Jump to content

Cubot S200

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου το έχει κάνει κι εμενα ελάχιστες φορές από τότε που το έχω (4 μηνες) καθως το είχα σε ανοιχτή ακρόαση.Έχω καταλάβει ότι είναι θέμα σύνδεσης διότι με ένα άτομο μου το έχει κάνει αυτό.Δεν ξέρω κιόλας αν εννοούμε το ίδιο αλλά σ' εμένα τα παράσιτα ήταν επαναλαμβανόμενα δηλαδή ''μπιπ...μπιπ...μπιπ...μπιπ''.

Αυτό παίζει να είναι και απο κάποια εφαρμογή call recorder :X

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σήμερα έκανα μια διαδρομή περίπου 30 χιλιόμετρα και επιστροφή στο σπίτι και αποφάσισα να δοκιμάσω το GPS.

Χρησιμοποίησα την εφαρμογή Here της Nokia.

Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Ήταν πάρα πολύ ακριβές και κλείδωσε και αρκετά γρήγορα.

Τι να πω... Μου φαίνεται πως όλα τυχερά είναι.

Εγώ μόνο από εκείνα τα παγώματα μετά από τα καθυστερημένα reboots έχω παράπονο.

Έχω παραγγείλει νέα επώνυμη micro SD να δω μπας και το λύσω κι αυτό το πρόβλημα.

Κατά τ' άλλα για τα χρήματα της είναι τέλεια η συσκευή μας.

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Σήμερα έκανα μια διαδρομή περίπου 30 χιλιόμετρα και επιστροφή στο σπίτι και αποφάσισα να δοκιμάσω το GPS.

Χρησιμοποίησα την εφαρμογή Here της Nokia.

Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Ήταν πάρα πολύ ακριβές και κλείδωσε και αρκετά γρήγορα.

Τι να πω... Μου φαίνεται πως όλα τυχερά είναι.

Για δοκίμασε το και μέσα στα στενά δρομάκια μιας πόλης και δες πόσο αργεί να "στρίψει" σε σχέση με το αυτοκίνητο.

Κατά τ' άλλα για τα χρήματα της είναι τέλεια η συσκευή μας.

Συμφωνώ σε αυτό.

Συμφωνω με τον Νικηφορο.

Ειναι το μονο Κινεζικο που δεν βρισκω λογο προς το παρρον να το αλλαξω Και να παλιωσει θα το κρατησω για δευτερο. Ειναι ισως το πρωτο δευτερης κλασης Κινεζικο που δεν κοιταω να στειλω πως και πως.

Εκτος απο το Gps που προσωπικα δεν ξαναχρησιμοποιησα εφοσον ειναι άχρηστο , ολα δουλεύουν αψογα και μεγαλο + βεβαια η μπαταρια. Εμφανισιακά πολυ καλο. Και εγω χρηση 4-5 μηνων.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Για δοκίμασε το και μέσα στα στενά δρομάκια μιας πόλης και δες πόσο αργεί να "στρίψει" σε σχέση με το αυτοκίνητο.

Θα το δοκιμάσω στην Αθήνα σε μερικές ημέρες που θα ανέβω να δω την μητέρα μου :)

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Θα το δοκιμάσω στην Αθήνα σε μερικές ημέρες που θα ανέβω να δω την μητέρα μου :)

Δοκιμασμένο σε 3 ταξίδια μου στην Αθήνα δουλεύει αψεγάδιαστα .Μάλλον είναι σε τι παρτίδα πέφτεις όταν αγοράζεις και κατά πόσο η τύχη είναι με το μέρος σου.Το δικό μου πάντως μετά από 4 και κάτι μήνες το μόνο ψεγάδι που έχει είναι το ότι όταν χάσει το σημείο wifi από κάποιο δίκτυο μετά θα πρέπει να κλείσεις και να ανοίξεις ξανά το wifi στο κινητό για να συνδεθείς με αυτό

Μανώλης

Έλα βρε κρητικέ :)

Στην ίδια πόλη μένουμε. Απλά εγώ δεν είμαι κρητικός :p

Εγώ πάντως για το GPS έχω να πω πως παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και το software ανά συσκευή γενικότερα.

ROM, αρχεία συστήματος, configuration files κλπ κλπ.

Δεν γίνεται κάποιοι να είναι ευχαριστημένοι και κάποιοι όχι.

Θα το τεστάρω και στα στενά της Αθήνας σε μερικές μέρες όπως είπα και θα σας ενημερώσω.

Edited by Yngwiedis
Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Guest gigenis

Μια φορά δοκίμασα το gps με το here maps και το sygic για μια μικρή διαδρομή με το αυτοκίνητο και το στίγμα δεν ήταν πάντα στον δρόμο.

Με τα πόδια και το runtastic που το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση τις περισσότερες φορές δείχνει σωστά (αν και αργεί συνήθως να κλειδώσει) αλλά υπάρχουν και φορές που με δείχνει στο διπλανό στενό, με αποτέλεσμα να γράφει περισσότερα μέτρα και μου χαλάει τα στατιστικά.

Καλημερα παιδια να ρωτησω αν εχει καποιος προβλημα με το bluetooth της συσκευης;Δεν εντοπιζει το ακουστικο με τιποτα υπαρχει καποια λυση;;

Καλημερα παιδια να ρωτησω αν εχει καποιος προβλημα με το bluetooth της συσκευης;Δεν εντοπιζει το ακουστικο με τιποτα υπαρχει καποια λυση;;

ακολούθησες τις οδηγίες ενεργοποίησης του Bluetooth ακουστικού για pairing; συνήθως είναι κρατημενο το power on button για 10 δευτερόλεπτα. μετά μπαίνει σε διαδικασία pairing (σύζευξης).

διάβασες το manual του ακουστικού για περισσότερες πληροφορίες; με άλλες συσκευές συνδέεται το Bluetooth ακουστικό;

Παιδιά....μία απορία-ερώτηση.....Μου ήρθε από vickmall το τηλέφωνο και βλέπω ότι έχει την έκδοση V01....

Με το τηλέφωνο δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα....ούτε στα δεδομένα,ούτε με wifi,κλήσεις,σήμα κτλ....

Οταν πάω για έλεγχο μου λέει ότι έχω την νεότερη και δεν χρειαζεται αναβάθμιση.....αλλά ξέρω ότι δεν ισχύει αυτό αφού η τελευταία είναι η V08 ή V09 (Δεν θυμάμαι ακριβώς).....

Κάποιο παιδί εδώ μέσα προτείνει σε έναν άλλο....να κατεβάσει πρώτα από needrom την V05 για να μπορέσει να "δει" μετά το σύστημα την αναβάθμιση για να την πάρει....

Η ερώτηση είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε να γίνει η αναβάθμιση ?......ή αν δεν υπάρχει πρόβλημα με το τηλεφωνο μένω όπως είμαι ?(με παλιά έκδοση?)

Η ερώτηση είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε να γίνει η αναβάθμιση ?......ή αν δεν υπάρχει πρόβλημα με το τηλεφωνο μένω όπως είμαι ?(με παλιά έκδοση?)

Δεν υπάρχει πρόβλημα αν μείνεις με την παλιά, ωστόσο μου κάνει εντύπωση που δε σου βγάζει ανανέωση.

Ρουταρισμένο ήρθε?

Εχω ακολουθησει τη διαδικασια οπως αναφερεται αλλα τη συσκευη Bluetooth αρνειται πεισματικα να τη βρει.Παλαιοτερα με αλλη συσκευη επρεπε να προσπαθησω να την βρω πανω απο 10 φορες για να την βρει τελικα

Παιδια εχω ενα προβλημα με το κινητο. Δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ απο 3G ενω εχω ανοιχτα τα δεδομενα.

Εχω βαλει την καρτα sim και στις δυο θεσεις αλλα τιποτα. Λογικα δεν θα επρεπε να παιζει το 3G?? Τα φωτα σας. Ευχαριστω.

Edited by geokostas
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Με ποια εταιρεία κινητής προσπαθείς να μπεις;

Με Vodafone.

EDIT: Ολα ενταξει τελικα παιδια. Αλλαξα καρτα sim και επαιξε κανονικα. Εφταιγε η καρτα. Ευχαριστω πολυ.

Edited by geokostas

Δεν φταίει η κάρτα SIM.

Θα πρέπει να αλλάξεις το APN.

Το έχω ξαναγράψει εδώ.

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου για την βοηθεια.

Δεν υπάρχει πρόβλημα αν μείνεις με την παλιά, ωστόσο μου κάνει εντύπωση που δε σου βγάζει ανανέωση.

Ρουταρισμένο ήρθε?

Oχι....δεν μου ήρθε ρουταρισμένο γιατί δεν το ζήτησα....όταν το "ζαχάρωνα" το τηλεφωνάκι και μπήκα εδώ στο νήμα του s200 ....είχα ρωτήσει τα παιδιά αν είναι απαραίτητο να το ρουτάρω ή αν λειτουργεί κανονικά αν δεν το πειράξω καθόλου....και μου είπαν ότι το τηλέφωνο δεν έχει θέμα και δεν χρειάζεται να ρουταριστεί.....

Μάλλον θα πρέπει να γίνει αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω.....να κατεβάσω από needrom την V05 πρώτα....για να μπορέσει μετά να δει ότι υπάρχει νεότερη αναβάθμιση για να την κατεβάσει......αλλά γιαυτό ρωτάω.....αν δεν είναι απαραίτητο και αφού δεν έχω θέμα.....να μείνω όπως είμαι-με την V01.

Αφού δεν έχεις θέμα δεν νομίζω οτι χρειάζεται να το πειράξεις.

Δεν υπάρχει λόγος.

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Αφού δεν έχεις θέμα δεν νομίζω οτι χρειάζεται να το πειράξεις.

Δεν υπάρχει λόγος.

οκ....ευχαριστώ...μένω στην V01

Αφού απαντάς στο ακριβώς από πάνω post. Τι την θέλεις την παράθεση; :p

Καλύτερα να είμαστε σίγουροι! :D

Γεια σε όλους!Πήρα το cubot S200 ενός φίλου,που του έσπασε την οθόνη,μήπως καταφέρω να βρω άκρη...γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε να προμηθευτούμε μόνο την οθόνη ως ανταλλακτικό κι αν αξίζει η διαδικασία να την αλλάξω?Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.