.

Δεν το διαβασα καθολου για να πω την αλήθεια. Απλα επειδη θα το δωσω το κινητό το μονο που με ενδιέφερε ηταν να εχει ελληνικά.

Καταφερα και περασα και εγω την I,και το gps ΤΡΕΧΕΙ νερακι :D Δεν ξερω τι ειχε παθει με την προηγουμενη εκδοση. Προς το παρον ολα οκ. Εχω την εντυπωσει οτι αλλαξε καπως η γραμματοσειρα,καπως τα δειχνει διαφορετικα τα γραμματα αλλα δεν ενοχλουν...

Παιδια εγω περασα την Α πριν μια βδομαδα μπορω να περασω την I ? Ποια ειναι ποιο καλη?

Ευχαριστω

Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία

Παιδια εγω περασα την Α πριν μια βδομαδα μπορω να περασω την I ? Ποια ειναι ποιο καλη?

Ευχαριστω

Την Ι αξίζει να την βάλει όποιος έχει κάποιο θέμα με την Α Και θέλει να δοκιμάσει κάποια άλλη.

Αλλιώς τα ίδια πράγματα είναι.

Amazon Fire stick 4k max

εχω την 4.2.0.5U ,προσπαθω να περασω την 4.5.6Ι αλλα τπτ.στη συσκευη δε βρισκω φακελλο documents για να κανω επικολληση το αρχειο οπως λενε οι οδηγειες και το μεταφερω στο φακελλο downloads.καπου πιαθνον να κανω λαθος.καμια συμβουλη;

εχω την 4.2.0.5U ,προσπαθω να περασω την 4.5.6Ι αλλα τπτ.στη συσκευη δε βρισκω φακελλο documents για να κανω επικολληση το αρχειο οπως λενε οι οδηγειες και το μεταφερω στο φακελλο downloads.καπου πιαθνον να κανω λαθος.καμια συμβουλη;

Δεν μπορείς να βάλεις την I έτσι και αλλιώς αν δεν κάνεις την πολυπλοκη διαδικασία που αναφέρεται πιο πριν.

Την Α όμως την βάζεις εύκολα, αρκεί να έχεις το update zip στο storage χύμα και να κάνεις boot στο recovery.

Θα ξεκινήσει την αναβάθμιση μόνο του.

Amazon Fire stick 4k max

Με τον ίδιο τρόπο.βαλε το update χύμα στην κάρτα και μέσα απο τον φάκελο τρέξε το κανονικά

Καλησπερα πως παω απο lolilop se kitkat παλι.ευχαριστω

Με τον ίδιο τρόπο.βαλε το update χύμα στην κάρτα και μέσα απο τον φάκελο τρέξε το κανονικά

Δεν πας πλέον.

Έχει αναφερθεί ότι Δεν παίζει downgrade στις 4.5.χ

Amazon Fire stick 4k max

Η I rom έχει προεγκατεστημενο το playstore και τα Google services αφού κάνοντας reset το ειχε. Επίσης βλέπει ως επιλογή το Google now launcher που δεν τον έβλεπε στις άλλες,τουλάχιστο σε μένα. Με reset περνάει επίσης τις εφαρμογές τις Κινέζικες που είναι του χρήστη αφού φλασαρει μόνο το system. Σταθερή και καλή, δε δοκίμασα Bluetooth ακόμη. Με χαλάει που δεν έχει το search app στο οποίο με flyme launcher μόνο κάνεις slide up κ ψάχνει γρήγορα τα πάντα.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν πας πλέον.

Έχει αναφερθεί ότι Δεν παίζει downgrade στις 4.5.χ

Εγώ φλασαρα 4.0.2.5Α πάνω σε 4.5.4Α με clear data.

Edited by parisp82

Η I rom έχει προεγκατεστημενο το playstore και τα Google services αφού κάνοντας reset το ειχε. Επίσης βλέπει ως επιλογή το Google now launcher που δεν τον έβλεπε στις άλλες,τουλάχιστο σε μένα. Με reset περνάει επίσης τις εφαρμογές τις Κινέζικες που είναι του χρήστη αφού φλασαρει μόνο το system. Σταθερή και καλή, δε δοκίμασα Bluetooth ακόμη. Με χαλάει που δεν έχει το search app στο οποίο με flyme launcher μόνο κάνεις slide up κ ψάχνει γρήγορα τα πάντα.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ φλασαρα 4.0.2.5Α πάνω σε 4.5.4Α με clear data.

Και εγώ έχω γυρίσει 3,4 φορές σε kk πανεύκολα

Σορρυ λάθος.

Δεν κάνεις downgrade από 4.5.6.χ

Στις προηγούμενες μπορούσες.

Amazon Fire stick 4k max

Σορρυ λάθος.

Δεν κάνεις downgrade από 4.5.6.χ

Στις προηγούμενες μπορούσες.

Για αυτο θα σε γελάσω πιθανόν έχεις δίκιο

Εχω 2 προβληματάκια. Το youtube ξαφνικά σταμάτησε να παίζει βίντεο. Έκανα install uninstall και έφτιαξε. Είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε χωρίς inst-unins; Επίσης το swiftkey σταματάει να ανοίγει και πάλι θέλει Inst-unistall. Εϊναι china version η συσκευή.

Εχω 2 προβληματάκια. Το youtube ξαφνικά σταμάτησε να παίζει βίντεο. Έκανα install uninstall και έφτιαξε. Είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε χωρίς inst-unins; Επίσης το swiftkey σταματάει να ανοίγει και πάλι θέλει Inst-unistall. Εϊναι china version η συσκευή.

Με ποια ρομ;

το εχω κανει πολλες φορες αλλα δεν το παιρνει με τιποτα.δοκιμασα και clear user data ειτε αυτο κανει

Η θα περιμενεις μηπως βγαλουν καποια αναβαθμηση και ξεκλειδωσουν το downgrade ή περνας την i ακολουθοντας τα βηματα που αναφέρονται νωριτερα (εγω εκανα το δευτερο βημα). Αν μετα δε σου αρεσει και η i λογικα (νομιζω) κανεις downgrade σε Α ή σε U κανονικα

Edited by helloween83

Η θα περιμενεις μηπως βγαλουν καποια αναβαθμηση και ξεκλειδωσουν το downgrade ή περνας την i ακολουθοντας τα βηματα που αναφέρονται νωριτερα (εγω εκανα το δευτερο βημα). Αν μετα δε σου αρεσει και η i λογικα (νομιζω) κανεις downgrade σε Α ή σε U κανονικα

Θελω και γω να κανω downgrade (για multilang) επειδη θα το δωσω στον αδερφο μου και πηγα αρκετα πισω και δε το βρηκα (πως να περασω την I) σας ειναι ευκολο να το επαναλαβετε;Τι διαδικασια εννοω..:p

OnePlus 12R

Θελω και γω να κανω downgrade (για multilang) επειδη θα το δωσω στον αδερφο μου και πηγα αρκετα πισω και δε το βρηκα (πως να περασω την I) σας ειναι ευκολο να το επαναλαβετε;Τι διαδικασια εννοω..:p

Αμα ειναι για γλωσσες νομιζω οτι η 4.5.3Α πρεπει να εχει ελληνικα, για δοκιμασε το, και ειναι η πιο σταθερη απο οσες εχω δοκιμασει απο τις 4.5.

Εδώ είναι

Ποστ 3663

Amazon Fire stick 4k max