tempelakos Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Paides,shmera phga na rwthsw sto nokia club (Thessaloniki-Iasonidou me Egnatia) gia thn skonh sthn o8onh.Tous lew re paidia pws anoigei to rimadi na ka8arisw thn skonh???Mou lene prepei na vgaleis to plastiko pou einai panw sto hxeio-koumpi on-off.Wraia lew kai pws ginetai afto?Exwse kati san mia pena ki8aras. :) Tespa den tanoixe alla meip etsi ginetai.Paw tapogevma xana kai m lene a 8a to ferneis edw na sto kanoume emeis service.Pleon ola ta kinhta etsi 8a ginoun apo twra kai meta.Rwtaw poso 8a kostizei afto?Mou lene kanoniko service kanei 15-20 euro alla afto 8a to xrewnoume 6 euro. :!: :!: M lene an to piaseis kai den eisai geiwmenos mporei kai na to vraxukuklwseis kai kati xaza tetoia.To phra kai efyga.Ti lene ta palikaria???? Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Το καταφερα σήμερα πήγα NOKIA SHOP στη Χαλκιδα και τους είπα για καθάρισμα δεν πληρώσα τιπότα περιμένα 45 λεπτα εμαθα και πώς ανοιγει για τις επομενες φορές που θα το χριαστώ να καθαρίσει Καλυτερα να πεις πως ανοιγει ωστε να μην πληρωσει ο tempelakos 6 euro. Παντως μου φαινεται οτι πανε να τον κλεψουν τον ανθρωπο. :blink: Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeorge Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Εγώ πάντός δεν πλήρώσα τίποτα για το καθάρισμα. Και συγγεκριμένα μου είπαι η κοπελιά όποτε είναι χάλια θα το φέρνεις να στο καθαρίζούμε. Αλλά απο που μπαίνει τόση σκόνη ρε γμτ γύρο από την οθόνη εχει σφουγγαράκι δεν είναι τελείος χυμα. Το ανοιγμα ειναι λίγο δυσκολο πάνο απο την κάμερα του τηλεφώνου πρέπει να βάλεις κάτι έτσι όστε να το ανοίξεις το κάλυμα το μαυρο εχει δυο δοντάκια αλλά θέλει κάποιο εργαλείο γιατι αφηνει σημάδι .Κάποια στιγμή που θα το ξανάανειξώ θα βγάλω και φώτο, γιατι δεν είχα την μηχανή μου ευκαίρη. Παράθεση Γιώργος...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Na ste kala re paides.Apla m thn spane giati ante egw to xampariazw oti mas doulevoun,alla kapoios allos 8a psarwne kai 8a epefte sthn pagisoula :)!!!!Tespa akoma kai gia ena xrono 8a exoume eggyhsh kai 8a thn palepsoume.Alla mexri tote 8axoume ma8ei pws anoigoun!!!xixixixixixix!!!! Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Παιδια για σας! ....... β) κατα ποσο μπορει να μπει επαναλιψη της αφυπνησης (σε εβδομαδιαια βαση). Ευχαριστω! Υπάρχει φίλε το Alarm Manager 1.3.2 ;) Κοίτα ΕΔΩ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 ισως στη πραγματικοτητα να χρεωνεται αλλα ο ko*****ge μπορει να επεσε στην περιπτωση, σε "καλους" υπαλληλους. βρε μηπως της αρεσες και θελει να σε ξαναδει; :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 to operator logo den ehei allaxei akoma meta apo 10 meres,to evala me to application op logo ,kai episis me to seleq alla tipota...to ehei allaxei kaneis sto 3230 akoma?? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeorge Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Αν θυμαμαι καλά το είχα αλλάξει με το FE explorel και τώρα τοδοκιμάσα και μου δουλευει έβαλα το σηματακι της κοσμοτε. Παράθεση Γιώργος...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkexagias Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Να ρωτισω κατι?Εχετε προβλημα με τις επαφες που εχουν 4ψηφιο αριθμο? :( Εγω εχω εταιρικο αριθμο και συγκεκριμενα ενω εχω αποθικευμενους ολους τους 4ψηφιους (4001,4004...) και μου βγαινει κανωνικα το ονομα. Με το 4003 δεν βγαζει τιποτα ουτε οταν το καλω ουτε οταν με καλει... Εχω κοιταξει αν ειναι διπλο περασμενο αλλα τιποτα... Γνωριζει κανενας τι πρεπει να κανω???? :O Παράθεση www.geocities.com/pkexagias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 to operator logo den ehei allaxei akoma meta apo 10 meres,to evala me to application op logo ,kai episis me to seleq alla tipota...to ehei allaxei kaneis sto 3230 akoma?? μαλλον εχεις vodafone ε; ολο με τη vodafone συμβαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeorge Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Να ρωτισω κατι?Εχετε προβλημα με τις επαφες που εχουν 4ψηφιο αριθμο? :( Εγω εχω εταιρικο αριθμο και συγκεκριμενα ενω εχω αποθικευμενους ολους τους 4ψηφιους (4001,4004...) και μου βγαινει κανωνικα το ονομα. Με το 4003 δεν βγαζει τιποτα ουτε οταν το καλω ουτε οταν με καλει... Εχω κοιταξει αν ειναι διπλο περασμενο αλλα τιποτα... Γνωριζει κανενας τι πρεπει να κανω???? :O Το ιδίο προβλημα έχω και εγώ οταν με καλούν απο τα τετραψηφια φλεπω ξερους αριθμούς Και επίσης ότα καλώ εγώ αυτούς τους αριθμούς πάλι δεν μου βγάζει ονόμα . Οχι φυσικά από τη μνήμη του τηλεφώνου. Παράθεση Γιώργος...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkexagias Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Το ιδίο προβλημα έχω και εγώ οταν με καλούν απο τα τετραψηφια φλεπω ξερους αριθμούς Και επίσης ότα καλώ εγώ αυτούς τους αριθμούς πάλι δεν μου βγάζει ονόμα . Οχι φυσικά από τη μνήμη του τηλεφώνου. Ναι αλλα εμενα μονο στο 4003 το κανει ομως... τι να συμβαινει? Παράθεση www.geocities.com/pkexagias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slacker Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 μαλλον εχεις vodafone ε; ολο με τη vodafone συμβαινει και τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slacker Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 και τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό??? Αυτό ηταν το πρωτο μου μήνυμα στο forum!! Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς....! Καλημέρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Αυτό ηταν το πρωτο μου μήνυμα στο forum!! Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς....! Καλημέρα.... καλημερα φιλε μου και καλως ηρθες στο forum μας. ολως τυχαιως σημερα πολλοι εχουν προβλημα με το λογοτυπο και με τη vodafone. ακομα δε νομιζω οτι βρηκε κανεις λυση...ειδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bstathis Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Καλημερα σε ολους. Χθες αγορασα κι εγω το 3230 απο τον ΓΕΡΜΑΝΟ και εχω καποιες αποριες, δεν υπαρχει cd με τα προγραμματα που το συνοδευουν? Ολα απο το NET θα τα κατεβασω? Επισης μπορει καποιος να μου πει ποιες εφαρμογες και παιχνιδια το συνοδευουν γιατι σε συγκριση με αυτα που διαβαζω ουτε τα μισα δεν εχει μεσα... καποες εφαρμογες βρηκα στο επισημο site της NOKIA, απο παιχνιδια όμως τιποτα. Παράθεση Current Mobiles: Samsung D900 Previous Mobiles: Sony-Ericsson K800i, Nokia 6680, Qtek 8010, Nokia 3230, Nokia 7610, Qtek 8080, Siemens SX1, Motorola MPx200, Ericsson P900, Nokia 6600, Nokia 3300, Nokia 3650, Nokia 7650, Ericsson T68, και άλλα... MyPage: http://www.allou.co.nr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Καλημερα σε ολους. Χθες αγορασα κι εγω το 3230 απο τον ΓΕΡΜΑΝΟ και εχω καποιες αποριες, δεν υπαρχει cd με τα προγραμματα που το συνοδευουν? Ολα απο το NET θα τα κατεβασω? Επισης μπορει καποιος να μου πει ποιες εφαρμογες και παιχνιδια το συνοδευουν γιατι σε συγκριση με αυτα που διαβαζω ουτε τα μισα δεν εχει μεσα... καποες εφαρμογες βρηκα στο επισημο site της NOKIA, απο παιχνιδια όμως τιποτα. Καταρχην καλοριζικο το κινητακι σου... :O cd μεσα στο κουτι δεν υπαρχει, ολα θα τα κατεβασεις απο ιντερνετ. εχει μεσα 3 παιχνιδια(AgentV, Rally pro Και warrior) εφαρμογες εχει το connection wizard, μια εφαρμογη της kodak...δεν θυμαμαι αν ειχε κατι αλλο, μιας και εχω αλλαξει την mmc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 μαλλον εχεις vodafone ε; ολο με τη vodafone συμβαινει γιατι το λες αυτο?εγω εχω βονταφον και εχω καταφερει να αλλαξω το λογοτυπο με το file explorer. ;) απλα δεν μου αρεσε και τοσο το καινουριο και τελικα επανηλθα στο παλιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 telika 512 rs-mmc pernei????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bstathis Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Καταρχην καλοριζικο το κινητακι σου... :O cd μεσα στο κουτι δεν υπαρχει, ολα θα τα κατεβασεις απο ιντερνετ. εχει μεσα 3 παιχνιδια(AgentV, Rally pro Και warrior) εφαρμογες εχει το connection wizard, μια εφαρμογη της kodak...δεν θυμαμαι αν ειχε κατι αλλο, μιας και εχω αλλαξει την mmc. Ευχαριστω πολυ φιλε... Ρωτησα γιατι παντου αναφερουν 6 παιχνιδια και μερικες εφαρμογες παραπανω... Παράθεση Current Mobiles: Samsung D900 Previous Mobiles: Sony-Ericsson K800i, Nokia 6680, Qtek 8010, Nokia 3230, Nokia 7610, Qtek 8080, Siemens SX1, Motorola MPx200, Ericsson P900, Nokia 6600, Nokia 3300, Nokia 3650, Nokia 7650, Ericsson T68, και άλλα... MyPage: http://www.allou.co.nr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Ευχαριστω πολυ φιλε... Ρωτησα γιατι παντου αναφερουν 6 παιχνιδια και μερικες εφαρμογες παραπανω... ορεξη να εχεις και θα το γεμισεις, και παιχνιδια, και εφαρμογες... :) και μαλιστα αυτα που αρεσουν σε εσενα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 οσοι ενδιαφερονται για θηκη ας ριξουν μια ματια εδω Θήκη της body glove πως θα βρούμε? Το θέμα βέβαια είναι να βρούμε και την ιστιοσελίδα της με τα αντίστοιχα προϊόντα της? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 γιατι το λες αυτο?εγω εχω βονταφον και εχω καταφερει να αλλαξω το λογοτυπο με το file explorer. ;) απλα δεν μου αρεσε και τοσο το καινουριο και τελικα επανηλθα στο παλιο απλως οσοι ειχαν προβλημα με το λογοτυπο, εχουν vodafone, γι'αυτο το λεω ;) P.S.: εχεις παλιο τσιπακι-simcard; προσπαθω να σκεφτω τι φταιει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Καλημέρα, μόλις αγόρασα απο γνωστο on-line μαγαζί rs-mmc 512mb Kingston(οχι dv). Ελπίζω να δουλευει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 για το (α), επελεξε την επαφη, και πηγαινε προεπιλογες, και βαλε αριθμο τηλεφωνου την προεπιλογη σου. και για sms κτλ β) υπαρχει προγραμματακι, αλλα δεν ξερω ποιο. :O Γιωργο να εισαι καλα!!Ευχαριστω! Υπάρχει φίλε το Alarm Manager 1.3.2 ;) Κοίτα ΕΔΩ !!! φιλε μου σ' ευχαριστω πολυ! :) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts