coulis Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 δεν υπάρχει πλέον αυτή η ρύθμιση Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Στην κορυφαια!!! εκδοση 5.7.2 που εδωσε πιο πανω ο king, υπαρχει!!! Θα πας ρυθμισεις-edit discussion card-grey out read discussion (τσεκ) ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 οχι και κορυφαια, εγω την σουταρα γιατι ηθελα να εχω ειδοποιησεις απο μερικα φορουμ και απο μερικα οχι, ε, αυτο δεν το εκανε με τιποτα οτι κι αν δοκιμασα, οποτε 8αρα και paging κι αλλα καλουδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 οχι και κορυφαια, εγω την σουταρα γιατι ηθελα να εχω ειδοποιησεις απο μερικα φορουμ και απο μερικα οχι, ε, αυτο δεν το εκανε με τιποτα οτι κι αν δοκιμασα, οποτε 8αρα και paging κι αλλα καλουδια Το κάνει και μάλιστα εξαιρετικά καλά. Από άλλα έρχονται ειδοποιήσεις από άλλα τις κόβεις. Η κορυφαία έκδοση του tapatalk από τις εκατοντάδες που έχει βγάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Στην κορυφαια!!! εκδοση 5.7.2 που εδωσε πιο πανω ο king, υπαρχει!!! Θα πας ρυθμισεις-edit discussion card-grey out read discussion (τσεκ) ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Εισαι ωραιος φιλε ,ξεχασα οτι υπαρχει αυτην η επιλογη ,επισης για μενα αυτη η εκδοση ειναι κορυφη ,ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Το κάνει και μάλιστα εξαιρετικά καλά. Από άλλα έρχονται ειδοποιήσεις από άλλα τις κόβεις. Η κορυφαία έκδοση του tapatalk από τις εκατοντάδες που έχει βγάλει. σορι, γραψε λαθος, την 6.5.0 pro σουταρα γι αυτο το λογο, η 5.7.2 δεν ειχε καν ειδοποιησεις για παραθεσεις (quotes)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 σορι, γραψε λαθος, την 6.5.0 pro σουταρα γι αυτο το λογο, η 5.7.2 δεν ειχε καν ειδοποιησεις για παραθεσεις (quotes)! Έχει ρε συ τι λες? Χρόνια τώρα κάπου χάθηκες στις εκδόσεις. Η 5.7.2 έχει τα πάντα στην κυριολεξία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 (edited) οκ, το βρηκα: εβαλα και την 5.7.2 η οποια εχει μεν το τελειο να ρυθμιζεις οπως θελεις τις ειδοποιησεις ανα φορουμ, αλλα δεν εχει ξεχωριστη ρυθμιση για την παραθεση! με απενεργοποιημενες τις ειδοποιησεις για καποιο φορουμ, παιρνεις αν σε παραθεσουν; Edited October 1, 2018 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 οκ, το βρηκα: με απενεργοποιημενες τις ειδοποιησεις για καποιο φορουμ, παιρνεις αν σε παραθεσουν; Όχι βρε συ. Όπως θες τα φτιάχνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 πφφφ εφαγε ban; κριμα ηθελα να του γραψω οτι εγω θελω να παιρνω τις παραθεσεις απο παντου, ενω για απαντησεις να μου στελνει μονο απο αυτα που θελω, νομιζω το πετυχα μετα την ενημερωση παντως, τις παραθεσεις μου τις στελνει με email (email notifications μεσα απο το tapatalk), εκτος απο το xda που στελνει απο μονο του email και ειδοποιησεις για απαντησεις παιρνω απο το tapatalk και μονο για τα forum που θελω, για την ωρα φαινεται να παιζει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Ban γιατί έφαγε ο φίλος king? Το έγινε παιδιά? Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Ban γιατί έφαγε ο φίλος king? Το έγινε παιδιά? Mate the 10 pro be with youΜήπως γιατί έδωσε πάλι σπασμένες εφαρμογές εδώ στο φόρουμ; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 700 φορές τον έχουμε πει Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Αν δεν κάνω λάθος είναι το apk της 5.7.2 με μαύρο φόντο (xda version) Δεν πρέπει να είναι σπασμένη εφαρμογή, ίσως να έκανε κάτι άλλο σε άλλο νήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Αν δεν κάνω λάθος είναι το apk της 5.7.2 με μαύρο φόντο (xda version) Δεν πρέπει να είναι σπασμένη εφαρμογή, ίσως να έκανε κάτι άλλο σε άλλο νήμα.Ε εντάξει δεν υπάρχει και νήμα που να μη γράφει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Ban γιατί έφαγε ο φίλος king? Το έγινε παιδιά? Mate the 10 pro be with you Ευτυχως οχι για το ''σπασμενο'' tapatalk παντως. Εχει πολλα καλα αλλα δεν εννοει να καταλαβει πως το myphone ειναι τεχνολογικο (εστω και με την πολυ ευρεια εννοια του ορου) και δε επιτρεπονται πολιτικες, αθλητικες ή και μαγειρικες αντιπαραθεσεις. Ευτυχως παντως το μπανακι ειναι μονο 3ημερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Λευτεριά στην Βασιλεια ! Πολύτιμη η βοήθειά του :) Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Ελευθερώστε το βασιλειά!! Είναι χρήσιμη η βοήθειά του ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Έλεος με το "λευτεριά" κλπ!!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Προσπαθώ να στείλω pm μέσω tapatalk και μου γράφει you have turn off pm. You must turn on by editing options. Δεν μπορώ να βρώ από ρυθμίσεις πως να ανοίξω τα pm. Καμία ιδέα; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Προσπαθώ να στείλω pm μέσω tapatalk και μου γράφει you have turn off pm. You must turn on by editing options. Δεν μπορώ να βρώ από ρυθμίσεις πως να ανοίξω τα pm. Καμία ιδέα; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια πείτε ρε παιδιά , γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 (edited) Εδώ είμαι παιδιά 3 μερούλες banaki λόγω των γνωστών αντιπαραθεσεων. Για τα pm πιο πάνω δοκίμασε να κάνεις ένα uninstall και να ξανά βάλεις το tapatalk λογικά θα στρώσει. Δεν υπάρχει κάπου επιλογή για να μην μπορείς να στείλεις pm. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για τις ειδοποιήσεις πηγαίνετε επεξεργασία προφίλ και notifications και βάζετε ότι επιλογές θέλετε όπως παρακάτω. Και για ειδοποιήσεις στο κινητό Σε κάθε φόρουμ ξεχωριστά γίνεται αυτο. Ρυθμίσεις για τα πάντα. Edited October 6, 2018 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 ποια έκδοση είναι αυτή; γιατί η 5.7.2 δεν μου εμφανίζει εμένα όλες αυτές τις ρυθμίσεις, αυτά μόνο μου δείχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 ποια έκδοση είναι αυτή; γιατί η 5.7.2 δεν μου εμφανίζει εμένα όλες αυτές τις ρυθμίσεις, αυτά μόνο μου δείχνει Είναι η έκδοση 5.7.2 που δουλεύω χρόνια και έβαλα λινκ πιο πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 ορίστε και με την δικιά σου έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Εβγαλα βίντεο δες λίγο που ακριβώς πάω https://youtu.be/pFHheSEBSrc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts