Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μπορω να πω οτι τα ειχε απο την αρχη ,τα πρωτα 5 τα ειδα την πρωτη βδομαδα,χθες μια βδομαδα μετα ειδα +1 συνολο 6 μεχρι τωρα[color= Edited by xidzi

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χμμ... Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες τελικά... :(

xidzi, σου εύχομαι να βγάλεις άκρη με τους Κινέζους όσο πιο εύκολα και σύντομα γίνεται!

Πες μας όταν έχεις νεότερα...

Χμμ... Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες τελικά... :(

xidzi, σου εύχομαι να βγάλεις άκρη με τους Κινέζους όσο πιο εύκολα και σύντομα γίνεται!

Πες μας όταν έχεις νεότερα...

Ευχαριστω! τα λεμε

Τα αρχεία μου στο κινητό όλα μαζί με το λείτουργικο που έχει πάνω η lenovo πιάνουν 10gb.

Έχω βαρεθεί να περιμένω πότε το vickmall θα φερει το 32 σε άσπρο.

Άραγε το 16αρι meizu να με φτάνει; πόσο πιάνει η flyme OS;

Τα αρχεία μου στο κινητό όλα μαζί με το λείτουργικο που έχει πάνω η lenovo πιάνουν 10gb.

Έχω βαρεθεί να περιμένω πότε το vickmall θα φερει το 32 σε άσπρο.

Άραγε το 16αρι meizu να με φτάνει; πόσο πιάνει η flyme OS;

Aπ οσο λενε οσοι το εχουν εχεις περιπου 12 διαθεσιμα.

Καλησπέρα σε ολους...έχω το κινητό 2 μηνες τώρα και είναι απολυτος ικανοποιημένος.πρωην κάτοχος galaxy s4 και το meizu είναι καλύτερο σχεδόν σε όλα...έχω βάλει tempreted glass και πρέπει να βαλετε όλοι οποιαδήποτε,κανει την οθόνη πολύ ανώτερη στην εσθηση και στην εικόνα...κάποια πρόβλημα δε μου έχει παρουσιάσει και ζεστενεται λιγότερο απο το s4.το μονο θέμα είναι με το led που έχετε όλοι, εγώ το πήρα απο aliexpress.θα ήθελα να μάθω ποτε περιπου περιμένουμε να βάλουμε lollipop και εαν θα δουλεύει καλύτερά το τηλέφωνο με lollipop γιατί το s4 σερνόταν όταν του εκανα αναβάθμιση...

Καλησπέρα σε ολους...έχω το κινητό 2 μηνες τώρα και είναι απολυτος ικανοποιημένος.πρωην κάτοχος galaxy s4 και το meizu είναι καλύτερο σχεδόν σε όλα...έχω βάλει tempreted glass και πρέπει να βαλετε όλοι οποιαδήποτε,κανει την οθόνη πολύ ανώτερη στην εσθηση και στην εικόνα...κάποια πρόβλημα δε μου έχει παρουσιάσει και ζεστενεται λιγότερο απο το s4.το μονο θέμα είναι με το led που έχετε όλοι, εγώ το πήρα απο aliexpress.θα ήθελα να μάθω ποτε περιπου περιμένουμε να βάλουμε lollipop και εαν θα δουλεύει καλύτερά το τηλέφωνο με lollipop γιατί το s4 σερνόταν όταν του εκανα αναβάθμιση...

σήμερα μου ήρθε το tempered glass της nillkin αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το δοκιμάσω γιατί έδωσα την συσκευή.... και γι'αυτό το δίνω.

Καλημέρα. Εμένα συμβαίνουν 2 κουλά πραγματάκια.

1) Βάζω πχ ένα ξυπνητήρι, χτυπάει κανονικά, το κλείνω και όταν μετά χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο μου βγάζει notification σχετικά με το πόση ώρα πριν έκλεισα το ξυπνητήρι. Αυτό μπορεί να γίνει για σχεδόν τη μισή μέρα ώσπου κάποια στιγμή αποφασίζει να μην με ειδοποιεί!!

2) Πολλές φορές όταν με καλούν, το τηλ χτυπάει κανονικά αλλά αργεί να μου δείξει ποιος είναι και τα κουμπάκια απάντηση-απόρριψη.

Μπαίνω στις εφαρμογές που μου καταναλώνουν μπαταρία και μέσα εκεί βλέπω συνέχεια ένα contacts related (το έχω αγγλικά).

Σε ίδιο κινητό που έχω τσεκάρει αυτό δεν υπάρχει.

Καλημέρα. Εμένα συμβαίνουν 2 κουλά πραγματάκια.

1) Βάζω πχ ένα ξυπνητήρι, χτυπάει κανονικά, το κλείνω και όταν μετά χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο μου βγάζει notification σχετικά με το πόση ώρα πριν έκλεισα το ξυπνητήρι. Αυτό μπορεί να γίνει για σχεδόν τη μισή μέρα ώσπου κάποια στιγμή αποφασίζει να μην με ειδοποιεί!!

2) Πολλές φορές όταν με καλούν, το τηλ χτυπάει κανονικά αλλά αργεί να μου δείξει ποιος είναι και τα κουμπάκια απάντηση-απόρριψη.

Μπαίνω στις εφαρμογές που μου καταναλώνουν μπαταρία και μέσα εκεί βλέπω συνέχεια ένα contacts related (το έχω αγγλικά).

Σε ίδιο κινητό που έχω τσεκάρει αυτό δεν υπάρχει.

για το contacts related το οποιο τρωει και μπαταρια και καθυστερει να φανει ποιος σε παιρνει και το ανοιγμα των επαφων κλπ. εχω μια λυση που θα το εξαφανισει και για οποιον αλλο εχει θεμα, θα το ποσταρω μεχρι το βραδυ γιατι ειμαι εξω τωρα. δες την δικια μου καταναλωση, δεν υπαρχει πλεον και ειχα το ιδιο προβλημα, 22%-25% μου ετρωγε[ATTACH]60755[/ATTACH]

Αυτό με τα contacts κάποιο wakelock φαίνεται να δημιουργεί και τρώει την μπαταρία.

Εγώ χρησιμοποιώ τα Google Contacts και δεν έχω πρόβλημα σαν το δικό σου.

Ίσως να το δοκίμαζες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αυτό με τα contacts κάποιο wakelock φαίνεται να δημιουργεί και τρώει την μπαταρία.

Εγώ χρησιμοποιώ τα Google Contacts και δεν έχω πρόβλημα σαν το δικό σου.

Ίσως να το δοκίμαζες.

Έχω δοκιμάσει διάφορες εφαρμογές για τις επαφές καθώς και dialer. Και πάλι έχω πρόβλημα όταν πχ ανοίγω τις επαφές και πατήσω πάνω σε κάποια αργεί πάρα πολύ να την φορτώσει. Ομοίως το πρόβλημα που αργεί όταν με παίρνουν τηλ εξακολουθεί

Έχω δοκιμάσει διάφορες εφαρμογές για τις επαφές καθώς και dialer. Και πάλι έχω πρόβλημα όταν πχ ανοίγω τις επαφές και πατήσω πάνω σε κάποια αργεί πάρα πολύ να την φορτώσει. Ομοίως το πρόβλημα που αργεί όταν με παίρνουν τηλ εξακολουθεί

Ποια version έχετε;

Την Flyme OS 4.2.0.5I

http://www.flyme.cn/en/firmwarelist?modelId=38&type=1

Την έχετε δοκιμάσει;

Edited by parisp82

σήμερα μου ήρθε το tempered glass της nillkin αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το δοκιμάσω γιατί έδωσα την συσκευή.... και γι'αυτό το δίνω.

Φιλε ενδιαφερομαι εγω για το tempered.αμα θες στειλε μου μνμ

Aπ οσο λενε οσοι το εχουν εχεις περιπου 12 διαθεσιμα.

Μαλιστα...Αρα ισως παιζω στα 1-2GB ελευθερο χωρο.

Πειτε μου τι θα προτιμουσατε;

Το 16αρι σε ασπρο και να εχετε 1-2GB ελευθερα; Ή το 32αρι σε άλλο χρώμα;

Ποια version έχετε;

Την Flyme OS 4.2.0.5I

http://www.flyme.cn/en/firmwarelist?modelId=38&type=1

Την έχετε δοκιμάσει;

εγω ειμαι στην .3Ι και δεν αλλαζω....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

εγω ειμαι στην .3Ι και δεν αλλαζω....

Κανενα πρόβλημα με την .5U Εκτός από τα κλασικά wakelocks που τα έχουν όλοι με αυτό το τηλέφωνο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μαλιστα...Αρα ισως παιζω στα 1-2GB ελευθερο χωρο.

Πειτε μου τι θα προτιμουσατε;

Το 16αρι σε ασπρο και να εχετε 1-2GB ελευθερα; Ή το 32αρι σε άλλο χρώμα;

Προσωπικα δεν θα επαιρνα 16αρι χωρις sd. Εγω εχω το 32αρι σε μπλε και καθε μερα το γουσταρω ολο και πιο πολυ.οπου και να κοιταξεις βλεπεις ή μαυρο ή ασπρο κινητο. Βεβαια γουστα ειναι αυτα αλλα οτι και να παρεις με μια θηκη το κανεις οτι χρωμα θες.

εγω περιμενω κατι κ@@@λεφτα να το παρω. η μονη ενσταση ειναι το led.δηλαδη σε ολους δεν αναβει ολο?η σε λιγα?ειναι θεμα τυχης?

εγω περιμενω κατι κ@@@λεφτα να το παρω. η μονη ενσταση ειναι το led.δηλαδη σε ολους δεν αναβει ολο?η σε λιγα?ειναι θεμα τυχης?

Το θέμα έγκειται με τα λευκά 32αρια όπως και το δικό μου.Ειναι έντονα αναμμένο το μισό.Προσωπικά δεν το θεωρώ κάτι σημαντικό για να μπω στην διαδικασία να το στείλω πίσω.

Καλήσπερα κι απο εμενα. Εκανα παραγγελια απο vickmall το μπλε 32gb. Απο τις 8-4-2015 το status ειναι Despatched to overseas (Country code: GR). Τι μου προτείνετε να κανω;;

Καλήσπερα κι απο εμενα. Εκανα παραγγελια απο vickmall το μπλε 32gb. Απο τις 8-4-2015 το status ειναι Despatched to overseas (Country code: GR). Τι μου προτείνετε να κανω;;

Υπομονή προς το παρόν.