Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά αυτήν την περίοδο που παίζει καλύτερη τιμή αλλά να είναι και αξιόπιστο το κατάστημα? Συγκρίνω vickmall, to2c και fct δεν γνωρίζω άλλα. το ftc είναι αξιόπιστο, έχει πάρει κανείς? Το ftc δίνει 179 το 16αρι και 219 το 32 αρι! Edited by dimis51

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παίδες. Μία ερώτηση να κάνω, αν γνωρίζει κανείς αν έχει γίνει κάποια απεργία στα ελτα γιατί το δέμα μου λέει από τις 24/5 Κλείσιμο από κ.δ. Αεροδρομίου αλλά τίποτα νεότερο πέρα από αυτό, ενώ την προηγούμενη φορά όταν το έγραφε αυτό την επόμενη μέρα το είχα στα χέρια μου....

σας ευχαριστώ πολύ

#never settle down

Καταρχάς ευχαριστώ για τη συμβουλή. Έκανα root και έβαλα to wakelock detector. Δύο ερωτήσεις γιατί είμαι και λίγο άσχετος: 1)Το wakelock για να κρατάει στατιστικά πρέπει να το έχω συνέχεια ανοιχτό και 2) μετά από πόσο χρόνο χρήσης θα πρέπει να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα για αυτά που δείχνει το wakelock

Άστο Ένα δεκαωρο να δουλέψει το κινητό.

Δεν χρειάζεται να ξανασχοληθεις με το detector, τρέχει μόνο του και δεν τρώει μπαταρία.

Φυσικά αν βιάστηκες και έβαλες το greenify, να μην αφήσεις να μπλοκάρει το detector.

Μετά τις 10 ώρες, ανέβασε εδώ τα screenshot από :

* Kernel Wakelock

* Wakeup triggers

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν χρειάζεται να ξανασχοληθεις με το detector, τρέχει μόνο του και δεν τρώει μπαταρία.

Φυσικά αν βιάστηκες και έβαλες το greenify, να μην αφήσεις να μπλοκάρει το detector.

* Kernel Wakelock

* Wakeup triggers

Οκ το βράδυ θα ανεβάσω τα screenshot. Ευχαριστω!

Παρέλαβα και γω, όλα παίζουν άψογα. Το led είναι πιο έντονο στην μισή αριστερή πλευρά αλλά είναι ανεπαίσθητο. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι φοβερές.

Πέρασα την Α.

ΥΓ

Όταν ήρθε το κουτί νόμιζα ότι ήταν άδειο. Απλά ήταν παναλαφρο.

Edited by parisp82

Η 0.6 λένε πως λύνει το πρόβλημα με το ascending ringtone. Όποιος την βάλει στο τηλέφωνο γιατί ακόμα σε International έχει βγει μόνο να μας το πει.
:thanks:

Avatar για το κινητάκι μας, θα γίνει;:p

..//..

Κάποια ιδέα για το πως αλλάζει το lock screen wallpaper?

Όταν πάω από το app του dropbox να κατεβάσω πχ μία φώτο, προσπαθώ να το αποθηκεύσω τοπικά,με πετάει στο file manager αλλά δεν μου δίνει επιλογή αποθήκευσης.

Με βασανίζουν εδώ και 4 μέρες αυτά τα δύο :)

Edited by riki

Η 0.6 λένε πως λύνει το πρόβλημα με το ascending ringtone. Όποιος την βάλει στο τηλέφωνο γιατί ακόμα σε International έχει βγει μόνο να μας το πει.

Εμένα με νοιάζει για το BT να δω τι βελτιώσεις φέρνει

Περιμένω την U.

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα παίδες. Μία ερώτηση να κάνω, αν γνωρίζει κανείς αν έχει γίνει κάποια απεργία στα ελτα γιατί το δέμα μου λέει από τις 24/5 Κλείσιμο από κ.δ. Αεροδρομίου αλλά τίποτα νεότερο πέρα από αυτό, ενώ την προηγούμενη φορά όταν το έγραφε αυτό την επόμενη μέρα το είχα στα χέρια μου....

σας ευχαριστώ πολύ

Πιστεύω έχεις παραγγείλει με απλό ταχυδρομείο έτσι; Μην εχεις καμια ιστορία με τελωνείο;

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Πιστεύω έχεις παραγγείλει με απλό ταχυδρομείο έτσι; Μην εχεις καμια ιστορία με τελωνείο;

Ναι, φυσικά για κούριερ είμαστε να μπλέξουμε με τελωνεία...

#never settle down

* Kernel Wakelock

* Wakeup triggers

Αυτά είναι τα στατιστικά που βγάζει το wavelock detector. Η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω και πολλά από αυτά. Θα ήθελα μια βοήθεια.

Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα.

Μια χαρά είσαι.

Δεν βλέπω κάτι να ρουφάει μπαταρία.

Amazon Fire stick 4k max

Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα.

Μια χαρά είσαι.

Δεν βλέπω κάτι να ρουφάει μπαταρία.

Θα βάλω τότε το greenify και θα παρακολουθήσω την πορεία της μπαταρίας. Ελπίζω να βελτιωθεί η αυτονομία.

Παρέλαβα σήμερα το δικό μου M1 note από το Vickmall σε ροζ χρώμα για τη γυναίκα! Μερικές πρώτες εντυπώσεις :

1) Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή, αποπνέει αίσθηση πολύ ακριβότερου κινητού. Ελαφρύ και άνετο στο χέρι παρά το μέγεθός του. Τα 3 κουμπιά σκληρά όσο πρέπει χωρίς ίχνος τριξίματος. Το glossy πλαστικό της πλάτης δε με ξετρέλανε (γούστα είναι αυτά) αλλά δεν το λες κακό.

2) Οθόνη εξαιρετική, πολύ φυσικά χρώματα, άριστες γωνίες θέασης.

3) Ηχείο σε σωστή θέση (κάτω ώστε να μη μπουκώνει σε επίπεδες επιφάνειες), αρκετά δυνατό χωρίς να εντυπωσιάζει σε ποιότητα ήχου αλλά και χωρίς να παραμορφώνει ιδιαίτερα. Ακουστικό καλής ποιότητας, το ίδιο και το μικρόφωνο.

4) Μπαταρία πολύ καλή, μου έβγαλε 5 ώρες οθόνη από το 80% μέχρι σχεδόν να σβήσει. Από το 20% και κάτω σχεδόν δεν την προλάβαινα, έπεφτε με τρελό ρυθμό, περίπου σε 10- 15 λεπτά θα μου έσβηνε (πιστεύω θέμα firmware).

5) Ήρθε με εγκατεστημένη την 4.2.0.3.U, έβαλα αμέσως την 4.2.0.5.Α και έκανα root. Έσβησα με titanium ότι κινέζικο υπήρχε μέσα και πέρασα google services. Προσοχή μη σβήσετε το security app της rom γιατί δε μπορείς να ενεργοποιήσεις μετά τα αυτόματα app permissions. Έτσι την πάτησα εγώ και σε κάθε εφαρμογή που βάζω πλέον έχω και 4-5 pop ups για να δώσω τα απαιτούμενα permissions.

6) Το flyme με ξένιζε πολύ σα λογική προτού πιάσω το κινητό και έλεγα θα βάλω με τη μία άλλο launcher. Σκαλίζοντάς το όμως σήμερα άλλαξα άποψη. Είναι αρκετά εργονομικό και ευχάριστο και συνηθίζεται πανεύκολα.

7) Το κινητό είναι ταχύτατο ότι και να κάνεις, πλοήγηση στο μενού, σερφαρισμα, εγκατάσταση εφαρμογών.

8) Κάμερα δε δοκίμασα ιδιαίτερα αλλά δε νομίζω πως έχω λόγους να ανησυχώ.

9) Wifi άριστο, 3g επίσης. Δεν έχω 4G κάρτα sim προς το παρόν. Το GPS αργησε να κλειδώσει την πρώτη φορά (περίπου 2 λεπτά) αλλά ήταν σταθερό και γρήγορο στην πορεία. Το bluetooth μου έσπασε τα νεύρα μέχρι να συνδεθεί με το plantronics m25. Για αρκετή ώρα δεν έβλεπε καμιά διαθέσιμη συσκευή στο χώρο (και υπήρχαν πολλές). Πρόβλημα firmware πιστεύω και αυτό οπότε... αναμένουμε διόρθωση.

Συμπερασματικά και σε σχέση με την τιμή του (190 ευρώ το πήρα εγώ, το βρίσκεις και φθηνότερα) πιστεύω πως το m1 note είναι μια άριστη αγορά. Τώρα περιμένουμε από τη Meizu να μας λύσει τα 3-4 προβληματάκια του firmware ώστε να το απολαύσουμε στο 100% των δυνατοτήτων του.

Θα βάλω τότε το greenify και θα παρακολουθήσω την πορεία της μπαταρίας. Ελπίζω να βελτιωθεί η αυτονομία.

Δεν σε καταλαβαίνω.

Έχεις κάποιο θέμα ανασφάλειας γενικά;

Σου λέμε ότι δεν έχεις θέμα να σου τρώει μπαταρία κάποια εφαρμογή, αλλά παρόλο αυτά επιλέγεις να κάνεις κάτι χωρίς νόημα.

Τότε γιατί Ρωτάς και προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε με τον καλύτερο τρόπο;

Αφού έτσι και αλλιώς δείχνεις να μην σε ενδιαφέρει τι σε συμβουλεύει κάποιος.

Amazon Fire stick 4k max

Δεν σε καταλαβαίνω.

Έχεις κάποιο θέμα ανασφάλειας γενικά;

Σου λέμε ότι δεν έχεις θέμα να σου τρώει μπαταρία κάποια εφαρμογή, αλλά παρόλο αυτά επιλέγεις να κάνεις κάτι χωρίς νόημα.

Τότε γιατί Ρωτάς και προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε με τον καλύτερο τρόπο;

Αφού έτσι και αλλιώς δείχνεις να μην σε ενδιαφέρει τι σε συμβουλεύει κάποιος.

Δεν είναι θέμα ανασφάλειας. Απλώς διαβάζοντας όλο το νήμα ακούω ότι όλοι βγάζετε 6-7 ώρες SOT. Αντίθετα εγώ μετά βίας ίσα που περνάω τις 5 ώρες χωρίς μάλιστα να κάνω βαριά χρήση. Υπάρχουν βράδια που το κινητό ενώ είναι σε deep sleep μπορεί να καταναλώσει 10-12 % μπαταρία. Βλέποντας αυτή την κατάσταση προσπαθώ να δώ αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Με ενδιαφέρουν οι συμβουλές όλων σας και τις ακούω αφού δεν έιμαι και πολύ έμπειρος με τα κινητά.

Για να διαλέξουμε και να αποθηκευσουμε τι wallpaper μας αρέσει πάμε ρυθμίσεις,προσωπικό,διακτυακές ταπετσαρίες,και στην πρώτη

καρτέλα category,(εννοείται με ανοιχτό wifi) διαλέγουμε μια κατηγορία,τοπία π.χ.είναι η πρώτη αριστερά,πατάμε πάνω της και με scrolling βλέπουμε τι έχει,(έχει μεγάλη ποικιλία για όλα τα γούστα)

Kαι με ταπ σε όποια μας αρέσει,γίνεται full screen και πατώντας ακόμα μια φορά πάνω της μας βγάζει να την κάνουμε lock screen ή wallpaper ή και τα δύο.

Για να την κρατήσουμε όμως πρέπει να πατήσουμε το βελακι κάτω στη μπάρα, και τις αποθηκεύει στην καρτέλα local όπου αργότερα τις βρίσκουμε και χωρίς σύνδεση.

Για όσους δεν το πρόσεξαν έχει παρόμοιο εύκολο περιβάλον κατεβάσματος και αποθήκευσης μουσικής (και ελληνικής ακόμα)απο την μαμίσια εφαρμογή( είχε αναφερθεί κ παλαιότερα).

Mε παρόμοιο τρόπο γίνονται και αυτες που έχουμε στο gallery,διαλέγοντας μία πατώντας πάνω της...τόσο όμορφα και απλά.

Τελικά όσο εξοικειωνόμαστε με το Flyme τόσο βλέπουμε τα χαρίσματά του.

Avatar για το κινητάκι μας, θα γίνει;:p

..//..

Κάποια ιδέα για το πως αλλάζει το lock screen wallpaper?

Όταν πάω από το app του dropbox να κατεβάσω πχ μία φώτο, προσπαθώ να το αποθηκεύσω τοπικά,με πετάει στο file manager αλλά δεν μου δίνει επιλογή αποθήκευσης.

Με βασανίζουν εδώ και 4 μέρες αυτά τα δύο :)

Χρήστος.

Στο meizufans αναφερουν καποιοι οτι πηγαν απο 5Α σε 6Ι χωρις κανένα πρόβλημα. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει ουτε παιζει να το δοκιμασω (το εχω στησει τελεια το κινητο και σκεφτομαι να το κρατησω ετσι μεχρι να βγει stable lollipop), απλά το αναφέρω..

Στο meizufans αναφερουν καποιοι οτι πηγαν απο 5Α σε 6Ι χωρις κανένα πρόβλημα. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει ουτε παιζει να το δοκιμασω (το εχω στησει τελεια το κινητο και σκεφτομαι να το κρατησω ετσι μεχρι να βγει stable lollipop), απλά το αναφέρω..

Περίεργα πράγματα όντως αλλά δεν αξίζει το ρίσκο, εξάλλου πόσο θα αργήσει η 6Α;

Καλησπερα παιδια εχω ενα m1 noteλευκο 32αρι απο vick mail με το που μου εκανε αναβαθμιση δεν μου διαβαζει την σιμ1 πηγα σε τεχνικο αλλα ολα ειναι οκ... Δεν εχει σπασει τιποτα εχω αλλαξει ρομς διαφορες εχω κανει επαναφορα και ολα τα προβλεπομενα.... Αλλα τιποτα... Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος? Στο meizufan foroum μου ειπαν πως και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα. Και ολοι στην σιμ 1και πως πρεπει να παρω usim 128k και πανω για να την αναγνωρισει το κινητο.... Edited by Jojonehos74

Καλησπερα παιδια εχω ενα m1 noteλευκο 32αρι απο vick mail με το που μου εκανε αναβαθμιση δεν μου διαβαζει την σιμ1 πηγα σε τεχνικο αλλα ολα ειναι οκ... Δεν εχει σπασει τιποτα εχω αλλαξει ρομς διαφορες εχω κανει επαναφορα και ολα τα προβλεπομενα.... Αλλα τιποτα... Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος? Στο meizufan foroum μου ειπαν πως και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα. Και ολοι στην σιμ 1και πως πρεπει να παρω usim 128k και πανω για να την αναγνωρισει το κινητο....

Δεν ειδα πουθενα να γραφουν οτι ειναι συχνο αυτο που λες.

Μουφα μου φαινεται αυτο που λενε.

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπερα παιδια εχω ενα m1 noteλευκο 32αρι απο vick mail με το που μου εκανε αναβαθμιση δεν μου διαβαζει την σιμ1 πηγα σε τεχνικο αλλα ολα ειναι οκ... Δεν εχει σπασει τιποτα εχω αλλαξει ρομς διαφορες εχω κανει επαναφορα και ολα τα προβλεπομενα.... Αλλα τιποτα... Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος? Στο meizufan foroum μου ειπαν πως και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα. Και ολοι στην σιμ 1και πως πρεπει να παρω usim 128k και πανω για να την αναγνωρισει το κινητο....

Η κάρτα που έχεις είναι από την εταιρία ή την έχεις κόψει εσυ; Γιατί ξέρω κάποιους που την έχουν κόψει μόνοι τους και επειδή δεν ταιριάζει ακριβώς χάνει το σήμα που και που. Αν έχεις αγοράσει microSim τότε μάλλον δεν είναι η κάρτα γιατί εγώ έχω 2 κάρτες cosmote-wind και οι δύο είναι 64K και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Άλλη κάρτα έχεις δοκιμάσει; Μήπως έχεις προβληματική Sim.

«Οι προπάτορες ημών ήσαν Ηπειρώτες , εκ των οποίων ηγέρθη εκείνος ο Πύρρος».

Γεώργιος Καστριώτης

Έχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει το κινητάκι wi-fi hotspot?

Προσπαθούσα σήμερα απεγνωσμένα να κάνω share δεδομένα από το κινητό στο λάπτοπ αλλά τζίφος.Δεν έπαιρνε ip.

Δεν τίθεται θέμα προβλήματος στην κάρτα δικτύου του λάτποπ αφού μετά αναγκάστηκα να πάρω ίντερνετ από hongmi φίλου.

Edited by riki