tsitos63 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Θα δοκιμάσω και θα επανέλθω στο θέμα !Σας ευχαριστώ όλους για τη διάθεση να βοηθήσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Βλέπω στο νετ που και που παρουσιάζεται το πρόβλημα αυτό γενικά. Δοκίμασε να βάλεις να σώζονται οι φωτο στην κάρτα μνήμης, και καθάρισε το cache της κάμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Τελικά και με το Advanced battery calibration μια απ'τα ίδια, από το 100 μέχρι το 82-85 γρήγορα γρήγορα και μετά πιο αργά.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Σε πόση ώρα φορτίζει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Σε πόση ώρα φορτίζει ; δεν το εχω μετρησει αλλα απιστευτα γρηγορα!ισως λιγοτερο απο ωρα.καποιος που το εχει τσεκαρει ας πει.παντως σφαιρα φορτιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Τελικά και με το Advanced battery calibration μια απ'τα ίδια, από το 100 μέχρι το 82-85 γρήγορα γρήγορα και μετά πιο αργά.. Εάν δεν είσαι root Μην περιμένεις να δεις διαφορά Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Δεν είναι λογικό να φορτίζει σε μία ώρα Με 1Α που είναι ο φορτιστής του λογικά θα έπρεπε να φορτίζει σε 4 ώρες περίπου . Ή είναι λάθος ο συλογισμός μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Εάν δεν είσαι root Μην περιμένεις να δεις διαφορά Το εχω ρουταρει. Δεν είναι λογικό να φορτίζει σε μία ώρα Με 1Α που είναι ο φορτιστής του λογικά θα έπρεπε να φορτίζει σε 4 ώρες περίπου . Ή είναι λάθος ο συλογισμός μου; Πραγματι, φορτίζει πολυ γρηγορα. Ακομα και σε θύρα υπολογιστή φορτίζει γρηγορα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Σε θύρα υπολογιστή δε μπορεί να φορτίζει γρήγορα μια τέτοια μπαταρία. Εκτός και αν κάτι δεν πάει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Σε θύρα υπολογιστή δε μπορεί να φορτίζει γρήγορα μια τέτοια μπαταρία. Εκτός και αν κάτι δεν πάει καλά. και ομως φορτιζει!και εγω επαθα πλακα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 (edited) Εάν δεν είσαι root Μην περιμένεις να δεις διαφορά Γρηγορη απογοητευση. καμια διαφορα πέφτει παλι γρηγορα η μπαταρια. Ειμαι unroot και το δικο μου φορτιζει γρηγορα. ευχομαι να διαψευστω αλλα μεχρι τωρα και παρα την βελτιωση της μπαταριας απο την v08 η μπαταρια δεν δειχνει συμπεριφορα 3300mah. Με εντονη χρηση παιζει στην μια μερα οσο δλδ ενα επώνυμο Κινεζικο με 2300 μπαταρια. Ολα αυτα μετα απο 3+ εβδομαδες χρησης. Μακαρι να βγει καποιο update μεγαλυτερης βελτιωσης Edited January 28, 2015 by chalk Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Εγώ 2 κύκλους φόρτισης έκανα, δε θα το κρατήσω για μένα, αλλά να πω την αλήθεια, 3 κινητά με 2050, 2500 και 3300 μπαταρία, ίδια αυτονομία μου δείχνουν.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Δεν είναι λογικό να φορτίζει σε μία ώρα Με 1Α που είναι ο φορτιστής του λογικά θα έπρεπε να φορτίζει σε 4 ώρες περίπου . Ή είναι λάθος ο συλογισμός μου; Εμένα πάντως από το 38%εκανε 3ωρες και 25λεπτά να φτάσει στο 100% Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Εμένα πάντως από το 38%εκανε 3ωρες και 25λεπτά να φτάσει στο 100% Με φορτιστη 2Α κανει περιπου 1,5 ωρα απο το 10% Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Για την μπαταρια επιβεβαιωνω κι εγω οτι διεψευδει προσδοκιες..... Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Η μπαταρία όντως δεν είναι αυτό που θα περίμενε κάποιος για τα 3300MAh. Πάνως δε λέει ψέματα για τη χωρητικότητά της. Την έχω φορτίσει πολλές φορές με συγκεκριμένο αξιόπιστο powerbank (xiaomi 5000 MAh/ σχεδόν 3000MAh πραγματκά) και οριακά τη φτάνει στο 90%. Προφανώς έχει αρκετά μεγάλη κατανάλωση η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mahdi Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Η αρχική οθόνη με το big ben πώς αλλάζει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Η αρχική οθόνη με το big ben πώς αλλάζει;;; ρυθμίσεις--ασφάλεια--κλείδωμα οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mahdi Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 ρυθμίσεις--ασφάλεια--κλείδωμα οθόνηςΔε βλέπω επιλογή για να αλλάζει η εικόνα αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Να αλλάξεις το "κλείδωμα οθόνης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Η μπαταρία όντως δεν είναι αυτό που θα περίμενε κάποιος για τα 3300MAh. Πάνως δε λέει ψέματα για τη χωρητικότητά της. Την έχω φορτίσει πολλές φορές με συγκεκριμένο αξιόπιστο powerbank (xiaomi 5000 MAh/ σχεδόν 3000MAh πραγματκά) και οριακά τη φτάνει στο 90%. Προφανώς έχει αρκετά μεγάλη κατανάλωση η συσκευή. Aυτο παλι ειναι περιεργο. Το Xiaomi 5400 (ή εννοουσες το slim 5000?) δεν εχει σχεδον 3000, αλλα 4000 πραγματικα. Ειπαμε οτι εχουν απωλειες, αλλα οχι και ετσι.. Τεσπα, παμε σε offtopic.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) Aυτο παλι ειναι περιεργο. Το Xiaomi 5400 (ή εννοουσες το slim 5000?) δεν εχει σχεδον 3000, αλλα 4000 πραγματικα. Ειπαμε οτι εχουν απωλειες, αλλα οχι και ετσι.. Τεσπα, παμε σε offtopic.. Το slim 5000 εννοώ, το οποίο πραγματικά έχει περίπου 3000mah (5000*0.74*0.80) {(3,7/5=0,74 (τάση στην οποία ανακοινώνουν οι κατασκευαστές την χωρητικότητα/τάση εξόδου του powerbank)} (0,80-0,85 περίπου ο συντελεστής απόδοσης των καλών powerbank) (τέλος το offtopic) Edited January 29, 2015 by nikiforos_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mahdi Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 ρυθμίσεις--ασφάλεια--κλείδωμα οθόνης Οι επιλογές που έχω είναι: Κανένα Διαφάνεια Face unlock Φωνητικό ξεκλέιδωμα Μοτίβο Αριθμός ΡΙΝ Κωδικός πρόσβασης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Μόνο η επιλογή διαφάνεια εμφανίζει τo bigben. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ναι αλλα πως αλλαζει lockscreen? Παντως το face unlock εχει πολλη πλακα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts