Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα μια ερωτηση εχει βαλει κανεις διαφορετικα ringtones σε sim1 sim2 αν ναι πως?Πριν με φατε αναζητηση εχω κανει στραβος μπορει να ειμαι αλλα δεν τεμπελιασα :(

Μονο για αυξανωμενη ενταση βγαζει αποτελεσματα

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα μια ερωτηση εχει βαλει κανεις διαφορετικα ringtones σε sim1 sim2 αν ναι πως?Πριν με φατε αναζητηση εχω κανει στραβος μπορει να ειμαι αλλα δεν τεμπελιασα :(

Μονο για αυξανωμενη ενταση βγαζει αποτελεσματα

Χαλαρώστε ρε σεις! Είναι λογικό όλοι μας να διαμαρτυρόμαστε όταν επαναλαμβάνονται διαρκώς οι ίδιες ερωτήσεις.

Επόμενως αν κανείς χρησιμοποιήσει την αναζήτηση και δεν βρει κάτι, σημαίνει ότι δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα.

Αυτό συμβαίνει και με τα 2 ringtones. Μετά από ψάξιμο είδα ότι δεν δίνει τέτοια δυνατότητα

Τσιμπησα και εγώ ένα Χθές βράδυ από fastcardtech, έψαχνα για δικαρτο και μου φάνηκε τρομερή ή τιμή αυτή για την συγκεκριμένη συσκευή!!

144 ευρώ μου βγήκε τελική μαζί με τα μεταφορικά (Registered Airmail)!!!

Διάβασα και τα σχόλια ορισμένων εδώ μέσα που παρήγγειλαν από το συγκεκριμένο μαγαζί χωρίς προβλήματα οπότε το τόλμησα!!

Πόσες μέρες περίπου κάνει να έρθει παίδες εσείς που παραλαβατε???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τσιμπησα και εγώ ένα Χθές βράδυ από fastcardtech, έψαχνα για δικαρτο και μου φάνηκε τρομερή ή τιμή αυτή για την συγκεκριμένη συσκευή!!

Διάβασα και τα σχόλια ορισμένων εδώ μέσα που παρήγγειλαν από το συγκεκριμένο μαγαζί χωρίς προβλήματα οπότε το τόλμησα!!

15-20 μερες..εβαλες το κουπονι που εχει στην κεντρικη;

Ναι συν 2 ευρώ που είχα στο balance μου από την εγγραφή.... 7 ευρώ μείον δηλαδή!!

Δεν υπάρχει ή τιμή κατά την γνώμη μου!!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δείτε εδώ σύγκριση και bench με Asus zenfone 2 και xiaomi mi4i.....τα οποία κοστίζουν σχεδόν τα δίπλα λεφτά!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σίγουρα είναι η έκδοση που παίζει 3G/4G Ευρώπη;

Η τιμή δεν υπάρχει!!

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ναι το γράφει στα σπεκς ξεκάθαρα και επίσης για επιβεβαίωση το ρώτησα και μέσω chat πριν την παραγγελία!
[sIGPIC][/sIGPIC]

15-20 μερες..εβαλες το κουπονι που εχει στην κεντρικη;

ειχε τετοιο κουπονι?εμενα μου βγηκε 20 παραπανω στο ιδιο καταστημα!τωρα ειδα δεξια ενα αν κανεις λαικ,μαλλον αυτο θα ειναι.τελος παντων οτι εγινε εγινε!χτες μου εδωσαν αριθμο αποστολης και περιμενω

Edited by tolisfar

Το έχει πάνω πάνω στην αρχική σελίδα με την αιτιολογία June Promo και κωδικό 150601

δεν το πηρα χαμπαρι :mad: δεν πειραζει τι να κανουμε!καλα εδω 164 και ειναι σουπερ τιμη ποσο μαλλον κατω απο 150!καλα να μας ερθουν

Καλησπέρα, υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθεί το τηλέφωνο με την οθόνη της πηγής στο αυτοκίνητο; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Ώστε να δείχνει ότι και η οθόνη του κινητού;

Καλησπέρα, υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθεί το τηλέφωνο με την οθόνη της πηγής στο αυτοκίνητο; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Ώστε να δείχνει ότι και η οθόνη του κινητού;

Τι σύνδεση έχει το αυτοκίνητό σου; Το τηλέφωνο υποστηρίζει HDMI μέσω MHL και όπως όλα τα android, wifi μεταδοση εικονας με miracast/dlna

Χαλαρώστε ρε σεις! Είναι λογικό όλοι μας να διαμαρτυρόμαστε όταν επαναλαμβάνονται διαρκώς οι ίδιες ερωτήσεις.

Επόμενως αν κανείς χρησιμοποιήσει την αναζήτηση και δεν βρει κάτι, σημαίνει ότι δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα.

Αυτό συμβαίνει και με τα 2 ringtones. Μετά από ψάξιμο είδα ότι δεν δίνει τέτοια δυνατότητα

Υπάρχουν εφαρμογές στο play store που δίνουν αυτή τη δυνατότητα σ οποιαδήποτε συσκευή

Να ρωτησω αξιζει το 16αρι μεταχειρισμενο 1 μηνος στα 140e με τζαμι θηκες τα παντα αψογο;

Εδώ γράφουν τα παιδιά ότι βρίσκεις καινούριο στα 150€.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

λογικα κατι τετοιο ψαχνεις

http://www.ebay.com/itm/Car-WiFi-Mirror-Box-Airplay-Allshare-Mirroring-WIFI-DLNA-Miracast-Dongle-Box-BLU-/121654877115?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c53321bbb

Εδώ γράφουν τα παιδιά ότι βρίσκεις καινούριο στα 150€.

Ναι ρε συ αλλα θα πρεπει να περιμενω και 20 μερες..Και απο τη στιγμη που ειναι στην ιδια τιμη και λιγο φθηνοτερο(γιατι με τα extra απο fastcardtech βγαινει κανα 165αρι) και με ελαχιστη χρηση γιατι οχι....

Να ρωτησω αξιζει το 16αρι μεταχειρισμενο 1 μηνος στα 140e με τζαμι θηκες τα παντα αψογο;

αν δεν εχει κανα κουσουρι εννοειτε οτι αξιζει, ειδικα αφου γλιτωνεις το περιμενε να ερθει που πλεον οπως εχει γινει η φαση, κανεις τον σταυρο σου και ο θεος βοηθος

Ναι ρε συ αλλα θα πρεπει να περιμενω και 20 μερες..Και απο τη στιγμη που ειναι στην ιδια τιμη και λιγο φθηνοτερο(γιατι με τα extra απο fastcardtech βγαινει κανα 165αρι) και με ελαχιστη χρηση γιατι οχι....

βασικα με ενα κουπονι καποιο παιδι το πηρε 145 αλλα αμα ειναι αριστο και 140 ελαφρα μεταχειρισμενο δεν ειναι ασχημα!

Τι σύνδεση έχει το αυτοκίνητό σου; Το τηλέφωνο υποστηρίζει HDMI μέσω MHL και όπως όλα τα android, wifi μεταδοση εικονας με miracast/dlna

Το κινητο δεν υποστηριζει hdmi μεσω mhl. Μολις το τσεκαρα.

βασικα με ενα κουπονι καποιο παιδι το πηρε 145 αλλα αμα ειναι αριστο και 140 ελαφρα μεταχειρισμενο δεν ειναι ασχημα!

Σίγουρα εαν δεν έχει καποιο προβλημα για ένα μήνα χρήσης ειναι μια χαρα. Να προσέξεις μονο εαν ο κάτοχος εχει κανει λογαριασμό στην meizu να κάνει αποσύνδεση πριν το πάρεις

Xiaomi MI9T pro 128Gb

Xiaomi RN3 pro 32Gb

Καλησπέρα

Θέλω να πάρω το m1 αλλά το μόνο μείον για μένα είναι η έλλειψη ραδιοφώνου,

Είδα ότι το m2 έχει ραδιόφωνο αλλά είναι αρκετά κατώτερό του m1

Υπάρχει περίπτωσή με κανένα update να το προσθέσουν η είναι θέμα hardware

Καλησπέρα

Θέλω να πάρω το m1 αλλά το μόνο μείον για μένα είναι η έλλειψη ραδιοφώνου,

Είδα ότι το m2 έχει ραδιόφωνο αλλά είναι αρκετά κατώτερό του m1

Υπάρχει περίπτωσή με κανένα update να το προσθέσουν η είναι θέμα hardware

Ούτε το m2 έχει ραδιόφωνο. Που το ειδες;