manosXXIII Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Εννοω περιπου 15' ομιλια, 45' σκαλισμα και συγχρονισμο, 60' ραδιο. Οπα ρε φιλε, αραξε!!Αυτο το θεωρεις 'μετρια' χρηση;; :lol: :lol: Για 2 μερες με αυτη την 'μετρια' χρηση λιγο δυσκολο το βλεπω Παράθεση m@n05 XXIII May the Force be with you Καλο χειμωνα μαγκες!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 τι εννοεις οτι ειναι? πολυ χρηση? γιατι εγω με μετρια χρηση εννοω γυρω στις 3-5 ωρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Pantws emena paides panw katw krataei h mpataria 2 24wra.Allote kamia wra parapanw,allote kamia wra parakatw.Ola auta, me foto,kana tavlaki sto kinhto,thlefwna 30' lepta kai foul radio. Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Αρα ενταξει το κλασσικο διημερο της Nokia - Symbian. Μονο το S100 που εχω τωρα ξεχνω να το φορτισω. Οταν λεω 45' εννοω σκαλισμα ΚΑΙ συγχρονισμο με αναλογια περιπου 35'/10' αντιστοιχα. Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Αρα ενταξει το κλασσικο διημερο της Nokia - Symbian. Μονο το S100 που εχω τωρα ξεχνω να το φορτισω. Οταν λεω 45' εννοω σκαλισμα ΚΑΙ συγχρονισμο με αναλογια περιπου 35'/10' αντιστοιχα. Ωραια...θα σου δωσω καραμελα.:p Χωρις πλακα το 9500 μου,αντεχε στο χαλαρο 4 μερες... Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzg Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Το system tools(+flight mode) δουλεύει σε εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Εγω με αυτο τις εκανα και εχω κανονικα mms απο την cosmote :confused: Για να εισαι σιγουρος (για τα mms τουλαχιστον) στειλε ,για cosmote,ενα sms με το κειμενο "mms n", στο 1651. Μετα το soft format με το setting wiz εγειναν οι ρυθμισεις χωρις να υπαρξει κανενα προβλημα.Ολα οκ. Οσο για την διαρκεια της μπαταριας ....με συνεχη 4ωρη χρηση βαζοντας-βγαζοντας εφαρμογες και παιχνιδια , ειδα οτι πλεον επρεπε να μπει στην πριζα.Και αυτο γινοταν και γινετε οταν ασχολουμαι με το ψαξιμο.Μονιμα στην πριζα. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Το system tools(+flight mode) δουλεύει σε εσας? Αν και ακομη δεν ειχα σκοπο να ασχολειθω με τις PSILOC εφαρμογες, μου εδωσες το ερεισμα να δω το πως και τι . Βασικη προϋποθεση ειναι να εχεις το ******eration της εκδοσης που εχεις.Απεκλεισε το οποια ***** , patch κλπ.Κανε αλλαγη της ημ/νιας στο κινητο σου.Βαλε την εφαρμογη στο κινητο και κανε εγκατασταση.Με το ******erator (δεν χρειαζεται να το βαλεις στο κινητο , αλλα στο pc),παρε τον κωδικο που θα σου δωσει αφου του δωσεις το ΙΜΕΙ σου , και βαλτο στην ενωτητα καταχωρηση των επιλογων της εφαρμογης που εγκατεστησες.Βαλε παλι την κανονικη ημ/νια και τελος. Αυτος ειναι ο τροπος που εκανα την εγκατασταση εγω και δουλευει. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReDragon Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Καλησπέρα και από μένα! Ωραίο Forum! Προσπάθησα να το διαβάσω όλο αλλά είναι πολλά τα δεδομένα για τον σκληρό μου (εγκέφαλο)!Θα κάνω λοιπόν μια παράκληση και όποιος θέλει ας βάλει ένα χεράκι! Εντελώς πληροφοριακά είναι το πρώτο μου κινητό με Symbian και μέχρι στιγμής είμαι εντυπωσιασμένος! 1.Αν κάποιος έχει κατάλογο με τις εφαρμογές για το ΝΟΚΙΑ 3230 (δοκιμασμένες μην πάθουμε καμιά ζημιά) και με οδηγίες αν είναι δυνατό :P ας στείλει! 2.Ομοίως , πάντα αν υπάρχει , κατάλογοs με Games! 3.Ας μου πει κάποιος γιατί με το NOKIA PC suite δεν μπορώ να αποθηκεύω τα μηνύματα από εισερχόμενα στο PC (το explorer μου δείχνει μόνο το φάκελο με τα πρόχειρα).Αν υπάρχει άλλο συμβατό καλύτερο πρόγραμμα με σύνδεση μέσω Bluetooth ; 4.Δεν έχω βρει ακόμα το irremote που να δουλεύει ή δεν ξέρω να το χρησιμοποιήσω , ας το στείλει κάποιος Χριστιανός :P ! Αυτά … όχι ότι δεν έχω άλλες απορίες απλά για να μη σας κουράζω. Το E-mail μου είναι : kostasmp77@yahoo.gr (ότι στείλετε ευπρόσδεκτο έστω και κανένα απλό Link , απαντήστε και στο E-mail για να μην γεμίζει το Forum αν πρέπει) . Ευχαριστώ προκαταβολικά. :wacko: Παράθεση Και οι Lamerades (newbies) έχουν ψυχή :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Καλησπέρα , θέλω να μηδενίσω την διάρκεια κλήσεων στο 3230 μου και μου ζηταει κωδικό ασφαλείας. Ποιος είναι ο εργοστασιακος; Δεν τον βρίσκω στις οδηγίες. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Καλησπέρα , θέλω να μηδενίσω την διάρκεια κλήσεων στο 3230 μου και μου ζηταει κωδικό ασφαλείας. Ποιος είναι ο εργοστασιακος; Δεν τον βρίσκω στις οδηγίες. Ευχαριστώ Βάλε 12345 ;) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 12345 ειναι ο κωδικος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 telika itan 11111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 εσυ τον αλλαξες γιατι στο 3230 ο default ειναι ο 12345.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Μια και ο χωρος που δεινει το παθφαϊντερ !!! ειναι 12 Mb , σκεφτομαι να δημιουργησω ομαδες των 900 Kbs με εφαρμογες και παιχνιδια και να τα ανεβαζω στην ιστοσελιδα που παραπεμπει το nickname μου, ωστε απο εκει να κατεβαζεται ο,τι εχει.Φυσικα επειδη ολα δεν χωρανε στα 12 Mbs χωρο , καποια στιγμη θα γινεται αλλαγη φακελλων .Φυσικα θα σας ενημερωνω για τις αλλαγες οι οποιες δεν θα γινοντε σε συντομο διαστημα , ωστε να προλαβουν οι περισσοτεροι. Για να γινει αυτο θελω..... 2 μετριους χωρις γαλα φραπεδες(παγωμενους) και 2 πακετα τσιγαρα(εχω κακες συνηθειες). Η κινηση θα γινει εφ`οσον δω ανταποκριση στα αιτηματα μου :cool: :cool: :cool: Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis82 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 crypton=R σ ευχαριστω!εκανα αυτο που μου ειπες και περασα το sonic.ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis82 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 να πω και κατι αλλο...και εμενα η μπαταρια μου καρατουσε 1-1,5 μερα.Μου ειπανε πως μπορει να φταιει ι καρτα sim επειδη ειναι παλια(4 χρονια) και οτι οι παλιες χρησιμοποιουσαν 3,5volt ενω οι καινουργιες 1,5volt.Πηγα και πηρα μια και νουργια sim με τον ιδιο αριθμο και εχω δει μεγαλη διαφορα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzg Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Αν και ακομη δεν ειχα σκοπο να ασχολειθω με τις PSILOC εφαρμογες, μου εδωσες το ερεισμα να δω το πως και τι . Βασικη προϋποθεση ειναι να εχεις το ******eration της εκδοσης που εχεις.Απεκλεισε το οποια ***** , patch κλπ.Κανε αλλαγη της ημ/νιας στο κινητο σου.Βαλε την εφαρμογη στο κινητο και κανε εγκατασταση.Με το ******erator (δεν χρειαζεται να το βαλεις στο κινητο , αλλα στο pc),παρε τον κωδικο που θα σου δωσει αφου του δωσεις το ΙΜΕΙ σου , και βαλτο στην ενωτητα καταχωρηση των επιλογων της εφαρμογης που εγκατεστησες.Βαλε παλι την κανονικη ημ/νια και τελος. Αυτος ειναι ο τροπος που εκανα την εγκατασταση εγω και δουλευει. Ευχαριστώ ntanny θα το δοκιμάσω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 να πω και κατι αλλο...και εμενα η μπαταρια μου καρατουσε 1-1,5 μερα.Μου ειπανε πως μπορει να φταιει ι καρτα sim επειδη ειναι παλια(4 χρονια) και οτι οι παλιες χρησιμοποιουσαν 3,5volt ενω οι καινουργιες 1,5volt.Πηγα και πηρα μια και νουργια sim με τον ιδιο αριθμο και εχω δει μεγαλη διαφορα!!! πρωτη φορα το ακουω αυτο. ποση διαφορα ειδες δηλαδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Kai gw prwth fora to akouw auto.Akou na exeikonomeis mpataria logw sim card. :P :P Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st4vr0s Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 παιδιά έκανα τις ρυθμίσεις που μου είπατε αλλα οτα στέλνω μμσ το βάζει στα εξερχομενα και μετα απο λίγο λεει Νέα αποστολή στις... Γιατι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 παιδιά έκανα τις ρυθμίσεις που μου είπατε αλλα οτα στέλνω μμσ το βάζει στα εξερχομενα και μετα απο λίγο λεει Νέα αποστολή στις... Γιατι αυτο? δεν έχει καταφέρει να το στείλει, και αυτόματα θα ξαναπροσπαθήσει την ώρα που σου γράφει!!! Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Kai gw prwth fora to akouw auto.Akou na exeikonomeis mpataria logw sim card. :P :P αν δεν κάνω λάθος, η συχνότητα λειτουργίας δικτύου, επιρεάζει την αυτονομία του κινητού, λόγο διαφορετικής κατανάλωσης... Αυτό ισχύει από πολύ παλιά... Vodafone και TIM έχουν την ίδια κατανάλωση, Cosmote έχει λίγο λιγότερη... Ακόμα, οι παλιές κάρτες είχαν μεγαλύτερη κατανάλωση από τις καινούργιες, χωρίς να σημαίνει όμως πως δεν είναι συμβατές ή κάτι τέτοιο... Φυσικά, οι διαφορές είναι ελάχιστες, και δεν είναι αξιοσημείωτες... Όσοι αναφέρουν πως έχουν δει βελτίωση μισής ή μία μέρας, απλά ΄κάτι άλλο φταίει, και όχι η κάρτα... Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 ποια έκδοση του IrRemote δουλεύει σίγουρα στο 3230, και ποια είναι η τελευταία;;; Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st4vr0s Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 kogos οσες φορές και να προσπαθήσω να το στείλω πάντα το ίδιο κάνει... δεν μπορω να καταλάβω τι γινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts