st4vr0s Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Το βρήκα με τις αναφορές...ξέρετε κανένα site me wallpapers και themes? δωρεάν εννοείται!! Τhanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Το βρήκα με τις αναφορές...ξέρετε κανένα site me wallpapers και themes? δωρεάν εννοείται!! Τhanks KAI GO PSAXNO SITE KANIS ;;;;; http://www.zedge.no Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Το βρήκα με τις αναφορές..τι εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 τι εκανες? Διαβασε το manual.... :mad: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 δεν μπορω! αμα το ειχα θα διαβαζα!! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Nokia 3230 User Guide . :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st4vr0s Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Για τις αναφορές Μενού-Μηνύματα-Επιλογές-Ρυθμίσεις-Σύντομο Μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Λοιπον παιδια,το πηρα και εγω το κινητο,πιο συγκεκριμενα την Παρασκευη.Τωρα θα μου πειτε,στα φρυδια μας,αλλα δεν πειραζει. Μεχρι στιγμης δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα αν και οι φωτογραφιες του οταν τις περναω στο pc ειναι λιγο ψιλοχαλια..Παντως,η αποδοση του το βραδυ ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! Οντας πορωμενο παιδακι,περασα καποια προγραμματακια μεσω υπερυθρων.Οταν προσπαθησα να περασω προγραμματα ή παιχνιδια μεσω του card reader δεν τα βρισκω και συνεπως δεν μπορω να τα εγκαταστησω.. Υπαρχει τροπος??Please help me!!! Α,μιας και το θυμηθηκα:τα τραγουδια που περναω μεσω card reader δεν μπορω να τα στειλω γιατι μου λεει κατι για εκθεση πληρης κτλ. Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Οντας πορωμενο παιδακι,περασα καποια προγραμματακια μεσω υπερυθρων.Οταν προσπαθησα να περασω προγραμματα ή παιχνιδια μεσω του card reader δεν τα βρισκω και συνεπως δεν μπορω να τα εγκαταστησω.. Υπαρχει τροπος??Please help me!!! νομιζω οτι θα πρεπει να περασεις εναν filexplorer στο κινητο σου και οχι να χρησιμοποιεις την εκθεση του κινητου για να βρεις τα αρχεια σου. εγω χρησιμοποιω τον FExplorer 1.12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 υπάρχει τρόπος να αποθηκεύονται τα μηνύματα στην MMC??? Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 υπάρχει τρόπος να αποθηκεύονται τα μηνύματα στην MMC??? Nai, mporeis me to MsvDriveE Download: http://briefcase.pathfinder.gr/file/Crypton_R_2004/22147/441549 Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Για τις αναφορές Μενού-Μηνύματα-Επιλογές-Ρυθμίσεις-Σύντομο Μήνυματι ειναι αυτο? εγω νομιζα οτι βρηκε τον τροπο να σβηνει μια-μια τις αναφορες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 τι ειναι αυτο? εγω νομιζα οτι βρηκε τον τροπο να σβηνει μια-μια τις αναφορες.. Δυστυχως δεν εχουμε τετοια επιλογη.Η διαγραφη ειναι.....και οποιον παρει ο χαρος. Το ειχα αναφερει στην σελιδα 89 για καποιες παρατηρησεις που ειχα. Καποια ακομη παρατηρηση ειναι η εξης , εκτος και αν εγω κανω καποιο λαθος η υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν προσεξα. Αν καποιο μηνυμα που δεν στελνεις,μεινει στο προχειρο, δεν μπορεις να το διαγραψεις ακομη και αν το μαρκαρεις με επιλογη. Αν καποιος γνωριζει κατι ,ας το αναφερει.Καποια μηνυματα ειναι ιχνη θανατηφορα :rolleyes: Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_l Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Πατάς απλώς C επάνω σε αυτά τα μηνύματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 εννοεις στα windows να ενεργοποιησω τα κρυφα αρχεια?μαλλον ε? Nαι,αυτό εννοώ.Από τις επιλογές φακέλων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosXXIII Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Καποια ακομη παρατηρηση ειναι η εξης , εκτος και αν εγω κανω καποιο λαθος η υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν προσεξα. Αν καποιο μηνυμα που δεν στελνεις,μεινει στο προχειρο, δεν μπορεις να το διαγραψεις ακομη και αν το μαρκαρεις με επιλογη. Αν καποιος γνωριζει κατι ,ας το αναφερει.Καποια μηνυματα ειναι ιχνη θανατηφορα :rolleyes:Mα στα προχειρα υπαρχει διαγραφη! :blink: Αν πας στο μηνυμα και πατησεις το C τοτε σβηνεται κανονικοτατα.Για δοκιμασε το και πες μου :rolleyes: Παράθεση m@n05 XXIII May the Force be with you Καλο χειμωνα μαγκες!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
normaden Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Κι ομως , δεν στελνει τα παντα. Δοκιμασα τα SeleQ, FExplorer, Profimail, FileMan. Κανενα δεν εστειλε τους ηχους που ηθελα. Άλλο πάλι και αυτό...το παρατήρισα και εγώ προχθές όταν προσπάθησα να στείλω κάτι εφαρμογές. Δεν στέλνει με κανένα πρόγραμμα από τα 3 πρώτα. Σταματάω να ασχολούμε γιάτι όσο το ψάχνω όλο και κάποιο παρατράγουδο θα ανακαλύψω...Αχ αυτή η Νόκια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Άλλο πάλι και αυτό...το παρατήρισα και εγώ προχθές όταν προσπάθησα να στείλω κάτι εφαρμογές. Δεν στέλνει με κανένα πρόγραμμα από τα 3 πρώτα. Σταματάω να ασχολούμε γιάτι όσο το ψάχνω όλο και κάποιο παρατράγουδο θα ανακαλύψω...Αχ αυτή η Νόκια! Egw den eixa kanena Problhma me thn apostolh tetoiwn arxeiwn ,Akoma kai otan esteila tous hxous ths nokia pou einai sth rom, mesw bt. me ton profiexplorer Version 2.25. Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Μια ερωτησουλα μονο. Στο 3230 περιλαμβανεται καλωδιο επικοινωνιας με το pc για να βαζουμε παιχνιδια και προγραμματα? Αν οχι, ειναι υποχρεωτικη η αγορα του?Με ποιον τροπο τα περνατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_l Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 oxi den yparxei kalwdio. Yparxoun 4eis tropoi card-reader bluetooth yperi8res kalwdio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Mα στα προχειρα υπαρχει διαγραφη! :blink: Αν πας στο μηνυμα και πατησεις το C τοτε σβηνεται κανονικοτατα.Για δοκιμασε το και πες μου :rolleyes: manos την εκανα την κινηση αυτη οπως ειχε πει και ο ilias , αλλα ειχε προηγειθει ελεγχος σφαλματων και ανασυγκροτηση mmc. Εσβησα ενα μηνυμα με το c και στην συνεχεια το επομενο το διεγραψα με την κλασικη περιτωση και εφυγε και αυτο. Τωρα μετα απο ενα 24ωρο και 5 ωρες συνεχους ψαξιματος εφαρμογων κλπ μου παρουσιασε αλλο προβλημα.Δεν ανοιγει τον φακελο των προφιλ για να βαλω πχ αθορυβο.Πιστευω οτι με καποιες εφαρμογες δημιουργουνται παρατραγουδα για τα οποια ασφαλως δεν φταιει η Νοκια μια και αυτη μονο την συσκευη κατασκευαζει ,αλλα κυριως το λογισμικο που λογω μεγεθους δυνατοτητων δεν μπορει να διατηρησει ανεπαφες τις ρυθμισεις του.Μικρο το κακο μια και πιστευω επανερχεται με ενα φορμαρισμα κινητου ασχετα αν μας βαζει στην διαδικασια αυτη. Μην τρελαθουμε βεβαια με τετοια μικροπροβληματα μια και με τα wins ουκ ολιγες φορες καναμε φορματ ωρες ολοκληρες. normaden μην σταματας το ψαξιμο !!! Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Paidia me to Mobiluck exete prospa8hsei na steilete?Egw me SeleQ den mporousa na steilw .sis ka8ws xeroume kleidwmeno apo mama nokia,alla me to Mubiluck ekana kalh douleia.Gia make a try normaden Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosXXIII Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 manos την εκανα την κινηση αυτη οπως ειχε πει και ο ilias , αλλα ειχε προηγειθει ελεγχος σφαλματων και ανασυγκροτηση mmc. Εσβησα ενα μηνυμα με το c και στην συνεχεια το επομενο το διεγραψα με την κλασικη περιτωση και εφυγε και αυτο. Τωρα μετα απο ενα 24ωρο και 5 ωρες συνεχους ψαξιματος εφαρμογων κλπ μου παρουσιασε αλλο προβλημα.Δεν ανοιγει τον φακελο των προφιλ για να βαλω πχ αθορυβο.Πιστευω οτι με καποιες εφαρμογες δημιουργουνται παρατραγουδα για τα οποια ασφαλως δεν φταιει η Νοκια μια και αυτη μονο την συσκευη κατασκευαζει ,αλλα κυριως το λογισμικο που λογω μεγεθους δυνατοτητων δεν μπορει να διατηρησει ανεπαφες τις ρυθμισεις του.Μικρο το κακο μια και πιστευω επανερχεται με ενα φορμαρισμα κινητου ασχετα αν μας βαζει στην διαδικασια αυτη. Μην τρελαθουμε βεβαια με τετοια μικροπροβληματα μια και με τα wins ουκ ολιγες φορες καναμε φορματ ωρες ολοκληρες. normaden μην σταματας το ψαξιμο !!!Αυτο με το προφιλ ειναι καπως παραξενο :blink:.Παντος εχεις δικιο. Μην ξεχναμε πως τα κινητα symbian εινα κατι σαν....μικροι H/Y :O Οπως και στα windows,εχουμε συναντησει ουκ ολιγες φορες προβληματα. Keep up the good work and May the Force be with you Παράθεση m@n05 XXIII May the Force be with you Καλο χειμωνα μαγκες!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 παιδια κατι παραξενο μου συνεβει σημερα.πηγα να στειλω εναν ηχο Midi μεσω MMS IT με mms σε εναν φιλο μου με voda ,εγω εχω στετ.αυτος ενω φυσικα εχει ενεργοποιημενα τα mms λαβαινει ενα μηνυμα να παει,λεει, να διαβασει το mms σε ενα site!οταν παει να μου το στειλει αυτος κανενα προβλημα!πηγα στο μενου advanced στο mms it(για προχωρημενους στα ελληνικα) και εκει που λεει ΜΙΜΕ snd διαλεξα αυτο που λεει midi ( κανονικα οταν προσθετεις μια attachment λεει default MIME. και μονο τοτε εσταλει κανονικα!ξερει κανεις γιατι απο στετ σε βοδα midi πρεπει να δηλωσεις στο MMS IT οτι ειναι midi ενω απο βοδα σε στετ δεν χρειαζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosXXIII Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 παιδια κατι παραξενο μου συνεβει σημερα.πηγα να στειλω εναν ηχο Midi μεσω MMS IT με mms σε εναν φιλο μου με voda ,εγω εχω στετ.αυτος ενω φυσικα εχει ενεργοποιημενα τα mms λαβαινει ενα μηνυμα να παει,λεει, να διαβασει το mms σε ενα site!οταν παει να μου το στειλει αυτος κανενα προβλημα!πηγα στο μενου advanced στο mms it(για προχωρημενους στα ελληνικα) και εκει που λεει ΜΙΜΕ snd διαλεξα αυτο που λεει midi ( κανονικα οταν προσθετεις μια attachment λεει default MIME. και μονο τοτε εσταλει κανονικα!ξερει κανεις γιατι απο στετ σε βοδα midi πρεπει να δηλωσεις στο MMS IT οτι ειναι midi ενω απο βοδα σε στετ δεν χρειαζεται?Το παρατηρησα και εγω.Μονο που ο φιλος μου ειχε Q και εγω cosmote!!Γι'αυτο το απεγκατεστησα απο το κινητο μου Παράθεση m@n05 XXIII May the Force be with you Καλο χειμωνα μαγκες!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts