junglist Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 :blink::X Νταξει... ακυρος :down: Προτείνω δημόσιο λιθοβολισμό. Ακου εκει, κλειστα data εν ετη 2015 :knife: Σώπα. Θες και 3G ανοιχτά όταν οδηγας σε ταξίδι 3 ωρών; Μην χάσεις καμιά ειδοποίηση στο Facebook; :-P Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos84 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά!!το κινητό συνοδεύεται από ακουστικά ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 οχι φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos84 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Παλιοκινεζοι ρε!!τσιπιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 λογικα αφου δεν εχει ραδιο,σου λεει δεν χρειαζονται τα ακουστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 λογικα αφου δεν εχει ραδιο,σου λεει δεν χρειαζονται τα ακουστικα Δεν ισχύει αυτό. Και άλλο κινέζικο που έχω πάρει που είχε ράδιο, δεν είχε ακουστικά. Και σιγά ρε παιδιά. Αυτά που βάζουν είναι της πλάκας. Για πέταμα. Προτιμώ τα δικά μου έτσι και αλλιώς. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 :blink::X Νταξει... ακυρος :down: Προτείνω δημόσιο λιθοβολισμό. Ακου εκει, κλειστα data εν ετη 2015 :knife: Έμαθες και εσύ τα data!! :p :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Δεν ισχύει αυτό. Και άλλο κινέζικο που έχω πάρει που είχε ράδιο, δεν είχε ακουστικά. Και σιγά ρε παιδιά. Αυτά που βάζουν είναι της πλάκας. Για πέταμα. Προτιμώ τα δικά μου έτσι και αλλιώς. Στη γενική περίπτωση, καλύτερα να αφήνουν έξω ακουστικά (που όντως στις περισσότερες περιπτώσεις είναι της πλάκας), μπιχλιμπίδια και "δωράκια" και φρου-φρου κι αρώματα στη συσκευασία ("περίεργα" κουτιά κλπ), και να μας δίνουν ένα καλύτερο τηλέφωνο σε χαμηλότερη τιμή (που αυτό νομίζω ότι είναι πλέον και η προτεραιότητα των περισσότερων Κινέζων τον τελευταίο χρόνο - και καλά κάνουν!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλησπέρα παίδες!Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους σας! Παρακολουθώ το topic από την αρχή και είδα ότι έχετε αγοράσει από διάφορα μαγαζιά μέχρι στιγμής και στο μεγαλύτερο ποσοστό μείνατε ευχαριστημένοι! Επειδή είχα αγοράσει από to2c ένα Inew και εν τέλει μου χάλασε και δεν αναγνώριζαν τη ζημιά, ήμουν επιφυλακτικός να το αγοράσω το m1 note από κινέζικο μαγαζί και περίμενα από το meizumarkt για να είμαι πιο καλυμένος για service και τυχόν προβλήματα αλλά ακόμα τίποτα...έχω επικοινωνήσει μαζί τους μου είπαν ότι θα βγάλουν ανακοίνωση...αλλά επειδή είμαι ήδη 5 μήνες χωρίς ένα αξιόλογο κινητό σκέφτομαι να το αγοράσω από κινέζικο κατάστημα και πάλι...Έχει κάποιος να μου δώσει κάποια οδηγία ή συμβουλή? :worry: :worry: :worry: Σας ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας παιδιά! Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλησπέρα παίδες!Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους σας! Παρακολουθώ το topic από την αρχή και είδα ότι έχετε αγοράσει από διάφορα μαγαζιά μέχρι στιγμής και στο μεγαλύτερο ποσοστό μείνατε ευχαριστημένοι! Επειδή είχα αγοράσει από to2c ένα Inew και εν τέλει μου χάλασε και δεν αναγνώριζαν τη ζημιά, ήμουν επιφυλακτικός να το αγοράσω το m1 note από κινέζικο μαγαζί και περίμενα από το meizumarkt για να είμαι πιο καλυμένος για service και τυχόν προβλήματα αλλά ακόμα τίποτα...έχω επικοινωνήσει μαζί τους μου είπαν ότι θα βγάλουν ανακοίνωση...αλλά επειδή είμαι ήδη 5 μήνες χωρίς ένα αξιόλογο κινητό σκέφτομαι να το αγοράσω από κινέζικο κατάστημα και πάλι...Έχει κάποιος να μου δώσει κάποια οδηγία ή συμβουλή? :worry: :worry: :worry: Σας ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας παιδιά! vickmall φυσικα,με κλειστα ματια!ζητα τους και κανενα δωρακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Παιδια όσοι το εχετε παρει ποιο χρωμα προτιμησατε? Σε γενικές γραμμές ειστε ευχαριστημενοι? Καμμια προσφορα για τα 32gb? Ειμαι κατοχος lg g2 και φοβαμαι μηπως δεν αποτελεσει αξιο αντικαταστατη.. Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Παιδια όσοι το εχετε παρει ποιο χρωμα προτιμησατε? Σε γενικές γραμμές ειστε ευχαριστημενοι? Καμμια προσφορα για τα 32gb? Ειμαι κατοχος lg g2 και φοβαμαι μηπως δεν αποτελεσει αξιο αντικαταστατη.. Ευχαριστω πολυ! Εχω το πράσινο 16gb και ναι το κινητό είναι αστέρι. Γρήγορο και αλαγκάριστο ( έρχομαι από wp και ξέρω τι εστί smooth ) Να το συγκρίνω με το g2 δεν μπορώ γιατί δεν το είχα ποτέ αλλά η εμπειρία χρήσης του m1 note σε σχέση με το lg 4x hd που είχα και ευτυχώς ξεφορτώθηκα είναι η μέρα με τη νύχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Χριστός ανέστη! Δουλεύει κανείς το κινητό με Smartwatch; Έχω το SW2 και έχω έχω εγκαταστήσει τα call handling και weather extensions, δεν δουλεύει κανένα από τα 2. Καμία ιδέα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Παιδια όσοι το εχετε παρει ποιο χρωμα προτιμησατε? Σε γενικές γραμμές ειστε ευχαριστημενοι? Καμμια προσφορα για τα 32gb? Ειμαι κατοχος lg g2 και φοβαμαι μηπως δεν αποτελεσει αξιο αντικαταστατη.. Ευχαριστω πολυ! Ειχα LG G2, και το εδωσα για το m1 note. Λιγο καλυτερες επιδόσεις, εξισου καλη οθονη σε μεσες ακρες, δεν εχει NFC, κέρδισα ομως ακομα 16GB. Απο μπαταρία σαν μονοκαρτό εισαι στα επιπεδα του G2, σαν δικαρτο σαφώς χειροτερευει. Κάμερα πάνω κάτω στο ιδιο καζάνι βράζουνε. Καπου κερδίζει κάπου χάνει. Θα ειναι ουσιαστική και καίρια αναβάθμιση αν σε ενδιαφέρει η δυνατότητα dual sim. Αν δε σε ενδιαφέρει, δεν βλέπω κανενα λόγο να μην πάρεις ενα G3 πχ. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Ειχα LG G2, και το εδωσα για το m1 note. Λιγο καλυτερες επιδόσεις, εξισου καλη οθονη σε μεσες ακρες, δεν εχει NFC, κέρδισα ομως ακομα 16GB. Απο μπαταρία σαν μονοκαρτό εισαι στα επιπεδα του G2, σαν δικαρτο σαφώς χειροτερευει. Κάμερα πάνω κάτω στο ιδιο καζάνι βράζουνε. Καπου κερδίζει κάπου χάνει. Θα ειναι ουσιαστική και καίρια αναβάθμιση αν σε ενδιαφέρει η δυνατότητα dual sim. Αν δε σε ενδιαφέρει, δεν βλέπω κανενα λόγο να μην πάρεις ενα G3 πχ. Με ενδιαφέρει να ειναι dual sim, αυτος ειναι και ο λογος που το αλλαζω, ουτε μηνα δεν το εχω.. Για το καινουριο asus zenfone 2 τι εχετε να πειτε? Κυμαίνεται στα 250 η τιμη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Με ενδιαφέρει να ειναι dual sim, αυτος ειναι και ο λογος που το αλλαζω, ουτε μηνα δεν το εχω.. Για το καινουριο asus zenfone 2 τι εχετε να πειτε? Κυμαίνεται στα 250 η τιμη του. αν μπορεις να βρεις το Asus, παρε το Asus.. Αν οχι, το meizu ειναι το επομενο που θα προτεινα. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 αν μπορεις να βρεις το Asus, παρε το Asus.. Αν οχι, το meizu ειναι το επομενο που θα προτεινα. Υπάρχει η έκδοση με τα 2gb ram στο vickmall στα 250 σε στοκ.. Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Υπάρχει η έκδοση με τα 2gb ram στο vickmall στα 250 σε στοκ.. Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου. Και τώρα η ερώτηση του 1 μυρίου ευρώ... Γιατι να το πάρεις απο Κινα και να μην το πάρεις απο Ευρώπη να εχεις και εγγύηση? :lol: Τέσπα... οφφτοπικ πηγαμε τωρα... Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Ναι, κανονικά. Δεν ειχα κανενα πρόβλημα και δε μπορω να σε βοηθήσω γιατι πραγματικά δεν συνάντησα καποια δυσκολία, ουτε εκανα κανένα μαγικό για να το μοιραστώ μαζι σας. Εχω διαβάσει κ άλλες φορές γκρίνιες σχετικά με αυτό το θεμα αλλά εγω δεν συνάντησα καποιο πρόβλημα Σχετικά με το update δεν διάβασα τιποτα σχετικό με τη μπαταρία. Όσοι απο σας κάνατε το update και έχετε διαπιστώσει καμια διαφορά προς το καλύτερο ή το χειρότερο, ενημερώστε.. εισαι με Α rom και κατεβαζεις και εγκαθιστας τα θεματα? (free και μη) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Και τώρα η ερώτηση του 1 μυρίου ευρώ... Γιατι να το πάρεις απο Κινα και να μην το πάρεις απο Ευρώπη να εχεις και εγγύηση? :lol: Τέσπα... οφφτοπικ πηγαμε τωρα... Μεχρι στιγμης μονο εκει το βρηκα.. Ευρωπαικο απο που, αφου δεν στελνουν ελλαδα? Αν ξέρεις κατι σιγουρα σε παρακαλω πες μου.. Με ενδιαφερει πολυ. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Ειχα LG G2, και το εδωσα για το m1 note. Λιγο καλυτερες επιδόσεις, εξισου καλη οθονη σε μεσες ακρες, δεν εχει NFC, κέρδισα ομως ακομα 16GB. Απο μπαταρία σαν μονοκαρτό εισαι στα επιπεδα του G2, σαν δικαρτο σαφώς χειροτερευει. Κάμερα πάνω κάτω στο ιδιο καζάνι βράζουνε. Καπου κερδίζει κάπου χάνει. Θα ειναι ουσιαστική και καίρια αναβάθμιση αν σε ενδιαφέρει η δυνατότητα dual sim. Αν δε σε ενδιαφέρει, δεν βλέπω κανενα λόγο να μην πάρεις ενα G3 πχ. τοσο καλη μπαταρια εχει το μ1 στα επιπεδα του g2???? στο μχ4 ειναι για τα πανηγύρια, ισως φταιει η SoC του βεβαια Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 (edited) εισαι με Α rom και κατεβαζεις και εγκαθιστας τα θεματα? (free και μη) Είμαι με Α και έχω κατεβάσει μονο free θέματα και τα έχω εγκαταστήσει κανονικά απο την προεγκατεστημένη εφαρμογή της meizu. Παρεμπιπτόντως, χαζεύοντας για θήκες ξεχώρισα αυτές 1. http:// http://www.ipromarket.com/simon-ultra-thin-aluminum-metal-bumper-arc-pc-back-cover-case-for-meizu-m1-note.html 2. http:// http://www.aliexpress.com/item/Meizu-M1-Note-5-5-inch-metal-bumper-transparent-TPU-soft-back-cover-case-for-Meizu/32297429688.html 3. http:// http://www.aliexpress.com/item/1PC-Phone-Case-For-Meizu-Noblue-Note-M1-5-5-Ultra-Thin-Metal-Hippocampus-Buckle-Curved/32308299011.html 4. Και τέλος αυτή που σχεδιαστικά ξεφεύγει από τις κλασικές αλλα δύσκολα θα βρεθεί αγοραστής http:// http://www.ipromarket.com/simon-mechanical-arm-trigger-premium-aluminum-bumper-metal-case-for-meizu-m1-note.html Edited April 12, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Αντιμετωπίζει κάνεις πρόβλημα με την εφαρμογή του viber; Ενώ κλήση κάνει κανονικά, notifications έρχονται κανονικά, δεν μου ανοίγει η κάμερα η δική μου. Με το που την ανοίγω βίντεο κλήση κολλάει η εφαρμογή η δική μου αλλά και του άλλου που με καλεί. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Αντιμετωπίζει κάνεις πρόβλημα με την εφαρμογή του viber; Ενώ κλήση κάνει κανονικά, notifications έρχονται κανονικά, δεν μου ανοίγει η κάμερα η δική μου. Με το που την ανοίγω βίντεο κλήση κολλάει η εφαρμογή η δική μου αλλά και του άλλου που με καλεί. το βαιμπερ εχει καμποσο καιρο που το ενα update ειναι χειροτερο απο το αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 το βαιμπερ εχει καμποσο καιρο που το ενα update ειναι χειροτερο απο το αλλο Ναι οι άλλες συσκευές μου όμως δουλεύουν μία χαρά. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts