patrickdrd Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 σκαλωσε μαλλον παλι, δεν μου ενημερωνει τις συνδρομες (subscriptions).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Θα γράψω κάτι που μέχρι πρίν 1 με 1,5 χρόνο εκνευριζόμουν να διαβάζω στο topic αυτό......... :) Βάλτε την 5.7.2 να βρείτε την ηρεμία σας ξανά !!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 ποια 5.7.2; απο desktop μπαινω στο https://www.tapatalk.com/notifications και δεν μου τις εχει ανανεωσει, το θεμα ειναι στον server τους, οχι στην εκδοση (client) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 νεα χαρακτηριστικα (features): https://www.tapatalk.com/groups/tapatalksupport/new-features-custom-smiley-multiple-account-log-in-t40646.html Τι χάλασαν πάλι ? Βρε βάλτε 5.7.2 να ησυχασετε Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Τι χάλασαν πάλι ? Βρε βάλτε 5.7.2 να ησυχασετε Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk +1000 Σταθερος στην 5.7.2 εδω κ 1,5 χρονο ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 (edited) αλλα ντ αλλα της παρασκευης το γαλα.. δεν εχει σχεση η εκδοση λεμε, ακουει κανεις;;;; απο σταθερο υπολογιστη μπαινω να διαβασω τα feeds και δεν εχουν ενημερωθει εδω και 10 ωρες!!! μπειτε να δειτε με οποια εκδοση εχετε! μπηκα και απο την εφαρμογη, επαναλαμβανω το προβλημα ειναι παλι στον server!!! edit: και μολις ειδα οτι πηρα και like για καποιο μηνυμα και ειδοποιηση δεν ηρθε καμια! (ενω το εχω να με ειδοποιει για τα like!) Edited August 30, 2018 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatista88 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Το σήμα του Tapatalk δίπλα από το όνομα τι σημαίνει? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Το σήμα του Tapatalk δίπλα από το όνομα τι σημαίνει? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπλό μέλος. Και το V δηλώνει VIP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Εξαφανίστηκαν όλα τα participated με το τελευταίο update. Άντε να παρακολουθήσεις forum έτσι. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Εξαφανίστηκαν όλα τα participated με το τελευταίο update. Άντε να παρακολουθήσεις forum έτσι. Sent from my SM-N960F using TapatalkΣτην Pro έκδοση υπάρχουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 (edited) Δεν έχει καμία σχέση αυτό κ εγώ την pro έχω, έκανα αναβάθμιση και χάθηκαν. Κενό tab. Edit: Γύρισα στην 7.4 και επανήλθαν. Πιο χτικιάρικα update από το Tapatalk ορκίζομαι δε δίνει κανένας άλλος dev, καμίας εφαρμογής. Edited August 31, 2018 by nfeel Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Βγήκε έκδοση 8.0! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Η τελευταία έκδοση στο playstore είναι η 7.4. Για beta μιλάτε; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Βγήκε έκδοση 8.0! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Να σου πω ότι πήδηξα από την χαρά μου θα ναι μεγάλο ψέμα :p Βρε μείνετε με τη 5 7.2 λέμε :cool: Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Δικός μου είσαι συ! Άντε μέχρι την 5.7.5 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Δικός μου είσαι συ! Άντε μέχρι την 5.7.5 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ας το πάρει το ποτάμι... Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Μόλις την έβαλα, ωραία φαίνεται. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Η τελευταία έκδοση στο playstore είναι η 7.4. Για beta μιλάτε; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk8.0.1 από Play store, Αλλά είμαι beta user Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Στην 8.0.1 είχα τα εξαφανισμένα subscribed και participated. Γύρισα στην 8 τα ίδια. Γύρισα στην 7.4 κ είναι οκ. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Εγώ είμαι 8.0.1 χωρίς να είμαι beta και χωρίς προβλήματα με sub-part! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 στην 8.0.1 πως στον κόρακα βάζω με την σειρά που θέλω τα φόρουμ? μόνο να βάλω το καθένα πάνω πάνω ή κάτω κάτω έχει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 5.7.2. Χρόνια τώρα που και που δοκιμάζω καμία νέα και ξανά πίσω. Το έχουν καταστρέφει το tapatalk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 ακόμα να φτιάξουν το θέμα να τα ΆΣΧΕΤΑ screenshots σε ποστ? έλεος. πέρασα την 8 και μου εμφανίστηκε screenshot σε ποστ άσχετο! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Δυστυχώς όσο δεν υπάρχει εναλλακτική θα τραβάμε αυτά τα ζόρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Είναι καλό ερώτημα γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική όμως. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts