taliban Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 On 3/9/2021 at 12:55 ΜΜ, tolisfz6 said: Δεν νομίζω να περιμένουμε τζάμπα. Θα το παλέψουν. Πάντως από ότι τσέκαρα πριν από λίγο, όχι μόνο δεν λειτουργεί αλλά εξαφανίστηκε κιόλας από την εφαρμογή το myphone 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Λέγεται σε άλλο νήμα ότι ξεκίνησε στο tapatalk το απλό. Γεγονός είναι ότι σε παραπέμπει πάντως να το ανοίξεις με tapa από browser. Στο tapa pro δεν εμφανιζεται ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 2 χρήστες ανέφεραν ότι παίζει και οι 2 έχουν iphone. Σε android δεν νομίζω πως λειτουργεί ακόμη.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 3 hours ago, bbbb said: 2 χρήστες ανέφεραν ότι παίζει και οι 2 έχουν iphone. Σε android δεν νομίζω πως λειτουργεί ακόμη.. Σε iPhone έπαιζε άραγε και νωρίτερα ή τώρα άρχισε; Αν άρχισε τώρα, καλό σημάδι και για μας με Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Με βάση όσα είχαν αναφερθεί είχε σταματήσει και σε iPhone ταυτόχρονα με εμάς. Προφανώς τώρα ξεκίνησαν και είναι καλό σημάδι ότι επιτέλους θα έχουμε Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 9 minutes ago, sgatzo said: Με βάση όσα είχαν αναφερθεί είχε σταματήσει και σε iPhone ταυτόχρονα με εμάς. Προφανώς τώρα ξεκίνησαν και είναι καλό σημάδι ότι επιτέλους θα έχουμε Tapatalk Όχι, σε android είχε σταματήσει καιρό πριν απο τα iphone. Πάντως σίγουρα είμαστε σε καλό δρόμο! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Δουλεύει κανονικά και σε Android παιδιά.Σβήστε το απο τις συντομεύσεις και καντε το αναζήτηση.Όλα καλά!Edit : δουλεύει και το pro που έχω αγορασμένο!Δουλεύουν και ειδοποιήσεις :)Μπράβο ρε μάγκες!!Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Επιτέλους!!! Ευχαριστούμε@myphone adminΣτάλθηκε από το SM-A426B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Έχουμε πλέον το myphone και πάλι στο Tapatalk.Ένα μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστούμε στους admin.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro 1 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Μπράβο παιδιά! Ευχαριστούμε! Sent from my SM-G780F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Επιτέλους.Σας ευχαριστούμε οι tapatalkάκιδες----------- Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Επιτέλους, ένα πολύ ευχάριστο νέο!!!Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Ξαφνιάστηκα!!.Με την νέα πλατφόρμα του site, πλέον έρχονται ΚΑΙ στο Tapa οι ειδοποιήσεις με τα θέματα που ακολουθούμε ----------- Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Ευχαριστούμε πολύ για το Tapatalk! Έγινε πάλι όπως πριν κι όλα τα θέματα που ακολουθούσα επανήλθαν σαν να μην πέρασε μέρα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 όλα καλά λοιπόν και εδώ !!!! με την τελευταία έκδοση από play storeSent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Όντως ήθελε σβήσιμο και ξανά αναζήτηση!Ευχαριστούμε πολύ!Σε μας που το συνηθίσαμε ήταν λίγο περίεργα χωρίς αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Εμένα γιατί δεν μου το βράδυ το my phone.... Το είχα και έφυγε τώρα δεν το βρίσκω καν... Και στην αναζήτηση.... Τι κάνω;;... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Εμένα γιατί δεν μου το βράδυ το my phone.... Το είχα και έφυγε τώρα δεν το βρίσκω καν... Και στην αναζήτηση.... Τι κάνω;;... Στην αναζήτηση, ψάξε myphone.grΘα σου βγάλει από κάτω το σήμα του νέου σιτε. ----------- Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 6 minutes ago, coulis said: Στην αναζήτηση, ψάξε myphone.gr Θα σου βγάλει από κάτω το σήμα του νέου σιτε. ----------- Tapa Μπα τίποτα.... Ούτε στο android μου το βγάζει ότι στο iPhone δεν ξέρω άλλαξα σχέδιο αλλιώς λέγεται;;;;😤😤 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Εάν μάθεις με tapatalk δύσκολα χωρίς αυτό. Βλέπω έβαλαν και like Μπράβο στα παιδιά. Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπα τίποτα.... Ούτε στο android μου το βγάζει ότι στο iPhone δεν ξέρω άλλαξα σχέδιο αλλιώς λέγεται;;;;Δες ssΣτάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 4 minutes ago, Frankk said: Μπα τίποτα.... Ούτε στο android μου το βγάζει ότι στο iPhone δεν ξέρω άλλαξα σχέδιο αλλιώς λέγεται;;;;😤😤 κάνε log out απο το την εφαρμογή, διέγραψε την και ξανά βάλτη απο την αρχή! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 7 minutes ago, menioseten said: Εάν μάθεις με tapatalk δύσκολα χωρίς αυτό. Βλέπω έβαλαν και like Μπράβο στα παιδιά. Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δες ss Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπα τίποτα δεν μου το βγάζει και στα δύο που βλέπω....θα περιμένω ίσως... ευχαριστώ πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Μπα τίποτα δεν μου το βγάζει και στα δύο που βλέπω....θα περιμένω ίσως... ευχαριστώ πάντως..Βγάλε ότι έκδοση tapatalk έχεις και κατέβασε την 8.8.6 Εμένα έπαιξε χωρίς να κάνω κάτι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Γιατί δεν παίζει με την νέα έκδοση του tapatalk? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Βγάλε ότι έκδοση tapatalk έχεις και κατέβασε την 8.8.6 Εμένα έπαιξε χωρίς να κάνω κάτι. Δεν έχει σημασία η έκδοση.Εγώ δουλεύω κ βλέπω κανονικά το φόρουμ, με την 7.3.6----------- Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts