Jump to content

Cubot S200

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα, το hotspot (φορητο σημειο προσβασης) το εχει δουλεψει κανεις ?

εμενα συνδεεται κανονικα, πρεπει IP αλλα δεν κατεβαζει δεδομενα.

παιζει σωστα σε κανεναν η βρηκα το δευρετο bug της 4.4.2 !!

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε μενα κανονικα κατεβαζει :rolleyes:

ωραια, το βρήκαμε και αυτο.

Λοιπον, για οποιους εχουν 2 καρτες μεσα οι οποιες εχουν και οι 2 συνδεση στο ινετ, να ξερουν οτι το hotspot δίνει μονο απο την καρτα που ειναι ως κυρια καρτα συνδεσης. Τουλαχιστον σε εμενα που εχω 2 καρτες vodafone, δινει μονο απο αυτη που το APN ειναι το internet.vodafone.gr ανεξαρτητα απο το ποιο sim slot το εχω. ενω το κινητο οταν θελει inet μπορει να κατεβασει και απο την αλλη καρτα.

Καλημερα στην παρεα.

Εδω και 2 φορες που φορτισα με φορτιστη LG και καλωδιο LG που εχει output 0.7 σε σχεση με 1.0 της cubot , παρατηρω πιο ομαλη αποδοση στην μπαταρια

Eιναι γνωστο για την υγεια της μπαταριας (να κρατησει πχ 2 χρονια, αντι για 1,5), αλλα για την αποδοση παιζεται.. Εγω δεν εχω βγαλει συμπερασμα, εχω USB μετρητη και αλλοτε μου δινει 0,7Α στη φορτιση και αλλοτε 0,9-1Α. Και επειδη βαζω ταμπλετ να φορτιζει ολο το βραδυ με φορτιστη κινητου (για να μη μεινει στην πριζα μετα το 100%), καμια φορα ξυπναω το πρωι και δεν εχει γεμισει η μπαταρια (συμβαινει 1 στις 5). Δεν ξερω τι συμβαινει με τα ρευματα, αν φταιει το πολυμπριζο (δεν το ειδα να επηρεαζει) ή πιο κοντο καλωδιο ή η ΔΕΗ κλπ...

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Λοιπον για την επισκευη που εκανα στο μεγαφωνο και κοστισε τελικα 15 ευρω,μου επιστρεφουν 8,5 δολαρια μετρητα η 10,2 δολαρια σε κουπονι στο λογαριασμο μου

gps εχω χρησιμοποιησει σχεδον ολα τα apps. χαλια δυστηχως αλλα μικρο τι κακο.Δεν χανει το σημα σχεδον ποτε αλλα σε δειχνει αλλου γι'αλλου. με και χωρις data. Edited by chalk
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Λοιπον για την επισκευη που εκανα στο μεγαφωνο και κοστισε τελικα 15 ευρω,μου επιστρεφουν 8,5 δολαρια μετρητα η 10,2 δολαρια σε κουπονι στο λογαριασμο μου

Μια χαρά δηλαδή σου βγήκε το πρόβλημα

Μακάρι κάθε ζημιά να λύνεται με αυτό τον τρόπο

Τη ρύθμιση για γρήγορη εκκίνηση την έχετε τσεκαρισμένη ή καλύτερα όχι;

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

gps εχω χρησιμοποιησει σχεδον ολα τα apps. χαλια δυστηχως αλλα μικρο τι κακο.Δεν χανει το σημα σχεδον ποτε αλλα σε δειχνει αλλου γι'αλλου. με και χωρις data.

σπανια το χανει αλλά οντως τρωει κολληματα κ σε δειχνει αλλου καμια δεκαρια μετρα. και αργει να κλειδωσει μερικες φορες.. πιανει δορυφορους, τους αφηνει σιγα-σιγα κ ξανασυνδεεται.

επισης, δε μου συνδεεται με αρκετα ανοιχτα wifi, ή θελει πολυ ωρα(πχ. στο cosmos) ή καθολου.

Τη ρύθμιση για γρήγορη εκκίνηση την έχετε τσεκαρισμένη ή καλύτερα όχι;

εγω οχι, γιατι απο οτι ξερω και εχω παρατηρησει οταν γινεται εκκινηση δεν κλεινει ολες τις εφαρμογες. δηλαδη δεν ειναι ενα πληρες reboot οπως το εννουμε στους υπολογιστες. Πραγμα που σημαίνει οτι μερικα πραγματα θα συνεχισουν να τρεχουν οπως και πριν την εκκινηση.

Εγώ στην προσπάθειά μου να αλλάξω lock screen...την έβγαλα τελείως!!! Εγκατέστησα το C-Locker αλλά τα μενού του είναι τόσο μπερδεμένα (και ζητάει συνέχεια εγκρίσεις για τα πάντα) που αποφάσισα να το απεγκαταστήσω...και απλά εξαφάνισε και την lock screen!! Δε με χαλάει μάλλον...Προτιμώ να μπαίνω κατευθείαν μέσα στα μενού :p

Δοκίμασα και το CM Locker. Επιτέλους κάτι εύχρηστο και απλό. Εγκρίνεται! :clap:

Edited by stargr

Και σε ολα τα κινητα που ειχα απουσιαζε η lockscreen. Απευθειας μεσα

Γενικά το προτιμώ. Απλά καμιά φορά πατάω το πλαϊνό κουμπί και και πατιούνται διάφορα μετά!!! Δε βρήκα πως να το παραμετροποιήσω ακόμα το πλαϊνό :confused:

Έβαλα σήμερα μια κάρτα sd και παρατήρησα το εξής:

Ανοίγω το sygic και βγάζει μήνυμα ότι η κάρτα sd είναι κλειδωμένη :rolleyes:

και μετά κλείνει η εφαρμογή και με πετάει έξω. Δοκίμασα να το εγκαταστήσω στην sd αλλά τα ίδια.

Το έχει συναντήσει κανείς?

Περιεργο. Στα υπολοιπα λειτουργει κανονικα η sd ?

π.χ. αντιγραφη μεγαλων αρχειων κλπ

Ναι κανονικά όλα.

Πρώτη φορά το βλέπω, μέχρι και επανεκκίνηση σκέφτηκα να κάνω (λες και είναι Windows :lol:)

Εάν κάποιος χρησιμοποιεί sygic έκδοση μεταγενέστερη της 13.4.1 και θέλει να βοηθήσει παρακαλείται να στείλει ένα pm :O

• Administrators
Έβαλα σήμερα μια κάρτα sd και παρατήρησα το εξής:

Ανοίγω το sygic και βγάζει μήνυμα ότι η κάρτα sd είναι κλειδωμένη :rolleyes:

και μετά κλείνει η εφαρμογή και με πετάει έξω. Δοκίμασα να το εγκαταστήσω στην sd αλλά τα ίδια.

Το έχει συναντήσει κανείς?

Το έχεις γνήσιο το sygic; Αν όχι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να σε βοηθήσουμε μιας και απαγορεύεται η οποιαδήποτε συζήτηση για σπασμένες εφαρμογές. Ούτως ή άλλως... είναι και εκτός θέματος.

Modpic.gif

μπορεί κάποιος που έκανε root και δεν συνάντησε καποιο πρόβλημα να μου πει ποιο πρόγραμμα χρησιμοποίησε?? Επίσης καμιά συμβουλή γιατί είναι η πρώτη φορά που θα κάνω? ευχαριστώ

μπορεί κάποιος που έκανε root και δεν συνάντησε καποιο πρόβλημα να μου πει ποιο πρόγραμμα χρησιμοποίησε?? Επίσης καμιά συμβουλή γιατί είναι η πρώτη φορά που θα κάνω? ευχαριστώ

Διάβασε τις τρεις τελευταίες σελίδες και έλυσες το πρόβλημα σου

Μανώλης

μαλλον πρεπει να μπει οδηγος για root στο πρωτο μηνυμα.