three_brothers1 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Το ειπα και πριν οτι μπορεις αντι του back button να πας πισω και κανοντας προς τα πανω απο το home button. Το δοκιμασες; Ναι μωρέ αλλά δεν με βολεύει τόσο πολύ. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Παιδιά η στοκ εφαρμογή κάμερας στο κινητό είναι καλή ή επιβάλλεται κάποια σαν τη snap camera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Παιδιά η στοκ εφαρμογή κάμερας στο κινητό είναι καλή ή επιβάλλεται κάποια σαν τη snap camera? Ναι πολυ καλη ειναι. Κατεβασα και την google camera για photo sphere και εναλλακτικη επιλογη panorama. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Λιγο offtopic, αλλά στις 2 Ιουνιου η Meizu θα βγαλει το M1 Note 2, οποτε λογικα η τιμη του αναμενεται να πεσει εστω κ λιγο. Οποιος σκεφτεται την αγορα του -οπως και γω- ας το καθυστερησει κανενα μηνα, αν μπορει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fordaras Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Παιδες παρηγγειλα και εγω το 16gb σμρ απο to2c στα 199 δολ. Να κανω μια ερωτηση σε περιιπτωση που βαρεθω το ασπρο καλυμμα πισω υπαρχουν διαφορετικα χρωματα σε ebay aliexpress?? κοιταω αλλα δεν βρισκω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Παιδες παρηγγειλα και εγω το 16gb σμρ απο to2c στα 199 δολ. Να κανω μια ερωτηση σε περιιπτωση που βαρεθω το ασπρο καλυμμα πισω υπαρχουν διαφορετικα χρωματα σε ebay aliexpress?? κοιταω αλλα δεν βρισκω... φίλε το κινητό δεν έχει καλύμματα. Έχει ενιαίο κασωμα. Το κοιταξες καλά πριν το αγοράσεις; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Παιδες παρηγγειλα και εγω το 16gb σμρ απο to2c στα 199 δολ. Να κανω μια ερωτηση σε περιιπτωση που βαρεθω το ασπρο καλυμμα πισω υπαρχουν διαφορετικα χρωματα σε ebay aliexpress?? κοιταω αλλα δεν βρισκω... Για να αλλαξεις το πισω κάλυμμα γινεται αλλα φανταζομαι δεν συμφερει.μπορεις ομως να βαλεις αλλη θηκη. Τοσες θηκες υπαρχουν. Χαριζω μια θηκη με αυτο το σχεδιο για m1note . Αμα την θελει καποιος και μπορει να ερθει περιστερι να τη πάρει ας στείλει μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Για να αλλαξεις το πισω κάλυμμα γινεται αλλα φανταζομαι δεν συμφερει.μπορεις ομως να βαλεις αλλη θηκη. Τοσες θηκες υπαρχουν. Χαριζω μια θηκη με αυτο το σχεδιο για m1note . Αμα την θελει καποιος και μπορει να ερθει περιστερι να τη πάρει ας στείλει μήνυμα. παιδια η συσκευη ειναι unibody design, οπως ειπε και ο junglist..Ειναι ενα κομματι, σαν να την εκοψες με λειζερ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 παιδια η συσκευη ειναι unibody design, οπως ειπε και ο junglist..Ειναι ενα κομματι, σαν να την εκοψες με λειζερ.. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν αλλαζει αλλα δεν συμφερει να ανοιξεις το κινητο γιαυτο το λογο.υπαρχουν και βιντεο στο ιντερνετ για το πως ανοιγεις το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psof Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Λιγο offtopic, αλλά στις 2 Ιουνιου η Meizu θα βγαλει το M1 Note 2, οποτε λογικα η τιμη του αναμενεται να πεσει εστω κ λιγο. Οποιος σκεφτεται την αγορα του -οπως και γω- ας το καθυστερησει κανενα μηνα, αν μπορει. Εγώ ήμουν ανάμεσα σ'αυτό και το Jiayu S3 3g αλλά επειδή το Jiayu ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό με 200$ κατέληξα ότι θα πάρω το Meizu m1 32gb που είναι στάνταρ τοπ ποιότητας στα λεφτά του. Το θέμα είναι πως όταν το έψαχνα έκανε 239$ και μέσα σε μια εβδομάδα πήγε στα 259$ στο vickmall μόνο σε χρώμα μπλε. Η έκδοση με 16gb παρέμεινε στα περίπου 200$ αλλά δεν υπάρχει πιθανότητα να πάρω κινητό με τόσο μικρό χώρο... Νομίζω η έκδοση στα 32gb έχει κάνει τεράστιο πάταγο στους resellers και δυσκολεύονται να βρουν καινούργιες παρτίδες με αποτέλεσμα να ανεβαίνει η τιμή του... Αναγκαστικά θα περιμένω κι άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Βρήκε κανείς λύση για το πρόβλημα με το Bt headset που κάποιοι δεν μπορούμε να τι χρησιμοποιήσουμε σε κλήσεις, ενώ πχ για ακρόαση μουσικής δουλεύει κανονικά; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Επειδη οταν τελειωνω μια κλήση η οθονη δεν επανέρχεται (δεν αναβει), ποιος αισθητήρας χρειάζεται καλιμπραρισμα και πως γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Επειδη οταν τελειωνω μια κλήση η οθονη δεν επανέρχεται (δεν αναβει), ποιος αισθητήρας χρειάζεται καλιμπραρισμα και πως γινεται; Ο proximity sensor ευθύνεται δες μήπως έχει calibration (βαθμονομιση) στις επιλογές για προγραμματιστές development option. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Ο proximity sensor ευθύνεται δες μήπως έχει calibration (βαθμονομιση) στις επιλογές για προγραμματιστές development option. Έχεις δίκιο, υπάρχει επιλογή! Φαίνεται να έστρωσε, σ'ευχαριστώ πολύ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Σήμερα ήρθε μια θήκη για το meizu μου. ipaky λεγεται. Πολύ καλή ποιότητα. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Σήμερα ήρθε μια θήκη για το meizu μου. ipaky λεγεται. Πολύ καλή ποιότητα. Το γύρω γύρω είναι σκληρό η μαλακό; Σε περίπτωση πτώσης θα προστατεύσει η είναι design. Την έχω παραγγείλει και δεν ξέρω αν είναι σκληρό το περιμετρικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Σήμερα ήρθε μια θήκη για το meizu μου. ipaky λεγεται. Πολύ καλή ποιότητα. Όπως λέμε i-paki; :-P :-P Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Έχεις δίκιο, υπάρχει επιλογή! Φαίνεται να έστρωσε, σ'ευχαριστώ πολύ ;) Φαντάσου δεν έχω καν το κινητό τυχαία είδα το μήνυμα σου, the google is the best friend. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Το γύρω γύρω είναι σκληρό η μαλακό; Σε περίπτωση πτώσης θα προστατεύσει η είναι design. Την έχω παραγγείλει και δεν ξέρω αν είναι σκληρό το περιμετρικό Το χρωματιστό που βλέπεις είναι σκληρό πλαστικό. Σε περίπτωση πτώσης το προστατεύει από φθορές. Τώρα αν φάει άσχημο πέσιμο σίγουρα θα ραγισει η οθόνη οποία θήκη και να έχεις. Όπως λέμε i-paki; :-P :-P ;) Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Σήμερα ήρθε μια θήκη για το meizu μου. ipaky λεγεται. Πολύ καλή ποιότητα. αν εννοεις αυτην http://www.aliexpress.com/snapshot/6647731787.html?orderId=67151891722170 την αγορασα και εγω και την περιμενω!!!!! δενει ομορφα; Τι χρωμα την πηρες; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 αν εννοεις αυτην http://www.aliexpress.com/snapshot/6647731787.html?orderId=67151891722170 την αγορασα και εγω και την περιμενω!!!!! δενει ομορφα; Τι χρωμα την πηρες; Φαινεται οτι μεσα απο το πλαστικο γυρω εχει γομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 αν εννοεις αυτην http://www.aliexpress.com/snapshot/6647731787.html?orderId=67151891722170 την αγορασα και εγω και την περιμενω!!!!! δενει ομορφα; Τι χρωμα την πηρες; Ναι αυτήν εννοώ. Την πήρα σε μπλε. Φαινεται οτι μεσα απο το πλαστικο γυρω εχει γομα. Ναι αλλά δεν είναι τοοοοοσο μαλακο. Αλλά την δουλειά του την κάνει Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Μια χαρά θήκη ειναι την εχω και γω. Νομιζω ειναι απο τις καλύτερες θήκες που εχω πάρει, ιδιως για τα λεφτά τους! δε το συζητώ, κρύβει και την ασπρίλα, μια χαρα! Απλα δίνει λιγο όγκο στο κινητο, αν θελουμε να βρούμε κάποιο μείον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Χθες παρέλαβα και εγώ τη συσκευή και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται πράγματι για εξαιρετικό τηλέφωνο. :) Αυτό που μου έκανε φοβερή εντύπωση είναι η ποιότητα κατασκευής και το εξαιρετικό panel της οθόνης. Σήμερα στη δουλειά οι συνάδελφοι δεν το πίστευαν ότι μπορεί να πάρεις με 200 ευρώ τέτοια συσκευή. Αξίζει τα λεφτά της με το παραπάνω. Δύο προβλήματα μόνο αντιμετώπισα. Το πρώτο είναι το γνωστό με το φωτισμό led στο κεντρικό κουμπί (πρόβλημα που δεν με ενοχλεί καθόλου). Το δεύτερο είναι το πως μπορώ να δημιουργήσω συντομεύσεις για να καλούν κατευθείαν συγκεκριμένους αριθμούς (κάθε φορά αναγκάζομαι να μπαίνω στον τηλεφωνικό κατάλογο). Το έχει ψάξει κανείς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Χθες παρέλαβα και εγώ τη συσκευή και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται πράγματι για εξαιρετικό τηλέφωνο. :) Αυτό που μου έκανε φοβερή εντύπωση είναι η ποιότητα κατασκευής και το εξαιρετικό panel της οθόνης. Σήμερα στη δουλειά οι συνάδελφοι δεν το πίστευαν ότι μπορεί να πάρεις με 200 ευρώ τέτοια συσκευή. Αξίζει τα λεφτά της με το παραπάνω. Δύο προβλήματα μόνο αντιμετώπισα. Το πρώτο είναι το γνωστό με το φωτισμό led στο κεντρικό κουμπί (πρόβλημα που δεν με ενοχλεί καθόλου). Το δεύτερο είναι το πως μπορώ να δημιουργήσω συντομεύσεις για να καλούν κατευθείαν συγκεκριμένους αριθμούς (κάθε φορά αναγκάζομαι να μπαίνω στον τηλεφωνικό κατάλογο). Το έχει ψάξει κανείς;;; Αυτό που λες για τις συντομεύσεις δεν χρειάζεται κανένα ιδιαίτερο ψάξιμο. Είναι βασική λειτουργία των περισσότερων launcher. Απλα πέρνα έναν άλλο launcher Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts