Mansun Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 παιδια παρηγειλα το mi band με τα χρωματιστα led γιατι το προτιμω να μπορω να παραμετροποιω την καθε ειδοποιηση με αλλο χρωμα, ΑΛΛΑ...λενε οτι το mi band white led εχει καλυτερο λουρακι απο θεμα υλικου, τα εχει συγκρινει κανεις τα δυο τους, αμα ειναι και εχει μεγαλη διαφορα να παραγειλω ενα λουρακι απο tpsiv υλικο που λενε πως ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Καλημερα σε ολους , κατοχος και γω απο χθες mi band συνδεθηκε κανονικα , μετραει υπνο το ρυθμισα να μετραει και περιοδικα τους σφυγμους στον υπνο , μετραει τα βηματα , με την εφαρμογη κατεβασμενη απο το Κινεζικο store ολα καλα. Στην επιλογη accound δεν εχει μεσα το google fit και το runkeeper . Ολα τα στατιστικα που κραταει η εφαρμογη στον υπολογιστη που τα βλεπουμε? Edited January 11, 2016 by hammer Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Καλημερα σε ολους , κατοχος και γω απο χθες mi bansd συνδεθηκε κανονικα , μετραει υπνο το ρυθμισα να μετραει και περιοδικα τους σφυγμους στον υπνο , μετραει τα βηματα , με την εφαρμογη κατεβασμενη απο το Κινεζικο store ολα καλα. Στην επιλογη accound δεν εχει μεσα το google fit και το runkeeper . Ολα τα στατιστικα που κραταει η εφαρμογη στον υπολογιστη που τα βλεπουμε? αν έχεις την εφαρμογή από το Play τότε μπορείς να συγχρονίσεις (υπάρχει στις επιλογές) με google fit τα δεδομενά τα βλέπεις (για το fit) στο fit.google.com (αλλά , τουλάχιστον σε μένα, τα εμφανίζει όλα σαν περπάτημα) runkeeper φυσικά και δεν έχει ,δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο :) , δυστυχώς δεν έχει κάνει την χάρη η xiaomi να μπορούμε να έχουμε τέτοιες επιλογές με άλλα προγράμματα επίσημα , νομίζω, δεν μπορείς να τα δεις στον υπολογιστή μόνο αν κάνεις αυτή την πατέντα http://forum.xda-developers.com/general/accessories/xiaomi-mi-band-data-extraction-t3019156 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) αν έχεις την εφαρμογή από το Play τότε μπορείς να συγχρονίσεις (υπάρχει στις επιλογές) με google fit τα δεδομενά τα βλέπεις (για το fit) στο fit.google.com (αλλά , τουλάχιστον σε μένα, τα εμφανίζει όλα σαν περπάτημα) runkeeper φυσικά και δεν έχει ,δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο :) , δυστυχώς δεν έχει κάνει την χάρη η xiaomi να μπορούμε να έχουμε τέτοιες επιλογές με άλλα προγράμματα επίσημα , νομίζω, δεν μπορείς να τα δεις στον υπολογιστή μόνο αν κάνεις αυτή την πατέντα http://forum.xda-developers.com/general/accessories/xiaomi-mi-band-data-extraction-t3019156 Σε ευχαριστω για την απαντηση , κατεβασα την εφαρμογη απο το Κινεζικο store , αλλα οταν παω στο google play την βλεπει και την ανοιγει κανονικα, χωρις να χρειαζεται αναβαθμιση. Στις επιλογες account δεν υπαρχει η εφαρμογη google fit. Yπαρχουν καποιες άλλες : (wechat, QQ, Weibo, και healthlink) . Πως μπορω να προσθεσω την google fit ? H εφαρμογη που εχω ειναι η παρακατω Miband firmware 4.15.11.20 heartrate version 1.3.73.16 Edited January 11, 2016 by hammer Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Σε ευχαριστω για την απαντηση , κατεβασα την εφαρμογη απο το Κινεζικο store , αλλα οταν παω στο google play την η κινέζικη δεν έχει το google fit , μόνο η έκδοση που υπάρχει στο play store θα πρέπει να απεγκαταστήσεις την κινέζικη αν θες να βάλεις αυτή του play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 ...ρυθμισα να μετραει και περιοδικα τους σφυγμους στον υπνο , μετραει τα βηματα ... Πως το έκανες αυτό?Εγώ το έχω βάλει απο τις ρυθμίσεις το sleep assistant να είναι ανοιχτό ,γράφει ότι περιοδικά μπορεί να μετράει καρδιακούς παλμούς αλλά δε βλέπω στα αποτελέσματα του ύπνου κάτι. Μπορείς να το ρυθμίσεις και απο που?Που βλέπεις τα αποτελέσματα?Εχω κατεβάσει την εφαρμογή απο δω http://app.mi.com/detail/68548?ref=search και έχω αυτές τις εκδόσεις Miband firmware 4.15.11.20 heartrate version 1.3.73.16 Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Πως το έκανες αυτό?Εγώ το έχω βάλει απο τις ρυθμίσεις το sleep assistant να είναι ανοιχτό ,γράφει ότι περιοδικά μπορεί να μετράει καρδιακούς παλμούς αλλά δε βλέπω στα αποτελέσματα του ύπνου κάτι. Μπορείς να το ρυθμίσεις και απο που?Που βλέπεις τα αποτελέσματα?Εχω κατεβάσει την εφαρμογή απο δω http://app.mi.com/detail/68548?ref=search και έχω αυτές τις εκδόσεις Miband firmware 4.15.11.20 heartrate version 1.3.73.16 Aυτο λεω και γω sleep assistant ,σημερα το πηρα θα κοιμηθω και θα δω το πρωι για πρωτη φορα. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ναι κοιμήσου και αν έχει κάνει καταμέτρηση καρδιακών παλμών, πάρε ενα screenshot να δούμε πως είναι!Εγώ δε βλέπω κάτι με τη παραπάνω εφαρμογή ούτε και με του playstore που είχα πριν! Όμως στον ύπνο τις καταμετρήσεις που κάνει τις θεωρώ πολύ αξιόπιστες με μόνη ένσταση για το deep sleep και light που περιγράφει καθώς αυτό δε μπορώ να το γνωρίζω :lol:! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Πως; Και τι σου δείχνει; Στην play store εφαρμογή απλά αναφέρει ότι μπορεί να μετρήσει τους χτύπους για μεγαλύτερη ακρίβεια Που είναι αυτό στις επιλογές; Πάντως εγώ έτυχε να βάλω το google fit μαζί με το mi fit και μου έκανε εντύπωση πως το google fit μέτραγε βήματα. Μετά το ποστ σου έχω κάποιες υποψίες. Βέβαια εμένα πολλές φορές βλέπει και το ποδήλατο. Δεν είμαι σίγουρος αν παίρνει πληροφορίες από το band ή απλά κοιτάζει το επιταχυντόμετρο του κινητού. Επίσης πιστεύω τα βήματα δεν είναι ίδια αν τα έχεις και τα 2 , άστο , διπλά θα τα βλέπεις (τουλάχιστον έτσι ήταν , δεν ξέρω αν το φτιάξανε) πάνω στις 3 τελείες δεξιά -> account -> sync with google fit ΜΟΝΟ στην έκδοση του play store εεε , αν κατεβάσεις από αλλού (που θα έχει και κινέζικα και mi scale κλπ) δεν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 και γω το έχω 2-3 μέρες τώρα και όσον αφορά τον ύπνο νομίζω ότι τα πηγαίνει καλά. μάλιστα επειδή το βράδυ θα τύχει να ξυπνήσω κάποιες φορές λόγω μικρών παιδιών, το καταγράφει κανονικά. Και γω έχω την επιλογή sleep assistant ενεργοποιημένη, και υποθέτω ότι κάνει μέτρηση γι αυτό και διαχωρίζει τον ύπνο σε light sleep και deep sleep, αλλά προφανώς δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω καθώς κοιμάμαι:lol: πάντως η μέτρηση αυτή δεν εμφανίζεται στην καρτέλα με τις μετρήσεις των καρδιακών παλμών. Αν θέλει κάποιος να μετράει συνεχώς τους καρδιακούς παλμούς με την εφαρμογή Mi Band Notify μπορεί να ορίσει να κάνει μέτρηση κάθε 30 δευτερόλεπτα μέχρι κάθε 60 λεπτά. η εφαρμογή φυσικά εκτός ότι δεν υπάρχει ο περιορισμός των τριών ειδοποιήσεων έχει και αρκετή παραμετροποίηση για κάθε ειδοποίηση ξεχωριστά. θέλω να δοκιμάσω και το Mi Band Tools για να τα συγκρίνω. Τέλος για τους καρδιακούς παλμούς αυτό που έχω να πω είναι ότι φαίνεται να τα πηγαίνει καλά, πάντα σε ήρεμη κατάσταση και όχι στη διάρκεια άσκησης που δεν το έχω δοκιμάσει. μέτρησα αρκετές φορές τους παλμούς μου με τον παραδοσιακό τρόπο, και σε μια περίπτωση έτυχε να βρίσκομαι σε ένα σπίτι που είχαν ένα ψηφιακό πιεσόμετρο omron, και σε όλες τις περιπτώσεις είχε 1-2 παλμούς διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Πως μου είχε διαφύγει αυτή η επιλογή. Ίσως το εγκατέστησα μετά που ξεψάχνισα το mi fit. Τώρα δεν το έχω ενεργοποιημενό το sync. Αυτό σημαίνει ότι το κινητό μετράει διαρκώς τι κάνω; Αναρωτιέμαι τι γίνεται με την μπαταρία. Αν το ενεργοποιήσω, τότε θα βλέπω τα διπλά που λες; Σε αυτή την περίπτωση αναφέρεσαι; Δηλαδή για κάθε βήμα, 1 από το mi band και ένα από την καταγραφή του google fit, σύνολο δύο καταγράφονται στο google fit? το band διαρκώς μετράει τα βήματα διπλά εννοώ αν έχεις ενεργοποιημένο και το app google fit ταυτόχρονα (όχι τον συγχρονισμό μέσω band , το ξεχωριστό app google fit) , τουλάχιστον παλιά όταν το έκανα εγώ η βλακεία το google δε καταλάβαινε ότι είναι τα ίδια βήματα (π.χ. περπατούσα στον δρόμο) και τα πρόσθετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Αν θέλει κάποιος να μετράει συνεχώς τους καρδιακούς παλμούς με την εφαρμογή Mi Band Notify μπορεί να ορίσει να κάνει μέτρηση κάθε 30 δευτερόλεπτα μέχρι κάθε 60 λεπτά. η εφαρμογή φυσικά εκτός ότι δεν υπάρχει ο περιορισμός των τριών ειδοποιήσεων έχει και αρκετή παραμετροποίηση για κάθε ειδοποίηση ξεχωριστά.... Φίλε μας έσωσες, δε το είχα δει αυτό το πρόγραμμα!!θα το κάνω εγκατάσταση Αύριο και θα το τσεκάρω... Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) Παρέλαβα και εγώ σήμερα το 1s, περιμένω να φορτίσει να το τσεκάρω. Ήθελα να ρωτήσω, μπορούμε να έχουμε ταυτόχρονα την εφαρμογή mi fit και την Mi band notify που έχει αναφερθεί πιο πάνω? Η υπάρχει conflict? Edited January 13, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) Παρέλαβα και εγώ σήμερα το 1s, περιμένω να φορτίσει να το τσεκάρω. Ήθελα να ρωτήσω, μπορούμε να έχουμε ταυτόχρονα την εφαρμογή mi fit και την Mi band notify που έχει αναφερθεί πιο πάνω? Η υπάρχει conflict? κανένα:) απλά αν θέλεις να έχεις τις ειδοποιήσεις από το Notify μην ενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις στην official Edited January 13, 2016 by psybill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Σε προσφορά για λίγες ώρες στο geekbuying, στα 22.69$. http://m.geekbuying.com/item/Original-Xiaomi-Mi-Band-1S-Pulse-Heart-Rate-Wristband-IP67-Bluetooth-4-0-Smartband-Fitness-Tracker-with-LED-Light-for-Android---iOS---Black-357888.html Έχει δοκιμάσει κανείς αν μετράει βήματα με τα χέρια στην τσέπη, τώρα που έπιασαν τα κρύα;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Ναι. Έκανα ένα ΣΚ στο Βερολίνο Ωραία, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Καλημερα, παρελαβα 2-3 μερες τωρα το 1S και το χρησιμοποιώ. Εχω εγκαταστησει την εφαρμογη από playstore και εκανε και αναβαθμιση μολις συνδεθηκε. Καποιες στιγμες δονειται και δε καταλαβαινω γιατι ενω δεν εχω ειδοποίηση στο κινητο. Επιπλεόν θα ηθελα να ρωτησω. Υπαρχει manual και που το βρισκουμε? Μενει μονιμα συνδεδεμενο με το κινητο? Γιατι σχεδον καθε φορα που θα τσεκαρω απο ο κινητο ειναι αποσυνδεμενο και προσπαθει εκεινη τι στιγμη να συνδεθει και καθε φορα πρεπει να ανοιγοκλείσω τo bt. Καθε φορα που συνδεεται δονείται? Οταν μπαινω στο αυτοκίνητο το κινητο συνδεεται με bt στο αμαξι και χανει την συνδεση με το miband ειναι ανανμενομενο? Οσον αφορα τις λειτουργίες του θα έλεγα οτι πεφτει μεσα στο θεμα υπνου με καλη ακρίβεια. Αν ομως κανεις λιγο ανυσηχο υπνο θα καταγραψει οτι εκοβες βολτες. Για τις υπόλοιπες ημερησιες δραστηριότητες νομιζω ολα τα βλεπει σαν βηματα. Δηλ μπορει να τρως και να ανεβοκατεβασεις το κουταλι 50 φορες θα το εμφανισει σαν βηματα/αποσταση? Γιατι μου καταγραφει ωρες ωρες κατι κουλα Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 μετα απο 1-2 μερες ακομα χρησης εχω 2 θεματα με το Miband. To ενα ειναι οτι αποσυνδεεται συνεχως απο το κινητο με αποατελεσμα να μην παιρνω ειδοοιησεις. Πως μπορω να καταλαβω αν αν φταιει το band η κατι αλλο? Το δευτερο ειναι οτι το μετρημα βηματων ειναι πολυ σχετικο. πχ κανονικο περπατημα με το χερι που φοραω το miband στην τσεπη μετραει με ακριβεια ενω αν το χερι ειναι ελευθερο χανει 1/3 βηματα. Σε αλλη περιπτωση τρεξιμο σε διαδρομο κατεγραψε σωστα ποση ωρα ετρεχα αλλα η αποσταση ηταν εκτος πραγματικοτητας. Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Το ίδιο θέμα είχα και εγώ με την εφαρμογή απο playstore μέχρι που την έβαλα απο εδώ http://app.mi.com/detail/68548?ref=search, απο τότε σπάνια αποσυνδέεται!Δε ξέρω ποια έχεις τώρα. Τώρα όσον αφορά το περπάτημα δε το κοιτάω διότι πιστεύω είναι υπερβολικό, δε ξέρω με την επιλογή running τι ακρίβεια θα έχει που δουλεύει με GPS,,υπόψιν η εφαρμογή απο το playstore δε σου βγάζει την επιλογή running και τη ζυγαριά. Επίσης η επί πληρωμής εφαρμογή Mi Band Notify πολύ καλή αν θες να παρακολουθείς και καρδιακούς παλμούς, πιστεύω πέφτει μέσα αλλά πρέπει να έχεις το κινητό σου κοντά.Εγώ που παίζω τένις και έχω τοποθετημένους το κινητό στη τσάντα και στο κέντρο- πλάι του γηπέδου κάνει μια χαρά τις καταμετρήσεις! Λίγο υπερβολικο με τα χλμ αλλά κατα τα άλλα είναι φανταστικό gadget! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Χθες παρέλαβα κι εγώ το 1s και το σύνδεσα με την εφαρμογή που κατέβασα από το app store της xiaomi και με το mi band notify. Μέχρι τώρα όλα λειτουργούν καλά. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 σε συσκευες που τρεχουν android 4.2.2 δουλευει καμια λειτουργια του ή θα ειναι αχρηστο? διαβασα για android 4.4 και πανω αλλα δε καταλαβα αν ειναι μονο για να ξεκλειδωνεις το κινητο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Το 1s πήγε στα 19.80$ στο gearbest. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 σε συσκευες που τρεχουν android 4.2.2 δουλευει καμια λειτουργια του ή θα ειναι αχρηστο? διαβασα για android 4.4 και πανω αλλα δε καταλαβα αν ειναι μονο για να ξεκλειδωνεις το κινητο αν θυμάμαι καλά δεν δουλεύει γενικά κάτω από 4.4 γιατί κι εγώ περίμενα την miui 7 (που αναβάθμιζε την συσκευή μου σε 4.4) για να το λειτουργήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Πάντως με το 1s εδώ και 5 μέρες που το έχω, αν και δείχνει αρκετά ακριβείς στα βήματα και στον ύπνο, σχεδόν 70% όταν πατάω να βρει παλμό, δεν τον βρίσκει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mansun Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Παιδια εχω παρει το mi band με τα πολυχρωμα led και αγορασα μια εφαρμογη την Mi band tools αλλα οσο και να προσπαθω να βαλω αλλο χρωμα led σε καθε εφαρμογη αυτο μονο ενα χρωμα αναβει ειτε εχω μηνυμα στο messenger ειτε κληση....μηπως απλα δεν κανει τιποτα η εφαρμογη αυτη? την εχει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts