akilleas Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Εγώ με την Προ μπαίνω απροβλημάτιστα. Sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Έκανα επανεγκατάσταση την προ έκδοση και το πρόβλημα επιμένει. Πέρασα μετά την δωρεάν έκδοση και ως δια μαγείας όλα δουλεύουν ρολόι... Τι παίζει τελικά με τους απατεώνες; Αγοράζεις πρώτα μια εφαρμογή και μετά την παρατάει; Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Παιδιά πώς μπορώ να ανοίγω τα λινκ με δικό μου Browser;;; Δεν μπορώ να βρω την ρύθμιση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Παιδιά πώς μπορώ να ανοίγω τα λινκ με δικό μου Browser;;; Δεν μπορώ να βρω την ρύθμιση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Thanks. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Νέα έκδοση [6.5.0 (872)]. Πολύ γρήγορη και χωρίς κάποιο πρόβλημα (ως τώρα) και με καινούρια καλούδια! :cool: Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Νέα έκδοση [6.5.0 (872)]. Πολύ γρήγορη και χωρίς κάποιο πρόβλημα (ως τώρα) και με καινούρια καλούδια! :cool: Μού ήρθε και μένα σήμερα. Πέρα από την καλύτερη απεικόνιση των θεμάτων, δεν έχω προσέξει κάποια άλλη διαφορά. Όχι ότι πριν μου κολλούσε. Sent from my m1+note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Έφυγε το κουμπάκι που πατάμε για να μαρκάρουμε ένα θέμα ως διαβασμένο. Εκτός και αν υπάρχει κάπου η ρύθμιση και δεν την βλέπω... Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 (edited) Μου ήρθε κ εμένα σήμερα ενημέρωση! Παιδιά τώρα πως ανεβάζω από το Tapatalk φωτογραφίες που τις έχω στο άλμπουμ της συσκευής;;; Επίσης μου άλλαξε την υπογραφή μόνο του! Πως την αλλάζω να γράφει ότι θέλω εγω;; Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 13, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Άντε πάλι... Πώς διώχνουμε τις φωτογραφίες από τη λίστα με τα subscribed threads; Στάλθηκε από το X98+Plus+II+%28C2D6%29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit: Και φυσικά, η υπογραφή έχει δική της προσωπικότητα και αλλάζει μόνη της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Άντε πάλι... Πώς διώχνουμε τις φωτογραφίες από τη λίστα με τα subscribed threads; Στάλθηκε από το X98+Plus+II+%28C2D6%29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit: Και φυσικά, η υπογραφή έχει δική της προσωπικότητα και αλλάζει μόνη της. η πλάκα είναι ότι σε εμένα έφυγαν κάνοντας τσεκ το show photo .....ότι νάναι :lol: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 (edited) η πλάκα είναι ότι σε εμένα έφυγαν κάνοντας τσεκ το show photo .....ότι νάναι :lol: τουλάχιστον αυτό δούλεψε σε μένα με untick και ούτε στην beta έχουν φτιάξει τη υπογραφή κάτι πίνουν αυτοί εκεί....άμα δεν χαλάσουν κάτι δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ Edited March 14, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Μετά την τελευταία ενημέρωση της beta έχει εξαφανιστεί το lag που είχα κατά το scrolling. Είναι πολύ πιο ομαλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Μετά την τελευταία ενημέρωση της beta έχει εξαφανιστεί το lag που είχα κατά το scrolling. Είναι πολύ πιο ομαλό. Παιδιά σε μένα το lag είναι μόνο μέχρι να φορτώσει το νήμα για λίγο στην αρχή. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα πηγαίνει μια χαρά. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Edit: Και φυσικά, η υπογραφή έχει δική της προσωπικότητα και αλλάζει μόνη της. νέο update σε beta και θαρρώ πως το έφτιαξαν για το λόγου το αληθές.... LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 νέο update σε beta και θαρρώ πως το έφτιαξαν για το λόγου το αληθές.... LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ!! Σε μένα τώρα ήρθε νέο update και δεν το έφτιαξαν... Ακόμα με την δικιά του υπογραφή τα στέλνει. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Σε μένα τώρα ήρθε νέο update και δεν το έφτιαξαν... Ακόμα με την δικιά του υπογραφή τα στέλνει. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πάτα παρατεταμένα,στην ρύθμιση της υπογραφής,στο myphone.gr και θα σου βγάλει να τη αλλάξεις LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 [ATTACH]66584[/ATTACH] LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Πες την διαδικασία από την αρχή γιατί κάπου χανομαι :D Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 ρυθμίσεις>υπογραφή.... πάντα για την beta μιλάω! LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 ρυθμίσεις>υπογραφή.... πάντα για την beta μιλάω! LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ!! Με Beta είμαι.. Δεν βρίσκω τις ρυθμίσεις :/ Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 στις ρυθμίσεις του προφίλ σου είναι ένα κεφαλάκι που έχει,,, :p LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 στις ρυθμίσεις του προφίλ σου είναι ένα κεφαλάκι που έχει,,, :p LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ!! Τις ρυθμίσεις για την αλλαγή υπογραφής στο Tapatalk! Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στις ρυθμίσεις του προφίλ σου είναι ένα κεφαλάκι που έχει,,, :p LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ!! Αυτό που λες ψαχνω να βρω και δεν υπάρχει πουθενά στις 2 τελευταίες εκδόσεις.... Μονο αυτό βρίσκω σαν προφιλ https://postimg.org/image/s0ixlbnc5/ Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Τις ρυθμίσεις για την αλλαγή υπογραφής στο Tapatalk! Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk [ATTACH]66586[/ATTACH] πάτα παρατεταμένα στο myphone και θα ανοίξει η ρύθμιση να τήν αλλάξεις LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 [ATTACH]66586[/ATTACH] πάτα παρατεταμένα στο myphone και θα ανοίξει η ρύθμιση να τήν αλλάξεις LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ!! Κάτι δεν πάει καλά... Με παρατεταμένο πάτημα μου βγάζει αυτο. Και αν πατησω δεξιά τις τελείες πάλι αυτό βγάζει https://postimg.org/image/6j9bxabdj/ Edit : το βρήκα!!! Αμάν δηλαδή χαχαχα Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts