Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3230

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει βαλει κανεις eti camcorder ; ρε παιδια , εβαλα το philips camcorder για unlimited video και κατω εχει μια μπαρα που οταν γεμισει σταματαει το record...εχω βαλει επιλογη unlimited , εκδοση 1.03....τι unlimited ειναι αυτο ;

Εχεις επιλεξει να αποθηκευεται το βιντεο στην καρτα,μηπως φταιει αυτο ?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν και δεν είναι για παιχνίδια εδώ και sorry που ρωτάω, αλλά εχει δοκιμάσει κανεις να δει αν παίζει στο κινητό το Asphalt Urban GT(Ν-Gage) !!! φαίνεται παιχνιδάρα...

παιδια προβλημα βοηθεια,εβαλα καποιες εφαρμογες και αμεσως μετα αρχισε τα κολληματα.Εκανα φορματ με *#7370# εκανα μορφοποιηση την καρτα μνημης και οταν ξεκολησε το κινητο ειδα ως δια μαγειας οτι τα μενου connection wizzard kai Κodak mobile ειχαν χαθει.Ξερετε τι μπορει να συνεβει;

παιδια προβλημα βοηθεια,εβαλα καποιες εφαρμογες και αμεσως μετα αρχισε τα κολληματα.Εκανα φορματ με *#7370# εκανα μορφοποιηση την καρτα μνημης και οταν ξεκολησε το κινητο ειδα ως δια μαγειας οτι τα μενου connection wizzard kai Κodak mobile ειχαν χαθει.Ξερετε τι μπορει να συνεβει;

Ειναι εγκατεστημενα στη καρτα αν δεν κανω λαθος...Αλλα και παλι πας στη νοκια και τα κατεβαζεις ξανα ;)

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Αν και δεν είναι για παιχνίδια εδώ και sorry που ρωτάω, αλλά εχει δοκιμάσει κανεις να δει αν παίζει στο κινητό το Asphalt Urban GT(Ν-Gage) !!! φαίνεται παιχνιδάρα...

Ώρα το παλεύω αλλα δεν το εχω κάνει να δουλέψει ούτε με το fixακι :(

Πάντως όντως είναι παιχνιδάρα το παίζω στο n-gage, ειδικά στην αρχή έλιωνα :cool:

kserei kaneis kanena kalo site (free download ennoeitai! ;) ) me wavs/amrs/mids h kommatia apo mp3s kathws kai me (video) clipakia stul sextoons? euxaristw!

Τα Αγαθά Copies Κτώνται... :innocent:

M Y P H O N E Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε !!!

mp3 εχω και στην υπογραφη μου λιγα κομματια μπες και δες σου χω στειλει και pm alexoulaki

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μπορούν όσοι έχουν πάρει καρτούλα 512ΜΒ να μου πουν απο που την πήραν, και τιμή;;;

Απο αθήνα, και αν ξέρετε και κανα e-shop που να έχει για να την φέρουν και σπίτι.....

Πηρα σημερα μια καρτουλα rs mmc 512 take ms και ολα πανε μια χαρα.Την πηρα απο την cosmodata στην Στουρναρη και κοστιζε 56 Ευρω...

www.geocities.com/pkexagias

Καλημερα, σημερα το πήρα και εγώ... Το έχω να φορτιζει... Εκ πρωτης οψεως ειναι πολυ ποιοτικο... Δειχνει μικρο παντως στο ματι ενω δεν είναι...

Αυτα...

Πηρα σημερα μια καρτουλα rs mmc 512 take mc και ολα πανε μια χαρα.Την πηρα απο την cosmodata στην Στουρναρη και κοστιζε 56 Ευρω...

ti marka einai? i kartoula diladi

παιδια το αγορασα και εγω σημερα.αν το εχω στο φορτιστη και μπαινω στο μενου τραβαω photo στελνω bluetooth στο laptop και γενικα το "πειραζω" υπαρχει προβλημα ή πρεπει να ειναι 8 ωρες απειραχτο στον φορτιστη? ευχαριστω! :)

παιδια το αγορασα και εγω σημερα.αν το εχω στο φορτιστη και μπαινω στο μενου τραβαω photo στελνω bluetooth στο laptop και γενικα το "πειραζω" υπαρχει προβλημα ή πρεπει να ειναι 8 ωρες απειραχτο στον φορτιστη? ευχαριστω! :)

οπως μπορεις να διαβασεις και εδω δεν νομιζω οτι 8ωρη φορτιση προσφερει κατι ιδιαιτερο. οποτε αστο να φορτισει ενα 3ωρο...και μετα αλλαξε του τα φωτα.... ;) :p

Μεγεια! Μήπως θα ταν καλύτερο να το χεις στο φορτιστή αλλά κλειστό τελείως. Κάνε υπομονή λιγάκι....

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

Φιλε, αστο ΚΛΕΙΣΤΟ να φορτίζει για 8 ώρες και μετά χρησιμοποίησέ το !

Καλημερα, σημερα το πήρα και εγώ... Το έχω να φορτιζει... Εκ πρωτης οψεως ειναι πολυ ποιοτικο... Δειχνει μικρο παντως στο ματι ενω δεν είναι...Αυτα...

Μικρό στο μάτι.... μεγάλο στο.... :whip: !

Wirelessly posted (Nokia3230/2.0 (3.0505.2) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Πόση μνήμη ram έχει?????????

Η μνήμη εσωτερικής αποθήκευσης είναι 6Μβ και η μνήμη για να τρέχει τα προγράμματα είναι περίπου 8.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Οι μνήμες RS-MMC κυκλοφορούν σε δύο ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής:

2.5Mb/sec ~ 16x (π.χ. της ATP που αναφέρθηκε πιο πάνω)

2Mb/sec ~ 13x (π.χ. της Transcend)

Αν η συσκευασία της κάρτας δεν αναφέρει ταχύτητα πιθανόν να ανήκει στην δεύτερη κατηγορία. Έτσι την πάτησα εγώ αλλά τουλάχιστον δεν άνοιξα καν την συσκευασία και μπορώ να την επιστρέψω.

If it works, don't fix it.

παιδια απλες mmc παιρνει το κινητο ;

δλδ αυτη εδω κανει : http://my-shop.ath.cx/eshop/catalog/product_info.php?products_id=6601 ;

MMC απλες ΔΕΝ παιρνει, καθως το μεγεθος τους ειναι μεγαλο.

Παιρνει RS-MMC (reduced size mmc) :!:

το ανοιξα μετα απο 2 ωρες λιγο επαιξα μαζι του κανενα 10 λεπτο και το ξαναεκλεισα...

Πρωτες παρατηρησεις : τα πανω κουμπια εκτος του joystick ειναι χαλια και απαραδεχτα,σκληρα χωρις καθολου αισθηση πατηματος, πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης κατα τα αλλα με το μεταλο γυρω γυρω αλλα μεγαλοι αρμοί μεταξύ οθονης και πληκτρολογιου,οποτε σχεδον σιγουρο να μπαινει σκονη απο κατω....

Παιδες χαιρετε!!!

Ξερετε αν εχει ανακοινωθει πως θα βγει αναβαθμιση ή καποιο προγραμμα που να παιζει τα ΜΡ3 στερεο?

Επισης αν εγω μεταβω απο το 6230 στο 3230, οσον αφορα τα multimedia θα μεινω ικανοποιημενος ή θα μετανοιωσω την αγορα μου?

Λετε να κοιταω και για το Qtek 8010? (παρακαλω αμεροληπτα οσο το δυνατον!!!)

Ευχαριστω ολους

Πως μπορώ να βάλω τις εφαρμογές τις 32ΜΒ rs-mmc του 3230 σε μία άλλη κάτρα μνήμης;;;

Mε ενα card reader.Εχεις επιλεγμενο απο τα windows να σου δειχνει τα κρυφα αρχεια των φακελων και αντιγραφεις το περιεχομενο της καρτας στο pc και μετα στην νεα σου καρτα. Εαν δεν εχεις card reader κανεις full back up με το pc suite και κανεις το αρχειο restore παλι στο κινητο ,εχωντας βαλει την νεα καρτα...

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Αρκετές φορές, όταν πάω να κάνω restart ή να κλείσω τη συσκευή, μου βγάζει κάτι χρώματα στην οθόνη αντι να έχει μόνο άσπρο.. Αυτό με ανήσυχεί κάπως, επειδή, μια φορά που έτρεχα ένα παιχνίδι, το έκανε αυτό( έδειχνε μια άσπρη οθόνη με διάφορα χρώματα σε αρκετά σημεία της, ενώ το παιχνίδι συνέχιζε να τρέχει, οι ήχοι ακούγονταν κανονικά.. Μετά από λίγο επανήλθε ). Από τότε δεν έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο, αλλά μου κάνει αυτό που είπα πριν στο ρεσέτ και στο κλείσιμο... Το κανει σε κανέναν άλλο από εσάς;; Μήπως έχει πρόβλημα; Βασικά όταν θα βγει καινούριο firmware που θα πάω στη νόκια να μου το βάλει, θα τους πω να το κοιτάξουν και αυτό, αλλά αν ξέρει κάποιος από εσας τίποτα, ας μου το πει.. Πείτε μου τουλάχιστον αν σας κάνει το ίδιο.
The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't.