araditsas Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 (edited) Παω προφιλ μου (στο καθε φορουμ αντιστοιχα) Θέλω να δω τις απαντησεις (replies) που εχω δωσει. Δεν εμφανιζει καμια. Ουτε τα θέματα που εχω ανοιξει. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Αυτό εννοείς. Edited June 18, 2017 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Αυτο: Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 (edited) Παω προφιλ μου (στο καθε φορουμ αντιστοιχα) Θέλω να δω τις απαντησεις (replies) που εχω δωσει. Δεν εμφανιζει καμια. Ουτε τα θέματα που εχω ανοιξει. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Στο myphone δεν τα δείχνει με την τελευταία έκδοση. Σε παλαιότερες εκδόσεις τα έδειχνε. Στα άλλα φόρουμ που δοκίμασα, xda, miui.gr και ένα ακόμα δείχνει τα replies κανονικά, καθώς και τα θέματα που έχω ανοίξει. Άρα οπως έγραψα και πιο πάνω είναι θέμα φόρουμ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited June 18, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Δεν έχει μη αναγνωσμενα αυτή η έκδοση στα following Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. June 22, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Διαγράφτηκαν posts με links για κατέβασμα παράνομου λογισμικού και σχετικά με αυτά. Παρακαλώ να μην επαναληφθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Στο myphone δεν τα δείχνει με την τελευταία έκδοση. Σε παλαιότερες εκδόσεις τα έδειχνε. Στα άλλα φόρουμ που δοκίμασα, xda, miui.gr και ένα ακόμα δείχνει τα replies κανονικά, καθώς και τα θέματα που έχω ανοίξει. Άρα οπως έγραψα και πιο πάνω είναι θέμα φόρουμ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Μπορει να είναι ετσι οπως το λες. Όμως θυμαμαι σε καποιες από τις τελευταίες (σχετικά) εκδοσεις, ειχα το θεμα που ανεφερα (στο μιυι.γρ σιγουρα) Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Βγήκε νέα έκδοση 7 build 907 πριν λίγο. Δείχνει πολύ καλή. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Βγήκε νέα έκδοση 7 build 907 πριν λίγο. Δείχνει πολύ καλή. Send From Note 3 With S8 Port Rom Ενημέρωσε μας αν επεστρεψαν οι καρτελες και αν έχει αλλα bug αλλιώς δεν το κουναω απο 5 7 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Βγήκε νέα έκδοση 7 build 907 πριν λίγο. Δείχνει πολύ καλή. Send From Note 3 With S8 Port RomΔηλαδή τι το πολύ καλό βλέπεις; Γιατί από τις προηγούμενες, δεν βλέπω απολύτως καμία διαφορά. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Βγήκε νέα έκδοση 7 build 907 πριν λίγο. Δείχνει πολύ καλή. Send From Note 3 With S8 Port RomΣτείλε την με πμ φίλε ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Στείλε την με πμ φίλε ONEPLUS A3003 Κι εγώ θέλω! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Ενημέρωσε μας αν επεστρεψαν οι καρτελες και αν έχει αλλα bug αλλιώς δεν το κουναω απο 5 7 2 Εδω καμμια ενημέρωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Εδω καμμια ενημέρωση; Μείνε με την 5.7.2 αν δεν βάλουν προσαρμογή στις καρτέλες δεν γυρνάω και εγώ. Ακόμα να καταλάβω γιατί το έβγαλαν. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Μείνε με την 5.7.2 αν δεν βάλουν προσαρμογή στις καρτέλες δεν γυρνάω και εγώ. Ακόμα να καταλάβω γιατί το έβγαλαν. Send From Note 3 With S8 Port Rom Ναι γι αυτό ρωτούσα βασικα. Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Εδώ και 4-5 μέρες μου κρασαρει πολύ το Tapatalk και σταματάει! Και μου ήρθε αυτό. Έχει τύχει σε άλλον;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Εδώ και 4-5 μέρες μου κρασαρει πολύ το Tapatalk και σταματάει! Και μου ήρθε αυτό. Έχει τύχει σε άλλον;;; ποια εφαρμογή είναι αυτή που σου λέει για τα σφάλματα; του κινητού; ενσωματωμένη; εγώ γράφτηκα για τις beta από μέσα από το play store και αυτή η τελευταία είναι αρκετά καλή και γρήγορη! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Οταν βαλουν τις καρτέλες πάλι παιδιά ενημερώστε μας αλλιώς δεν το κουναω εγω. Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 (edited) ποια εφαρμογή είναι αυτή που σου λέει για τα σφάλματα; του κινητού; ενσωματωμένη; εγώ γράφτηκα για τις beta από μέσα από το play store και αυτή η τελευταία είναι αρκετά καλή και γρήγορη! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι ειδοποίηση από το Tapatalk!! Δεν εχω βάλει κάτι έξτρα εγω. Πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο. Το Tapatalk λέει ότι είναι η εφαρμογή που μειώνει τις επιδόσεις! Edited July 14, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Είναι ειδοποίηση από το Tapatalk!! Δεν εχω βάλει κάτι έξτρα εγω. Πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο. Το Tapatalk λέει ότι είναι η εφαρμογή που μειώνει τις επιδόσεις! Την official εφαρμογή έχεις από το play store? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Την official εφαρμογή έχεις από το play store? Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΟχι. Έχω μια που μας είχε δώσει εδώ ο King και την περάσαμε πολλοί. Είναι χωρίς διαφημίσεις! Ίσως να είναι και λογικό που μου κρασαρει από μια άποψη..... Αλλά ήταν μια χαρά ως τώρα όμως!! Αν δω και συνεχίσει θα την σβήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Οχι. Έχω μια που μας είχε δώσει εδώ ο King και την περάσαμε πολλοί. Είναι χωρίς διαφημίσεις! Ίσως να είναι και λογικό που μου κρασαρει από μια άποψη..... Αλλά ήταν μια χαρά ως τώρα όμως!! Αν δω και συνεχίσει θα την σβήσωΑν έχεις πειραγμενες εκδόσεις δεν κάθεσαι μετά να αναρωτιέσαι γιατί κρασάρει. Ούτε υποστήριξη μπορείς να περιμένεις. Και αν βάζεις έτσι γενικά εφαρμογές που τις έχουν αγγίξει τριτοι, μην παραπονιέσαι μετά για προβλήματα ή άλλα θέματα. Εξαρχής είναι ρισκο όταν εγκαθιστας τρίτες εφαρμογές. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Είναι ειδοποίηση από το Tapatalk!! Δεν εχω βάλει κάτι έξτρα εγω. Πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο. Το Tapatalk λέει ότι είναι η εφαρμογή που μειώνει τις επιδόσεις! Πάντως εμένα μου μοιάζει εφαρμογή της Samsung. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Πάντως εμένα μου μοιάζει εφαρμογή της Samsung.Θα σε γελάσω... Αν έχεις πειραγμενες εκδόσεις δεν κάθεσαι μετά να αναρωτιέσαι γιατί κρασάρει. Ούτε υποστήριξη μπορείς να περιμένεις. Και αν βάζεις έτσι γενικά εφαρμογές που τις έχουν αγγίξει τριτοι, μην παραπονιέσαι μετά για προβλήματα ή άλλα θέματα. Εξαρχής είναι ρισκο όταν εγκαθιστας τρίτες εφαρμογές. Sent from my m1 note using TapatalkΔεν είπα το αντίθετο. Εννοείται πως τέτοιες εφαρμογές είναι λογικό να βγάζουν προβλήματα και να μην υπάρχει υποστήριξη κτλ κτλ. Απλά επειδή την έχουν πολλά παιδιά από δω ρωτάω αν έχουν το ίδιο πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Θα σε γελάσω... Δεν είπα το αντίθετο. Εννοείται πως τέτοιες εφαρμογές είναι λογικό να βγάζουν προβλήματα και να μην υπάρχει υποστήριξη κτλ κτλ. Απλά επειδή την έχουν πολλά παιδιά από δω ρωτάω αν έχουν το ίδιο πρόβλημα... Πρόκειται για εφαρμογή συστήματος της Samsung. Ρυθμίσεις - Συντήρηση συσκευής. Ελέγχει ποια διεργασία τρέχει άνευ λόγου στο παρασκήνιο και σε ενημερώνει. Η συγκεκριμένη "κρασάρει" εσωτερικά συνέχεια και σου τρώει μπαταρία. Όσον αφορά την έκδοση του tapatalk που χρησιμοποιείς, δοκίμασε διακοπή, διαγραφή δεδομένων, απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση μήπως διορθωθεί. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Εντωμεταξύ στην τελευταία έκδοση που μου ήρθε από play, πάλι δεν σε πηγαίνει στο τελευταίο μη αναγνωσμένο μήνυμα! Την παλεύουν καθόλου;;;; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts