noisex Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Είχε πολλά προβλήματα κι όχι μόνο χθες, αλλά για κάνα 3μερο τουλάχιστον. Σήμερα, προς το παρόν, είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 και εμένα δεν έμπαινε αλλά τελικά ήθελε ξανά login σε κάθε φόρουμ μέσα από το Tapatalk.. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Μιας και εχω μαζεψει 12£ απο το google rewards για να μην τις χάνω καθώς ληγουν είπα να κάνω συνδρομή VIP 0,77£ τον μήνα.Το κάνω τον Σεπτέμβρη ,δωρεάν ο πρώτος μήνας .Αλλά έβγαζε προβλημα επικοινωνήστε με το support.To παράτησα.Ξαναδοκιμάζω τώρα,παίρνουν τα 0,77£ απο τον λογαριασμό αλλά πάλι επικοινωνήστε με το support.Aκύρωσα την συνδρομή και τους έβαλα ένα αστεράκι και τον λόγο που το έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Εμένα δεν έμπαινε σε κανένα forum χτες όλη μέρα. Το έκανα απεγκατάσταση και διαγραφή και το ξαναπέρασα αλλά τίποτα. Σήμερα όλα οκ! Στάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Tapatalk has been pulled from the Google Play Store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Tapatalk has been pulled from the Google Play StoreΠροσωρινό είναι, κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Πάντως ακόμα δεν υπάρχει στο play store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkpro.activity Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Πάντως ακόμα δεν υπάρχει στο play store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkpro.activityΕμένα πάντως φαίνεται. Άκυρο,προσπαθώντας να κάνω εγκατάσταση μου βγάζει σφάλμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 έχετε και εσείς πρόβλημα σήμερα με το tapatalk ή είναι μόνο δικό μου πρόβλημα; Δεν μπορώ να συνδεθώ σε κανένα forum. Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 έχετε και εσείς πρόβλημα σήμερα με το tapatalk ή είναι μόνο δικό μου πρόβλημα; Δεν μπορώ να συνδεθώ σε κανένα forum. γενικό το πρόβλημα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Το Tapatalk pro δεν έχει πρόβλημα πάντως... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Ούτε με το pro μπαίνω πουθενά. Από το πρωί δεν έχει φτιάξει ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Το Tapatalk pro δεν έχει πρόβλημα πάντως... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είμαι με την Pro έκδοση και έχω πρόβλημα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Ειναι πρόβλημα του tapa. Κ σε αλλα φορουμ δύσκολα μπαίνει (αν μπει) Και εγω εχω την pro Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 εμένα είναι χάλια η σύνδεση στο σταθερό με wind οπτική. σέρνονται οι ιστοσελίδες. υποπτεύομαι έχει σχέση το ένα με το άλλο Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 α κατάλαβα, κι εμένα διάφορα προβλήματα μου ήρθαν απ'το απόγευμα με σαιτ που επεσαν, κάνα cloudflare υποψιάζομαι πάλι, κλασικά, αύριο θα μάθουμε λογικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Και εγώ είχα πρόβλημα χτες από κάποια στιγμή και μετά. Σήμερα φαίνεται να έφτιαξε. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Και εγώ είχα πρόβλημα χτες από κάποια στιγμή και μετά. Σήμερα φαίνεται να έφτιαξε.Ετσι ακριβώς Tapatalk Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Παιδιά το xda σταμάτησε να δουλεύει με το Tapatalk? My OnePlus 7 Pro Still Rocks Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Παιδιά το xda σταμάτησε να δουλεύει με το Tapatalk? My OnePlus 7 Pro Still Rocks Βάλε το XDA Labs 1.1.7b-rc2 By XDA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Βάλε το XDA Labs 1.1.7b-rc2 By XDA.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου My OnePlus 7 Pro Still Rocks Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Εμένα και αυτό που κατέβασα πάλι ότι δεν έχω δίκτυο μου λέει ... Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Καλησπέρα.Εμαθε κανείς πότε θα ξαναγίνει συμβατό το XDA με το tapatalk; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 δεν θα ξανά γίνει είπαν, μόνο με την εφαρμογή τους πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 συγνώμη αλλά ούτε στη desktop έκδοση έχει πεδία για user και pass ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts