Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παίδες εχω βαλει εδω και δυο μερες την Λολιποπ στο κινητο και μπορω να πω οτι ειναι ταχυτατο, θεωρω οτι εχει ενα προβληματακι στην αυτονομια της μπαταριας, δηλαδη για να καταλαβετε χθες το βραδυ μου κατεβασε την μπαταρια απο το 45 στο 23 χωρις χρηση ( χωρις super power mode ). Επισης το κινητο δεν υπερθερμενεται καθολου με πολυ χρηση (μονο στο gaming λιγο ζοριζεται μου φαινεται και ανεβαζει θερμοκρασια).

Τόσο μεγάλη πτώση σε standby μου φαίνεται υπερβολικά μεγάλη. Και σε μένα με 5.1 η αυτονομία είναι λίγο χειρότερη αλλά όχι στο βαθμό που περιέγραψες. Τσέκαρε τα wakelocks που έχεις μήπως και κάποια εφαρμογή στο προκαλεί αυτό.

Από κει και πέρα προτείνω στο χρονικό περιθόριο που κοιμάσαι να το ρυθμίσεις να μπαίνει αυτόματα σε ultra power saving mode για να μειωθεί η κατανάλωση. Προσωπικά 4-7 ενεργοποιώ το mode αυτό και συνολικά η μπαταρία καθόλη τη διάρκεια που είναι σε standby, πχ στο 6ωρο: 1-7 το κινητό χάνει 1% μπαταρία.

Θεωρώ πως η 5.1 αξιοποιεί περισσότερο το hardware της συσκευής μας. Από κει και πέρα, συνολικά σα ρομ θεωρώ πως η Kitkat stable ήταν πιο σταθερή αν και δε θα ξαναγυρίσω μιας και θέλω σε μελλοντική αναβάθμιση να μην χρειαστεί να κάνω clear install.

Παίδες εμένα το μόνο που με κρατάει από το να βάλω την 5.1 είναι ότι αφενός είμαι 100% ευχαριστημένος με την kit Kat και από την άλλη φαίνεται τόσο πολύπλοκη η διαδικασία για να βάλεις το Xposed, που ξενερώνω γιατί το χρειάζομαι.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τόσο μεγάλη πτώση σε standby μου φαίνεται υπερβολικά μεγάλη. Και σε μένα με 5.1 η αυτονομία είναι λίγο χειρότερη αλλά όχι στο βαθμό που περιέγραψες. Τσέκαρε τα wakelocks που έχεις μήπως και κάποια εφαρμογή στο προκαλεί αυτό.

Από κει και πέρα προτείνω στο χρονικό περιθόριο που κοιμάσαι να το ρυθμίσεις να μπαίνει αυτόματα σε ultra power saving mode για να μειωθεί η κατανάλωση. Προσωπικά 4-7 ενεργοποιώ το mode αυτό και συνολικά η μπαταρία καθόλη τη διάρκεια που είναι σε standby, πχ στο 6ωρο: 1-7 το κινητό χάνει 1% μπαταρία.

Θεωρώ πως η 5.1 αξιοποιεί περισσότερο το hardware της συσκευής μας. Από κει και πέρα, συνολικά σα ρομ θεωρώ πως η Kitkat stable ήταν πιο σταθερή αν και δε θα ξαναγυρίσω μιας και θέλω σε μελλοντική αναβάθμιση να μην χρειαστεί να κάνω clear install.

Τα wakelock και αυτα εγω δεν τα ξερω και μου φαινεται οτι θελει να είναι ροοτ η συσκευη κατι που δεν εχω κανει. Ξαναπερασα την κιτκατ τωρα και θα περιμενω για καλυτερη εκδοση.

Υπάρχει κανείς που αναβάθμισε στην 5.1 χωρίς clear data;

Πώς ήταν το κινητό μετά;

Amazon Fire stick 4k max

Υπάρχει κανείς που αναβάθμισε στην 5.1 χωρίς clear data;

Πώς ήταν το κινητό μετά;

Δε γίνεται να αναβαθμίσεις χωρίς clear data. Αν πας να το κάνεις το κινητό θα κολλήσει στο bootαρισμα και θα μείνει εκεί, στο logo της Meizu.

Δε γίνεται να αναβαθμίσεις χωρίς clear data. Αν πας να το κάνεις το κινητό θα κολλήσει στο bootαρισμα και θα μείνει εκεί, στο logo της Meizu.

Κρίμα.

Στο Nexus 4 μια χαρά πέρασε η Lollipop πάνω από την ΚΚ χωρίς clear data.

Amazon Fire stick 4k max

Κρίμα.

Στο Nexus 4 μια χαρά πέρασε η Lollipop πάνω από την ΚΚ χωρίς clear data.

Τι εννοείς μια χαρά πέρασε; Χωρίς να κανείς wipe; Δεν λέω την Ίντερναλ sd αλλά το υπόλοιπο πρέπει οπωσδήποτε να γίνει wipe για να κάτσει καλά ειδικά μια νέα έκδοση

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Τι εννοείς μια χαρά πέρασε; Χωρίς να κανείς wipe; Δεν λέω την Ίντερναλ sd αλλά το υπόλοιπο πρέπει οπωσδήποτε να γίνει wipe για να κάτσει καλά ειδικά μια νέα έκδοση

Δεν ισχύει αυτό για όλα τα κινητά προφανώς.

Στο Ν4 όλες τις 4.3-4.4-5.0-5.1 τις περνούσα πάνω από την προηγούμενη χωρίς κανένα wipe.

Amazon Fire stick 4k max

Στο Ν4 όλες τις 4.3-4.4-5.0-5.1 τις περνούσα πάνω από την προηγούμενη χωρίς κανένα wipe.

Ακόμα και στο Ν4 ένα clean install όμως κάθεται καλύτερα σε σχέση με ένα update. Αυτό ισχύει γενικά. Σαφώς υπάρχουν και εξαιρέσεις με χρήστες να αναφέρουν πως είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με το update.

Να πας από 4.3 se 4.4 ναι αλλά απο 4 σε 5 δεν προτείνεται ποτέ από κανέναν... Ακόμα και στις custom Rom όλοι οι developer σου λένε update αν αφορά ίδια έκδοση clean install όταν αλλάζεις έκδοση...

Τεσπα ξεφυγαμε απλά αναφέρω το σωστό τρόπο των αναβαθμίσεων για να αποφεύγονται τυχων conflicts

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Θυμηστε μου κάτι.

Στο clear data χάνουμε sms/notes/contacts, αλλά παραμένουν φωτος/videos/downloads?

Amazon Fire stick 4k max

Ακριβώς,αλλά πρίν κάνουμε προσπάθεια αναβάθμησης κάνουμε ενα αντίγραφο ασφαλείας στο τηλεφωνο και μας ρωτάει τι θέλουμε να σώσουμε,

οπότε δεν χάνουμε τίποτα (αφου αργότερα τα επαναγέρουμε στην νεα ρομ) κυρίως δηλαδή γίνεται ό,τι στο factory data reset.

Πάντως σε καμία περίπτωση δεν κάνουμε format disk γιατι προφανώς χάνονται τα πάντα που έχει η κάρτα.

Χρήστος.

Έχει καταφέρει κανείς να βάλει live wallpaper μέσω του 500 firepaper?

Ενώ προσπαθώ να επιλέξω το live θέμα από τις ρυθμίσεις δεν υπάρχει κάποια επιλογή για να το βάλει.Μόνο άσχετες επιλογές ρυθμίσεων.

Φοράω τελευταία lollipop.

Edited by riki

Έχω ένα πρόβλημα. Κάνω εγκατάσταση το Google now launcher και ενω έχω βάλει το Google App δεν λέει να μου εμφανίσει την επιλογή για να τον επιλέξω σαν launcher. Έχει κανένας το ίδιο;
:thanks:

Έχω ένα πρόβλημα. Κάνω εγκατάσταση το Google now launcher και ενω έχω βάλει το Google App δεν λέει να μου εμφανίσει την επιλογή για να τον επιλέξω σαν launcher. Έχει κανένας το ίδιο;

Με TSF 3D launcher κανένα πρόβλημα.

Amazon Fire stick 4k max

Με TSF 3D launcher κανένα πρόβλημα.

Με οποιονδήποτε άλλον εκτοξευτη δεν έχω πρόβλημα. Μόνο με Google now

Με οποιονδήποτε άλλον εκτοξευτη δεν έχω πρόβλημα. Μόνο με Google now

Λόγος που τον προτιμάς;

Μήπως σε φτιάξουμε αλλιώς.

Amazon Fire stick 4k max

εχω ρε παιδια τι εξεις προβλημα!!εχω κατεβασει το whats up app για να βλεπω τα mb's στην καρτα whats up αλλα ενω περνω το δωρεαν μνμ ;απο την cosmote για να ενεργοποιηθει, το app δεν ενεργοποιειτε!εχω την stable lollipop.με την kitkat ολα ηταν μια χαρα!!!

Λόγος που τον προτιμάς;

Μήπως σε φτιάξουμε αλλιώς.

Μου αρέσει. Έχω αγοράσει σχεδόν όλους τους γνωστούς και τον tsf αλλά δεν με βόλεψε

Παιδιά ξέρω ότι είναι λίγο μ@λ@κια η ερώτηση αλλά αν μπορεί καποιος να μου πει σε ποια σελίδα

βρίσκετε ο οδηγός για να περάσω την 5.1

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

I am a programmer, i write code,

I will NOT fix your pc!

Παιδιά ξέρω ότι είναι λίγο μ@λ@κια η ερώτηση αλλά αν μπορεί καποιος να μου πει σε ποια σελίδα

βρίσκετε ο οδηγός για να περάσω την 5.1

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

εδω φιλε https://meizufans.eu/forum/topic/2653/flyme-os-4-5-5-stable-m1-note απλα τρεξε το απο τον φακελο στο κινητο το update

εδω φιλε https://meizufans.eu/forum/topic/2653/flyme-os-4-5-5-stable-m1-note απλα τρεξε το απο τον φακελο στο κινητο το update

Φίλε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Εδώ απλά βλέπω το firmware.

Η διαδικασία είναι απλά το κατεβάζω το περνάω στο κινητό και το τρέχω;

Μετά πρέπει να κάνω και wipe από την recovery;

Βασικά θέλω οδηγίες αν υπάρχουν για τη διαδικασία.

Σε ευχαριστώ πάντως για τον κόπο σου.

:D

I am a programmer, i write code,

I will NOT fix your pc!