cb600f Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Εντάξει, νομίζω το έχουν τερματίσει! [ATTACH]63046[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο είναι οι αλλαγές? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Καλή μου φαίνεται η τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Μόνο σε μένα σκάει ακόμα όταν πάω να μπω σε κάποιο φόρουμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Δουλεύει μια χαρά με android M τελευταίο OTA. Έκανα και "like" στο παραπάνω μήνυμα lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 για αυτο κραζετε ολοι την εφαρμογη; επειδη κατεβασετε απο αλλου. αρα ειστε αδικοι γιατι μπορει να κατεβαζετε μια εκδοση της εφαρμογης που δεν ειναι για την δικη σας συσκευη. οσοι την εχουμε απο play δεν εχουμε τοσο συχνες ανανεωσεις και αυτο ειναι λογικο, αφου "Τρέχουσα έκδοση: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή". και το messenger και το twitter κανουν συνεχεις αναβαθμισεις(το εχουν ανακοινωσει κιολας), αλλά δεν ειδα ποτε καποιον να γκρινιαζει για αυτο. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Όλα άψογα είναι παιδιά δουλεύει ρολόι η 5αρα με έκδοση 5.1.1. Και το messenger από το apkmirror το αναβαθμίζω χωρίς κάποιο θέμα μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Εγώ έχω πει ότι οι αναβαθμίσεις του twitter είναι πολλές και δεν βλέπεις κάτι ιδιαίτερο. Εκτός από τις δυο τελευταίες. Πάντως δεν έκραξα τον τρόπο λειτουργίας, τις πολλές αναβαθμίσεις κράζω που σε πολλές φτιάχνουν κάτι και χαλάνε κάτι άλλο. Αν πρόσεχες λίγο καλύτερα θα έβλεπες στην παραπάνω φωτο ότι υπάρχουν την ίδια μέρα δυο αναβαθμίσεις. Για ποιες συσκευές ήταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Βάλανε κουμπί λαικ Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 (edited) Ήρθε η 5 στο play store. Την έβαλα στο κινητό(huawei honor 3c) και έχω force closes. Σε καμία προηγούμενη έκδοση δεν συνέβαινε αυτό στο κινητό. Edited July 17, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Η 5.0 παντως επαναφερει τα τεραστια γραμματα και αλλαζει και τη "στρογγυλεμενη" γραμματοσειρα που μου αρεσε. Αρα πισω στην 4.15 για μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Υπάρχει ρύθμιση γραμματοσειράς, δεν βολεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 βγηκε ηδη 5.0.1, την εβαλα και σκαει συνεχως μολις παω να ανοιξω καποιο φορουμ, οτι ναναι ειναι οι τυποι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Υπάρχει ρύθμιση γραμματοσειρας κανονικά. Βγήκε και 5.0.1 και 5.0.2 μια χαρά πάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Υπάρχει ρύθμιση γραμματοσειρας κανονικά. Βγήκε και 5.0.1 και 5.0.2 μια χαρά πάμε. Ρυθμίζεται και στο discussion card, ή μόνο στο discussion group? Είναι πολύ μεγάλα τα γράμματα στο discussion card (στη λίστα με τα threads) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 (edited) Όσο έχετε θέμα με fc, κάντε εκκαθάριση προσωρινής μνήμης της εφαρμογής του tapatalk. Κάτι άλλο, βλέπω ότι στα πμ, τα διαβασμένα δεν γίνονται grey out, υπάρχει κάποια ρύθμιση γι αυτό και δεν την βλέπω; Edited July 18, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 [ATTACH]63059[/ATTACH][ATTACH]63060[/ATTACH] Αυτό εννοώ. Διαφορά έκδοσης 4 με 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 (edited) Ρυθμίζεται και στο discussion card, ή μόνο στο discussion group? Είναι πολύ μεγάλα τα γράμματα στο discussion card (στη λίστα με τα threads) κι εμενα με ενδιαφερει αυτο κ το εψαχνα, αλλα δεν βρηκα να μας δινει επιλογη.. επισης, Κάτι άλλο, βλέπω ότι στα πμ, τα διαβασμένα δεν γίνονται grey out, υπάρχει κάποια ρύθμιση γι αυτό και δεν την βλέπω; γινονται gray out μονο οι τιτλοι των μηνυματων νομιζω κι οχι το περιεχομενο τους, το οποιο δεν μ αρεσει ουτε εμενα και τα updates καλα κρατουν: εχουμε ηδη το 5.0.3 Edited July 18, 2015 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 γινονται gray out μονο οι τιτλοι των μηνυματων νομιζω κι οχι το περιεχομενο τους, το οποιο δεν μ αρεσει ουτε εμενα Δυστυχώς δεν γίνονται grey out οι τίτλοι, αυτό είναι το άσχημο, ας ελπίζουμε κάποια στιγμή να το δουν κι αυτό. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Από την 4.15.10 μου ήρθε ενημέρωση η 5.0.3. Κάτι δεν έκατσε καλά και κάθε φορά που έμπαινα σε forum έπρεπε να βάζω user name και κωδικό. Έκανα απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση αλλά στο Google Play βλέπω μόνο την παλιά version που είχα πριν. Ότι να' ναι! Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Κι εμένα από 4.15.10 πήγε σε 5.0.3,αλλά δουλεύει μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 (edited) Και εγω εχω θεμα με το user name και με log in αλλα μονο σε ενα φορουμ... :/ Στα αλλα ολα κομπλε. Χωρις να κανω αναβαθμιση. Τι στο καλο...; ΑΚΥΡΟ: Τελικα αποδεικτηκε οτι στο forum γινεται συντηρηση. Σορυ. Edited July 19, 2015 by rtifosi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Ehhh ok then... :/ [ATTACH]63100[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Ehhh ok then... :/ [ATTACH]63100[/ATTACH] Δεν είχαμε και ποτέ διαφημίσεις. Adaway και άγιος ο Θεός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Ναι και εγω που δεν το εχω δεν εχω δει ποτε διαφημισεις. Anyways. Οντως με εχουν κανει vip. Δεν ειναι spam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts