Xx4m0uR4sS Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Σκέφτομαι να το αγοράσω το κινητό αυτό. Απ'ότι διάβασα στις προηγούμενες σελίδες το μόνο που το ρίχνει είναι το radio, που δεν με απασχολεί πολύ. Από θέμα οθόνης πώς είναι; Οι γωνίες θέασης πιστεύω είναι ικανοποιητικές, τα χρώματα πώς είναι; Το κινητό αισθάνεται καλά στο χέρι; γλιστράει; Μεταξύ αυτού και του jiayu s3 ποιο είναι καλύτερο σε θέμα μπαταρίας, ui; Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους. 1. gps, wifi, 4G είναι μια χαρά και λειτουργούν απροβλημάτιστα και με άριστο σήμα 2. Δεν έχω δοκιμάσει βιντεοκλήση και δεν βλέπω να δοκιμάζω οπότε μην περιμένετε απάντηση από έμενα σε αυτό το θέμα. Τελικά μετά από σύντομο ψάξιμο δεν φαίνεται να υποστηρίζει βιντεοκλήση. 3. Ένα μικρό δείγμα φωτογραφιών θα προσπαθήσω να ανεβάσω αργότερα 4. double tap to wake έχει και λειτουργεί μια χαρά, επίσης η οθόνη ενεργοποιείται σύροντας το δάκτυλο από το κεντρικό πλήκτρο αφής προς τα πάνω. 5. Air gesture δλδ ενεργοποίηση της οθόνης με τον αισθητήρα περνώντας το χέρι από πάνω χωρίς να ακουμπάς την οθόνη, δεν έχει, ή τουλάχιστον δεν έχω βρει τέτοια επιλογή, επειδή όμως δεν με ενδιαφέρει αυτή η λειτουργία, το προσπερνώ. 6. Δέκτη ραδιοφώνου δεν έχει, το κακό όμως είναι ότι δείχνει να κρασάρει και η εφαρμογή Tuneln Radio, έκανα εκκαθάριση δεδομένων διαγραφή και επανατοποθέτηση, τόσο από το play store όσο και από το appCenter της meizu αλλά τίποτα! Τελικά μετα από βάλε βγάλε έπαιξε! 7. Για όσους οι συσκευές έρθουν χωρίς προεγκατεστημένο το play store από το κινεζομάγαζο που το πήραν, μπορούν να το εγκαταστησουν μόνοι τους πολύ εύκολα με την εφαρμογή "Google Installer v.1.4.2" που θα βρουν εδώ http://meizufans.eu/forum/...vices-problems αφού πρώτα επιλέξουμε από το κινητό μας να επιτρέπει την εγκατάσταση εφαρμογών τρίτων. Μετά την εγκατάσταση του Google Play Servise πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση στη συσκευή μας! Την ίδια εφαρμογή επίσης μπορούμε να την βρούμε και από το app Centre της meizu. 8. Οι κινέζικες εφαρμογές αφαιρούνται εύκολα με απλή διαγραφή. 10. Τα update της FlymeOS "A" μπορείτε να τα κατεβάζετε από εδώ http://www.flyme.cn/firmwarelist.jsp?modelId=27&type=1. Τα αρχεία κατεβαίνουν και σώζονται ως update.zip. Κατόπιν παιρναμε το αρχείο στο κινητό πάντα με όνομα αρχείου "update" και τέλος από το file manager της συσκευής μας επιλέγουμε το αρχείο από το φάκελο που το έχουμε σώσει. Από εκει και πέρα αναγνωρίζει η συσκευή ότι έιναι αρχείο update και ξεκινάει την εγκατάσταση αφού επιλέξουμε αν θέλουμε να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση ή όχι. 11. Η συσκευή γίνεται πολύ εύκολα root μέσα από τα settings του κινητού χωρίς root προγραμματα, απλά για την εμφάνιση της επιλογής root απαιτείται να δημιουργήσουμε ένα λογαριασμό στη meizu και να συνδεθούμε από την συσκευή μας σε αυτόν. Μετά το root η όποια εγγύηση έχουμε χάνεται. 12. Η προεγκατεστημένη εφαρμογή μηνυμάτων δεν υποστηρίζει 160 χαρακτήρες το οποίο προσωπικά μου είναι αδιάφορο γιατι δε στέλνω μνμ. Ωστόσο το πρόβλημα νομίζω ξεπερνιέται με άλλες εφαρμογές όπως την "Go SMS Pro" που υποστηρίζει και δίκαρτα κινητά, ή την "Handcent SMS". 13. Τέλος να αναφέρω ότι η συσκευή υποστηρίζει κανονικά Ελληνικά και είναι πλήρως μεταγλωτισμένη. Ελπίζω να σας βοήθησα, η συσκευή θεωρώ ότι είναι πολύ καλή για τα λεφτά της και τη συστήνω ανεπιφύλακτα, το μόνο μείον που βρίσκω είναι δεν δέχεται επέκταση μνήμης με κάρτα και ότι δεν έχει ραδιόφωνο. Καλή παραλαβή και στους υπόλοιπους και τα ξαναλέμε... Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις χρησιμες πληροφοριες σου. Καλο θα ηταν να προστεθει λινκ προς το μηνυμα σου στην αρχη του τοπικ, για να μη ψαχνεται ο κοσμος. Αν το χτυπησω, λεω για μετα το πασχα, γιατι σε ενα μηνα θα πεσει περιπου μεσα και θα φαω μεγαλη καθυστερηση. Θα ναι ενα ωραιο δωρακι στον εαυτο μου:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις χρησιμες πληροφοριες σου. Καλο θα ηταν να προστεθει λινκ προς το μηνυμα σου στην αρχη του τοπικ, για να μη ψαχνεται ο κοσμος. Αν το χτυπησω, λεω για μετα το πασχα, γιατι σε ενα μηνα θα πεσει περιπου μεσα και θα φαω μεγαλη καθυστερηση. Θα ναι ενα ωραιο δωρακι στον εαυτο μου:happy: Φιλέ έχω μια υποψια επειδή έχει ζήτηση η τιμή θα πάρει τα πανω της και δε θα πεσει ποτε.Δεν έχω δει meizu να πέφτει η τιμή.Εκτός και βρούμε καμμία προσφορά, κουπόνι κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της οθόνης γίνεται και χωρίς τη χρήση του κεντρικού πλήκτρου on/off της συσκευής, επίσης υποστηρίζει otg. Ξαναδιαβάστε το post #723 έχω κάνει διορθώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Φιλέ έχω μια υποψια επειδή έχει ζήτηση η τιμή θα πάρει τα πανω της και δε θα πεσει ποτε.Δεν έχω δει meizu να πέφτει η τιμή.Εκτός και βρούμε καμμία προσφορά, κουπόνι κτλ Καλό είναι να διαβάζουμε λίγο και τα προηγούμενα ποστ πριν εκφερουμε άποψη. Ακριβώς το αντίθετο έχει γίνει. Το 32αρι έχει πέσει 20-25$ τις τελευταίες μέρες σε 2 μειώσεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Καλό είναι να διαβάζουμε λίγο και τα προηγούμενα ποστ πριν εκφερουμε άποψη. Ακριβώς το αντίθετο έχει γίνει. Το 32αρι έχει πέσει 20-25$ τις τελευταίες μέρες σε 2 μειώσεις. δεν ειναι παραξενο να γινει αυτο που λεει ο φιλος εφοσον εχει μεγαλη ζητηση, εχει τυχει και με αλλα τηλεφωνα οπως το redmi note που καποιοι περιμεναν να πεσει και τελικα το πηραν πιο ακριβα απο τους πρωτους, δεν ειναι σιγουρο οτι θα γινει και εδω αυτο αλλα ειναι μια πιθανοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ευχαριστούμε τους κατόχους για τις χρήσιμες πληροφορίες, καλορίζικο! Σχετικά με τη μνήμη ρομ, πόση δίνει διαθέσιμη για εφαρμογές (internal)? Ρωτάω γιατί ενός φίλου που έχει thl με 16 ρομ, του δίνει μόνο 1Gb για εφαρμόγες (που δεν μεταφέρονται στην sd) και δεν μπορεί να κάνει πλέον updates ή να κατεβάσει περισσότερες. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) Ευχαριστούμε τους κατόχους για τις χρήσιμες πληροφορίες, καλορίζικο! Σχετικά με τη μνήμη ρομ, πόση δίνει διαθέσιμη για εφαρμογές (internal)? Ρωτάω γιατί ενός φίλου που έχει thl με 16 ρομ, του δίνει μόνο 1Gb για εφαρμόγες (που δεν μεταφέρονται στην sd) και δεν μπορεί να κάνει πλέον updates ή να κατεβάσει περισσότερες. Ευχαριστώ 11.83 αφηνει ελευθερο το 16αρι και ο χωρος ειναι ενιαιος, δεν θα εχεις κανενα προβλημα edit: μολις παρελαβα και εγω και κατεβαζω την 4.2.0.3A για να περασω Edited March 3, 2015 by Saleakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ρωτάω γιατί ενός φίλου που έχει thl με 16 ρομ, του δίνει μόνο 1Gb για εφαρμόγες (που δεν μεταφέρονται στην sd) και δεν μπορεί να κάνει πλέον updates ή να κατεβάσει περισσότερες. Μπορεί να κάνει repartition. Ας απευθυνθεί όμως στο θέμα της συσκευής για περισσότερες πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Επίσης: 1. Το home button να φανταστώ ότι είναι και για notifications; Έχει επιλογές για χρώματα ή για ποιές εφαρμογές θα ειδοποιεί? 2. Υπάρχει δυνατότητα για widgets στις οθόνες? Πχ ένα widget αγαπημένων επαφών 4χ4 μέγεθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Επίσης: 1. Το home button να φανταστώ ότι είναι και για notifications; Έχει επιλογές για χρώματα ή για ποιές εφαρμογές θα ειδοποιεί? 2. Υπάρχει δυνατότητα για widgets στις οθόνες? Πχ ένα widget αγαπημένων επαφών 4χ4 μέγεθος? το home button ναι αναβοσβηνει σε ολες της ειδοποιησεις αλλα δεν εχει χρωματα ειναι μονο λευκο, και τα widgets ναι λειτουργουν κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_nas Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Καλημέρα παιδια.το απογευμα θα κανω παραγγελια απο vickmall το κινητο.πρεπει να τους πω να βαλουν το play store η το κανουν απο μονοι τους?επισης εχει κινεζικες εφαρμογες που πρεπει να τους πω να τις σβησουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) Καλημέρα παιδια.το απογευμα θα κανω παραγγελια απο vickmall το κινητο.πρεπει να τους πω να βαλουν το play store η το κανουν απο μονοι τους?επισης εχει κινεζικες εφαρμογες που πρεπει να τους πω να τις σβησουν? εχει playstore απο vickmall, αλλα και να μην εχει ειναι πανευκολο, κατεβαζεις μια εφαρμογη απο εδω το link αυτο http://meizufans.eu/forum/thread-how-to-fix-google-play-services-problems και την κανεις εγκατασταση και μπαινουν τα google services, το ιδιο ισχυει και για τις κινεζικες εφαρμογες, νομιζω εχει 5-6 τις οποιες τις κανεις απεγκατασταση μονος σου οπως καθε αλλη εφαρμογη Edited March 3, 2015 by Saleakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Μετά από την πρώτη φόρτιση και 17 ώρες λειτουργίας είμαι στο 33% (από τις 17ώρες αν αφαιρέσουμε 7 ώρες το βράδυ και 2-3ώρες που είμαι γραφείο χωρίς ιδιαίτερη χρήση) θα περίμενα καλύτερα αποτελέσματα. Να σημειωθεί ότι το έχω σε "ισορροπημένη λειτουργία" και όχι "λειτουργία απόδοσης". Με αντίστοιχη χρήση του redmi note που έχω έβγαζα δυο μέρες. Ας ελπίσουμε ότι θα στρώσει με τις επόμενες φορτίσεις. Που μπορώ να δω πόσες ώρες οθόνης έχω γιατί δεν το βρίσκω στις ρυθμίσεις της μπαταρίας; Επίσης παρατήρησα κάποια στιγμή μετά από ενασχόληση καμιάς ώρας μαζί του ότι ανέβασε θερμοκρασία και μου έκανε εντύπωση. Θα το παρακολουθήσω όμως και θα σας ενημερώσω. Οι υπόλοιποι έχετε παρατηρήσει τίποτα αντίστοιχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Μετά από την πρώτη φόρτιση και 17 ώρες λειτουργίας είμαι στο 33% (από τις 17ώρες αν αφαιρέσουμε 7 ώρες το βράδυ και 2-3ώρες που είμαι γραφείο χωρίς ιδιαίτερη χρήση) θα περίμενα καλύτερα αποτελέσματα. Να σημειωθεί ότι το έχω σε "ισορροπημένη λειτουργία" και όχι "λειτουργία απόδοσης". Με αντίστοιχη χρήση του redmi note που έχω έβγαζα δυο μέρες. Ας ελπίσουμε ότι θα στρώσει με τις επόμενες φορτίσεις. Που μπορώ να δω πόσες ώρες οθόνης έχω γιατί δεν το βρίσκω στις ρυθμίσεις της μπαταρίας; Επίσης παρατήρησα κάποια στιγμή μετά από ενασχόληση καμιάς ώρας μαζί του ότι ανέβασε θερμοκρασία και μου έκανε εντύπωση. Θα το παρακολουθήσω όμως και θα σας ενημερώσω. Οι υπόλοιποι έχετε παρατηρήσει τίποτα αντίστοιχο? στα στατιστικά της μπαταρίας πατάς πάνω στο οθόνη και βλέπεις πόσες ώρες είναι ανοιχτή,βέβαια αφού το γυρίσεις στα αγγλικά γιατί στα ελληνικά δεν χωράει στην οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) Μετά από την πρώτη φόρτιση και 17 ώρες λειτουργίας είμαι στο 33% (από τις 17ώρες αν αφαιρέσουμε 7 ώρες το βράδυ και 2-3ώρες που είμαι γραφείο χωρίς ιδιαίτερη χρήση) θα περίμενα καλύτερα αποτελέσματα. Να σημειωθεί ότι το έχω σε "ισορροπημένη λειτουργία" και όχι "λειτουργία απόδοσης". Με αντίστοιχη χρήση του redmi note που έχω έβγαζα δυο μέρες. Ας ελπίσουμε ότι θα στρώσει με τις επόμενες φορτίσεις. Που μπορώ να δω πόσες ώρες οθόνης έχω γιατί δεν το βρίσκω στις ρυθμίσεις της μπαταρίας; Επίσης παρατήρησα κάποια στιγμή μετά από ενασχόληση καμιάς ώρας μαζί του ότι ανέβασε θερμοκρασία και μου έκανε εντύπωση. Θα το παρακολουθήσω όμως και θα σας ενημερώσω. Οι υπόλοιποι έχετε παρατηρήσει τίποτα αντίστοιχο? ενα ελαφρυ ζεσταμα ενιωσα μετα απο καποια ωρα αλλα τιποτα το ιδιαίτερο και ενα δειγμα νυκτερινης φωτο, με σταθερο το τηλεφωνο και χειροκινητες ρυθμισεις Edited March 3, 2015 by Saleakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Εξαιρετική φωτογραφία για κινέζικο κινητό... Παρήγγειλα και γω το μεσημέρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) Σχετικά με την μπαταρία που ανάφερα παραπάνω τα αποτελέσματα που έχω είναι τα εξής: Από 100% έως 2% το κινητό έμεινε σε λειτουργία 21h, με 4h20min οθόνη, σε balance power mode, φωτεινότητα οθόνης στο αυτόματο και ενεργοποιημένα συνέχεια το wifi και το 4G. Πιστεύω να βελτιωθεί στη πορεία. Έχει περάσει κανείς "Xposed"? Edited March 3, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 - O φορτιστής της συσκευασίας είναι 2Amp και για μία πλήρη φόρτιση από το μηδέν έκανε περίπου 3.5ώρες. Σαν πολύ ώρα κάνει να φορτίσει με 2Amp φορτιστή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Του one+ ο φορτιστής που είναι αν θυμάμαι καλά 2,1 φορτίζει από 15% στο 100% σε μια ώρα και 45 λεπτά. Οπότε σαν πολύ ώρα να κάνει. Και η επίδοση που αναφέρει ο mitsre είναι μέτρια ως κακή για τη χωρητικότητά της. Ελπίζω σε βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 παιδια ενταξει, καθηστε να φορτισουμε 2-3 φορες και βλεπουμε, ας μην βγαζουμε βιαστικά συμπεράσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) Με τον ίδιο φορτιστή (meizu) από 0% σε 100% ο χρόνος 1ης φόρτισης ήταν 3.5ώρες και σήμερα στη 2η φόρτιση 2.5ώρες! Δεν ξέρω αν δικαιολογείται με κάποιο τρόπο αλλά μου κάνει εντύπωση και θα το μετρήσω και στην αυριανή φόρτιση. Επίσης παρατήρησα ότι η περιστροφή της οθόνη λειτουργεί μόνο μέσα στις εφαρμογές. Ο launcher και το μενού των ρυθμίσεων παραμένουν πάντα portrait. Δεν με απασχολεί και πολύ αυτό, απλά πολλές περιγραφές επιλογών στις ρυθμίσεις κόβονται λόγο έλλειψης χώρου και προσπαθείς να μαντέψεις τι μπορεί να γράφουν και να κάνουν, ενώ αν γυρνούσε σε landscape θα μπορούσε να χωρέσει όλη η περιγραφή. Λεπτομέρεια θα μου πεις αλλά να που κάποιες φορές χρειάζεται, με άλλες συσκευές που είχα αυτό γινόταν και είναι βολικό. Edited March 3, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) Με τον ίδιο φορτιστή (meizu) από 0% σε 100% ο χρόνος 1ης φόρτισης ήταν 3.5ώρες και σήμερα στη 2η φόρτιση 2.5ώρες! Δεν ξέρω αν δικαιολογείται με κάποιο τρόπο αλλά μου κάνει εντύπωση και θα το μετρήσω και στην αυριανή φόρτιση. δεν μετρησα αλλα με τιποτα δεν εκανε 3,5 ωρες, πρωτη φορτιση απο 5% εως 100%. πιο κοντα στις 2,5 πρεπει να μου εκανε τωρα ειμαι 60% με 3 ωρες οθονη --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited March 3, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_lateralus Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Γειά χαρά παιδιά! Και εδώ τα ίδια γλυκοκοιτάζω τον κινέζο! Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει γράψει κάτι κάποιος για την απόδοση του ήχου (με ακουστικά βασικά). Μπορεί κανείς να πει δυο λόγια γιατί με ενδιαφέρει πολύ. Οκ δε περιμένω πολλά αλλά να είναι τουλάχιστον αξιοπρεπές. Ευχαριστώ! P.S. Από reviews στο gsm είδα ότι τα υπόλοιπα της meizu είναι κορυφή στον ήχο. Παίζουν και σε άλλα λεφτά βέβαια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Όσοι το έχετε στα χέρια σας αν μπορείτε απαντήστε μου στην προηγούμενη ερώτησή μου. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts