Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3230

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το βρήκα με τις αναφορές...ξέρετε κανένα site me wallpapers και themes? δωρεάν εννοείται!! Τhanks

KAI GO PSAXNO SITE KANIS ;;;;;

http://www.zedge.no

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

τι εκανες?

Διαβασε το manual.... :mad:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Λοιπον παιδια,το πηρα και εγω το κινητο,πιο συγκεκριμενα την Παρασκευη.Τωρα θα μου πειτε,στα φρυδια μας,αλλα δεν πειραζει.

Μεχρι στιγμης δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα αν και οι φωτογραφιες του οταν τις περναω στο pc ειναι λιγο ψιλοχαλια..Παντως,η αποδοση του το βραδυ ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!

Οντας πορωμενο παιδακι,περασα καποια προγραμματακια μεσω υπερυθρων.Οταν προσπαθησα να περασω προγραμματα ή παιχνιδια μεσω του card reader δεν τα βρισκω και συνεπως δεν μπορω να τα εγκαταστησω..

Υπαρχει τροπος??Please help me!!!

Α,μιας και το θυμηθηκα:τα τραγουδια που περναω μεσω card reader δεν μπορω να τα στειλω γιατι μου λεει κατι για εκθεση πληρης κτλ.

There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif

Οντας πορωμενο παιδακι,περασα καποια προγραμματακια μεσω υπερυθρων.Οταν προσπαθησα να περασω προγραμματα ή παιχνιδια μεσω του card reader δεν τα βρισκω και συνεπως δεν μπορω να τα εγκαταστησω..

Υπαρχει τροπος??Please help me!!!

νομιζω οτι θα πρεπει να περασεις εναν filexplorer στο κινητο σου και οχι να χρησιμοποιεις την εκθεση του κινητου για να βρεις τα αρχεια σου.

εγω χρησιμοποιω τον FExplorer 1.12

υπάρχει τρόπος να αποθηκεύονται τα μηνύματα στην MMC???

Nai, mporeis me to

MsvDriveE

Download:
http://briefcase.pathfinder.gr/file/Crypton_R_2004/22147/441549

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Για τις αναφορές Μενού-Μηνύματα-Επιλογές-Ρυθμίσεις-Σύντομο Μήνυμα
τι ειναι αυτο? εγω νομιζα οτι βρηκε τον τροπο να σβηνει μια-μια τις αναφορες..

τι ειναι αυτο? εγω νομιζα οτι βρηκε τον τροπο να σβηνει μια-μια τις αναφορες..

Δυστυχως δεν εχουμε τετοια επιλογη.Η διαγραφη ειναι.....και οποιον παρει ο χαρος. Το ειχα αναφερει στην σελιδα 89 για καποιες παρατηρησεις που ειχα.

Καποια ακομη παρατηρηση ειναι η εξης , εκτος και αν εγω κανω καποιο λαθος η υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν προσεξα. Αν καποιο μηνυμα που δεν στελνεις,μεινει στο προχειρο, δεν μπορεις να το διαγραψεις ακομη και αν το μαρκαρεις με επιλογη.

Αν καποιος γνωριζει κατι ,ας το αναφερει.Καποια μηνυματα ειναι ιχνη θανατηφορα :rolleyes:

Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες !

Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου

εννοεις στα windows να ενεργοποιησω τα κρυφα αρχεια?μαλλον ε?

Nαι,αυτό εννοώ.Από τις επιλογές φακέλων. :)

Καποια ακομη παρατηρηση ειναι η εξης , εκτος και αν εγω κανω καποιο λαθος η υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν προσεξα. Αν καποιο μηνυμα που δεν στελνεις,μεινει στο προχειρο, δεν μπορεις να το διαγραψεις ακομη και αν το μαρκαρεις με επιλογη.

Αν καποιος γνωριζει κατι ,ας το αναφερει.Καποια μηνυματα ειναι ιχνη θανατηφορα :rolleyes:

Mα στα προχειρα υπαρχει διαγραφη! :blink: Αν πας στο μηνυμα και πατησεις το C τοτε σβηνεται κανονικοτατα.Για δοκιμασε το και πες μου :rolleyes:

m@n05 XXIII

May the Force be with you

Καλο χειμωνα μαγκες!!!!!

Κι ομως , δεν στελνει τα παντα.

Δοκιμασα τα SeleQ, FExplorer, Profimail, FileMan. Κανενα δεν εστειλε τους ηχους που ηθελα.

Άλλο πάλι και αυτό...το παρατήρισα και εγώ προχθές όταν προσπάθησα να στείλω κάτι εφαρμογές. Δεν στέλνει με κανένα πρόγραμμα από τα 3 πρώτα.

Σταματάω να ασχολούμε γιάτι όσο το ψάχνω όλο και κάποιο παρατράγουδο θα ανακαλύψω...Αχ αυτή η Νόκια!

Άλλο πάλι και αυτό...το παρατήρισα και εγώ προχθές όταν προσπάθησα να στείλω κάτι εφαρμογές. Δεν στέλνει με κανένα πρόγραμμα από τα 3 πρώτα.

Σταματάω να ασχολούμε γιάτι όσο το ψάχνω όλο και κάποιο παρατράγουδο θα ανακαλύψω...Αχ αυτή η Νόκια!

Egw den eixa kanena Problhma me thn apostolh tetoiwn arxeiwn ,Akoma kai otan esteila tous hxous ths nokia pou einai sth rom, mesw bt. me ton profiexplorer Version 2.25.

It&C My Company Dpt

Μια ερωτησουλα μονο.

Στο 3230 περιλαμβανεται καλωδιο επικοινωνιας με το pc για να βαζουμε παιχνιδια και προγραμματα?

Αν οχι, ειναι υποχρεωτικη η αγορα του?Με ποιον τροπο τα περνατε?

Mα στα προχειρα υπαρχει διαγραφη! :blink: Αν πας στο μηνυμα και πατησεις το C τοτε σβηνεται κανονικοτατα.Για δοκιμασε το και πες μου :rolleyes:

manos την εκανα την κινηση αυτη οπως ειχε πει και ο ilias , αλλα ειχε προηγειθει ελεγχος σφαλματων και ανασυγκροτηση mmc. Εσβησα ενα μηνυμα με το c και στην συνεχεια το επομενο το διεγραψα με την κλασικη περιτωση και εφυγε και αυτο. Τωρα μετα απο ενα 24ωρο και 5 ωρες συνεχους ψαξιματος εφαρμογων κλπ μου παρουσιασε αλλο προβλημα.Δεν ανοιγει τον φακελο των προφιλ για να βαλω πχ αθορυβο.Πιστευω οτι με καποιες εφαρμογες δημιουργουνται παρατραγουδα για τα οποια ασφαλως δεν φταιει η Νοκια μια και αυτη μονο την συσκευη κατασκευαζει ,αλλα κυριως το λογισμικο που λογω μεγεθους δυνατοτητων δεν μπορει να διατηρησει ανεπαφες τις ρυθμισεις του.Μικρο το κακο μια και πιστευω επανερχεται με ενα φορμαρισμα κινητου ασχετα αν μας βαζει στην διαδικασια αυτη. Μην τρελαθουμε βεβαια με τετοια μικροπροβληματα μια και με τα wins ουκ ολιγες φορες καναμε φορματ ωρες ολοκληρες.

normaden μην σταματας το ψαξιμο !!!

Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες !

Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου

Paidia me to Mobiluck exete prospa8hsei na steilete?Egw me SeleQ den mporousa na steilw .sis ka8ws xeroume kleidwmeno apo mama nokia,alla me to Mubiluck ekana kalh douleia.Gia make a try normaden
tempelis :cool:

manos την εκανα την κινηση αυτη οπως ειχε πει και ο ilias , αλλα ειχε προηγειθει ελεγχος σφαλματων και ανασυγκροτηση mmc. Εσβησα ενα μηνυμα με το c και στην συνεχεια το επομενο το διεγραψα με την κλασικη περιτωση και εφυγε και αυτο. Τωρα μετα απο ενα 24ωρο και 5 ωρες συνεχους ψαξιματος εφαρμογων κλπ μου παρουσιασε αλλο προβλημα.Δεν ανοιγει τον φακελο των προφιλ για να βαλω πχ αθορυβο.Πιστευω οτι με καποιες εφαρμογες δημιουργουνται παρατραγουδα για τα οποια ασφαλως δεν φταιει η Νοκια μια και αυτη μονο την συσκευη κατασκευαζει ,αλλα κυριως το λογισμικο που λογω μεγεθους δυνατοτητων δεν μπορει να διατηρησει ανεπαφες τις ρυθμισεις του.Μικρο το κακο μια και πιστευω επανερχεται με ενα φορμαρισμα κινητου ασχετα αν μας βαζει στην διαδικασια αυτη. Μην τρελαθουμε βεβαια με τετοια μικροπροβληματα μια και με τα wins ουκ ολιγες φορες καναμε φορματ ωρες ολοκληρες.

normaden μην σταματας το ψαξιμο !!!

Αυτο με το προφιλ ειναι καπως παραξενο :blink:.Παντος εχεις δικιο. Μην ξεχναμε πως τα κινητα symbian εινα κατι σαν....μικροι H/Y :O Οπως και στα windows,εχουμε συναντησει ουκ ολιγες φορες προβληματα.

Keep up the good work and May the Force be with you

m@n05 XXIII

Καλο χειμωνα μαγκες!!!!!

παιδια κατι παραξενο μου συνεβει σημερα.πηγα να στειλω εναν ηχο Midi μεσω MMS IT με mms σε εναν φιλο μου με voda ,εγω εχω στετ.αυτος ενω φυσικα εχει ενεργοποιημενα τα mms λαβαινει ενα μηνυμα να παει,λεει, να διαβασει το mms σε ενα site!οταν παει να μου το στειλει αυτος κανενα προβλημα!πηγα στο μενου advanced στο mms it(για προχωρημενους στα ελληνικα) και εκει που λεει ΜΙΜΕ snd διαλεξα αυτο που λεει midi ( κανονικα οταν προσθετεις μια attachment λεει default MIME. και μονο τοτε εσταλει κανονικα!ξερει κανεις γιατι απο στετ σε βοδα midi πρεπει να δηλωσεις στο MMS IT οτι ειναι midi ενω απο βοδα σε στετ δεν χρειαζεται?

παιδια κατι παραξενο μου συνεβει σημερα.πηγα να στειλω εναν ηχο Midi μεσω MMS IT με mms σε εναν φιλο μου με voda ,εγω εχω στετ.αυτος ενω φυσικα εχει ενεργοποιημενα τα mms λαβαινει ενα μηνυμα να παει,λεει, να διαβασει το mms σε ενα site!οταν παει να μου το στειλει αυτος κανενα προβλημα!πηγα στο μενου advanced στο mms it(για προχωρημενους στα ελληνικα) και εκει που λεει ΜΙΜΕ snd διαλεξα αυτο που λεει midi ( κανονικα οταν προσθετεις μια attachment λεει default MIME. και μονο τοτε εσταλει κανονικα!ξερει κανεις γιατι απο στετ σε βοδα midi πρεπει να δηλωσεις στο MMS IT οτι ειναι midi ενω απο βοδα σε στετ δεν χρειαζεται?
Το παρατηρησα και εγω.Μονο που ο φιλος μου ειχε Q και εγω cosmote!!Γι'αυτο το απεγκατεστησα απο το κινητο μου

m@n05 XXIII

Καλο χειμωνα μαγκες!!!!!