xidzi Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 (edited) Δεν μπορω να πω οτι τα ειχε απο την αρχη ,τα πρωτα 5 τα ειδα την πρωτη βδομαδα,χθες μια βδομαδα μετα ειδα +1 συνολο 6 μεχρι τωρα[color= Edited May 11, 2015 by xidzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Χμμ... Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες τελικά... :( xidzi, σου εύχομαι να βγάλεις άκρη με τους Κινέζους όσο πιο εύκολα και σύντομα γίνεται! Πες μας όταν έχεις νεότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xidzi Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Χμμ... Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες τελικά... :( xidzi, σου εύχομαι να βγάλεις άκρη με τους Κινέζους όσο πιο εύκολα και σύντομα γίνεται! Πες μας όταν έχεις νεότερα... Ευχαριστω! τα λεμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpY Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Σήμερα επιτέλους είδα το σηματάκι 4G LTE και στην Θεσσαλονίκη :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes -= SpY =- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Εχω το κινητο δυο εβδομαδες και εχω 6 καμενα pixels,τι μπορω να κανω? απο ποιο καταστημα το πηρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xidzi Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 απο ποιο καταστημα το πηρες; Το πηρα απο To2c. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Το πηρα απο To2c. Είναι αξιόπιστο μαγαζί..επικοινώνησε σε live chat μαζί τους και στείλε το πίσω. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Τα αρχεία μου στο κινητό όλα μαζί με το λείτουργικο που έχει πάνω η lenovo πιάνουν 10gb. Έχω βαρεθεί να περιμένω πότε το vickmall θα φερει το 32 σε άσπρο. Άραγε το 16αρι meizu να με φτάνει; πόσο πιάνει η flyme OS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Τα αρχεία μου στο κινητό όλα μαζί με το λείτουργικο που έχει πάνω η lenovo πιάνουν 10gb. Έχω βαρεθεί να περιμένω πότε το vickmall θα φερει το 32 σε άσπρο. Άραγε το 16αρι meizu να με φτάνει; πόσο πιάνει η flyme OS; Aπ οσο λενε οσοι το εχουν εχεις περιπου 12 διαθεσιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgatos1990 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Καλησπέρα σε ολους...έχω το κινητό 2 μηνες τώρα και είναι απολυτος ικανοποιημένος.πρωην κάτοχος galaxy s4 και το meizu είναι καλύτερο σχεδόν σε όλα...έχω βάλει tempreted glass και πρέπει να βαλετε όλοι οποιαδήποτε,κανει την οθόνη πολύ ανώτερη στην εσθηση και στην εικόνα...κάποια πρόβλημα δε μου έχει παρουσιάσει και ζεστενεται λιγότερο απο το s4.το μονο θέμα είναι με το led που έχετε όλοι, εγώ το πήρα απο aliexpress.θα ήθελα να μάθω ποτε περιπου περιμένουμε να βάλουμε lollipop και εαν θα δουλεύει καλύτερά το τηλέφωνο με lollipop γιατί το s4 σερνόταν όταν του εκανα αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Καλησπέρα σε ολους...έχω το κινητό 2 μηνες τώρα και είναι απολυτος ικανοποιημένος.πρωην κάτοχος galaxy s4 και το meizu είναι καλύτερο σχεδόν σε όλα...έχω βάλει tempreted glass και πρέπει να βαλετε όλοι οποιαδήποτε,κανει την οθόνη πολύ ανώτερη στην εσθηση και στην εικόνα...κάποια πρόβλημα δε μου έχει παρουσιάσει και ζεστενεται λιγότερο απο το s4.το μονο θέμα είναι με το led που έχετε όλοι, εγώ το πήρα απο aliexpress.θα ήθελα να μάθω ποτε περιπου περιμένουμε να βάλουμε lollipop και εαν θα δουλεύει καλύτερά το τηλέφωνο με lollipop γιατί το s4 σερνόταν όταν του εκανα αναβάθμιση... σήμερα μου ήρθε το tempered glass της nillkin αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το δοκιμάσω γιατί έδωσα την συσκευή.... και γι'αυτό το δίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Καλημέρα. Εμένα συμβαίνουν 2 κουλά πραγματάκια. 1) Βάζω πχ ένα ξυπνητήρι, χτυπάει κανονικά, το κλείνω και όταν μετά χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο μου βγάζει notification σχετικά με το πόση ώρα πριν έκλεισα το ξυπνητήρι. Αυτό μπορεί να γίνει για σχεδόν τη μισή μέρα ώσπου κάποια στιγμή αποφασίζει να μην με ειδοποιεί!! 2) Πολλές φορές όταν με καλούν, το τηλ χτυπάει κανονικά αλλά αργεί να μου δείξει ποιος είναι και τα κουμπάκια απάντηση-απόρριψη. Μπαίνω στις εφαρμογές που μου καταναλώνουν μπαταρία και μέσα εκεί βλέπω συνέχεια ένα contacts related (το έχω αγγλικά). Σε ίδιο κινητό που έχω τσεκάρει αυτό δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Καλημέρα. Εμένα συμβαίνουν 2 κουλά πραγματάκια. 1) Βάζω πχ ένα ξυπνητήρι, χτυπάει κανονικά, το κλείνω και όταν μετά χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο μου βγάζει notification σχετικά με το πόση ώρα πριν έκλεισα το ξυπνητήρι. Αυτό μπορεί να γίνει για σχεδόν τη μισή μέρα ώσπου κάποια στιγμή αποφασίζει να μην με ειδοποιεί!! 2) Πολλές φορές όταν με καλούν, το τηλ χτυπάει κανονικά αλλά αργεί να μου δείξει ποιος είναι και τα κουμπάκια απάντηση-απόρριψη. Μπαίνω στις εφαρμογές που μου καταναλώνουν μπαταρία και μέσα εκεί βλέπω συνέχεια ένα contacts related (το έχω αγγλικά). Σε ίδιο κινητό που έχω τσεκάρει αυτό δεν υπάρχει. για το contacts related το οποιο τρωει και μπαταρια και καθυστερει να φανει ποιος σε παιρνει και το ανοιγμα των επαφων κλπ. εχω μια λυση που θα το εξαφανισει και για οποιον αλλο εχει θεμα, θα το ποσταρω μεχρι το βραδυ γιατι ειμαι εξω τωρα. δες την δικια μου καταναλωση, δεν υπαρχει πλεον και ειχα το ιδιο προβλημα, 22%-25% μου ετρωγε[ATTACH]60755[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Αυτό με τα contacts κάποιο wakelock φαίνεται να δημιουργεί και τρώει την μπαταρία. Εγώ χρησιμοποιώ τα Google Contacts και δεν έχω πρόβλημα σαν το δικό σου. Ίσως να το δοκίμαζες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Αυτό με τα contacts κάποιο wakelock φαίνεται να δημιουργεί και τρώει την μπαταρία. Εγώ χρησιμοποιώ τα Google Contacts και δεν έχω πρόβλημα σαν το δικό σου. Ίσως να το δοκίμαζες. Έχω δοκιμάσει διάφορες εφαρμογές για τις επαφές καθώς και dialer. Και πάλι έχω πρόβλημα όταν πχ ανοίγω τις επαφές και πατήσω πάνω σε κάποια αργεί πάρα πολύ να την φορτώσει. Ομοίως το πρόβλημα που αργεί όταν με παίρνουν τηλ εξακολουθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 (edited) Έχω δοκιμάσει διάφορες εφαρμογές για τις επαφές καθώς και dialer. Και πάλι έχω πρόβλημα όταν πχ ανοίγω τις επαφές και πατήσω πάνω σε κάποια αργεί πάρα πολύ να την φορτώσει. Ομοίως το πρόβλημα που αργεί όταν με παίρνουν τηλ εξακολουθεί Ποια version έχετε; Την Flyme OS 4.2.0.5I http://www.flyme.cn/en/firmwarelist?modelId=38&type=1 Την έχετε δοκιμάσει; Edited May 13, 2015 by parisp82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 σήμερα μου ήρθε το tempered glass της nillkin αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το δοκιμάσω γιατί έδωσα την συσκευή.... και γι'αυτό το δίνω. Φιλε ενδιαφερομαι εγω για το tempered.αμα θες στειλε μου μνμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Aπ οσο λενε οσοι το εχουν εχεις περιπου 12 διαθεσιμα. Μαλιστα...Αρα ισως παιζω στα 1-2GB ελευθερο χωρο. Πειτε μου τι θα προτιμουσατε; Το 16αρι σε ασπρο και να εχετε 1-2GB ελευθερα; Ή το 32αρι σε άλλο χρώμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Ποια version έχετε; Την Flyme OS 4.2.0.5I http://www.flyme.cn/en/firmwarelist?modelId=38&type=1 Την έχετε δοκιμάσει; εγω ειμαι στην .3Ι και δεν αλλαζω.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 εγω ειμαι στην .3Ι και δεν αλλαζω.... Κανενα πρόβλημα με την .5U Εκτός από τα κλασικά wakelocks που τα έχουν όλοι με αυτό το τηλέφωνο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Μαλιστα...Αρα ισως παιζω στα 1-2GB ελευθερο χωρο. Πειτε μου τι θα προτιμουσατε; Το 16αρι σε ασπρο και να εχετε 1-2GB ελευθερα; Ή το 32αρι σε άλλο χρώμα; Προσωπικα δεν θα επαιρνα 16αρι χωρις sd. Εγω εχω το 32αρι σε μπλε και καθε μερα το γουσταρω ολο και πιο πολυ.οπου και να κοιταξεις βλεπεις ή μαυρο ή ασπρο κινητο. Βεβαια γουστα ειναι αυτα αλλα οτι και να παρεις με μια θηκη το κανεις οτι χρωμα θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 εγω περιμενω κατι κ@@@λεφτα να το παρω. η μονη ενσταση ειναι το led.δηλαδη σε ολους δεν αναβει ολο?η σε λιγα?ειναι θεμα τυχης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 εγω περιμενω κατι κ@@@λεφτα να το παρω. η μονη ενσταση ειναι το led.δηλαδη σε ολους δεν αναβει ολο?η σε λιγα?ειναι θεμα τυχης? Το θέμα έγκειται με τα λευκά 32αρια όπως και το δικό μου.Ειναι έντονα αναμμένο το μισό.Προσωπικά δεν το θεωρώ κάτι σημαντικό για να μπω στην διαδικασία να το στείλω πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlap13 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Καλήσπερα κι απο εμενα. Εκανα παραγγελια απο vickmall το μπλε 32gb. Απο τις 8-4-2015 το status ειναι Despatched to overseas (Country code: GR). Τι μου προτείνετε να κανω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Καλήσπερα κι απο εμενα. Εκανα παραγγελια απο vickmall το μπλε 32gb. Απο τις 8-4-2015 το status ειναι Despatched to overseas (Country code: GR). Τι μου προτείνετε να κανω;; Υπομονή προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts