gdeme Δημοσιεύτηκε September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 24, 2003 paidia epeigei na brw enan apo aytous tous markadorous pou anagnwrizoun ta plasta euro giati exw mia synallagi ayrio. Kserei kanei pou mporw na brw? Se supermarket pou eixa psaksei den brika kati (epsaksa polla) Παράθεση Spearfishing with greekdivers.com Join us :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gdeme paidia epeigei na brw enan apo aytous tous markadorous pou anagnwrizoun ta plasta euro giati exw mia synallagi ayrio. Kserei kanei pou mporw na brw? Se supermarket pou eixa psaksei den brika kati (epsaksa polla) Nα σου πω να ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΒΑΣΗ σ'αυτούς τους μαρκαδόρους. Οι μαρκαδόροι αυτοί και κανένα μηχάνημα δεν αναγνωρίζει την πλαστότητα των χαρτονομισμάτων. Απλά σε βοηθούν να εντοπίσεις συγκεκριμένο "μέτρο ασφαλείας". Σου μιλάω εκ του ασφαλούς, λόγω επαγγέλματος. ;) Και μην ακούτε τι λένε τα ΜΜΕ όταν δεν έχουν με τίποτα άλλο να ασχοληθούν. Υ.Γ. Άνοιξες θέμα για σοβαρή κουβέντα....u know ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Μιας και αναφέρθηκε αυτό, ας κάνω με την σειρά μου μια ερώτηση: Όταν δίνουμε τα -λιγοστά πλέον- λεφτουδάκια μας στο ταμείο του super market, σχολαστικά, ένα ένα, τα περνάνε από το μηχανάκι, για να δούν κατά πόσο είναι πλαστά. Ή, για να είμαι σωστός, κατά πόσο μπορεί να μην είναι απολύτως σωστά. Όταν μας δίνουν ρέστα, γιατί μας στραβοκοιτάνε που τους ζητάμε να περάσουν τα δικά τους χαρτονομίσματα από το μηχάνημα αυτό; Δεν θα έπρεπε, δεν είναι υποχρεωμένοι και αυτοί να κάνουν το ίδιο; :confused: Αυτό το λέω, γιατί μου έτυχε τέτοια περίπτωση. Πήρα ρέστα από ένα super market, όπου σε επόμενη συναλλαγή, μου το έδωσαν πίσω γιατί "χτύπησε" το μηχανάκι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SNikolaidis Όταν μας δίνουν ρέστα, γιατί μας στραβοκοιτάνε που τους ζητάμε να περάσουν τα δικά τους χαρτονομίσματα από το μηχάνημα αυτό; Δεν θα έπρεπε, δεν είναι υποχρεωμένοι και αυτοί να κάνουν το ίδιο; :confused: Αυτό το λέω, γιατί μου έτυχε τέτοια περίπτωση. Πήρα ρέστα από ένα super market, όπου σε επόμενη συναλλαγή, μου το έδωσαν πίσω γιατί "χτύπησε" το μηχανάκι.. Πολύ σωστά τέθηκε και αυτό το θέμα. Υπάρχουν αυτοί οι οποίοι υποστηρίζουν ότι, στα γκισέ, στα ταμεία και γενικά σε σημεία αποδοχής χρημάτων....ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ φιλτράρονται από την στιγμή που ο ταμίας περνάει τα χρήματα από το μηχάνημα την ώρα που τα αποδέχεται. Συνεπώς, δεν υπάρχει η περίπτωση να δώσει πλαστό. Έτσι λένε :whistle: Γιατί ποιος μου λέει ότι αν κατά λάθος "φάει" ένα πλαστό... δεν θα προσπαθήσει να το ξεφορτωθεί, δίνοντας το σαν ρέστα;;; Πολύ καλά κάνεις λοιπόν που τους υποχρεώνεις να τα περάσουν από το μηχάνημα. Κι όχι μόνο αυτό. Μπορείς να μην τα αποδεχτείς και να ζητήσεις να σου δώσουν άλλα. Γιατί : ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΑ δεν είναι μόνο τα πλαστά (σαφώς) αλλά και τα αλλοιωμένα! Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdeme Δημ. September 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Guys den me boithate. An kserete pou mporw na brw enen tetoio markadoro tha sas imoun ypoxreos. Epeigei. Meta to syzitame oso thelete to thema Παράθεση Spearfishing with greekdivers.com Join us :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Εναι απλό. Σε μεγάλα βιβλιοπωλεία. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Nα σου πω να ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΒΑΣΗ σ'αυτούς τους μαρκαδόρους. Οι μαρκαδόροι αυτοί και κανένα μηχάνημα δεν αναγνωρίζει την πλαστότητα των χαρτονομισμάτων. Απλά σε βοηθούν να εντοπίσεις συγκεκριμένο "μέτρο ασφαλείας".Κι εγώ θέλω να με πεις Σούπερνετ, τα κέρδη απ'τις πωλήσεις αυτών των μαρκαδόρων/μηχανημάτων ποιόοοοοοοοοοοοοοοοοος τα καρπώθηκε? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Ασχετο....εγω τις προαλλες αγορασα κατι cds και ειχα ρεστα καπου 80 λεπτα.....Ε και μου τα εδωσε η πωλητρια 4 20ρικα..........Δε θα το πιστεψετε αυτο που εγινε......Οταν πηγα σπιτι διαπιστωσα οτι το ενα απο αυτα ηταν 20 δραχμο το παλιο το κιτρινο!!! :wacko: :wacko: :wacko: :blink: :blink: :blink: Βαλτε τα δηπλα δηπλα να δειτε ομοιοτητα....... :alien: :alien: :alien: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Άγνωστε έπρεπε να πας πίσω, ν'αγοράσεις κάτι ακόμα και να της το πασάρεις κι όταν φυσικά θα πήγαινε έξαλλη να στα χώσει να το ξαναπάρεις και να της το βάλεις εκεί που ξέρεις κανονικά :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gdeme Guys den me boithate. An kserete pou mporw na brw enen tetoio markadoro tha sas imoun ypoxreos. Epeigei. Meta to syzitame oso thelete to thema Μπορεις να βρεις στο πλαισιο τετοιο μαρκαδορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sallax Κι εγώ θέλω να με πεις Σούπερνετ, τα κέρδη απ'τις πωλήσεις αυτών των μαρκαδόρων/μηχανημάτων ποιόοοοοοοοοοοοοοοοοος τα καρπώθηκε? :blink: Τι ερώτηση είναι αυτή τώρα; :eek: Που θες να ξέρω; Ίσως ο περιπτεράς της γειτονιάς σου, ίσως της δικιάς μου. :whistle: Τι θες να πεις; Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Τι ερώτηση είναι αυτή τώρα; :eek: Που θες να ξέρω; Ίσως ο περιπτεράς της γειτονιάς σου, ίσως της δικιάς μου. :whistle: Τι θες να πεις;Α καλά άστο γιατί νόμιζα είσουν αλλού. Πάντως δεν εννοούσα της λιανικής :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sallax Άγνωστε έπρεπε να πας πίσω, ν'αγοράσεις κάτι ακόμα και να της το πασάρεις κι όταν φυσικά θα πήγαινε έξαλλη να στα χώσει να το ξαναπάρεις και να της το βάλεις εκεί που ξέρεις κανονικά :happy: Kοιτα λογω του ποσου που ηταν και μικρο και λογω του γεγονοτος οτι ειναι μια σοβαρη επιχειρηση δε νομιζω να εγινε επιτηδες.......Βεβαια αν το ειχα παρατηρησει εκει θα της το ελεγα....αλλα το καταλαβα οταν πηγα σπιτι...... Δεν περιμενα παντως να την πατησω ποτε ετσι....... :blink: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gdeme paidia epeigei na brw enan apo aytous tous markadorous pou anagnwrizoun ta plasta euro giati exw mia synallagi ayrio. Kserei kanei pou mporw na brw? Se supermarket pou eixa psaksei den brika kati (epsaksa polla) Plaisio Open24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Διάβασα στο RAM πως τα τελευταία σκάνερ αν σκανάρεις ένα π.χ. 100 € και πας να το εκτυπώσεις στην εκτύπωση σου βγάζει ένα μήνυμα από ένα site ότι αυτό που κάνεις είναι παράνομο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdeme Δημ. September 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 paidia ,brika thnx kai pou kserei to site ti scannarw egw? Poly big brother peftei mou fainete Παράθεση Spearfishing with greekdivers.com Join us :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Pολύ παραπληροφόρηση και ράδιο αρβύλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xpuser Διάβασα στο RAM πως τα τελευταία σκάνερ αν σκανάρεις ένα π.χ. 100 € και πας να το εκτυπώσεις στην εκτύπωση σου βγάζει ένα μήνυμα από ένα site ότι αυτό που κάνεις είναι παράνομο Πρακτικά να κάτσεις να το σκεφτείς, αυτό που λες δεν γίνεται. Είναι αδύνατον! Κάποιος μπορεί να έχει σκανερ και εκτυπωτή αλλά να μην έχει ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Ποιο λοιπόν site θα του στείλει μήνυμα;;;;;;; Αυτό που λες.... είτε δεν το έχεις εκφράσει σωστά, είτε στο ΡΑΜ... άλλο ακούσανε και διαφορετικά θελήσανε να το γράψουνε (το οποίο δυστυχώς δεν βγάζει νόημα) ΠΑΝΤΩΣ ΝΑΙ... κάτι παίζει με τα νέα scanners, οπότε προσοχή! :whistle: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αυτό το θέμα έχει δημοσιευθεί στο Ελληνικό PC-Magazine αυτού του μήνα (Σεπτεμβρίου) στην σελίδα 30 όπου ο συντάκτης αναφέρει ότι κάποια επαγγελματικά copiers της Canon & HP αρνούνται να εκτυπώσουν χαρτονομίσματα Euro για προστασία (έχει και την εικόνα όπου εκτυπώνεται το ήμισυ μόνο του χαρτονομίσματος με παραπομπή στο http://www.rulesofuse.org) ενώ παράλληλα ενημερώνει ότι ακόμα και αν αυτό παρακαμφθεί υπάρχει τρόπος από τις εταιρίες να προσδιορίσουνε το Serial της συσκευής που εκτύπωσε το πλαστό χαρτονόμισμα.. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Directx με παραπομπή στο http://www.rulesofuse.org) ενώ παράλληλα ενημερώνει ότι ακόμα και αν αυτό παρακαμφθεί υπάρχει τρόπος από τις εταιρίες να προσδιορίσουνε το Serial της συσκευής που εκτύπωσε το πλαστό χαρτονόμισμαΚι όπως ανέφερε κι ο σούπερνετ, αν δεν είσαι στο νετ, σου βγάζει The page cannot be displayed? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Και στο νετ που είμαι εγώ πάλι δε πειτζ κενοτ μπι ντισπλειντ βγάζει... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Directx ενώ παράλληλα ενημερώνει ότι ακόμα και αν αυτό παρακαμφθεί υπάρχει τρόπος από τις εταιρίες να προσδιορίσουνε το Serial της συσκευής που εκτύπωσε το πλαστό χαρτονόμισμα.. Μπράβο! Μπράβο...αφού το γράψανε αυτό :wacko: Έτσι είναι. Η Canon το εφαρμόζει αυτό, πολύ καιρό τώρα. Πριν το ΕΥΡΩ :whistle: Σκεφτείτε να σκαναριστεί και να εκτυπωθεί (δίχως καμία άλλη επεξεργασία) ένα χαρτονόμισμα από μηχάνημα Canon. Σκεφτείτε πως μπορεί καταλάβουν ότι πρέρχεται από μηχάνημα Canon και από ποιο συγκεκριμένα.......... Quizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :alien: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dias Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Re paidia poli radio arbyla. Gia na ginei kati tetoio tha prepei na anagnwrisei oti auto pou skanaristike einai euro-xartonomisma (pragma duskolo, edw keimeno den mporoume na anagnwrisoume kala kala). Apla paliotera akousa oti ta xartonomismata (merika) exoun eidika melania pou sta scanner kai sta fwtotypika otan antigrafontai emfanizetai ena AKYRON panw stin fwtotypia. Mporei na einai radio arbyla kai auto, giati den to exw dei pote, alla einai pio pithano. Παράθεση "Αν Α είναι επιτυχία, τότε A = X + Y + Z X είναι δουλειά. Υ είναι παιχνίδι. Ζ είναι να κρατάς το στόμα σου κλειστό." - Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον dias Re paidia poli radio arbyla. Gia na ginei kati tetoio tha prepei na anagnwrisei oti auto pou skanaristike einai euro-xartonomisma (pragma duskolo, edw keimeno den mporoume na anagnwrisoume kala kala). Apla paliotera akousa oti ta xartonomismata (merika) exoun eidika melania pou sta scanner kai sta fwtotypika otan antigrafontai emfanizetai ena AKYRON panw stin fwtotypia. Mporei na einai radio arbyla kai auto, giati den to exw dei pote, alla einai pio pithano. Αυτό που παλαιότερα είχες ακούσει ΕΙΝΑΙ RADIO ARVYLA. :p Σιγά μη βγάζει και καμιά παλάμη που από κάτω γράφει "ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ". Όσο για το πρώτο σκέλος σ'αυτά που έγραψες...απλά όλοι έχουν ακούσει από κάτι... και στην τελική ο καθένας προσθέτει και από κάτι, ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ είναι να ακούγονται τρελά σενάρια. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. ΝΑΙ Η CANON έχει να κάνει μ'αυτά που ακούγονται. OMΩΣ όλα αυτά που αναφέρονται.....δεν αφορούν μόνο ΕΥΡΟχαρτονομίσματα. Αλλά και $$$ και $ Καναδά και $ Αυστραλία και πάει λέγοντας. Αλλά όχι μόνο χαρτονομίσματα. :eek: Thanks :) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Ρε σεις κοροιδευομαστε τελικα; :p Γινεται τελικα ναι η οχι;Ειναι εφικτο μαλλον να γινει η οχι;Και ποσο απαραιτητο ειναι να εισαι συνδεδεμενος στο δικτυο για να γινει η δουλεια;Οχι δεν με νοιαζει να γινω παραχαρακτης αλλα δεν γινεται να ακουμε απο τη μια οτι γινεται και απο την αλλη οτι ειναι ραδιο αρβυλα! :worry: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts