Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά επειδή περιμένω να φτάσει το M1 note της γυναίκας, μια ερώτηση να κάνω. Αν του βάλω 2 κάρτες sim, υπάρχει δυνατότητα να βάλω σε flying mode τη μία μόνο κάρτα και η άλλη να λειτουργεί κανονικά;

Σε flying mode οχι αλλα μπορεις να απενεργοποιησεις οποια καρτα θες ανα πασα στιγμη απο τις ρυθμισεις. Sakis με προλαβες :p

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για το GPS που ρωτησε ενα παιδι ,το κινητο εχει το καλυτερο GPS που εχω δει σε κινητο και εχω τσεκαρει πανω απο 200 κινητα ολα με GPS test οχι σε πραγματικη πλοηγηση βεβαια.Για πρωτη φορα ειδα στο GPS test ακριβεια 3 ποδια :) οταν συνηθως στο σπιτι μου τα καλα πιανουν στα 7-9 ποδια και τα περισσοτερα στα 11-13 ποδια.

Για το GPS που ρωτησε ενα παιδι ,το κινητο εχει το καλυτερο GPS που εχω δει σε κινητο και εχω τσεκαρει πανω απο 200 κινητα ολα με GPS test οχι σε πραγματικη πλοηγηση βεβαια.Για πρωτη φορα ειδα στο GPS test ακριβεια 3 ποδια :) οταν συνηθως στο σπιτι μου τα καλα πιανουν στα 7-9 ποδια και τα περισσοτερα στα 11-13 ποδια.

OK fillοs

Ευχαριστω

Θα το παραγγειλω.....

Απο ποιο μαγαζακι λετε;;;

In the down down of the writing we became robes...

Elephone P7000 ή Meizu M1 Note??

το Meizu σας έχει βγάλει κανα πρόβλημα?

Elephone P7000 ή Meizu M1 Note??

το Meizu σας έχει βγάλει κανα πρόβλημα?

Και μονο απο το όνομα δεν υπάρχει σύγκριση.. Το ερώτημα θα έπρεπε καλυτερα να ηταν flyme η κάτι άλλο πχ..

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Και μονο απο το όνομα δεν υπάρχει σύγκριση.. Το ερώτημα θα έπρεπε καλυτερα να ηταν flyme η κάτι άλλο πχ..

Meizu m1 note ή Asus zenfone 2 1.8ghz και 4gb ram στα 290us?τι λετε?

Meizu m1 note ή Asus zenfone 2 1.8ghz και 4gb ram στα 290us?τι λετε?

Φίλε εδώ είναι το θέμα του M1 note.

Δεν κάνουμε συγκριτικά εδώ.

Ρωτάς σε 4 διαφορετικά θέματα το ίδιο πράγμα.

Αφού έχεις ανοίξει και στην κατηγορία των συγκρίσεων, θα πάρεις εκεί απαντήσεις.

Edited by junglist

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εδώ και καμιά βδομάδα έχω ξαφνικά auto restart τουλάχιστον μια φόρα τη μέρα χωρίς να έχω βάλει κάποια καινούρια εφαρμογή ή να έχω πειράξει το κινητό. Είμαι root, αλλά μια που έκανα το σεταρισμα του κινητού όταν έβαλα την 5Α και μια που δεν ξανασχοληθηκα. Επίσης με την 5Α έχω την αίσθηση ότι ζεσταίνεται περισσότερο το κινητό όταν παίζω παιχνίδια. Έχει κάνεις άλλος αντίστοιχα θεματακια;

Εδώ και καμιά βδομάδα έχω ξαφνικά auto restart τουλάχιστον μια φόρα τη μέρα χωρίς να έχω βάλει κάποια καινούρια εφαρμογή ή να έχω πειράξει το κινητό. Είμαι root, αλλά μια που έκανα το σεταρισμα του κινητού όταν έβαλα την 5Α και μια που δεν ξανασχοληθηκα. Επίσης με την 5Α έχω την αίσθηση ότι ζεσταίνεται περισσότερο το κινητό όταν παίζω παιχνίδια. Έχει κάνεις άλλος αντίστοιχα θεματακια;

Restart δεν έχω αλλά αυτό με τα παιχνίδια και την θερμοκρασία συμφωνώ.

:thanks:

Με την 5U δεν εχω παρατηρησει τιποτα τετοιο μεχρι στιγμης. Ειδικα τα restart ειναι λιγο περιεργα.

Ναι ακριβώς τα ιδια θεματα κανει και στου φίλου μου, με αυτην την τελευταία έκδοση.

Ενα αλλο πρόβλημα που εμφανίστηκε στο κινητό του. Βγηκε ενα κυκλακι στην οθόνη, διαφανες, το οποίο οποτε το πατας σε παει στην αρχική οθόνη ΑΛΛΑ τωρα για κάποιο άγνωστο λογο, χαθηκε η κατω μπαρα με το βελάκι που σε πήγαινε πισω,με τον κύκλο που ηταν το menu, και το τετράγωνο που ανοιγαν τα παράθυρα, ολα αυτα εξαφανιστηκανε και δεν υπάρχει τπτ. Αν κανει browsing δεν μπορεί να παει πισω, λολ.

Ξέρετε πως μπορεί να ξαναεμφανιστει η κατω μπαρα?

Ναι ακριβώς τα ιδια θεματα κανει και στου φίλου μου, με αυτην την τελευταία έκδοση.

Ενα αλλο πρόβλημα που εμφανίστηκε στο κινητό του. Βγηκε ενα κυκλακι στην οθόνη, διαφανες, το οποίο οποτε το πατας σε παει στην αρχική οθόνη ΑΛΛΑ τωρα για κάποιο άγνωστο λογο, χαθηκε η κατω μπαρα με το βελάκι που σε πήγαινε πισω,με τον κύκλο που ηταν το menu, και το τετράγωνο που ανοιγαν τα παράθυρα, ολα αυτα εξαφανιστηκανε και δεν υπάρχει τπτ. Αν κανει browsing δεν μπορεί να παει πισω, λολ.

Ξέρετε πως μπορεί να ξαναεμφανιστει η κατω μπαρα?

να απενεργοποιησει το smart touch

Σε ευχαριστώ!

Μπορεις να πας πισω αμα κανεις προς τα πανω και απο το κεντρικο (στρογγυλο) κουμπι.

Παίδες με 35 βαθμούς έξω και εσωτερική θερμοκρασία 25 βαθμούς, τι περιμένετε;

Όταν γίνεται χρήση του κινητού, λογικό να ζεσταίνεται.

Αν το κινητό ζεσταινοταν σε κατάσταση deep sleep, τότε θα είχε νόημα να το συζητήσουμε.

Amazon Fire stick 4k max

Εχω το κινητο δυο εβδομαδες και εχω 6 καμενα pixels,τι μπορω να κανω?

Να το στειλεις πίσω για αντικατάσταση ... Αυτό είναι το μονο κακό με τα κινέζικα..οτι αν πάθει κατι θες ενα μεγαλο διαστημα στα πήγαινε έλα ..

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να αγοράσω το κινητό με τιμολόγιο από κάποιο μαγαζί σε λογική τιμή?Ενδιαφέρομαι για την έκδοση με τα 32 gb.

Παίδες με 35 βαθμούς έξω και εσωτερική θερμοκρασία 25 βαθμούς, τι περιμένετε;

Όταν γίνεται χρήση του κινητού, λογικό να ζεσταίνεται.

Αν το κινητό ζεσταινοταν σε κατάσταση deep sleep, τότε θα είχε νόημα να το συζητήσουμε.

Καταρχήν 35 βαθμους ακομα δεν εχει χτυπήσει ο καιρός! Επίσης ζεσταινεται και μεσα στο σπιτι και τέλος, με βαση τη δικη σου λογική τοτε θα πρεπει τον αυγουστο στη παραλια το κινητο να μην το χρησιμοποιω γιατι θα παθω έγκαυμα!.. Δε λεω, μεχρι ενα σημειο ειναι λογικό να ζεσταινεται αλλα υπαρχουν φορές που καταντάει ενοχλητικό! Επίσης, αυτο θα ελειπε να ζεσταίνεται ενω ειναι σε deep sleep! Αυτά θεωρω οτι ειναι παρηγοριά στον άρρωστο... Πιθανον άλλοι να μην αντιμετωπίζουν αυτο το πρόβλημα και να ειναι σε κάποιες συσκευές, αλλα κ ετσι να ειναι προκυπτει αλλο θέμα για τα στάνταρ κ την ποιότητα κατασκευής. Εν πάσι περίπτωση θεωρώ οτι ενα θετακι με την θερμοκρασία το έχει δεδομένου οτι με τα ιδια παιχνίδια το redmi note που ειχα δεν ζεσταινόταν έτσι. Ελπιζω σε επόμενο update να βελτιωθεί

εγω παντος με οτι κινητο ειχα και επαιζα παιχνιδια,αυτα ζεσταινονταν αρκετα.ζεσταινεται αλλα οχι και τοσο πολυ ρε παιδια

Ακριβώς.

Όλα ζεσταίνονΤαι.

Αλλά περισσότερο, αλλά λιγότερο.

Αν δεν καίγεται το χέρι σας, Είναι νορμάλ.

Amazon Fire stick 4k max

Εχω το κινητο δυο εβδομαδες και εχω 6 καμενα pixels,τι μπορω να κανω?

Να το στειλεις πίσω για αντικατάσταση ... Αυτό είναι το μονο κακό με τα κινέζικα..οτι αν πάθει κατι θες ενα μεγαλο διαστημα στα πήγαινε έλα ..

Συμφωνώ με τον puzzle21: Επικοινώνησε με το μαγαζί που το πήρες και κανόνισε για επιστροφή.

Για πες όμως...Τα καμένα pixel τα είχε από την αρχή, ή παρουσιάστηκαν στην πορεία...;