three_brothers1 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Σχετικά με το πρόβλημα που λέτε ρε παιδιά με το συγχρονισμό επαφών από gmail πραγματικά απορώ. Σήμερα παρέλαβα, ήρθε με U. Πριν βάλω Α, λέω κάτσε να παίξω λίγο να δω τι παίζει. Οπότε κατεβάζω google installer από το market της Meizu και κατεβαίνουν τα καθέκαστα. Ανοίγω google play κάνω sign in με το gmail μου και σε λιγότερο από 1' είχε συγχρονίσει τα ΠΑΝΤΑ. Απλά ενδιάμεσα με ρωτούσε το security να κάνω διάφορα accept που ήθελε. Τα ίδια ακριβώς έγιναν και με την Α. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρεπιπτόντως και το δικό μου κουτί TD έγραφε αλλά πιάνει κανονικά τα πάντα Μάλλον είναι που θα πέσεις Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 (edited) Παρελαβα και γω χθες fdd 32gb.μολις το δουλεψα λιγο και μπορω να πω τελικα οτι το flyme ειναι αξιολογο,αν και στην αρχη ηθελα να βαλω καποιο launcher αλλα τελικα με κερδισε.εχω ομως ενα θεματακι.εκανα μια συνδεση ιντερνετ vodafone και ενω μου βγαζει σημα 3g μου λεει συνδεση αδυνατη.θελει καποια ρυθμιση; και επισης καποιος ειχε ρωτησει πως απενεργοποιειται η αυξανομενη ενταση στο κουδουνισμα αν καποιος ξερει ας με κατατοπισει γιατι δεν μπορω να το βρω πουθενα.επισης ενα σηματακι που βγαζει πανω αριστερα σαν ξαπλωμενο 8 τι ειναι; Edited March 26, 2015 by helloween83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 2 πράγματα. 1) μετα απο αναβάθμιση του firmware, το root χάθηκε και ήθελε ξανά πέρασμα 2) σε σύγκριση του Wi-Fi μεταξύ M1 και Nexus 4 μέσω Wi-Fi analyser με χαρά διαπίστωσα ότι το Μ1 έπιανε γύρω στο 80db, ενώ το Ν4 έπαιζε στο 90 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παρελαβα και γω χθες fdd 32gb.μολις το δουλεψα λιγο και μπορω να πω τελικα οτι το flyme ειναι αξιολογο,αν και στην αρχη ηθελα να βαλω καποιο launcher αλλα τελικα με κερδισε.εχω ομως ενα θεματακι.εκανα μια συνδεση ιντερνετ vodafone και ενω μου βγαζει σημα 3g μου λεει συνδεση αδυνατη.θελει καποια ρυθμιση; και επισης καποιος ειχε ρωτησει πως απενεργοποιειται η αυξανομενη ενταση στο κουδουνισμα αν καποιος ξερει ας με κατατοπισει γιατι δεν μπορω να το βρω πουθενα.επισης ενα σηματακι που βγαζει πανω αριστερα σαν ξαπλωμενο 8 τι ειναι; Με γεια φιλε. Από ότι έχω διαβάσει πολλά παιδιά είχαν πρόβλημα με τα δεδομένα τους και πήγαν από την U στην Α χωρίς full wipe και δούλεψαν Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andonisvoug Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Επειδη την πατησα πολυ ασχημα απο το Fastcardtech στο οποιο ειχα δωσει στο παρελθον αρκετα χρηματα για αγορες κινητων, πουλαω το κινητο ολοκαινουριο στο κουτι. Συγκεκριμενα, λογω λαθους παραγγελιας (δικο μου λαθος) παραγγειλα το κινεζικο αντι του ευρωπαικου μοντελου. Επειδη ομως χρειαζομαι τουλαχιστον το 3g, θα προχωρησω στην πωληση του. Θεωρω οτι θα επρεπε να με εχουν ενημερωσει οτι παρηγγειλα λαθος μοντελο αλλα τελος παντων, ειναι και η τελευταια παραγγελια μου απο εκει. Δεδομενου οτι για να το στειλω πισω θα πληρωσω restocking fees θεωρω πιο σωστο να το δωσω σε καποιον που πιθανον να μη χρειαζεται 3g, στην τιμη που θα μου το επαιρνε το Fastcardtech. Το τηλεφωνο θα το παραλαβω αυριο και οπως καταλαβαινετε θα πωληθει ανεγγιγο στο κουτι του. Η τιμη του για οποιον ενδιαφερεται ειναι 150€ και ειναι το 16gb λευκο χρωμα. Ευχαριστω Αντώνης Καινουρια τιμη 140 ευρω. Σελιγο το παραλαμβανω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 27, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ενημέρωση: Αγγελίες οποιασδήποτε μορφής απαγορεύονται στο forum, διαγράφονται άμεσα και τα υποβάλλονται κυρώσεις πρόσβασης στους παραβαίνοντες των κανονισμών. Τέτοια post διαγράφηκαν και θα παρακαλέσω προς συμμόρφωση βάσει των κανονισμών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andonisvoug Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ενημέρωση: Αγγελίες οποιασδήποτε μορφής απαγορεύονται στο forum, διαγράφονται άμεσα και τα υποβάλλονται κυρώσεις πρόσβασης στους παραβαίνοντες των κανονισμών. Τέτοια post διαγράφηκαν και θα παρακαλέσω προς συμμόρφωση βάσει των κανονισμών.[/quote Δεν το γνωριζα, συγνωμη. Δεν θα επαναληφθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Με γεια φιλε. Από ότι έχω διαβάσει πολλά παιδιά είχαν πρόβλημα με τα δεδομένα τους και πήγαν από την U στην Α χωρίς full wipe και δούλεψαν[/quote Ευχαροστω να σαι καλα.Με το που το ανοιξα εβαλα την A εχοντας διαβασει και τα σχολια εδω.στην U δεν το δοκιμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Με γεια φιλε. Από ότι έχω διαβάσει πολλά παιδιά είχαν πρόβλημα με τα δεδομένα τους και πήγαν από την U στην Α χωρίς full wipe και δούλεψαν[/quote Ευχαροστω να σαι καλα.Με το που το ανοιξα εβαλα την A εχοντας διαβασει και τα σχολια εδω.στην U δεν το δοκιμασα. δοκιμασε αυτο που σου ειπα..οσοι ειχαν ιδιο προβλημα με εσενα αυτο εκαναν και δουλεψε κανονικα.:rolleyes: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 27-03-2015 08:10 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) αντε να παραλαμβανω απο βδομαδα. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 δοκιμασε αυτο που σου ειπα..οσοι ειχαν ιδιο προβλημα με εσενα αυτο εκαναν και δουλεψε κανονικα.:rolleyes: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 27-03-2015 08:10 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) αντε να παραλαμβανω απο βδομαδα. Αντε με το καλο να σου ρθει.ακριβως αυτο που λες εκανα αλλα τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 δοκιμασε αυτο που σου ειπα..οσοι ειχαν ιδιο προβλημα με εσενα αυτο εκαναν και δουλεψε κανονικα.:rolleyes: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 27-03-2015 08:10 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) αντε να παραλαμβανω απο βδομαδα. Και μενα σήμερα μου έβγαλε το ίδιο αλλα 8:00 , μαζί ταξιδεύανε :lol:!!Πότε λες να παραλάβουμε, εγω που είμαι και Λάρισα? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Απο χθες ψαχνω να βρω την καλύτερη τιμή για το συγκεκριμένο κινητό, επικοινωνησα λοιπον με ολα τα γνωστα μαγαζιά και έχω ευχαριστα νέα: Το εκπληκτικό (οπως λετε εσεις, δεν το εχω δοκιμασει) gearbest θα βαλει σε λιγες μερες presell το 16ρι M1 note σε τιμή μάξιμουμ τα 189 δολλάρια!!!. Το άσπρο θα κοστίζει σίγουρα 189 απ ότι μου είπαν, κάποια άλλα χρώματα μπορεί και λιγότερο. Μετά από αρκετά pm με τον λογαριασμό του gearbest εδώ μέσα, μου πρότεινε να μαζευτούμε όλοι οι ενδιαφερομενοι και να κάνουμε group buying για ακόμα καλύτερη τιμή. Τί λετε? Είπα ήδη στην Lily να ψάξει λίγο το θέμα και λογικά θα επανέλθει με προσφορά.. UPDATE: μόλις αναρτήθηκε η προσφορά το νημα του gearbest! Edited March 27, 2015 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Και μενα σήμερα μου έβγαλε το ίδιο αλλα 8:00 , μαζί ταξιδεύανε :lol:!!Πότε λες να παραλάβουμε, εγω που είμαι και Λάρισα? Δευτέρα Τρίτη άνετα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αντε με το καλο να σου ρθει.ακριβως αυτο που λες εκανα αλλα τπτ Δοκίμασε να βάλεις χειροκίνητα apn και τα λοιπά. Μήπως κολλάει τίποτα. Δοκίμασε να φλασαρεις συνεχώς μπας και δουλέψει. Τι να πω.. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Απο χθες ψαχνω να βρω την καλύτερη τιμή για το συγκεκριμένο κινητό, επικοινωνησα λοιπον με ολα τα γνωστα μαγαζιά και έχω ευχαριστα νέα: Το εκπληκτικό (οπως λετε εσεις, δεν το εχω δοκιμασει) gearbest θα βαλει σε λιγες μερες presell το 16ρι M1 note σε τιμή μάξιμουμ τα 189 δολλάρια!!!. Το άσπρο θα κοστίζει σίγουρα 189 απ ότι μου είπαν, κάποια άλλα χρώματα μπορεί και λιγότερο. Μετά από αρκετά pm με τον λογαριασμό του gearbest εδώ μέσα, μου πρότεινε να μαζευτούμε όλοι οι ενδιαφερομενοι και να κάνουμε group buying για ακόμα καλύτερη τιμή. Τί λετε? Είπα ήδη στην Lily να ψάξει λίγο το θέμα και λογικά θα επανέλθει με προσφορά.. αν γίνει κάτι τέτοιο ρίξε μια ενημέρωση ξανά εδώ, ίσως πάρω και δεύτερη συσκευή για τον αδερφό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παρελαβα και γω χθες fdd 32gb.μολις το δουλεψα λιγο και μπορω να πω τελικα οτι το flyme ειναι αξιολογο,αν και στην αρχη ηθελα να βαλω καποιο launcher αλλα τελικα με κερδισε.εχω ομως ενα θεματακι.εκανα μια συνδεση ιντερνετ vodafone και ενω μου βγαζει σημα 3g μου λεει συνδεση αδυνατη.θελει καποια ρυθμιση; και επισης καποιος ειχε ρωτησει πως απενεργοποιειται η αυξανομενη ενταση στο κουδουνισμα αν καποιος ξερει ας με κατατοπισει γιατι δεν μπορω να το βρω πουθενα.επισης ενα σηματακι που βγαζει πανω αριστερα σαν ξαπλωμενο 8 τι ειναι; Παράθεση από sam28 > Το έχω απαντήσει άλλες 3 φορές. Πήγαινε στο network μετά apns και επέλεξε κάποιο. Έχει αόρατο κουτάκι δεξιά να κάνεις τικ. αυτό το δοκίμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Απο χθες ψαχνω να βρω την καλύτερη τιμή για το συγκεκριμένο κινητό, επικοινωνησα λοιπον με ολα τα γνωστα μαγαζιά και έχω ευχαριστα νέα: Το εκπληκτικό (οπως λετε εσεις, δεν το εχω δοκιμασει) gearbest θα βαλει σε λιγες μερες presell το 16ρι M1 note σε τιμή μάξιμουμ τα 189 δολλάρια!!!. Το άσπρο θα κοστίζει σίγουρα 189 απ ότι μου είπαν, κάποια άλλα χρώματα μπορεί και λιγότερο. Μετά από αρκετά pm με τον λογαριασμό του gearbest εδώ μέσα, μου πρότεινε να μαζευτούμε όλοι οι ενδιαφερομενοι και να κάνουμε group buying για ακόμα καλύτερη τιμή. Τί λετε? Είπα ήδη στην Lily να ψάξει λίγο το θέμα και λογικά θα επανέλθει με προσφορά.. UPDATE: μόλις αναρτήθηκε η προσφορά το νημα του gearbest! Που είναι ή προσφορά??? εγώ το βλέπω 234$ μέσα για group buy!!! Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Που είναι ή προσφορά??? εγώ το βλέπω 234$ μέσα για group buy!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387871&page=84 ποστ 1249 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387871&page=84 ποστ 1249 Η international rom τι διαφορές έχει άπο Α και U? έχει ελληνικά? θα έχει Qualcomm Snapdragon 615 http://www.gizchina.com/2015/03/13/official-international-version-of-the-meizu-m1-note-coming-soon/ Edited March 27, 2015 by christosi Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Η international rom τι διαφορές έχει άπο Α και U? έχει ελληνικά? δεν εχω το κινητο,καποιος που το εχει μπορει να μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Για group buy με μια πρώτη ενημέρωση μου έκανε προσφορά για είκοσι και πάνω παραγγελίες, 186.99 δολάρια...τίποτα σπουδαίο..ζήτησα και δώρο θήκες κτλπ, περιμένω νέα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 για το θεμα του κουμπιου , επειδη ειναι αρκετα κοινο προβλημα , το κουμπι ειναι απο φθοριζων υλικο , θελει να το αφησετε για ηλιοθεραπεια και θα στρωσει για τον φιλο με το προβλημα https://translate.google.com/translate?hl=el&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbbs.meizu.cn%2Fthread-5466691-2-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Μην κουράζεστε χωρίς λόγο. Στην πράξη, δεν μπορεί να γίνει group buy μεταξύ αγνώστων. Ποιος θα μαζέψει τα χρήματα, όταν μιλάμε για 200€ συσκευή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Α θέλει τέτοια διαδικασία; Εγώ νόμιζα ότι απλά όσοι το παραγγείλουν απλά θα αναφέρουν ότι έρχονται από myphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 229$ το 32αρι στο vick, καλή τιμή πιστεύω (ήταν 239$), 10$ πάνω από το 16αρι. Λέω να χτυπήσω ενα αν και σκέφτομαι μήπως πέσει και άλλο (μετά το 189 του gearbest) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 για το θεμα του κουμπιου , επειδη ειναι αρκετα κοινο προβλημα , το κουμπι ειναι απο φθοριζων υλικο , θελει να το αφησετε για ηλιοθεραπεια και θα στρωσει για τον φιλο με το προβλημα https://translate.google.com/translate?hl=el&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbbs.meizu.cn%2Fthread-5466691-2-1.html Για να καθυσηχάσω και γω τον φίλο με το πρόβλημα στο κουμπί να σας πω ότι και μένα η μισή πλευρά είναι πιο σκούρα και ή άλλη πιο φωτεινή.Σαν να έχει πέσει περισσότερο φθορίζων υλικό από την μια πλευρά και λιγότερο από την άλλη.Στην φωτογραφία που φαίνεται στο Link που έστειλες δείχνει ότι και το παλικάρι έχει το ίδιο "πρόβλημα". Οταν όμως ετυχε και ενώ ήμουν στο σκοτάδι ,ήρθε sms και αναβόσβηνε το κουμπί τότε έδειχνε ότι φωτίζει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts