Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για όσους δεν το ξέρουν απο την εφαρμογή music κατεβάζεις όποιο τραγούδι θες (μαζι με τους στίχους) ......

Με ποιο πρόγραμμα τους ανοιγω;;

Με ποιο πρόγραμμα τους ανοιγω;;

με το ιδιο το music ή όποιο αλλο θες.

Εγω κατεβασα το player pro:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tbig.playerpro&hl=el

(απο το app center της meizu ειναι free :D

με το ιδιο το music ή όποιο αλλο θες.

Εγω κατεβασα το player pro:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tbig.playerpro&hl=el

(απο το app center της meizu ειναι free :D

Εμένα δε μου το ανοίγει ,πως το κατεβαζω αυτό το player pro??είναι όλα κινέζικα:ρ

Αα εντάξει το βρήκα

παρέλαβα πριν λίγη ώρα και γω το Μιζού (m1 note 32GB). Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Το Flyme λιγο που το σκάλισα δε με δυσκολεψε καθολου στο navigation. 3G-4G κανονικα. Οθονη... ως κάτοχος S4 και G2... κινειται εκει ψηλά, πολυ καλη... δεν εχω παράπονο. Τώρα το χω φορτίζει λιγάκι και θα του περάσω την universal εκδοση. Νεοτερα σε λιγη ωρα.

Καλοδουλευτο.

Σου ήρθε με U και θες να βάλεις την Α;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλοδουλευτο.

Σου ήρθε με U και θες να βάλεις την Α;

Καλησπέρα, ναι με U ηρθε... πέρασα την τελευταια Α... μου εκανε νερά με τα data τα οποια δεν επαιζαν. Flashaρω U και στο καπακι παλι Α και ολα καλα. Δώστε βάση λοιπον οσοι εχετε θεματακι με το πρωτο φλασαρισμα σε Α.

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

παιδιά είμαι και εγώ ένας μελλοντικός κάτοχος, αλλά δεν ξέρω από που να το πάρω. Για προτείνετε μου παρακαλώ ένα κατάστημα να το πάρω σήμερα κιόλας.

και μενα 6 εφυγε και 13 μαρτιου εφτασε

από που το πήρες?

παιδιά είμαι και εγώ ένας μελλοντικός κάτοχος, αλλά δεν ξέρω από που να το πάρω. Για προτείνετε μου παρακαλώ ένα κατάστημα να το πάρω σήμερα κιόλας.

από που το πήρες?

Vickmall το Παρήγγειλα εγώ και πολλοί άλλοι.

:thanks:

Πιθανοτατα μεχρι τελος της εβδομαδας... εμενα ηρθε την προηγουμενη τριτη Αθηνα κ την Παρασκευη ηταν Γιαννενα...

Όσοι είναι σε wind και θέλουν να αλλάξουν την sim κάρτα τους σε 4G η αλλαγή γίνεται δωρεάν μέχρι το τέλος του μήνα Μαρτίου. Αυτό βολεύει κ όσους δεν έχουν micro sim. Με αυτό το τρόπο την αλλάζουν δωρεάν.

Επίσης η κάρτα sim που σου δίνουν είναι προχαραγμένη και μπορείς να την κόψεις εύκολα με τα δάχτυλα σε οποία διάσταση απο τις τρεις θέλεις (κανονική, micro, nano). Όποτε ακόμα και εσείς που έχετε σκοπό να αγορασετε συσκευή 4G άμεσα είναι ευκαιρία να αλλάξετε τη sim απο τώρα δωρεάν.

Edited by mitsre

Όσοι είναι σε wind και θέλουν να αλλάξουν την sim κάρτα τους σε 4G η αλλαγή γίνεται δωρεάν μέχρι το τέλος του μήνα Μαρτίου. Αυτό βολεύει κ όσους δεν έχουν micro sim. Με αυτό το τρόπο την αλλάζουν δωρεάν.

Επίσης η κάρτα sim που σου δίνουν είναι προχαραγμένη και μπορείς να την κόψεις εύκολα με τα δάχτυλα σε οποία διάσταση απο τις τρεις θέλεις (κανονική, micro, nano). Όποτε ακόμα και εσείς που έχετε σκοπό να αγορασετε συσκευή 4G άμεσα είναι ευκαιρία να αλλάξετε τη sim απο τώρα δωρεάν.

άρα μπορώ να την χρησιμοποιήσω προς το παρών στο τηλέφωνο μου στο κλασικό μέγεθος της και όταν έρθει το m1 να την κόψω τότε?

άρα μπορώ να την χρησιμοποιήσω προς το παρών στο τηλέφωνο μου στο κλασικό μέγεθος της και όταν έρθει το m1 να την κόψω τότε?

Ναι, έτσι ακριβώς. Μπορείς να το διευκρινίσεις αυτό άλλωστε και στο κατάστημα, πριν την πάρεις.

Ναι, έτσι ακριβώς. Μπορείς να το διευκρινίσεις αυτό άλλωστε και στο κατάστημα, πριν την πάρεις.

Ευχαριστουμε για την πληροφορία ;)

Καλησπέρα παιδιά είμαι και εγώ κάτοχος του m1 note και οι εντυπώσεις μου είναι άριστες από τις πρώτες μέρες χρήσεις του.

Έχω περάσει με update την τελευταία έκδοση 4.2.0.3U. Το κινητό μου ήρθε χωρίς κινέζικες εφαρμογές και 4g δουλεύει κανονικά ( μένω μόνιμα εκτος Ελλάδας).

Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά ειναι η διαφορα της U με την A rom και εάν αξίζει να περάσω την A rom.

Παιδιά τα φώτα σας!!

Ξεκίνησα τη διαδικασία παραγγελίας απο aliExpress κ ο τύπος μου λέει πως αυτή τη στιγμή διατίθεται μόνο version GSM.θα ειμαι εντάξει με τέτοια έκδοση;

Τελικά αν έρθει στα χέρια μου με GSM version ποιο θα ειναι το πρόβλημα και τι δεν εχει το κινητο;Ρωτάω γιατι εχει δρομολογηθεί θα έλεγα η παραγγελία..

Τελικά αν έρθει στα χέρια μου με GSM version ποιο θα ειναι το πρόβλημα και τι δεν εχει το κινητο;Ρωτάω γιατι εχει δρομολογηθεί θα έλεγα η παραγγελία..

δεν θα εχει 3g/4g

δεν θα εχει 3g/4g

Δε νομίζω να υπάρχουν κινητά χωρίς 3g.

Αλλά κακώς βιάστηκε το παλικάρι.

Πρώτα ρωτάμε και μετά παραγγέλνουμε.

Ειδικά για τέτοια ποσά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

δεν θα εχει 3g/4g

4g θα έχει νομίζω. 3g όχι

Δε νομίζω να υπάρχουν κινητά χωρίς 3g.

Αλλά κακώς βιάστηκε το παλικάρι.

Πρώτα ρωτάμε και μετά παραγγέλνουμε.

Ειδικά για τέτοια ποσά.

Κατά πάσα πιθανότητα η υποστήριξή του για 3G θα είναι για TD-SCDMA, δηλ. για μπάντες που δεν υποστηρίζονται στην Ελλάδα, οπότε 3G γιόκ...

Και αν είναι έτσι, υποψιάζομαι ότι και το 4G του θα είναι αντίστοιχα TD-LTE, οπότε μία από τα ίδια... :(

@Veriotaki84:

Σε παίρνει μήπως να ακυρώσεις και να δώσεις παραγγελία σε ένα από τα μαγαζιά που συζητιούνται σε αυτές τις σελίδες, που είναι -στην πλειοψηφία τους- και αξιόπιστα, και έχει ελεγχθεί ότι δίνουν τηλέφωνο που παίζει σωστά στη χώρα μας - και από εκεί και ύστερα παίζονται στις... τιμές...;

μιλάω με selina από vick, μου προσφέρει είτε nillking hard case ή tempered glass σαν δώρο, τι αξίζει να διαλέξω? θα προχωρήσω σε παραγγελία σήμερα!

Οταν το φορτιζεται το λεντακι στο κουμπι σας αναβει ? εμενα μονο οταν εχω αναπαντητη, μηνυμα κτλ.
LENOVO A820,ZTE V967S,LENOVO A850,THL T200