aggeloszog Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Παιδια σε antelife και coolicool (για το ιδιο μαγαζι προκειται νομιζω) έχουν σε presell το meizu m1 note στα 206 δολλάρια και υπάρχει και κουπόνι 10$ οπότε η τιμή πάει στα 196...Με διαφορά η καλύτερη τιμη στα κινεζομάγαζα..Τι λέτε, να εμπιστευτω κάποιο απο τα 2 μαγαζιά, η να δωσω 24 παραπάνω και να παω σε vickmall? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Αναβάθμιση θα λάβει και το νέο M1, αλλά και τα παλαιότερα MX2 και ΜΧ3. Όσο για το πότε θα πραγματοποιηθούν αυτές; Από τις 28 Απριλίου έχει προγραμματιστεί η ενημέρωση των MX4 και MX4 Pro, μέσα στο Μάιο των MX2 και MX3 και τον Ιούνιο του Μ1. Κάλλιο αργά παρά ποτέ και σημασία έχει ότι δε θα αναβαθμιστούν μόνο οι τελευταίες ναυαρχίδες. Λέγοντας Μ1, εννοουν το note, ή το νεο μικρό αδερφό του note, το Μ1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Λέγοντας Μ1, εννοουν το note, ή το νεο μικρό αδερφό του note, το Μ1? Λογικά το m1 note Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Παιδια σε antelife και coolicool (για το ιδιο μαγαζι προκειται νομιζω) έχουν σε presell το meizu m1 note στα 206 δολλάρια και υπάρχει και κουπόνι 10$ οπότε η τιμή πάει στα 196...Με διαφορά η καλύτερη τιμη στα κινεζομάγαζα..Τι λέτε, να εμπιστευτω κάποιο απο τα 2 μαγαζιά, η να δωσω 24 παραπάνω και να παω σε vickmall? το κουπονι δεν ισχυει για αυτη την προσφορα,θα αποσταλουν τελος Απριλη,ειναι πρι-σελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 το κουπονι δεν ισχυει για αυτη την προσφορα,θα αποσταλουν τελος Απριλη,ειναι πρι-σελ σε εμενα (antelife τουλάχιστον) το δέχεται κανονικότατα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 σε εμενα (antelife τουλάχιστον) το δέχεται κανονικότατα.. στο coolicool οχι,ποιο κουπονι βαζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos84 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Παιδιά καλησπέρα!Νεος στο forum.γνωρίζουμε αν έχει ράδιο το meizu m1 note? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lef7 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Παιδιά καλησπέρα!Νεος στο forum.γνωρίζουμε αν έχει ράδιο το meizu m1 note? Δεν έχει ράδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos84 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Δεν βαριέσαι..παλιοζωη!!!κατά άλλα εντυπώσεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Φαντάσου λοιπόν ποσο κοινή είναι η ερώτησή σου, αφού και η ίδια καταλαβαίνεις ότι ρωτάς πράγματα που έχουν απαντηθεί δεκάδες φορές. Από την άλλη είναι ξεκάθαρο ότι δεν τα πας καλά ούτε με την αναζήτηση στο φόρουμ. Και για αυτο ακριβως το λογο ζητησα συγνωμη. Για το 2ο εχετε δικιο αγαπητε. Αν μπορειτε παραθεστε κανενα λινκ με αναλυτικες οδηγιες για το πως να κανω αναζητηση σε αυτο το αθλιο συστημα αναζητησης που εχει το φορουμ. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Και για αυτο ακριβως το λογο ζητησα συγνωμη. Για το 2ο εχετε δικιο αγαπητε. Αν μπορειτε παραθεστε κανενα λινκ με αναλυτικες οδηγιες για το πως να κανω αναζητηση σε αυτο το αθλιο συστημα αναζητησης που εχει το φορουμ. Ευχαριστω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=386882 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 στο coolicool οχι,ποιο κουπονι βαζεις? sto cool δε δοκιμασα, στο αντε ειναι το antelife10usd Να το χτυπήσουμε λες? Τo presale με ανησυχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Δεν βαριέσαι..παλιοζωη!!!κατά άλλα εντυπώσεις?? εδώ εισαι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=407144 Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 sto cool δε δοκιμασα, στο αντε ειναι το antelife10usd Να το χτυπήσουμε λες? Τo presale με ανησυχει.. θα εχουν κανει μεγαλη παραγγελια με φθηνη τιμη γιαυτ την περιμενουν τοτε,εξ αλλου με paypal δεν εχεις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 θα εχουν κανει μεγαλη παραγγελια με φθηνη τιμη γιαυτ την περιμενουν τοτε,εξ αλλου με paypal δεν εχεις προβλημα. To paypal παλιά εδινε 45 μέρες νομιζω, τωρα εχουν αυξηθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 To paypal παλιά εδινε 45 μέρες νομιζω, τωρα εχουν αυξηθεί; 180 πλέον Περισσότερα στο θέμα του PayPal Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos84 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 γιατι καποιος απ τους νεους κατοχους δεν ανεβαζει καποιο full review στο forum? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 γιατι καποιος απ τους νεους κατοχους δεν ανεβαζει καποιο full review στο forum? Στο ποστ #723 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5988548 ειχα απαντήσει σε κάποιες βασικές απορίες αν διαβάσεις και τα υπόλοιπα ποστ μεχρι σημερα νομιζω οτι δεν υπαρχει κατι που να μην εχει αποσαφονιστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) Θα ηθελα λιγακι τη βοηθεια σας: Σκεφτομαι να αγοράσω το κινητό απο antelife (βγαινει στα 196$ με το κουπόνι αλλά θα το εχω στα χερια μου Μαιο, και μαλιστα τελη Μαιου) και εχω μια απορία: Μπλε και άσπρο τα δινει στην ιδια τιμη, με τη διαφορά ομως οτι το μπλε ειναι 32αρι και το άσπρο 16ρι, δεν ξερω αν προκειται για λάθος στο site τους βεβαια...Εγώ το θέλω σε άσπρο αλλά δε θα έλεγα όχι αν το έπαιρνα σε μπλε και αγόραζα μια μεταλλική θήκη για να κρύψει το μπλε... Ερώτηση: υπάρχουν τέτοιες;Για silicone ξερω οτι θα βρω άπειρες , metal όμως?Μονο αυτές εχω βρει: http://www.banggood.com/Ultra-thin-Aluminium-Metal-Bumper-Case-Cover-For-Meizu-M1-Note-p-966106.html ΥΓ1: σκέφτομαι να αγοράσω το μπλε, και εφόσον δεν ειναι 32αρι αλλά 16ρι, λογικά θα μπορέσω να διεκδικήσω partial refund μέσω paypal. ΥΓ2: στο site τους αναφέρει αυτο, μπορει κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει; "We will compensate with one dollar for each day if we are unable to timely deliver you the items you have bought from us". Λογικα κατι σαν αποζημιωση 1 δολλάρια για καθε μέρα που θα αργήσουν; YΓ3: υπάρχουν θηκες από αυτες που εχουν παράθυρο και εμφαζίνονται εκεί μέσα οι ειδοποιήσεις και απαντάς την κλήση από εκεί, η αυτό απαιτεί NFC ? Συγγνώμη για την έκταση και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. Edited March 25, 2015 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Με το Wifi πως τα πάτε? Αντιμετωπιζω αστάθειες. Στο άσχετο μπορεί να τρωει disconnects-reconnects σε μένα... Απο σήμα ειναι τέρμα. Δεν ειχα ποτε θεμα με καποια συσκευη. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moil Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Παιδια μολις μου εγραψε στο tracking number "Despatched to overseas. Ποσο περιπου εχω ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Παιδια μολις μου εγραψε στο tracking number "Despatched to overseas. Ποσο περιπου εχω ακομα? 15 με 20+ ημερες,υπομονη εως και περισσοτερο,εξαρταται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelis_2 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 παιδια ξερετε ποια συσκευη meizu m1 note να παρω ωστε να μην εχω προβλημα στην Ελλαδα???FDD-LTE η TD-LTE??και ποια ειναι καλυτερη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moil Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 15 με 20+ ημερες,υπομονη εως και περισσοτερο,εξαρταται. Τοσο πολυ ? Μου εκανες τα ονειρα συντριμια :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 παιδια ξερετε ποια συσκευη meizu m1 note να παρω ωστε να μην εχω προβλημα στην Ελλαδα???FDD-LTE η TD-LTE??και ποια ειναι καλυτερη?? Στανταρ ασσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts