king2009 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Λίγο lag που είχα με προηγούμενες εκδόσεις έχει εξαφανιστεί τελείως με την χθεσινή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Πωπω τώρα που είδα το screenshot του φίλου από πάνω θυμήθηκα ότι τα κανονικά χρώματα του tapatalk ειναι άσπρο και πορτοκαλί. Lol το έχω τόσο καιρό σε Dark Mode που το είχα ξεχάσει!! :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Πωπω τώρα που είδα το screenshot του φίλου από πάνω θυμήθηκα ότι τα κανονικά χρώματα του tapatalk ειναι άσπρο και πορτοκαλί. Lol το έχω τόσο καιρό σε Dark Mode που το είχα ξεχάσει!! :p:p:p Εμένα με στραβώνει Πολύ το dark mode!! Δεν το αντέχω ούτε μισό λεπτό!! Πάντα μου φαινόταν περίεργο το Πως το αντέχουν άλλοι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Γούστα είναι αυτά. Και μένα το άσπρο μου φαίνεται πολύ έντονο. Ιδιαίτερα τη νύχτα. Για αυτό το γύρισα σε Dark και το άφησα εκεί μόνιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Και εγώ μόνιμα με μαύρο φόντο. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 ένα θέμα που έχω είναι το εξής...... είμαι στο myphone, πάω στο subscribed, μου εμφανίζει κανονικά τα αδιάβαστα αρχικά, όταν λειπώ τα διαβάζω και πάω στην λίστα και σκρολαρω προς τα κάτω δεν με αφήνει να πάω σε όλα τα θέματα, αλλά κάποια στιγμή με γυρνάει πάλι στο πιο πρόσφατο διαβασμένο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Ναι, κάνει κάτι τέτοια κουλά, όπως επίσης πολλές φορές δεν έχει μαζεμένα τα αδιάβαστα και πρέπει να σκρολάρεις αρκετά διαβασμένα για να βρεις και τα υπόλοιπα που τυχόν δεν έχουν διαβαστεί. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Τι είναι το V? Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Ναι, κάνει κάτι τέτοια κουλά, όπως επίσης πολλές φορές δεν έχει μαζεμένα τα αδιάβαστα και πρέπει να σκρολάρεις αρκετά διαβασμένα για να βρεις και τα υπόλοιπα που τυχόν δεν έχουν διαβαστεί. Τα δείχνει κατά χρονολογική σειρά με το ποιο είναι το πιο πρόσφατο τελευταίο μήνυμα. Γι'αυτό πολλές φορές κάποια μένουν κάτω κάτω και προηγούνται αλλά διαβασμένα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Τα δείχνει κατά χρονολογική σειρά με το ποιο είναι το πιο πρόσφατο τελευταίο μήνυμα. Γι'αυτό πολλές φορές κάποια μένουν κάτω κάτω και προηγούνται αλλά διαβασμένα. Nai αλλά δεν σε αφήνει σκρολαρεις Μέχρι κάτω στην λίστα, διαβασμένα ή μη, να τα δεις ως το τέλος Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Τα δείχνει κατά χρονολογική σειρά με το ποιο είναι το πιο πρόσφατο τελευταίο μήνυμα. Γι'αυτό πολλές φορές κάποια μένουν κάτω κάτω και προηγούνται αλλά διαβασμένα. Από τη στιγμή που έχω ορίσει στις ρυθμίσεις να μου δείχνει πρώτα τα αδιάβαστα (και όχι γενικά κατά χρόνο δημιουργίας των μυνημάτων) και αυτό τα μπερδεύει με τα διαβασμένα ( δεν συμβαίνει πάντα) πρόκειται για bug, το οποίο το παρατηρώ στις τελευταίες εκδόσεις. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 (edited) Nai αλλά δεν σε αφήνει σκρολαρεις Μέχρι κάτω στην λίστα, διαβασμένα ή μη, να τα δεις ως το τέλος Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς, αυτό το κάνει και σε εμένα στο τάμπλετ για τα νήματα που είμαι subscribed. Δηλαδή, σκρολαρω κάτω και μετά από ένα σημείο δεν μου δείχνει νήματα στα οποία είμαι subscribed. Αλλά αυτό το κάνει για τα διαβασμένα μηνύματα. Στο κινητό δεν έχω θέμα, μου τα δείχνει όλα τα νήματα κανονικά. Edited November 6, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς, αυτό το κάνει και σε εμένα στο τάμπλετ για τα νήματα που είμαι subscribed. Δηλαδή, σκρολαρω κάτω και μετά από ένα σημείο δεν μου δείχνει νήματα στα οποία είμαι subscribed. Αλλά αυτό το κάνει για τα αδιάβαστα μηνύματα. Στο κινητό δεν έχω θέμα, μου τα δείχνει όλα τα νήματα κανονικά. Εννοώ ότι μου δείχνει πρώτα τα subscribed , ok τα διαβάζω, μετά αν πάω κάτω στην λίστα να βρω ένα θέμα δεν με πάει μέχρι Τέλος άλλα με γυρνάει πάνω πάλι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Ερώτηση: πως ανοίγουμε ένα λινκ του yt από εδώ μέσα μέσω του app του yt και όχι μέσω του browser; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Ερώτηση: πως ανοίγουμε ένα λινκ του yt από εδώ μέσα μέσω του app του yt και όχι μέσω του browser; Δεν σου βγάζει επιλογή Όταν πατας πάνω στο λινκ; εμένα κάθε φορά με ρωτάει αν θέλω να ανοιξω το youtube από τον browser η αν θέλω να ανοιξω την εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 (edited) Δεν σου βγάζει επιλογή Όταν πατας πάνω στο λινκ; εμένα κάθε φορά με ρωτάει αν θέλω να ανοιξω το youtube από τον browser η αν θέλω να ανοιξω την εφαρμογη Όχι τίποτα. Να κάνω reset τα preferences του browser και να ξαναδοκιμάσω; Το έκανα, αλλά τίποτα. Πάλι με τον browser το ανοίγει. Edited November 6, 2015 by rtifosi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Διαβάζοντας τα τελευταία θετικά σχόλια εδώ μέσα, αποφάσισα να προχωρήσω από την αγαπημένη 4.9.5 και να κάνω το update. Θετικοτατες εντυπώσεις από ένα πολύ πιο σύγχρονο tapatalk. Βέβαια η 4.9.5 έχει μείνει ως backup, γιατί όλο και κάνα άθλιο update θα κάνουν... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Διαβάζοντας τα τελευταία θετικά σχόλια εδώ μέσα, αποφάσισα να προχωρήσω από την αγαπημένη 4.9.5 και να κάνω το update. Θετικοτατες εντυπώσεις από ένα πολύ πιο σύγχρονο tapatalk. Βέβαια η 4.9.5 έχει μείνει ως backup, γιατί όλο και κάνα άθλιο update θα κάνουν... Είσαι άδικος. Εκτός από μερικές λίγο δύστροπες εκδόσεις στην αρχή της 5, όλες οι άλλες τα πηγαίνανε μια χαρά. Και είμαι από αυτούς που ανεώνουν εκτός Play.:) Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Είσαι άδικος. Εκτός από μερικές λίγο δύστροπες εκδόσεις στην αρχή της 5, όλες οι άλλες τα πηγαίνανε μια χαρά. Και είμαι από αυτούς που ανεώνουν εκτός Play.:) Απλά θυμάμαι τα δραστικά redesigns που μόνο μπερδευαν τον χρήστη. Το τωρινό layout είναι μια χαρά κατ εμε πάντως. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 (edited) Δεν θυμάμαι αν έχει απαντηθεί, αλλά πως γίνεται να ορίσουμε ένα thread ως αδιάβαστο ενώ έχει ήδη διαβαστεί; Επίσης μετά την τελευταία αναβάθμιση στα αδιάβαστα θέματα δεν με πηγαίνει στο πρώτο αδιάβαστο σχόλιο αλλά στο τελευταίο... Πάλι τα έκαναν χάλια. Edited November 11, 2015 by rtifosi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Εννοώ ότι μου δείχνει πρώτα τα subscribed , ok τα διαβάζω, μετά αν πάω κάτω στην λίστα να βρω ένα θέμα δεν με πάει μέχρι Τέλος άλλα με γυρνάει πάνω πάλι Με την τελευταία έκδοση διορθώθηκε το πρόβλημα :D Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Γιατι οταν κανω ποστ, διπλα στο ονομα μου βγαζει "ν" και οχι το σημα του ταπατολκ, οπως κανει σε πολλους? Ειχα πληρωσει την εφαρμογη και οταν σταματησε η εκδοση με την πληρωμενη εφαρμογη, εμφανιστικε αυτο το προβλημα. Εγραψα στην ταπατολκ, και μου ειπαν να κανω απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα . Ενω στο id μου, μου διχνει οτι ειμαι vip, οταν postάρω βγαζει διπλα απο το ονομα μου το αλλο συμβολο "ν" Εχει καποιος ιδεα πως μπορω να το διορθώσω? Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Γιατι οταν κανω ποστ, διπλα στο ονομα μου βγαζει "ν" και οχι το σημα του ταπατολκ, οπως κανει σε πολλους? Ειχα πληρωσει την εφαρμογη και οταν σταματησε η εκδοση με την πληρωμενη εφαρμογη, εμφανιστικε αυτο το προβλημα. Εγραψα στην ταπατολκ, και μου ειπαν να κανω απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα . Ενω στο id μου, μου διχνει οτι ειμαι vip, οταν postάρω βγαζει διπλα απο το ονομα μου το αλλο συμβολο "ν" Εχει καποιος ιδεα πως μπορω να το διορθώσω? Εγώ που δεν είχα πληρώσει την εφαρμογή και μου βγάζει και μένα το "v"...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Γιατι οταν κανω ποστ, διπλα στο ονομα μου βγαζει "ν" και οχι το σημα του ταπατολκ, οπως κανει σε πολλους? Ειχα πληρωσει την εφαρμογη και οταν σταματησε η εκδοση με την πληρωμενη εφαρμογη, εμφανιστικε αυτο το προβλημα. Εγραψα στην ταπατολκ, και μου ειπαν να κανω απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα . Ενω στο id μου, μου διχνει οτι ειμαι vip, οταν postάρω βγαζει διπλα απο το ονομα μου το αλλο συμβολο "ν" Εχει καποιος ιδεα πως μπορω να το διορθώσω? Σου βγάζει δίπλα το "ν" Γιατί σε βλέπει σαν vip στο tapatalk μιας και το είχες πληρώσει πριν. Άσχετα που το έκανες απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 εγω που δε το ειχα πληρωσει, γιατι με εχει vip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts