teriser Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καπου ειχα διαβασει για τη θερμοκρασια αλλα δεν το βρισκω, εμενα στη 1/2 ωρα που παιζω καποιο παιχνιδι μου ανεβαζει 52 βαθμους κ καιει,καπου εκει το σταματαω γιατι δεν ξερω τι θα γινει μετα..... το θεμα ειναι οτι το εχω παραγγειλει κ για μια 15χρονη κ φοβαμαι μηπως της λυωσει στα χερια ή κατι χειροτερο......:shock: Εχει ανεβασει κ σε καποιον αλλο τοσο? Μεχρι ποσο ειναι ασφαλες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καπου ειχα διαβασει για τη θερμοκρασια αλλα δεν το βρισκω, εμενα στη 1/2 ωρα που παιζω καποιο παιχνιδι μου ανεβαζει 52 βαθμους κ καιει,καπου εκει το σταματαω γιατι δεν ξερω τι θα γινει μετα..... το θεμα ειναι οτι το εχω παραγγειλει κ για μια 15χρονη κ φοβαμαι μηπως της λυωσει στα χερια ή κατι χειροτερο......:shock: Εχει ανεβασει κ σε καποιον αλλο τοσο? Μεχρι ποσο ειναι ασφαλες ? Λογικά πρεπει να έχει όριο που σβήνει απο κάποια θερμοκρασία και πανω για ασφάλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriser Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Λογικά πρεπει να έχει όριο που σβήνει απο κάποια θερμοκρασία και πανω για ασφάλεια. Το ελπιζω........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Εδώ ενα ωραίο άρθρο για τις θερμοκρασίες στα κινητά! http://www.greeceandroid.gr/dev/1245-android-thermal-throttling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Κι εγώ το έχω λιώσει αλλά δεν είδα τραγικές θερμοκρασίες. Σίγουρα ζεσταίνεται στο ηχείο κοντά αλλά προσέχω να μην το πιάνω εκεί για να αερίζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ένα παιδί αρκετές δημοσιεύσεις πριν,είχε πει οτι το είχε φτάσει 72 βαθμους από τρελό gaming :lol: Εγώ προσωπικά το έχω φτάσει μέχρι 49. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Ένα παιδί αρκετές δημοσιεύσεις πριν,είχε πει οτι το είχε φτάσει 72 βαθμους από τρελό gaming :lol: Εγώ προσωπικά το έχω φτάσει μέχρι 49. λολ. εγώ ήμουν αυτός :Ρ 71 βαθμούς έφτασε συγκεκριμένα με το needforpeed . τη θερμοκρασία την είδα από 2 διαφορετικές εφαρμογές (antutu και clean master, αν θυμάμαι καλά, επειδή έβαζα και έβγαζα αρκετές εφαρμογές για benchmarking). ήταν καυτό, και ήθελα να δω πόσο καυτό. δεν ξέρω αν ο αισθητήρας θερμοκρασίας έδινε πραγματική ή ψευδή μέτρηση, αλλά ήταν καυτό. το κινητό το έχω ακόμα στα χέρια μου. δεν έχει εμφανίσει κανένα από τα όποια προβλήματα έχουν αναφερθεί. το μόνο για το οποίο δεν είμαι ευχαριστημένος είναι η μη σταθερή πτώση της μπαταρίας. πέφτει γρήγορα στο 85% μετά μένει κολλημένο, και συνεχίζει σιγά σιγά τον κατηφορο. το χαίρομαι το κινητό μέχρι και σήμερα και θα αργήσω να το αλλάξω. επιπλέον θα ήθελα να ρωτήσω : έχει βρει κανείς, tempered glass να πιάνει όλη την οθόνη (από πάνω μέχρι κάτω, αριστερά και δεξιά) και όχι αυτό το έκτρωμα που είναι universal (κι ας διαφημίζουν ότι είναι για το S200) μιας και στο πάνω μέρος είναι κομμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Τempered δε βρήκα να έβγαλαν. Ίσως το κοντινότερο σε ποιότητα να είναι τα vikuiti απο γερμανία. Έχει με clear screen και με mate screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Το geekbuing ειναι καλο? Πως στελνει ? Με SG post? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Έχεις ρωτήσει και σε άλλα θέματα και δεν είναι σωστό να βάζεις την ερώτηση σε άσχετα μέρη. Αν θέλεις ρωτάς το κατάστημα ή κάνεις αναζήτηση στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Τempered δε βρήκα να έβγαλαν. Ίσως το κοντινότερο σε ποιότητα να είναι τα vikuiti απο γερμανία. Έχει με clear screen και με mate screen. ώπα! σε ευχαριστώ. έφυγε παραγγελία από ebay δίχως δεύτερη σκέψη. παρήγγειλα την έκδοση clear. 9 ευρώ, 3 τεμάχια. σε 2 βδομάδες παραλαμβάνω. καλημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 (edited) ώπα! σε ευχαριστώ. έφυγε παραγγελία από ebay δίχως δεύτερη σκέψη. παρήγγειλα την έκδοση clear. 9 ευρώ, 3 τεμάχια. σε 2 βδομάδες παραλαμβάνω. καλημέρα. Έχει 3 ποιότητες vikuiti . Μου φαίνεται πήρες την φτηνή την κόκκινη? Τα ακριβά είναι 1 κομμάτι και 8-9 ευρώ ανάλογα αν είναι clear ή matte. Δες αυτό! Τώρα τελευταία το εφτιαξαν έτσι, αλλιώς δε βγάζεις άκρη τι είναι τι. www.protectionfilms24.com Edited April 22, 2015 by stargr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 όντως την κόκκινη, dqct130 δίνει στην περιγραφή του προϊόντος ο πωλητής του ebay. έπεσες μέσα :) 10 ευρώ για μια προστασία οθόνης θα έδινα αν ήταν tempered glass. αυτές εδώ (αν κατάλαβα καλά μεμβράνες 3Μ είναι, αλλά β' διαλογής, διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δεν θα έδινα 10 ευρώ για ένα τεμάχιο. το κινητό το πήρα σχεδόν 70 ευρώ (τώρα το πήγαν 90), μην ανεβάζω κι εγώ την αξία του. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα, παρέλαβα σήμερα το κινητό, ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνουμε root? Ευχαριστώ. edit. έγινε με το vroot. Edited April 22, 2015 by crueljay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Παιδιά καλησπέρα, παρέλαβα σήμερα το κινητό, ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνουμε root? Ευχαριστώ. edit. έγινε με το vroot. Καλησπέρα φίλε μου, Σου είναι εύκολο να μου περιγράψεις εν συντομία πως γίνεται η διαδικασία root? Είμαι αρχαριος απο αυτά, ενώ δεν γνωρίζω καν αν γίνεται μέσω σύνδεσης σε Η/Υ ή απευθείας από το κινητό όλη η διαδικασία. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θέλω την άποψη σας για το τι μπορεί να φταίει... Περίπου 2 στις 10 φορές που θα επανεκκινήσω την συσκευή, καθυστερεί πάρα πολύ να φορτώσει τα πάντα και να είναι έτοιμο προς λειτουργία. Περίπου 5 με 7 λεπτά. Δηλαδή τα εικονίδια στην home screen, το να ζητήσει τα pins για τις κάρτες sim, να συνδεθεί στο wifi κλπ κλπ. Όταν τελικά τα φορτώσει όλα, standard 100% η συσκευή όταν θα μπει σε idle (είτε σε 2 λεπτά, είτε σε μία ώρα επειδή το χρησιμοποιώ) και κλειδώσει μόνη της την οθόνη, όταν θα την ξεκλειδώσω θα παγώσει και δεν θα ανταποκρίνετε τίποτα. Πατάω εικονίδια εφαρμογών και δεν κάνει τίποτα. Μέχρι και η ώρα παγώνει και δεν αλλάζει. Μόνο την οθόνη μπορώ να κλειδώσω, ξεκλειδώσω από το κουμπί power. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και επαναφορά εφαρμογών μέ Titanium Backup κσι το ξαναέκανε. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και εγκατάσταση των πάντων από την αρχή, πάλι το έκανε. Τώρα έχω κάνει για τρίτη φορά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και εγκατάσταση τα πάντα από το μηδέν και πάλι το κάνει. Δεν μπορώ να βρω ή να σκεφτώ τι μπορεί να φταίει, οπότε κάθε σκέψη, πρόταση, ιδέα, δεκτή. Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το μεγάλο post. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα φίλε μου, Σου είναι εύκολο να μου περιγράψεις εν συντομία πως γίνεται η διαδικασία root? Είμαι αρχαριος απο αυτά, ενώ δεν γνωρίζω καν αν γίνεται μέσω σύνδεσης σε Η/Υ ή απευθείας από το κινητό όλη η διαδικασία. Στον υπολογιστή σου κατεβάζεις το πρόγραμμα Vroot και το εγκαθιστάς. Συνδέεις το κινητό σε υποδοχή USB στον υπολογιστή σου και ενεργοποιείς στο κινητό την επιλογή USB debugging. Αφήνεις τα windows να βρουν και να εγκαταστήσουν drivers για το κινητό. Μετά ανοίγεις το Vroot. Πατάς το μεγάλο κουμπί που γράφει Root now και αν όλα πάνε καλά μετά από κάποια λεπτά η συσκευή σου θα έχει root. Στο YouTube μπορείς να βρεις άπειρα videos για το Vroot για να δεις την διαδικασία. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Σε ευχαριστώ θερμά!!! Ησουν πολυ κατατοπιστικός, μακαρι να είναι τοσο ευκολο οσο "ακουγεται".. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanggel Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Θα ηθελα τη βοηθεια σας. Ξαφνικα σημερα επεσε δραματικα η ένταση στο ηχείο και μολις μετα βιας ακουω τον συνομιλητη μου. Ανεβασα στο max την ενταση αλλα τίποτα. Το παραδοξο είναι πως φαινεται πια ο ηχος να βγαινει μεσα από το βυσμα για τα ακουστικα, και οταν πλησιαζω το αυτι μου εκει, ο συνομιλητης μου ακουγεται πολυ πιο δυνατα, οχι βεβαια οπως πριν που δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα πολυ καλυτερα απο οτι στο ηχειο του αυτιου μου. Με λιγα λογια ο ηχος φαινεται σαν να ερχεται μεσα απο τη συσκευη και βγαινει απο την εισοδο των ακουστικων. Τα ακουστικα που εχω λειτουργουν κανονικα και συννενοουμαι μια χαρα? Τι μπορει να συμβαινει υπαρχει γιατρειά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Πολύ είχαν πρόβλημα με το ηχείο και το αλλάξαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θέλω την άποψη σας για το τι μπορεί να φταίει... Περίπου 2 στις 10 φορές που θα επανεκκινήσω την συσκευή, καθυστερεί πάρα πολύ να φορτώσει τα πάντα και να είναι έτοιμο προς λειτουργία. Περίπου 5 με 7 λεπτά. Δηλαδή τα εικονίδια στην home screen, το να ζητήσει τα pins για τις κάρτες sim, να συνδεθεί στο wifi κλπ κλπ. Όταν τελικά τα φορτώσει όλα, standard 100% η συσκευή όταν θα μπει σε idle (είτε σε 2 λεπτά, είτε σε μία ώρα επειδή το χρησιμοποιώ) και κλειδώσει μόνη της την οθόνη, όταν θα την ξεκλειδώσω θα παγώσει και δεν θα ανταποκρίνετε τίποτα. Πατάω εικονίδια εφαρμογών και δεν κάνει τίποτα. Μέχρι και η ώρα παγώνει και δεν αλλάζει. Μόνο την οθόνη μπορώ να κλειδώσω, ξεκλειδώσω από το κουμπί power. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και επαναφορά εφαρμογών μέ Titanium Backup κσι το ξαναέκανε. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και εγκατάσταση των πάντων από την αρχή, πάλι το έκανε. Τώρα έχω κάνει για τρίτη φορά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και εγκατάσταση τα πάντα από το μηδέν και πάλι το κάνει. Δεν μπορώ να βρω ή να σκεφτώ τι μπορεί να φταίει, οπότε κάθε σκέψη, πρόταση, ιδέα, δεκτή. Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το μεγάλο post. Μήπως κάποιος έχει να προτείνει κάτι; Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Μήπως κάποιος έχει να προτείνει κάτι; τόσο καιρό που έχω την συσκευή δεν είχε παρουσιάσει το συγκεκριμένο πρόβλημα που αναφέρεις. εδώ και 2 μέρες που τοποθέτησα microsd κάρτα, μου το έκανε! και όχι μόνο αυτό, αλλά μου έβγαλε τον Nova launcher και γύρισε στον δικό του μετά από την επανεκκίνηση που έκανα. έχω κάνει 5-6 shutdown από την πρώτη φορά που το εμφάνισε. δεν εμφανίστηκε πάλι. έχουμε κάτι κοινό; Nova launcher ή κάρτα microsd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Χρησιμοποιώ micro SD. Nova launcher όχι πια. Λες να έχει κάποιο πρόβλημα στο initialization της SD στο boot; Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 θα σε γελάσω. ας απαντήσει και κάποιος άλλος. θα το παρακολουθώ και θα ενημερώσω αν συμβεί πάλι. η κάρτα microsd που χρησιμοποιώ είναι μια Samsung 32gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Η δική μου είναι μια no name 32 GB Class 10 που πήρα μαζί με το κινητό από το geekbuying. Κάποια άλλη σκέψη έχει κανείς; Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 To θέμα με τις κάρτες είναι περίεργο. Για άσχετο λόγο μπορεί να μη δουλεύει μια κάρτα. Δοκίμασε με άλλες μάρκες. Εγώ πήρα μια kingston και δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts