songless_bird Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Αρκετές φορές, όταν πάω να κάνω restart ή να κλείσω τη συσκευή, μου βγάζει κάτι χρώματα στην οθόνη αντι να έχει μόνο άσπρο.. Αυτό με ανήσυχεί κάπως, επειδή, μια φορά που έτρεχα ένα παιχνίδι, το έκανε αυτό( έδειχνε μια άσπρη οθόνη με διάφορα χρώματα σε αρκετά σημεία της, ενώ το παιχνίδι συνέχιζε να τρέχει, οι ήχοι ακούγονταν κανονικά.. Μετά από λίγο επανήλθε ). Από τότε δεν έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο, αλλά μου κάνει αυτό που είπα πριν στο ρεσέτ και στο κλείσιμο... Το κανει σε κανέναν άλλο από εσάς;; Μήπως έχει πρόβλημα; Βασικά όταν θα βγει καινούριο firmware που θα πάω στη νόκια να μου το βάλει, θα τους πω να το κοιτάξουν και αυτό, αλλά αν ξέρει κάποιος από εσας τίποτα, ας μου το πει.. Πείτε μου τουλάχιστον αν σας κάνει το ίδιο. Aν διαβασεις το manual θα δεις οτι η Nokia αναφερει οτι αυτα εμφανιζονται κατα το ανοιγμα ή το κλεισιμο της συσκευης λογο της τεχνολογιας της οθονης και δεν ειναι προβλημα.Στο παιχνιδι μαλλον το εκανε επειδη κολλησε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkexagias Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 ti marka einai? i kartoula diladi Take ms και δεν εχω κανενα προβλημα εως τωρα! Παράθεση www.geocities.com/pkexagias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Παιδες χαιρετε!!! Ξερετε αν εχει ανακοινωθει πως θα βγει αναβαθμιση ή καποιο προγραμμα που να παιζει τα ΜΡ3 στερεο? Φιλε μου δεν νομιζω να υπαρξει τετοια περιπτωση . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeorge Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Ολα καλά το μπιπ όμως δεν εχει βρεθει τρόπος ακόμα να σταματησει στίς κλήσεις και στα μηνήματα. Παράθεση Γιώργος...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th_tsong Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 polla arnitika diabazo... lete na min to agoraso?? Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 polla arnitika diabazo... lete na min to agoraso?? Το τηλεφωνάκι είναι πάρα πολύ καλό και πίστεψε με στα χρήματα του δε θα βρείς τίποτα καλύτερο :cool: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th_tsong Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 k go to pisteuo oti einai kalo gia ta lefta tou,k oti oi alloi to krinoun polu austira... :wacko: Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 kalo gia ta lefta tou ligo kalitera koumpia na eixe san tou 6600 kai tha itan teleio... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Ολα καλά το μπιπ όμως δεν εχει βρεθει τρόπος ακόμα να σταματησει στίς κλήσεις και στα μηνήματα. Οπως ξαναπαμε και με αλλα παιδια εδω,μαλλον δεν ειναι προβλημα,ειναι "φτιαχτο" ετσι απ'την εταιρια..Οπως στο 7610: πρωτα φωτιζεται η οθονη, μετα εμφανιζεται ο αριθμος/εικονα αυτου που σε καλει,και μετα αρχιζει να χτυπαει ο ηχος. Το'χουν κανει μαλλον για να προλαβαινεις να εισαι "διακριτικος" και να απαντησεις πριν ενοχλησεις τους γυρω σου,κλπ.. Δε νομιζω να αλλαζει παντως.. (Δεν ξερω σιγουρα ομως,ψαξ'το κι αλλο αν θες). ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Εχω την data suite 6.4 για το 6230, να κατεβάσω την αντίστοιχη για το 3230 ή κάνει και αυτή που έχω? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haldir Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΡΧΕΙΑ .PDF ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ?ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ?ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ?(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ) :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Εχω την data suite 6.4 για το 6230, να κατεβάσω την αντίστοιχη για το 3230 ή κάνει και αυτή που έχω? οπως μπορεις να δεις και εδω συμβατη εκδοση με το 3230 ειναι η 6.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΡΧΕΙΑ .PDF ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ?ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ?ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ?(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ) :X Υπαρχει το pdf +,μια εκδοση του net front που εχει plug-in ενα pdf reader αλλα και η εκδοση που εβγαλε η ιδια η adobe πριν απο λιγες μερες η οποια ομως δεν ξερω αν τρεχει στο 3230. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Γεια σας. Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να ελέγχω τις υπέρυθρες και να τις απενεργοποιώ εγώ όποτε θέλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1).Οταν λετε μονοφωνικα ΜΡ3 σημαινει πως οταν βαζετε τα στερεοφωνικα ακουστικα (τα διπλά που δινει στη συσκευασια), παιζει μόνο απο το ενα ακουστικο ή οτι δεν κανει διαχωρισμους οργανων στο δεξι κ στο αριστερο ακουστικο.Δηλαδη παιζει ολα τα οργανα στη μεση? 2).Δεν ακουγεται καθαρα ο ηχος στα ΜΡ3-WAV-ORG κλπ? 3).Οι φωτο σε σχεση με το 6230,ειναι καλυτερες ή οχι (ή το ιδιο) 4).To ηχειακι της συσκευης εχει καλη αποδοση σε RingTones Mp3 κ γενικως σε συμπιεσμενης μορφης ηχους?(δε μιλαω για midi) {παρακαλω επειδη θ'αγορασω κινητο το απογευμα-δεν εχω αποφασισει πoιο- απαντηστε μου αμεροληπτα και αμεσα} Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Σε σχεση με το 6230 ακουγεται το ιδιο το ηχειο του σε ενταση,ποιο χαμηλα,ποιο δυνατα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Ποσο ευροπουλα εχει?και σε πια καταστηματα υπαρχει?γιατι παω σημερα στο γερμανο να ρωτησω ποσο εχει και δεν το ειχε! :blink: Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 1. Μονοφωνικα=Και τα δυο ακουστικα βγαζουν ΙΔΙΟ ηχο=Ο ηχος στη μεση! 2. Παρα πολυ μετρια μονοφωνικα απο τα ακουστικα. 3. Σαφως καλυτερες. 4. Τραγικη κατασταση! :cry: :cry: :cry: 1.Θα συμφωνησω 2. Θα διαφωνησω, τα ακουστικα εχουν καλη αποδοση αν χρησιμοποιησεις τον ogg player σε συνδιασμο με αρχεια acc ή ogg. 3.Θα συμφωνησω.Εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος με την καμερα του. 4.Θα συμφωνησω εν μερει...Τα mp3 δεν τα παιζει δυνατα,πραγματι,αλλα ειναι αναλογα και τι κομματι θα βαλεις.Εβαλα μια ροκια και μπουκωνε το ηχειο, εβαλα ενα μπιτακι και ακουγοταν πολυ καθαρα... :what: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Ποσο ευροπουλα εχει?και σε πια καταστηματα υπαρχει?γιατι παω σημερα στο γερμανο να ρωτησω ποσο εχει και δεν το ειχε! :blink: Εγω το πηρα απο nokia shop 350€ τελικη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Εγω το πηρα απο nokia shop 350€ τελικη. εγω απο γερμανο 355€ τελικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Συμφωνουμε στην ουσια! Ο singer ομως προερχεται απο 6230 οποτε το ηχειο του 3230 θα του κακοφανει σε ολες τις περιπτωσεις. Και εκεινα τα ρημαδια τα mp3 υπαρχουν παντου, ή τα κατεβαζεις ετοιμα, ή σου τα δινουν/στελνουν αλλοι, οποτε ειναι σπαστικο να τα μετατρεπεις σε αλλη μορφη για να τα βαλεις στι κινητο, ακομη και αν ειναι ειτε μικροτερα σε μεγεθος, ειτε καλυτερα σε αποδοση. Τα .wma που χρησιμοποιουσα στο 8010 ειχαν και τα δυο παραπανω πλεονεκτηματα αλλα η μετατροπη ηταν εκνευριστικη. Και μετα ηθελες να το στειλεις και στο κινητο καποιου φιλου αλλα αυτο χαμπαρι δεν επαιρνε!haki σ'ευχαριστω πραγματικα για ολα!!! Εισαι πολυ οκ' τυπος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Παιδιά να πώ 2 πραγματάκια που μπορεί να φανούν χρήσιμα στους κατόχους του 3230! 1)... ο ταχυφορτιστής ACP-12E είναι συμβατός πλήρως με το κινητό και κάνει 1 ώρα να φορτίσει... :D , όχι 2.5 που θέλει αυτός της κούτας!! και φυσικά κανένα πρόβλημα στην αυτονομία.... το ίδιο ακριβώς! 2)... αυτό μπορεί να το ξέρουν όσοι είχαν symbian ή εχουν διαβάσει όλο το manual(..άμα το λέει εκεί)! εγώ το λέω πάντως , γιατί πρόσφατα το ανακάλυψα! Άμα πατήσεις το πλήκτρο του menu(το αριστερό) για πάνω απο 2 δευτ. σου δείχνει τις εφαρμογές που είναι ανοιχτές! σε idle κατάσταση , χωρίς κάτι να τρέχει πρεπει να δείχνει μονο ενα εικονίδιο, το 'τηλέφωνο'... για παράδειγμα, άμα ανοίξετε την έκθεση ή τα μυνήματα και βγείτε στο menu με το 'κόκκινο' κουμπί και μετά κάνετε το κολπάκι που σας λέω, θα δείτε οτι τις δείχνει ανοιχτές τις εφαρμογές! Με λίγα λόγια, αμα μαζευτούν κάμποσες... κάτι ανάλογο και σε PC... φορτώνεις αδικα την μνήμη με πιθανότητες κολήματος ή restart!οπότε σε κάθε που ανοίγουμε να πατάμε 'έξοδος' ή 'κλείσιμο' και ΟΧΙ το κοκκινο κουμπί;) *μπορεί να το ξέρατε ΟΛΟΙ και να γελάτε τώρα... :O , αλλα σαν καινούργιος symbian user τωρα το βρήκα , και το λέω μπας και βοηθήσω και κανεναν άλλον 'ομοιοπαθή'* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Τελικα το πηρα και γω δεν αντεξα :p .Καλο ειναι μου αρεσει.Θα το δω στην πορεια.Μηπως ξερει κανεις αν εχει ηχογραφισει ηχου και πως γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Και κατι αλλο ρε παιδια ΜΡ3 σαν ηχο κλησης πως βαζουμε;Το στελνω με ΒΤ το ακουω αλλα δεν μπορω να το αποθηκευσω στο τηλεφωνο.Ξερει κανεις κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexoulaki Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 gjimmys hxografhsh exei fusika alla dustuxws mexri ena lepto ektos ki an valeis kanena recorder ws efarmogh... phgaine menu>prostheta>eggrafh! taxidiwth thanx koita ta pm sou :) Παράθεση Τα Αγαθά Copies Κτώνται... :innocent: M Y P H O N E Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts