marlboro man Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 το paypal σου δινει 45 μερες, ενω το gearbest μου ειπαν να επικοινωνηω μαζι τους σε 60 μερες... Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Το πρωι παρελαβα εγω απο gearbest μετα απο 1.5 μηνα Ωραιο φαινεται το ψαχνω το σκαλιζω. εβαλα την tweaked εφαρμογη με τα notifications. Αυτο το blenotification απο τις ρυθμισεις που το βρισκω? Lollipop ειμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Το πρωι παρελαβα εγω απο gearbest μετα απο 1.5 μηνα Ωραιο φαινεται το ψαχνω το σκαλιζω. εβαλα την tweaked εφαρμογη με τα notifications. Αυτο το blenotification απο τις ρυθμισεις που το βρισκω? Lollipop ειμαι... Μόνο σε xiaomi συσκευή νομίζω υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Το πρωι παρελαβα εγω απο gearbest μετα απο 1.5 μηνα Ωραιο φαινεται το ψαχνω το σκαλιζω. εβαλα την tweaked εφαρμογη με τα notifications. Αυτο το blenotification απο τις ρυθμισεις που το βρισκω? Lollipop ειμαι... Σε 4.4.x βρίσκεται στο Settings > Security > Notification access. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 το βρηκα τελικα χτες!!! στην lollipop ειναι στο "ηχος και ειδοποιηση"---> προσβαση σε ειδοποιησεις (τουλαχιστον ετσι ειναι στο Htc M8) Εβαλα email,facebook,messenger για δοκιμη...μια χαρα δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Όσοι έχουν samsung και αναβάθμισαν σε lollipop και έχουν προβλήματα σύνδεσης με το miband ας δοκιμάσουν αυτό: Download BlueTooth auto connect (UniqTec developer) Set: "set last device" Flag Profiles : select all devices : select your device, and flag in the options "healt hdp" in case of smartband ecc... Set flag on : Bluetooth on Device Disconnected Device Connected Σε εμένα πέτυχε και δεν έχω προβλήματα πλέον :D Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Όσοι έχουν samsung και αναβάθμισαν σε lollipop και έχουν προβλήματα σύνδεσης με το miband ας δοκιμάσουν αυτό: Download BlueTooth auto connect (UniqTec developer) Set: "set last device" Flag Profiles : select all devices : select your device, and flag in the options "healt hdp" in case of smartband ecc... Set flag on : Bluetooth on Device Disconnected Device Connected Σε εμένα πέτυχε και δεν έχω προβλήματα πλέον :D Αποσυνδεσεις ειχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ναι. Αποσυνδέεται και δεν συνδέεται ξανά εκτός και αν κάνω επανεκκίνηση ή το βάλω σε λειτουργία πτήσης και το βγάλω ξανά. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Βγήκε νεο tweaked app σήμερα. Το έβαλα αλλά έχασα όλα τα δεδομένα μου, την προηγούμενη φορά δεν είχα χασει τίποτα. Κανει και αναβάθμιση στο firmware του miband. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Βγήκε νεο tweaked app σήμερα. Το έβαλα αλλά έχασα όλα τα δεδομένα μου, την προηγούμενη φορά δεν είχα χασει τίποτα. Κανει και αναβάθμιση στο firmware του miband. Μόλις το έκανα και γω αλλά όλα είναι Οκ. Δεν έχασα τίποτα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ούτε εγώ έχασα κάτι. Μήπως δεν είχε κάνει συγχρονισμό με το account σου νωρίτερα; Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Γκρρρ και εμένα μου κάνει πολλές φορές fail στο sync. Θα δοκιμάσω τη λύση που αναφέρθηκε πριν κάποια στιγμή. Link για την νέα έκδοση; Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 εμενα παλι δεν εχει δονηση εχω τσεκαρει ολα οσα πρεπει και τα σχετικα αλλα τιποτα καμια λυση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ούτε εγώ έχασα κάτι. Μήπως δεν είχε κάνει συγχρονισμό με το account σου νωρίτερα; Στο προηγούμενο app φαινόταν μέχρι όλα τα δεδομένα μέχρι τελευταία στιγμή. Πώς μπορώ να ξέρω αν είχε συγχρονίσει; Τεσπα μικρό το κακό. Γκρρρ και εμένα μου κάνει πολλές φορές fail στο sync. Θα δοκιμάσω τη λύση που αναφέρθηκε πριν κάποια στιγμή. Link για την νέα έκδοση; Ορίστε. εμενα παλι δεν εχει δονηση εχω τσεκαρει ολα οσα πρεπει και τα σχετικα αλλα τιποτα καμια λυση?? Από τις ρυθμίσεις του κινητού τσέκαρες να έχει πρόσβαση στις ειδοποιήσεις το mifit; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 ναι το τσεκαρα κανονικα αλλα τιποτα παλι... περιεργο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ορίστε. Ευχαριστώ είχα μπει από το κινητό και δεν είδα το Link Ζητάω συγνώμη εκ των προτέρων, αλλά επειδή ούτε σε αυτό το θέμα αλλά ούτε και στο πρώτο μήνυμα στο MiForum το βρήκα, ποια είναι η διαφορά της tweaked από την notification έκδοση; Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ευχαριστώ είχα μπει από το κινητό και δεν είδα το Link Ζητάω συγνώμη εκ των προτέρων, αλλά επειδή ούτε σε αυτό το θέμα αλλά ούτε και στο πρώτο μήνυμα στο MiForum το βρήκα, ποια είναι η διαφορά της tweaked από την notification έκδοση; Υποθέτω ότι η απλή tweaked δεν έχει επιλογή για notifications όπως και η επίσημη από το play store. Btw έχω το miband 50 μέρες και η μπαταρία είναι ακόμα στο 36%!!! Ξυπνητήρι όλες τις καθημερινές μέρες και ειδοποιήσεις δόνηση 5-6 φορές τη μέρα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Οκ ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Btw έχω το miband 50 μέρες και η μπαταρία είναι ακόμα στο 36%!!! Ξυπνητήρι όλες τις καθημερινές μέρες και ειδοποιήσεις δόνηση 5-6 φορές τη μέρα. :) Το έχω μετρήσει, συνεχές δόνηση απο το 100% στο 2-3 % σε 7 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Το έχω μετρήσει, συνεχές δόνηση απο το 100% στο 2-3 % σε 7 λεπτά. Τι εννοείς; Συνεχής δόνηση πώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Τι εννοείς; Συνεχής δόνηση πώς; Πατησα την ευρεση miband και κόλησε (κανα bug ισως). Έτυχε να είναι 100% φορτισμένο και το αφησα να δω ποτε θα σταματήσει.Ε και κάπως ετσι είπα να δω ποτε θα πάει στο 0% :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billcapoul Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Καλησπερα,μου κοπηκε το λουρακι απο το Mi band,ξερετε καπου στην ελλαδα που να μπορω να βρω ανταλλακτικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Μόνο ebay ή κινεζομαγαζο Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 ηρθε σημερα,ολα καλα,με 40% μπαταρια.εκανε update αμεσως(χρησιμοποιησα την εφαρμογη απο το play) και προχωραμε :) η αλλη εφαρμογη που λετε,τι παραπανω εχει? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 ειδοποιήσεις Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts