theka_2003 Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Παιδιά γεια χαρά κι από μένα! :) Σκέφτομαι κι εγώ να αλλάξω το 3200 μου με το 3230 και θέλω να ρωτήσω κάτι που δεν ξέρω, όταν λέει "μνήμη τηλεφ. καταλόγου δυναμική" τι εννοεί; δηλαδή πόσα ονόματα χωράει; Και κάτι άλλο, εσείς που το έχετε καιρό πως το βλέπετε είναι αξιόπιστο; Με το 3200 δεν είχα κανένα πρόβλημα, το αλλάζω απλά για να το...αλλάξω! :wacko: Ευχαριστώ για τη βοήθεια :)Δυναμική μνήμη πάει να πει οτι χρησιμοποιεί τη μνήμη του για την αποθήκευση όλων των δεδομένων και την χειρίζεσαι όπως θες. Δε σου λέει πχ έχεις 2mb για εικόνες ή 1mb για java αλλα μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ολη για εικόνες ή για java ή για ο,τι θες ;). Περιορισμό στα ονόματα δεν έχει. Μέσα στους δυο πρώτους μήνες χρήσης εμένα δε μου έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα, φαίνεται αρκετά αξιόπιστο :shifty: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouCB49aou Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Δυναμική μνήμη πάει να πει οτι .... Φίλε theka_2003 σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, με διαφώτισες πλήρως, και special thanks και για την ά μ ε σ η απάντηση! :D Παράθεση Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις! :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titos18 Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Κανένας που να δουλεύει μέσα στην Νόκια μήπως έχει κανένα νέο για καμιά αναβάθμιση ή τίποτα ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Κανένας που να δουλεύει μέσα στην Νόκια μήπως έχει κανένα νέο για καμιά αναβάθμιση ή τίποτα ακόμα?πηρα σημερα τηλεφωνο για να μαθω για το γνωστο προβλημα πολλων 3230 με την δονηση στα μηνυματα στο αθορυβο και μου ειπαν-επιτελους-οτι το εμαθε και η νοκια(!) αλλα επειδη ειναι καινουργιο το κινητο θα ψιλοαργησει η αναβαθμιση.τωρα,ποτε δεν ξερανε να μου πουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis82 Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 είχα απορία για την εφαρμογή PTT ( Push To Talk ) και διάβασα στο forum οτι δεν υποατηρίζεται απο τα Ελληνικά δίκτυα.τι προβλέπεται για το μέλλον?εξωτερικό υπάρχει?είναι αξιόλογη η εφαρμογή αυτή ή δεν αξίζει τον κόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titos18 Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 είχα απορία για την εφαρμογή PTT ( Push To Talk ) και διάβασα στο forum οτι δεν υποατηρίζεται απο τα Ελληνικά δίκτυα.τι προβλέπεται για το μέλλον?εξωτερικό υπάρχει?είναι αξιόλογη η εφαρμογή αυτή ή δεν αξίζει τον κόπο? Απ'οτι ξέρω μέχρι και στην Τουρκία παίζει το PPT αλλα όπως πάντα στην Ελλάδα τελευταίοι σε όλα είμαστε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaschr Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Re paidia pos anigei exei gemisei skones den mporo na to vlepo :( Kapios pou to exi kanei na postare kamia foto pos anoigei.......... Edit by asymvivastos : Σε παρακαλω προσεχε πως εκφραζεσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Τελικα με τις τοσες εφαρμογες και παιχνιδια που κυκλοφορουν , ευτυχως που υπαρχει και η καρτα για να τα κανουμε εγκατασταση, αλλιως με τα περιπου 5 mb ελευθερη μνημη του κινητου δεν θα εκανε ουτε για ζητω που λεγαμε παλια. Επισης κατι ακομη για τον ξεχασμενο κωδικο καρτας( loulou εισαι εδω ?) Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει ακομη και αν θελεις να δοκιμασης ¨Διαβασε μια αναφορα που βρηκα καπου απο Ινδονησια..... If u forget ur MMC password, u dont have to do the old trick (with send password file to PC and open with Notepad). Just use this app to know the password that u forget. Have been tested in N6600 and N7610 If other phone work too, please make reply so other member can know if this app can work with other S60 phone type. I just try with that both phone type becouse thats the only phone i have. το προγραμμα λεγεται MMCPwd.sis Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Τελικα με τις τοσες εφαρμογες και παιχνιδια που κυκλοφορουν , ευτυχως που υπαρχει και η καρτα για να τα κανουμε εγκατασταση, αλλιως με τα περιπου 5 mb ελευθερη μνημη του κινητου δεν θα εκανε ουτε για ζητω που λεγαμε παλια. Επισης κατι ακομη για τον ξεχασμενο κωδικο καρτας( loulou εισαι εδω ?) Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει ακομη και αν θελεις να δοκιμασης ¨Διαβασε μια αναφορα που βρηκα καπου απο Ινδονησια..... If u forget ur MMC password, u dont have to do the old trick (with send password file to PC and open with Notepad). Just use this app to know the password that u forget. Have been tested in N6600 and N7610 If other phone work too, please make reply so other member can know if this app can work with other S60 phone type. I just try with that both phone type becouse thats the only phone i have. το προγραμμα λεγεται MMCPwd.sis μα το θεμα δεν ειναι αν απλως ξεχασεις τον κωδικο αλλα να συνειδητοποιησεις οτι τον ξεχασες αφου εκανες φορματ στο τηλ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Καλα τα λες αλλα η loulou ηδη ειχε κανει την κινηση της.... << Έκανα format και στην mem card και στο τηλέφωνο. Όλα οκ... τώρα έχω πρόσβαση στην κάρτα,μόνο που υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι... η κάρτα είναι κλειδωμένη και έχω ξεχάσει τον κωδικό!! H΄ τλχ δεν είναι αυτός που ήμουν σίγουρη ότι ήταν.>> Τωρα βεβαια ....προσβαση στην καρτα , αλλα κλειδωμενη καρτα (!?!) με μπερδευει. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Ποιον card reader μου προτινετε να αγορασω??? Βεβαια να διαβαζει και καρτες dual-voltage!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Εγω ειχα εναν card reader απο την Trust,ο οποιος ενω διαβαζε κανονικα την καρτα που ειχε μεσα το κινητο,δεν διαβαζε την 256αρα που ειχα παρει!Μετα αγορασα εναν card reader Dikon, ενω διαβαζε την 256αρα δεν διαβαζε την mmc που ειχε μεσα το κοuτι!!!!!!!!Απλα θελω να πω,οτι πρεπει να εισαι προσεκτικος στην αγορα και αν γινεται να κανεις δοκιμη στο μαγαζι!!!! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Re paidia pos anigei exei gemisei skones den mporo na to vlepo :( Kapios pou to exi kanei na postare kamia foto pos anoigei.......... Ημουν ετοιμος να ποσταρω φωτο .Αγορασα το κατσαβιδι, πηρα μια απο τις πενες μου , οπως ειπε ο tempelakos, και δοκιμασα να το ανοιξω απο πισω. Με λιγη πιεση ανοιξε το αριστερο "δοντακι" , αλλα το δεξι με αρκετη και ενα τρομακτικο κρακ :w00t: :cry: .Δεν εσπασε ευτυχως...Καταφερα και ειδα τις 2 βιδες που ειναι απο κατω.Αλλα δεν επιχειρησα να δοκιμασω να ανοιξω και το μπροστα...Φανηκε να δεχεται πολυ πιεση μιας και το μισο τμημα ηταν σηκωμενο και το αλλο κουμπωμενο και πιστεψα οτι θα εσπαγε ευκολα στα δυο.Θα περασω μια μερα απο νοκια για να δω πως το ανοιγουν αυτοι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 παιδια θελω να αγορασω μια μεγαλυτερη καρτα μνημης για το κινητο.πως θα μεταφερω τα αρχεια που εχω μεσα στην υπαρχουσα στην καινουγρια και μεγαλυτερη?ποια ειναι η διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 παιδια θελω να αγορασω μια μεγαλυτερη καρτα μνημης για το κινητο.πως θα μεταφερω τα αρχεια που εχω μεσα στην υπαρχουσα στην καινουγρια και μεγαλυτερη?ποια ειναι η διαδικασια? Θα τα στείλεις μέσω bluetooth ή υπέρυθρες στο PC και ύστερα αφού βάλεις την καινούργια κάρτα στο κινητό, θα τα ξαναστείλεις πίσω ;). Θα χρειαστεί και το PC Suite που είναι στο CD που είχε το κουτί μαζί με το κινητό ;) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 παιδια θελω να αγορασω μια μεγαλυτερη καρτα μνημης για το κινητο.πως θα μεταφερω τα αρχεια που εχω μεσα στην υπαρχουσα στην καινουγρια και μεγαλυτερη?ποια ειναι η διαδικασια? Ο πιο γρηγορος τροπος ειναι με ενα card reader.Θα τα περασεις πρωτα στο pc σου και στη συνεχεια θα τα κανεις paste στην καινουργια. Θα πρεπειομως να βαλεις να φαινονται και οι κρυφοι φακελοι/αρχεια στο Pc σου για να περασεις τα παντα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Ο πιο γρηγορος τροπος ειναι με ενα card reader.Θα τα περασεις πρωτα στο pc σου και στη συνεχεια θα τα κανεις paste στην καινουργια. Θα πρεπειομως να βαλεις να φαινονται και οι κρυφοι φακελοι/αρχεια στο Pc σου για να περασεις τα παντα. Boreis na kaneis kai ena backup oti iparxei sto tilefono kai stin memory me to Nokia pc suite kai stin sinexeia afou exeis agorasei tin kenouria memory na peraseis to backup sto kinito sou. ;) :cool: Παράθεση M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Ημουν ετοιμος να ποσταρω φωτο .Αγορασα το κατσαβιδι, πηρα μια απο τις πενες μου , οπως ειπε ο tempelakos, και δοκιμασα να το ανοιξω απο πισω. Με λιγη πιεση ανοιξε το αριστερο "δοντακι" , αλλα το δεξι με αρκετη και ενα τρομακτικο κρακ :w00t: :cry: .Δεν εσπασε ευτυχως...Καταφερα και ειδα τις 2 βιδες που ειναι απο κατω.Αλλα δεν επιχειρησα να δοκιμασω να ανοιξω και το μπροστα...Φανηκε να δεχεται πολυ πιεση μιας και το μισο τμημα ηταν σηκωμενο και το αλλο κουμπωμενο και πιστεψα οτι θα εσπαγε ευκολα στα δυο.Θα περασω μια μερα απο νοκια για να δω πως το ανοιγουν αυτοι... Kala ta phges ws ekei file m.kanei ontws ena tak dynato.An to epaizes ligo 8a evgaine.Tespa ekanes to prwto vhma sou!!!! :D :D Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Θα τα στείλεις μέσω bluetooth ή υπέρυθρες στο PC και ύστερα αφού βάλεις την καινούργια κάρτα στο κινητό, θα τα ξαναστείλεις πίσω ;). Θα χρειαστεί και το PC Suite που είναι στο CD που είχε το κουτί μαζί με το κινητό ;)ενω εχω καταφερει και στελνω μεσω του ενσωματωμενου bluetooth που εχει το laptop μου αρχεια,ηχους απο και προς το κινητο το ρημαδι το pc suite ενω το εχω εγκαταστησει σωστα και κατω κατω λεει nokia 3230 connected δεν μπορω να κανω back up τιποτα ομως!δεν το καταλαβαινω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 ενω εχω καταφερει και στελνω μεσω του ενσωματωμενου bluetooth που εχει το laptop μου αρχεια,ηχους απο και προς το κινητο το ρημαδι το pc suite ενω το εχω εγκαταστησει σωστα και κατω κατω λεει nokia 3230 connected δεν μπορω να κανω back up τιποτα ομως!δεν το καταλαβαινω Το ειχα παθει και εγω με το καλωδιο. Αλλα οταν εκανα συγχρονισμο του pc με το κινητο μεσω του pc suite ολα πηγαν ρολοι... :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 εγω με το μπλε δοντι απλα χωρις pc suite ανταλλασσω ηχους και εικονες απο το κινητο στον φορητο.θελω ομως να κανω back up του καταλογου πχ μεσω pc suite και δεν τα καταφερνω ρε γαμωτο!το suite το κατεβασα απο το σαιτ της νοκια γιατι δεν το ειχε μεσα το cd η συσκευασια.δεν νομιζω να φταιει αυτο ομως,ε?τα αρχεια του σαιτ ειναικαι πιο καινουργια πολλες φορες απο τα παρεχομενα cd,right? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 εγω με το μπλε δοντι απλα χωρις pc suite ανταλλασσω ηχους και εικονες απο το κινητο στον φορητο.θελω ομως να κανω back up του καταλογου πχ μεσω pc suite και δεν τα καταφερνω ρε γαμωτο!το suite το κατεβασα απο το σαιτ της νοκια γιατι δεν το ειχε μεσα το cd η συσκευασια.δεν νομιζω να φταιει αυτο ομως,ε?τα αρχεια του σαιτ ειναικαι πιο καινουργια πολλες φορες απο τα παρεχομενα cd,right? Δεν βγαζει και καθε μηνα καινουργιο pc suite η nokia , αλλα αν ειχε cd η συσκευασια οταν βγηκε το κινητο θα ειχε τη 6.4, αλλα σε 1 μηνα βγηκε η πληρως συμβατη με το 3230 ,6.5.1. Εχει ενα εργαλειο που λει "συγχρονισμος". Πατησε το και αστο να ανταλλαξει πληροφοριες με το pc και δοκιμασε να κανεις back up με το pc suite μετα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Πρέπει με το bluetooth να δημιουργήσεις πρώτα μια bluetooth serial port. Ύστερα θα λειτουργεί και το PC Suite Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Πρέπει με το bluetooth να δημιουργήσεις πρώτα μια bluetooth serial port. Ύστερα θα λειτουργεί και το PC Suite Μα λεει οτι το "βλεπει" το κινητο το pc suite. Θελει και αλλες ρυθμισεις? Εγω μια φορα που δοκιμασα ΒΤ με πηρε ο υπνος. Πολυ αργο ρε παιδια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Μα λεει οτι το "βλεπει" το κινητο το pc suite. Θελει και αλλες ρυθμισεις? Εγω μια φορα που δοκιμασα ΒΤ με πηρε ο υπνος. Πολυ αργο ρε παιδια... Αν βλέπει το PC Suite το κινητό, τότε δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου :confused: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts