Alphaleader Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 fatsionas, καταρχήν ευχαριστούμε για τις πληροφορίες , μάλλον είσαι και ο μόνος που το έχει . Επειδή με ενδιαφέρει το κινητο για αγορά , αν και είμαι οπαδός της xiaomi , Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής , : 1) FM ράδιο έχει ? 2) μήπως έχεις δει πόσα μέτρα απόκλιση έχει το gps του σε ανοιχτό χώρο ? ( π.χ με το πρόγραμμα gps test ) 3)συνδέεται το κινητό με φλασάκι USB ? ΔΗΛ. εάν δουλεύει το OTG για αποθήκευση , διότι από ότι είδα θέση για sd κάρτα δεν έχει . 4)το πίσω καπάκι αλλάζει από το χρήστη ? fatsiona δε με λένε, αλλα αμα ψάξει κανεις: 1) οχι 2) - 3) δουλευει 4) οχι Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lightrom Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 fatsiona δε με λένε, αλλα αμα ψάξει κανεις: 1) οχι 2) - 3) δουλευει 4) οχι το έχεις τι κινητό ή απλά υποθέτεις ? γιατί εγώ από όσο έψαξα οι απόψεις διίστανται ,π.χ για το 1 ) , ενώ η meizu επίσημα δεν αναφέρει κάτι , εντούτοις , ρίξε μια ματιά στα , http://www.vickmall.com/meizu-m1-note-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-1-octa-core-1-7ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone.html http://www.to2c.com/meizu-m1-note-2gb-16gb.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Απ'οσο έχω διαβάσει βγαίνουν εύκολα και χωρίς root. Αν μένει και καμια την παγωνεις Οι εφαρμογές που ενοχλούν είναι κυρίως στο /system Χωρίς ροοτ,ούτε φεύγουν, ούτε παγώνουν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 επειδη με ενδιαφερη κι εμενα το κινητο εχει τελικα fm radio? Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 (edited) το έχεις τι κινητό ή απλά υποθέτεις ? γιατί εγώ από όσο έψαξα οι απόψεις διίστανται ,π.χ για το 1 ) , ενώ η meizu επίσημα δεν αναφέρει κάτι , εντούτοις , ρίξε μια ματιά στα , http://www.vickmall.com/meizu-m1-note-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-1-octa-core-1-7ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone.html http://www.to2c.com/meizu-m1-note-2gb-16gb.html Οι εφαρμογές που ενοχλούν είναι κυρίως στο /system Χωρίς ροοτ,ούτε φεύγουν, ούτε παγώνουν. μέχρι τώρα κανένα meizu δεν είχε fm radio τώρα αν αποφασίσανε να βάλουνε σε αυτό είναι θετικό , αλλά να έχετε στο νού σας ότι δεν έχει μέχρι κάποιος που το έχει στα χέρια του να σας πει το αντίθετο. Root κάνεις με ένα click απο τα settings πιο εύκολο δεν βρίσκεις , αλλά ποιές εφαρμογές σας ενοχλούν για να ξέρουμε και εμείς ? Edited February 19, 2015 by iobelika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 δεν εχει ραδιο παιδια.για το gps αυτο που ξερω ειναι οτι πιανει μεσα στο σπιτι και αυτο ειναι πολυ καλο.αν φανταστεις οτι τα πιο πολλα με αυτον το επεξεργαστει δεν πιανουν και καθολου εξω.otg εχει κανονικα.το καπακι μαλλον δεν αλλαζει αλλα δεν το ξερω με ακριβεια.οι εφαρμογες σχεδον ολες γινονται απεγκατασταση χωρις να εχω κανει ροοτ,ετσι οπως ηρθε το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 φιλε να σε ρωτησω κατι, καταρχην του εχεις 2 sim ? και αν ναι μπορεις να κανεις να εχεις 3g/4g και στις 2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 φιλε να σε ρωτησω κατι, καταρχην του εχεις 2 sim ? και αν ναι μπορεις να κανεις να εχεις 3g/4g και στις 2 ? η μια SIM ειναι 2G, η αλλη 4G. Εναλλαγη του ρολου τους δεν μπορει να γινει μεσα απο τα μενου, αλλα μονο με φυσικη αλλαγή των καρτών στο tray. Φυσικά το να παίζουν και οι 2 SIM 4G... το ξεχνάς με συνοπτικες διαδικασίες :lol: Βασικά υπαρχει κινητο με τετοια δυνατότητα? :blink: Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 η μια SIM ειναι 2G, η αλλη 4G. Εναλλαγη του ρολου τους δεν μπορει να γινει μεσα απο τα μενου, αλλα μονο με φυσικη αλλαγή των καρτών στο tray. Φυσικά το να παίζουν και οι 2 SIM 4G... το ξεχνάς με συνοπτικες διαδικασίες :lol: Βασικά υπαρχει κινητο με τετοια δυνατότητα? :blink: για 4g δεν ξερω αλλα για εναλλαγη 3g και στις 2 sim υπαρχουν πολλα κινητα που το αλλαζεις μεσα απο το λειτουργικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Fatsiona, ανεβάζεις ένα screenshot από τις ώρες χρήσης οθόνης μετά από κανένα 12ώρο χρήσης του κινητού; Έτσι για να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα του τι γίνεται με την αυτονομία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 για 4g δεν ξερω αλλα για εναλλαγη 3g και στις 2 sim υπαρχουν πολλα κινητα που το αλλαζεις μεσα απο το λειτουργικο αληθευει, αλλα εδώ μαλλον εχουμε να κάνουμε με το τιμημα της χαμηλης τιμής. Δεν μπορείς να τα χεις ολα δικα σου... Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lightrom Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 αληθευει, αλλα εδώ μαλλον εχουμε να κάνουμε με το τιμημα της χαμηλης τιμής. Δεν μπορείς να τα χεις ολα δικα σου... συγνώμη αλλά δε νομίζω ότι οι κινέζοι έχουν πλέον ανταγωνιστικές τιμές . το κινητο αυτό μαζί με ΦΠΑ πάει κοντά στα 250 ευρώ . Στα 250 ευρώ υπάρχουν κινητά με αγορά από ελλάδα με 2 χρόνια εγγύηση , ποιοτικά καλύτερα και χωρίς ρίσκο τελωνείου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razr_46 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Για το φοβο τελωνειου οκ, αλλα κατα τ'αλλα δεν νομιζω οτι ισχυει. Σπεκς τετοια δεν θα βρεις πουθενα σε τετοια τιμη και απο θεμα ποιοτητας κατασκευης ποσο καλυτερo ειναι για παραδειγμα ενα G2? Κι αν ειναι, ειναι απλα λιγο καλυτερο. Επιπλεον οσο ανεβαινουν καποιες εταιριες και "δυτικοποιουνται" θα ανεβουν και οι τιμες. Ειναι νομος αυτο. Θα υπαρχουν παντα και οι φτηνοτερες εταιριες που δεν πουλανε υπεραξια λογω ονοματος, R&D, marketing κοκ και θα συνεχισουν να προσφερουν φτηνες συσκευες . Οι μεγαλοι της Κινας θα αυξησουν τιμες γιατι πλεον πανε να κοιταξουν στα ματια τους μεγαλους παγκοσμιως και ανεβαζουν τα κοστη παραγωγης, design, ερευνας και αναπτυξης. Και παλι στα 225 που πληρωσα για το 32αρι στην Ελλαδα δεν συγκρινεται με τιποτα. Το Moto G που ειναι κοντα στα λεφτα αυτα και νομιζω ειναι το πιο αξιολογο, ουτε που τον πλησιαζει τον Κινεζο σε τιποτα. Πλην after sales και εγγυησης. Αυτα θα χανεις παντα ψωνιζοντας απο Κινα. Παράθεση www.brightsideofficial.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 συγνώμη αλλά δε νομίζω ότι οι κινέζοι έχουν πλέον ανταγωνιστικές τιμές . το κινητο αυτό μαζί με ΦΠΑ πάει κοντά στα 250 ευρώ . Στα 250 ευρώ υπάρχουν κινητά με αγορά από ελλάδα με 2 χρόνια εγγύηση , ποιοτικά καλύτερα και χωρίς ρίσκο τελωνείου . Πες μου ενα (1) να παω να το πάρω τώρα!!!! ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ ΠΛΗΡΩΣ. Πες... ακουω... Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 συγνώμη αλλά δε νομίζω ότι οι κινέζοι έχουν πλέον ανταγωνιστικές τιμές . το κινητο αυτό μαζί με ΦΠΑ πάει κοντά στα 250 ευρώ . Στα 250 ευρώ υπάρχουν κινητά με αγορά από ελλάδα με 2 χρόνια εγγύηση , ποιοτικά καλύτερα και χωρίς ρίσκο τελωνείου . οταν ανεβαινει η ποιοτητα ανεβαινει και η τιμη λογικο ειναι αυτο, τα κινεζικα πλεον δεν ειναι τα κινεζικα που ηταν πριν 2-3 χρονια, τωρα στα λεφτα αυτα που εχει το meizu δεν υπαρχει κατι ποιοτικοτερο στην ελλαδα, ισως μονο το lg g2 το οποιο εχει 30-40 ευρω παραπανω το 16gb, αμα πιασεις meizu στα χερια σου θα καταλαβεις για τι ποιοτητα μιλαμε, το μονο δεκτο επιχειρημα που θετεις ειναι η εγγυηση την οποια βεβαια τους την πληρωνεις χρυση για να την εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 οταν ανεβαινει η ποιοτητα ανεβαινει και η τιμη λογικο ειναι αυτο, τα κινεζικα πλεον δεν ειναι τα κινεζικα που ηταν πριν 2-3 χρονια, τωρα στα λεφτα αυτα που εχει το meizu δεν υπαρχει κατι ποιοτικοτερο στην ελλαδα, ισως μονο το lg g2 το οποιο εχει 30-40 ευρω παραπανω το 16gb, αμα πιασεις meizu στα χερια σου θα καταλαβεις για τι ποιοτητα μιλαμε, το μονο δεκτο επιχειρημα που θετεις ειναι η εγγυηση την οποια βεβαια τους την πληρωνεις χρυση για να την εχεις εγω θα πω το εξης απλο... εδωσα το G2 για να πάρω το Meizu. Δεν ειχα κανα μεγάλο καημο, ουτε και ειναι καποια ουσιαστικη βελτίωση απο αποψη επιδόσεων, είναι ομως δίκαρτο με τον διπλάσιο χώρο. Δικαρτο +4G +32GB με καλή ποιότητα για να πάρεις... δεν υπαρχει περίπτωση. Δεν εισάγεται κάτι. Τελος. Αν θες μονόκαρτο συμφωνούμε οτι έχει επιλογες... σε δικαρτο ομως δεν. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lightrom Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 εγω θα πω το εξης απλο... εδωσα το G2 για να πάρω το Meizu. Δεν ειχα κανα μεγάλο καημο, ουτε και ειναι καποια ουσιαστικη βελτίωση απο αποψη επιδόσεων, είναι ομως δίκαρτο με τον διπλάσιο χώρο. Δικαρτο +4G +32GB με καλή ποιότητα για να πάρεις... δεν υπαρχει περίπτωση. Δεν εισάγεται κάτι. Τελος. Αν θες μονόκαρτο συμφωνούμε οτι έχει επιλογες... σε δικαρτο ομως δεν. όταν παραγγέλνει κάποιος κινέζικοκαι το περιμένει αυτά που εύχεται είναι α) να μην είναι από αυτούς του 5% που θα πληρώσουν τελωνείο β) να δουλευουν όλα ώστε να μη χρειαστεί να το στείλει πίσω στη κίνα . Όσο για τηλεφ στην ίδια τιμή με το meizu δηλ. 200 ευρώ , είναι τα lg g2 και sony z1 compact . Τώρα όσον αφορά την ποιότητά τους σε σχεση με του meizu δεν γμωρίζω , όποιος ξέρει ασ μου πει και μένα . Πάντως το σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο meizu έχει θέμα ότι η μπαταρία του αν τα φτύσει , είτε το καπάκι του αν σπάσει , υπάρχει θέμα διότι δεν είναι μόνο το ότι δεν απωσπούνται από το χρήστη αλλά δεν αλλάζουν και ευκολα εάν δείτε το βίντεο . Θα θέλουν κινα . οπότε για εμένα μακρυά από αυτό το meizu . https://www.youtube.com/watch?v=wet8o9cB-Gs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 η μια SIM ειναι 2G, η αλλη 4G. Εναλλαγη του ρολου τους δεν μπορει να γινει μεσα απο τα μενου, αλλα μονο με φυσικη αλλαγή των καρτών στο tray. Φυσικά το να παίζουν και οι 2 SIM 4G... το ξεχνάς με συνοπτικες διαδικασίες :lol: Βασικά υπαρχει κινητο με τετοια δυνατότητα? :blink: Υπάρχει! Το Huawei Mate 7. Δίκαρτο, και οι δύο κάρτες 4g ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- όταν παραγγέλνει κάποιος κινέζικοκαι το περιμένει αυτά που εύχεται είναι α) να μην είναι από αυτούς του 5% που θα πληρώσουν τελωνείο β) να δουλευουν όλα ώστε να μη χρειαστεί να το στείλει πίσω στη κίνα . Όσο για τηλεφ στην ίδια τιμή με το meizu δηλ. 200 ευρώ , είναι τα lg g2 και sony z1 compact . Τώρα όσον αφορά την ποιότητά τους σε σχεση με του meizu δεν γμωρίζω , όποιος ξέρει ασ μου πει και μένα . Πάντως το σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο meizu έχει θέμα ότι η μπαταρία του αν τα φτύσει , είτε το καπάκι του αν σπάσει , υπάρχει θέμα διότι δεν είναι μόνο το ότι δεν απωσπούνται από το χρήστη αλλά δεν αλλάζουν και ευκολα εάν δείτε το βίντεο . Θα θέλουν κινα . οπότε για εμένα μακρυά από αυτό το meizu . https://www.youtube.com/watch?v=wet8o9cB-Gs Δεν είναι και δύσκολο να αλλάξεις μπαταρία. Το λέω ειλικρινά. Λίγο να πιάνουν τα χέρια σου. Το HTC ONE ήταν πιο δύσκολο επειδή δεν είχε εκείνα τα δύο βιδάκια μπροστά και ξεκούμπωνε πιο δύσκολα. Εδώ ο συγκεκριμένος σε αυτό το βίντεο δεν αρκείται στη μπαταρία, το λύνει εντελώς και φαίνεται πιο δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 όταν παραγγέλνει κάποιος κινέζικοκαι το περιμένει αυτά που εύχεται είναι α) να μην είναι από αυτούς του 5% που θα πληρώσουν τελωνείο β) να δουλευουν όλα ώστε να μη χρειαστεί να το στείλει πίσω στη κίνα . Όσο για τηλεφ στην ίδια τιμή με το meizu δηλ. 200 ευρώ , είναι τα lg g2 και sony z1 compact . Τώρα όσον αφορά την ποιότητά τους σε σχεση με του meizu δεν γμωρίζω , όποιος ξέρει ασ μου πει και μένα . Πάντως το σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο meizu έχει θέμα ότι η μπαταρία του αν τα φτύσει , είτε το καπάκι του αν σπάσει , υπάρχει θέμα διότι δεν είναι μόνο το ότι δεν απωσπούνται από το χρήστη αλλά δεν αλλάζουν και ευκολα εάν δείτε το βίντεο . Θα θέλουν κινα . οπότε για εμένα μακρυά από αυτό το meizu . https://www.youtube.com/watch?v=wet8o9cB-Gs τα 200 ευρω για lg g2 και sony z1 compact που τα ειδες γιατι εγω στο skroutz βλεπω 250 και 260 αντιστοιχα χαμηλοτερη τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lightrom Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Υπάρχει! Το Huawei Mate 7. Δίκαρτο, και οι δύο κάρτες 4g ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είναι και δύσκολο να αλλάξεις μπαταρία. Το λέω ειλικρινά. Λίγο να πιάνουν τα χέρια σου. Το HTC ONE ήταν πιο δύσκολο επειδή δεν είχε εκείνα τα δύο βιδάκια μπροστά και ξεκούμπωνε πιο δύσκολα. Εδώ ο συγκεκριμένος σε αυτό το βίντεο δεν αρκείται στη μπαταρία, το λύνει εντελώς και φαίνεται πιο δύσκολο. φαίνεται εύκολο ? ο μαστορας θα σου πει για να σου αλλάξω τη μπαταρία θέλω 50ευρώ εργασία και δεν φέρω καμιά ευθύνη . Οι άλλοι που έχουν ενσωματωμένη μπαταρία αλλά το καπάκι αποσπώμενο , γιατί αραγε ?Νομίζω αποσπώμενο εχουν στο mx4 . ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τα 200 ευρω για lg g2 και sony z1 compact που τα ειδες γιατι εγω στο skroutz βλεπω 250 και 260 αντιστοιχα χαμηλοτερη τιμη γιατί στουσ κινεζουσ είναι με φπα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 (edited) φαίνεται εύκολο ? ο μαστορας θα σου πει για να σου αλλάξω τη μπαταρία θέλω 50ευρώ εργασία και δεν φέρω καμιά ευθύνη . Οι άλλοι που έχουν ενσωματωμένη μπαταρία αλλά το καπάκι αποσπώμενο , γιατί αραγε ?Νομίζω αποσπώμενο εχουν στο mx4 . φυσικά και έχεις δίκιο σε οτι αφορά τελωνεία, εγγύηση κλπ... δεν τίθεται θέμα. Οταν αγοράζεις απο Κίνα το οτι αναλαμβάνεις ρίσκο είναι δεδομένο. Γι αυτό και προτιμησαμε Meizu... για να μειωθεί το ρίσκο. Βεβαια οπως σου ειπα, τουλάχιστον προσωπικά ζητούσα κατι που δεν εισάγεται στην Ευρώπη (δικαρτο κινητο της προκοπής)... οποτε ηταν μονόδρομος η Κινα και η οποια αναληψη ρίσκου. Αν δεν εψαχνα δικαρτο, θα χα παρει στα 320 ενα G3 και τελειωνε εκει η ιστορία. ps: Μια μπαταρία, οσο σφραγισμένο και να ναι το κινητο, θα την αλλάξουμε αν χρειαστεί. Τα χέρια μας πιάνουν... Edited February 19, 2015 by Alphaleader Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 φαίνεται εύκολο ? ο μαστορας θα σου πει για να σου αλλάξω τη μπαταρία θέλω 50ευρώ εργασία και δεν φέρω καμιά ευθύνη . Οι άλλοι που έχουν ενσωματωμένη μπαταρία αλλά το καπάκι αποσπώμενο , γιατί αραγε ?Νομίζω αποσπώμενο εχουν στο mx4 . ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γιατί στουσ κινεζουσ είναι με φπα ? δηλάδη εσυ μας πετας μια τιμη 200 χωρις φπα και πρεπει να το σκεφτουμε εμεις; οτι να ναι, εδω μιλαμε για τελικη τιμη που θα το παρεις εσυ οτι και αν συμπεριλαμβανεται σε αυτην, οποτε μιλαμε για 185 το meizu με 250 και 260, καμια σχεση δηλαδη, κοιτα δεν προσπαθω να σε κανω να αλλαξεις γνωμη, εχω την δικη μου, εχεις την δικη σου και ο καθενας δινει τα λεφτα του οπου θελει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lightrom Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 δηλάδη εσυ μας πετας μια τιμη 200 χωρις φπα και πρεπει να το σκεφτουμε εμεις; οτι να ναι, εδω μιλαμε για τελικη τιμη που θα το παρεις εσυ οτι και αν συμπεριλαμβανεται σε αυτην, οποτε μιλαμε για 185 το meizu με 250 και 260, καμια σχεση δηλαδη, κοιτα δεν προσπαθω να σε κανω να αλλαξεις γνωμη, εχω την δικη μου, εχεις την δικη σου και ο καθενας δινει τα λεφτα του οπου θελει όσον αφορά το τι είπα κοιτα από το ποστ 561 και μετά , σχετικά με το ότι οι κινεζοι δεν είναι πλέον ανταγωνιστικοί ... απλά ειναι ποιο φθηνοί κυρίως λόγω του ΦΠΑ . οΣΟ για τις εγγυήσεις τελωνεία κτλ ο καθένας υπευθυνος των πραξεών του . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 όσον αφορά το τι είπα κοιτα από το ποστ 561 και μετά , σχετικά με το ότι οι κινεζοι δεν είναι πλέον ανταγωνιστικοί ... απλά ειναι ποιο φθηνοί κυρίως λόγω του ΦΠΑ . οΣΟ για τις εγγυήσεις τελωνεία κτλ ο καθένας υπευθυνος των πραξεών του . Επίσης, μην ξεχνάμε ότι πουλάνε σε πιο ακριβές τιμές στα online μαγαζιά τους, από ότι στην Κίνα. Αν μπορούσε κανείς να αγοράσει κινητό από την τοπική αγορά, θα το έπαιρνε ακόμα φτηνότερα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Νομιζω οτι η κουβέντα έχει ξεφύγει απο τη συσκευή. Ο καθένας αγοράζει με τα λεφτά του οτι του κανει κέφι και απο οπου θελει, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts