Jump to content

Xiaomi Mi band

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πριν λιγες μερες ειχε σταματησει και σε μενα να λειτουργει.

το βαζω στο φορτιστη και δεν αναβαν τα λαμπακια φορτισης.

αποφασιζω να το αφησω ολο το βραδυ σε φορτιση, το πρωι ειχε φορτισει και λειτουργουσε κανονικα! :lol:

Δεν ξέρω τι να πω εγω το έστειλα πίσω!!! Με απλό ταχυδρομείο 2.5€!!!

Εμένα δεν έκανε και update το firmware

• Απαντήσεις 724
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το δικό μου πέθανε κατά το τελευταίο update.

δεν το έχω στείλει πίσω όμως γιατί πίστευα οτι δεν άξιζε το κόπο.

απο allbuy αγορά

εσύ απο που αν επιτρέπεται?

• 3 weeks later...

Σημαντική ενημέρωση του official application σε version 1.6.352, όπου έχουν προστεθεί επιπλέον settings χρήσιμα ειδικά για αυτούς που το χρησιμοποιουν για τρέξιμο, έχουν προστεθεί stats για το βάρος κλπ. Η ενημέρωση δεν υπάρχει ακόμη στο playstore, μου ήρθε απο στο store της huawei. Για όσους βιάζονται, την έχω ανεβάσει εδώ https://mega.nz/#!CMBFTBrK!yWVbj6FFXDJwUrpEixvCKTQbbIYHW3KvsfFxQBmWeyQ

Και ενα screenshot...

[ATTACH]63866[/ATTACH]

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

πριν λιγες μερες ειχε σταματησει και σε μενα να λειτουργει.

το βαζω στο φορτιστη και δεν αναβαν τα λαμπακια φορτισης.

αποφασιζω να το αφησω ολο το βραδυ σε φορτιση, το πρωι ειχε φορτισει και λειτουργουσε κανονικα! :lol:

το ξαναεκανε μετα απο μερικες μερες. Πλεον δεν φορτιζει ομως. Ανοιξα ticket και περιμενω να δω τι θα μου πουν.

iphone 14 pro

το ξαναεκανε μετα απο μερικες μερες. Πλεον δεν φορτιζει ομως. Ανοιξα ticket και περιμενω να δω τι θα μου πουν.

και το δικο μου με αυτη την ακολουθια τα τιναξε

μαλλον δεν ειναι και πολυ τυχαιο

Δοκιμασατε να καθαρισετε τις επαφες φορτισης? Ειχε αναφερει παλαιοτερα ενα φιλος εδω οτι ετσι εφτιαξε. Επισης απο που δοκιμαζετε να το φορτιζετε, απο pc ή φορτιστη?

Έχει μερικές μέρες που τα λεντακια σταμάτησαν να λειτουργουν. Είχε νεκρωσει γενικά πιο πριν, το έβαλα να φορτισει, μάλλον είχε τελειώσει η μπαταρία αν και έδειχνε 35% περιπου και φόρτισε κανονικά αλλά μετα απο λίγο τα λεντακια νεκρωσαν. Κατα τα αλλά λειτουργεί κανονικά.

Εγώ το παρέλαβα ξανά γιατί έχασα το προηγούμενο και προσπάθω να κάνω pair και δεν τα καταφερνω καθώς μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχουν πολλές συσκευές bluetooth γύρω ενώ είμαι σε σημείο που δεν υπάρχουν άλλες...έχει κανένας καμία ιδέα;
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Εγώ το παρέλαβα ξανά γιατί έχασα το προηγούμενο και προσπάθω να κάνω pair και δεν τα καταφερνω καθώς μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχουν πολλές συσκευές bluetooth γύρω ενώ είμαι σε σημείο που δεν υπάρχουν άλλες...έχει κανένας καμία ιδέα;

Το έκανε και σε μένα αυτό, μετά απο πολλές προσπάθειες συνδέθηκε. Ποιά version της εφαρμογης έχεις? Αν δεν βγάλεις άκρη εγκατέστησε αυτή που έχω ανεβάσει λίγα ποστ πιο πάνω, είναι η τελευταια official και δεν υπάρχει ακόμα στο play store. Από τότε που την έβαλα βελτιώθηκε πολύ το θέμα της συνδεσιμότητας και εχει πολλά extra για ειδοποιήσεις, τρέξιμο, σκηνακι, κοιλιακούς κλπ.

Το έκανε και σε μένα αυτό, μετά απο πολλές προσπάθειες συνδέθηκε. Ποιά version της εφαρμογης έχεις? Αν δεν βγάλεις άκρη εγκατέστησε αυτή που έχω ανεβάσει λίγα ποστ πιο πάνω, είναι η τελευταια official και δεν υπάρχει ακόμα στο play store. Από τότε που την έβαλα βελτιώθηκε πολύ το θέμα της συνδεσιμότητας και εχει πολλά extra για ειδοποιήσεις, τρέξιμο, σκηνακι, κοιλιακούς κλπ.

Η συγκεκριμένη έκδοση έχει να ρυθμίσεις notifications, όπως η tweaked, για κάθε εφαρμογή που έχεις;

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Η συγκεκριμένη έκδοση έχει να ρυθμίσεις notifications, όπως η tweaked, για κάθε εφαρμογή που έχεις;

εφτιαξε κανονικα αλλα αυτο ειναι που με ενοχλει καθως με ενδιαφερει η tweaked εφραμογη για τα notification

Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Δεν την είχα ποτέ την tweaked. Χρησιμοποιώ μόνο notifications για κλήσεις, αλλά στις ρυθμίσεις έχουν προσθέσει τη δυνατοτητα να επιλέξεις μέχρι 3 εφαρμογές για να δέχεσαι ειδοποιήσεις.

Edited by zananiro

Νομιζα οτι έχει προβλημα σύνδεσης, αλλα η αιτια είναι οτι η μπαταρια αδειάζει σε 2-3 μερες . Πρακτικα αχρηστεύτηκε.

Αφού μου αντικατέστησαν το mi band και μου το έστειλαν μαζί με ένα κινητό που αγόρασα ήρθε, δείχνει να φορτίζει αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί...

Νομιζα οτι έχει προβλημα σύνδεσης, αλλα η αιτια είναι οτι η μπαταρια αδειάζει σε 2-3 μερες . Πρακτικα αχρηστεύτηκε.

Το ίδιο θέμα εμφανίστηκε και σε εμένα. Εκεί που κρατούσε 20-25 μέρες, την τελευταία εβδομάδα κρατούσε μόνο 2-3 μέρες και χτες ενώ ήταν φουλ φορτισμένο μόλις το σύνδεσα μέσα σε 5 λεπτά έδειχνε άδειο. Το άφησα όλη την ημέρα στο φορτιστη, τώρα πάω να δοκιμάσω τι γίνεται.

Αφού μου αντικατέστησαν το mi band και μου το έστειλαν μαζί με ένα κινητό που αγόρασα ήρθε, δείχνει να φορτίζει αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί...

Προσπάθησε αρκετές φορές, άνοιξε κλείσε εφαρμογή και Bluetooth και λογικά κάποια στιγμή θα συνέλθει. Δοκίμασε αν θες και το version της app που έχω ανεβάσει εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6275270

μήπως δουλέψει, το θέμα της σύνδεσης μου είχε βελτιωθεί.

Το ίδιο θέμα εμφανίστηκε και σε εμένα. Εκεί που κρατούσε 20-25 μέρες, την τελευταία εβδομάδα κρατούσε μόνο 2-3 μέρες και χτες ενώ ήταν φουλ φορτισμένο μόλις το σύνδεσα μέσα σε 5 λεπτά έδειχνε άδειο. Το άφησα όλη την ημέρα στο φορτιστη, τώρα πάω να δοκιμάσω τι γίνεται.

Σ' εμένα το ίδιο. Ενώ στην αρχή η μπαταρία κρατούσε 2 μήνες (χωρίς πολλές δονήσεις) τώρα έχει πέσει στον μήνα και πιο κάτω. Ούτε 10 φορτίσεις δεν το έχω κάνει.

Μαλλον ολα έχουν προβλημα μπαταριας εγω το φορτισα χτες , και σημερα ειναι ηδη στο 69%. Αδειαζει σε 3 μερες

Παιδιά βλέπω τον τελευταίο καιρό να αναφέρετε πολλά προβλήματα. Ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω. Αξίζει ή να το αφήσω??

Μαλλον ολα έχουν προβλημα μπαταριας εγω το φορτισα χτες , και σημερα ειναι ηδη στο 69%. Αδειαζει σε 3 μερες

Λαθος έκανα αδειαζει σε 2 μερες , οχι σε 3. Ισως ειναι θεμα firmware. Εχει βγει καποιο καινουριο?

Μήπως κάτι δεν πάει καλά με την εφαρμογή; Από πολλούς το ακούω αυτό για την μπαταρία.

Λαθος έκανα αδειαζει σε 2 μερες , οχι σε 3. Ισως ειναι θεμα firmware. Εχει βγει καποιο καινουριο?

Καινουργιο firmawe δεν υπαρχει προς το παρον απ' οσο ξερω. Μακαρι να ειναι θεμα firmware ωστε να υπαρχει η δυνατοτητα να διορθωθει. Πολυ φοβαμαι ομως οτι δεν ειναι αυτο γιατι το θεμα με την μπαταρια, τουλαχιστον σε εμενα, δεν εμφανιστηκε ξαφνικα αλλα ηταν σταδιακο. Ισως να επαιζε ρολο ο φορτιστης, δεν ξερω. Παντως σε καποιο promotion πριν λιγο καιρο ειδα οτι διαφημιζαν καινουργιο version με νεο hardware, πραγμα που σημαινει οτι καποιες παρτιδες ισως ειχαν προβλημα.

Παιδιά βλέπω τον τελευταίο καιρό να αναφέρετε πολλά προβλήματα. Ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω. Αξίζει ή να το αφήσω??

Ενα ειναι το προβλημα, με τη μπαταρια που επεσε η διαρκεια της. Κατα τα αλλα σε αυτα τα χρηματα δεν ξερω αν μπορεις να βρεις κατι πιο αξιοπιστο, ενω μετα την τελευταια αναβαθμιση προσφερει αρκετα καινουργια features ειδικα για τρεξιμο και γυμναστικη. Ισως να ρωτησεις να σου στειλουν οσο πιο νεο version αν ψηνεσαι να το παρεις και να ψαξεις αν αυτο ειναι γενικο προβλημα ή παρουσιαζεται σε καποιες παρτιδες. Τα σταθμιζεις και αποφασισεις.

Edited by zananiro

Το φορτίζετε μέσω usb θύρας σε υπολογιστή ή το βάζετε σε φορτιστή να φορτίζει; Αν το φορτίζετε από φορτιστή, μήπως να δοκιμάσετε μερικές φορτίσεις από pc, μπας και στρώσει με την πιο αργή φόρτιση;

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB