akilleas Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Και σε μένα δεν ανοίγει κανένα λινκ. Τουλάχιστον από το πρωί που το πήρα χαμπάρι. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Παιδιά, εσείς που έχετε θέμα με τα λινκ, μήπως εχθές σας ήρθε το update του tapatalk? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Το 5.2.6 έχω εδώ και αρκετό καιρό και από χθες δεν ανοίγει τα link. Δεν έκανα κανένα update. Μόνο στο myphone το έχω αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Εγώ δουλεύω την εκδοση 4.9.5. Αναβάθμισα σε 5.2.6 γιατί νόμιζα ότι φταίει η "απαρχαιωμένη" έκδοση που έχω, αλλά με καμμία version δεν ανοίγουν τα link's. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Όταν λέτε δεν ανοίγουν τα λινκ ποια εννοείτε; πχ στο ποστ 759 εμένα ανοίγει με όποιον browser θέλω.5.2.6 έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Όταν λέτε δεν ανοίγουν τα λινκ ποια εννοείτε; πχ στο ποστ 759 εμένα ανοίγει με όποιον browser θέλω.5.2.6 έχω Μόλις το τέσταρα κι εγώ, όλα μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Όντως παιδιά...... έστρωσε, τώρα ανοίγουν σε μένα!! Με την 4.9.5...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Όλα καλά και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Από σήμερα το πρωί Ούτε κ εγώ μπορώ να ανοίξω λινκ μέσα από το tapatalk. Δεν έβαλα σήμερα κάποια νέα εκδοση. Έχω εδώ και 4 μέρες περίπου την έκδοση 5.2.7 και μέχρι τώρα λειτουργούσε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 5.2.7 και εγώ και ανοίγει μια χαρά τα λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Η 5.2.7 δουλεύει υπέροχα, δεν θυμάμαι από πότε είχα να δω τέτοιο πράγμα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Σήμερα έφτιαξε το πρόβλημα με τα λινκ και σε μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Δοκιμάστε την 5.2.9 έκδοση. Είναι εξαιρετική με πολύ καλές νέες προσθήκες και πάει σφαίρα. Μπράβο τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Δοκιμάστε την 5.2.9 έκδοση. Είναι εξαιρετική με πολύ καλές νέες προσθήκες και πάει σφαίρα. Μπράβο τους Ρε συ 5η ώρα την πέρασα την 5.2.7'βγήκε ήδη 9; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Ρε συ 5η ώρα την πέρασα την 5.2.7'βγήκε ήδη 9; Η 5.2.7 είχε βγει μέρες απλά τώρα ήρθε σε μας από το playstore. Η 5.2.9 είναι πολύ διαφορετική και πιο smooth με πολλές προσθήκες. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα πάει νεράκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Η 5.2.7 είχε βγει μέρες απλά τώρα ήρθε σε μας από το playstore. Η 5.2.9 είναι πολύ διαφορετική και πιο smooth με πολλές προσθήκες. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα πάει νεράκι. Κάτι ******** με βγάζει από κάτω βλέπω Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Παιδια καλησπερα,θελω να κανω login στην σελιδα greekhacking.com αλλα δεν γινετε,μπορειτε να με βοηθησετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Παιδια καλησπερα,θελω να κανω login στην σελιδα greekhacking.com αλλα δεν γινετε,μπορειτε να με βοηθησετε? Πως να σε βοηθήσουμε ρε φίλος; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Πως να σε βοηθήσουμε ρε φίλος; Πετάει get_config error. Που οφείλετε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Πετάει get_config error. Που οφείλετε αυτό; Κάνε ένα clear cache της εφαρμογής και δοκίμασε το. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Έχω την έκδοση 5.2.7 και δεν εχω την δυνατότητα ν ανεβάσω φώτο, υπάρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Έχω την έκδοση 5.2.7 και δεν εχω την δυνατότητα ν ανεβάσω φώτο, υπάρχει λύση; Μια από τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 καπου πηρε το ματι μου οτι δε εχουμε την δυνατοτητα να ανεβασουμε συννημενα. για εικονες τις κανουμε upload σε καποια σελιδα και μετα paste εδω το url Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Πολύ καλή η έκδοση 5.3.1 που ανέβηκε σήμερα (σε μένα τουλάχιστον) στο play store. Ίσως η καλύτερη που έχουν βγάλει μέχρι τωρα! Ούτε κολλήματα ούτε κρασαρισματα ούτε τίποτα. Ταχύτατο. Τώρα αν κάποιος χρήστης στέλνει κάποιο σχόλιο από το tapatalk βγάζει το εικονίδιο δίπλα από το όνομα του. Edited November 3, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 (edited) Εντάξει η 5.3.2 τα ανοιγει ολα ακαριαια.Απιστευτο! Refresh οπως ο chrome είχε ή μπηκε τωρα; Edited November 4, 2015 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts