Jump to content

Cubot S200

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά δεν αναγνωρίζει με τιποτα την sd, ενω αλλο κινητο τη βλεπει αμεσως. Τι κανω;

Είναι σίγουρα SD? Εγω πήρα μια Kingston 32mb και την είδε αμέσως. Έκανε και κάποιου είδους μεταφορά αρχείων. Μήπως θέλει φορμάτ απο το προηγούμενο κινητό??

Εγώ ακόμα δε βρήκα πώς να στείλω μηνύματα με 160 χαρακτήρες. Τα μενού που γράφουν στο ιντερνετ για να επιλέξω 7bit δεν υπάρχουν....

Καλησπέρα σε όλους.

Φίλος θέλει να του παραγγείλω το συγκεκριμένο τηλέφωνο, οπότε θα ήθελα να ρωτήσω εν τάχει:

1. Από φωτό τί λέει, για κινέζικο κάτω των 100 ευρώ;

2. Gps;

3. Κάποιο βασικό μειονέκτημα ή έλλειψη, εκτός του notification led;

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα σε όλους.

Φίλος θέλει να του παραγγείλω το συγκεκριμένο τηλέφωνο, οπότε θα ήθελα να ρωτήσω εν τάχει:

1. Από φωτό τί λέει, για κινέζικο κάτω των 100 ευρώ;

2. Gps;

3. Κάποιο βασικό μειονέκτημα ή έλλειψη, εκτός του notification led;

Ευχαριστώ.

1)Για την τιμή του παρα πολυ αξιολογη φωτογραφική και με φλας την νυχτα επισης.Η μπροστινή καμερα επισης ειναι εξαιρετική και για skype.Απο την άλλη μεριά το βίντεο ειναι εξαιρετικό.Μπορείς να βγαλεις βιντεο και με φλας.Έχει εξαιρετική ποιότητα-καθαρότητα και πολύ καλό ήχο οταν θα το περάσεις στον υπολογιστή σου.Νομίζω ειναι ή 720p ή 1080p η ανάλυση του βίντεο.Πάντως ειναι HD.

2)Το GPS δουλεύει κανονικότατα.Έίχε τους χάρτες της google και απλώς κατέβασα τον κλασικό πλοηγό απο το google play (με το μπλε βελακι ως εικονιδιο που εχουν ολα τα κινητα).

3)Λειτουργικά δεν έχει κανένα μειονέκτημα.Ακόμα και το Notification led που δεν εχει,με το που ξεκλειδωσεις το κινητό σου βγάζει ειδοποίηση στα μηνύματα ή στις κλήσεις με τον αντίστοιχο αριθμό κλήσεων ή μηνυματων.Τώρα ο καθένας λέει την γνώμη του για το εμφανισιακό σκέλος.Του ενός πχ. δεν του αρέσει το μεταλλικό που περικλύει το κινητο ή οι γωνίες.Εμένα προσωπικά μου αρέσουν και τα 2 πολύ.

Κάτι που ξεχασα ως μειονέκτημα είνα ότι δεν εχει φωτιζώμενα ''κουμπια'' αφής.Το βελάκι δηλαδη το σπιτάκι και το αλλο.Αλλα πραγματικά φαντασου πόσης σημασιας ειναι.Ξέχασα να το γραψω.. :P

Edited by Pantelis_S200

Καλησπέρα σε όλους.

1. Από φωτό τί λέει, για κινέζικο κάτω των 100 ευρώ; Ακριβως οπως το παραθετεις πολυ καλο με φλας και οχι κερι

2. Gps; Με Data δεν θα εχεις κανενα θεμα.

3. Κάποιο βασικό μειονέκτημα ή έλλειψη, εκτός του notification led; Οχι μεχρι στιγμης.

Ευχαριστώ.

Ειναι πολυ καλη αγορα παρτου το.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

1)Για την τιμή του παρα πολυ αξιολογη φωτογραφική και με φλας την νυχτα επισης.Η μπροστινή καμερα επισης ειναι εξαιρετική και για skype.Απο την άλλη μεριά το βίντεο ειναι εξαιρετικό.Μπορείς να βγαλεις βιντεο και με φλας.Έχει εξαιρετική ποιότητα-καθαρότητα και πολύ καλό ήχο οταν θα το περάσεις στον υπολογιστή σου.Νομίζω ειναι ή 720p ή 1080p η ανάλυση του βίντεο.Πάντως ειναι HD.

2)Το GPS δουλεύει κανονικότατα.Έίχε τους χάρτες της google και απλώς κατέβασα τον κλασικό πλοηγό απο το google play (με το μπλε βελακι ως εικονιδιο που εχουν ολα τα κινητα).

3)Λειτουργικά δεν έχει κανένα μειονέκτημα.Ακόμα και το Notification led που δεν εχει,με το που ξεκλειδωσεις το κινητό σου βγάζει ειδοποίηση στα μηνύματα ή στις κλήσεις με τον αντίστοιχο αριθμό κλήσεων ή μηνυματων.Τώρα ο καθένας λέει την γνώμη του για το εμφανισιακό σκέλος.Του ενός πχ. δεν του αρέσει το μεταλλικό που περικλύει το κινητο ή οι γωνίες.Εμένα προσωπικά μου αρέσουν και τα 2 πολύ.

Σε ευχαριστώ!

Όπως είπα είναι για φίλο, οπότε είμαι υποχρεωμένος να του δώσω όσο γίνεται σαφέστερη εικόνα, γιατί θα αντικαταστήσει iphone 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ!

Όπως είπα είναι για φίλο, οπότε είμαι υποχρεωμένος να του δώσω όσο γίνεται σαφέστερη εικόνα, γιατί θα αντικαταστήσει iphone 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τσέκαρε και βιντεάκια στο youtube έχει πολλα reviews.Γενικά φαινεται σοβαρή εταιρία η Cubot.Κάνει ωραία πραματάκια.Είμαι υπερευχαριστημένος προσωπικά.Δεν ξέρω αν είδες στο μηνυμα μου πριν αλλα πρόσθεσα και οτι ως μειονέκτημα που δεν με απασχολεί καθολου εμένα,ειναι οτι τα 3 ''κουμπια'' αφής (σπιτάκι βελάκι και εξατομικευση) δεν ειναι φωτιζόμενα.Πραγματικά το ξεχνάς,ειναι μηδενικό προβλημα.

Όσο για την αντικατασταση του iphone μην ανησυχεις.Οποιοδήποτε τηλέφωνο και να πάρεις θα ειναι καλύτερο απο το Iphone,διότι το ενα κανει 90 και το αλλο 900 :p

Τσέκαρε και βιντεάκια στο youtube έχει πολλα reviews.Γενικά φαινεται σοβαρή εταιρία η Cubot.Κάνει ωραία πραματάκια.Είμαι υπερευχαριστημένος προσωπικά.Δεν ξέρω αν είδες στο μηνυμα μου πριν αλλα πρόσθεσα και οτι ως μειονέκτημα που δεν με απασχολεί καθολου εμένα,ειναι οτι τα 3 ''κουμπια'' αφής (σπιτάκι βελάκι και εξατομικευση) δεν ειναι φωτιζόμενα.Πραγματικά το ξεχνάς,ειναι μηδενικό προβλημα.

Όσο για την αντικατασταση του iphone μην ανησυχεις.Οποιοδήποτε τηλέφωνο και να πάρεις θα ειναι καλύτερο απο το Iphone,διότι το ενα κανει 90 και το αλλο 900 :p

Ούτε τα κουμπιά είναι πρόβλημα.

Βασικά, τον ενημέρωσα για τις αδυναμίες των κινέζων, π.χ. κάμερες. Τα ξέρει και φυσικά με 90 ευρώ, δεν ζητάει παπάδες. Απλά θέλει οπωσδήποτε μια ικανοποιητική κάμερα και απροβλημάτιστο gps.

Ούτε τα κουμπιά είναι πρόβλημα.

Βασικά, τον ενημέρωσα για τις αδυναμίες των κινέζων, π.χ. κάμερες. Τα ξέρει και φυσικά με 90 ευρώ, δεν ζητάει παπάδες. Απλά θέλει οπωσδήποτε μια ικανοποιητική κάμερα και απροβλημάτιστο gps.

να μια φωτογραφια που εβγαλα χθες με σκοταδι χωρις φλας

[ATTACH]55716[/ATTACH]

Είναι σίγουρα SD? Εγω πήρα μια Kingston 32mb και την είδε αμέσως. Έκανε και κάποιου είδους μεταφορά αρχείων. Μήπως θέλει φορμάτ απο το προηγούμενο κινητό??

Εγώ ακόμα δε βρήκα πώς να στείλω μηνύματα με 160 χαρακτήρες. Τα μενού που γράφουν στο ιντερνετ για να επιλέξω 7bit δεν υπάρχουν....

Είναι Kingston micro sd και εχει φαει εκκαθαριση απ το προηγουμενο κινητο, αλλα δε τη βλεπει αυτο.

Για σμσ δοκιμασε αλλη εφαρμογη, νομιζω οι 2 πιο γνωστες στο play store το κανουν. Εγω χρησιμοποιώ textra.

Μια ερωτηση

Τις φωτογραφιες και τα video τα αποθηκεύει στην internal. Υπαρχει τροπος να δηλωσουμε την SD για αυτο. Το ιδιο θεμα ειχα και στο ρυζι.

Edited by chalk
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

να μια φωτογραφια που εβγαλα χθες με σκοταδι χωρις φλας

[ATTACH]55716[/ATTACH]

Ευχαριστώ και πάλι.

Μια ερωτηση

Τις φωτογραφιες και τα video τα αποθηκεύει στην internal. Υπαρχει τροπος να δηλωσουμε την SD για αυτο. Το ιδιο θεμα ειχα και στο ρυζι.

Από την στίγμη που τοποθετήσεις κάρτα μνήμης η αποθήκευση γίνετε σε αυτή. (εφόσον το ορίσεις εσύ)

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Μια ερωτηση

Ρυθμίσεις-Αποθηκευτικός χώρος-Προεπιλεγμένος δισκος εγγραφής Κάρτα SD

Ραδιοφωνο

Επιβεβαιώνω 5 σταθμούς στην V02 σαν favorite. μετα τους 5 μηνυμα cannot add the channel to favorite list because if full.

Αν κανεις search στους βαζει στην λιστα αλλα δεν τους θεωρει favorite ουτε μπορεις να τους σβησεις. Ασημαντο bag. Δεν ξερω αν στις επομενες ειναι οκ.

Επιβεβαιώνω κι εγώ για αποθήκευση μέγιστου αριθμού σταθμών (5) στα αγαπημένα, με έκδοση v08.

(στο αρχικό μήνυμα δεν υπήρχε αναφορά για αγαπημένα, απλώς αποθήκευση)

Ρυθμίσεις-Αποθηκευτικός χώρος-Προεπιλεγμένος δισκος εγγραφής Κάρτα SD

Ευχαριστω ηταν αργα και δεν δουλευε το μυαλο. :)

Μη βιάζεσαι , κατσε να μας πούνε οι από πάνω πως ροοτάρανε :)

Εβαλες και άλλη έκδοση . Κατέβασε http://irootdownload.com/

Edited by kosmasgr

Ωραία νέα :) πως ακριβώς ?

Καλα, δε βλεπετε το ακριβως απο πανω post?

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Επιβεβαιώνω. Έγινε χωρίς κόπο.

Επιβεβαιώνω και εγώ :wink:

Μόλις το παρέλαβα και έκανα αναβάθμιση στη 08 και αμέσως root με τον τρόπο που λέει ο φίλος ποιο πάνω απλά με το iroot που είχα στον υπολογιστή μου από πριν

Edited by mplevris
Μανώλης