king2009 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Ωραίο! Πως το ενεργοποιούμε;;; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάνεις install το apk από το link που έδωσα πάνω από την έκδοση 6.4.3. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Είμαι στην 6.4.6 Έχει καιρό ή ήρθε πρόσφατα γιατί το έχασα το update. Ρωτάω γιατί πήγαινα προσαρμογή και έσβηνα τι δεν ήθελα να φαίνεται και τώρα δεν υπάρχει επιλογη. Καμία βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 οντως, την ειδα κι εγω αυτη την μπουρδα γι αυτο και γυρισα τελικα και στα δυο μου κινητα στην 5.7.2 και ησυχασα, τοση φασαρια να βαζουμε updates και τοσο συχνα μονο και μονο για να δουμε τι εχει χαλασει καθε φορα κι απο βελτιωσεις απο ελαχιστες εως αχρειαστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Η 6.4.3 είναι υποδειγματικη και καλύτερη της 5.7.2 που έχει κάποια bugs. Η 6.4.6 είναι για τα πανηγύρια. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 1) δεν εχω παρατηρησει καποιο bug τουλαχιστον με την χρηση που κανω προσωπικα, και ειδοποιησεις ερχονται κανονικοτατα πλεον και στην ωρα τους και εικονες βλεπω πλην ελαχιστων εξαιρεσεων και τα φορουμ για τα οποια δεν παιρνω ειδοποιησεις μπορω ανα πασα στιγμη να μπω να διαβασω, 2) δεν γινεται/δεν εχουμε τοσο χρονο να καθομαστε να ψαχνουμε καθε φορα ποια εκδοση ειναι καλη και ποια εχει θεματα, ειναι η μονη εφαρμογη που το κανει αυτο - εχει τοσες "απαιτησεις" απο τους χρηστες, οταν οι υπολοιπες δουλευουν απροσκοπτα ειτε παρουν update ή οχι.. αλλη μια φορα εχει τυχει με το viber που δεν μπορουσαμε να κανουμε κληση με viber out μετα απο καποια αναβαθμιση, στο tapatalk ομως συμβαινει αρκετα συχνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 1) δεν εχω παρατηρησει καποιο bug τουλαχιστον με την χρηση που κανω προσωπικα, και ειδοποιησεις ερχονται κανονικοτατα πλεον και στην ωρα τους και εικονες βλεπω πλην ελαχιστων εξαιρεσεων και τα φορουμ για τα οποια δεν παιρνω ειδοποιησεις μπορω ανα πασα στιγμη να μπω να διαβασω, 2) δεν γινεται/δεν εχουμε τοσο χρονο να καθομαστε να ψαχνουμε καθε φορα ποια εκδοση ειναι καλη και ποια εχει θεματα, ειναι η μονη εφαρμογη που το κανει αυτο - εχει τοσες "απαιτησεις" απο τους χρηστες, οταν οι υπολοιπες δουλευουν απροσκοπτα ειτε παρουν update ή οχι.. αλλη μια φορα εχει τυχει με το viber που δεν μπορουσαμε να κανουμε κληση με viber out μετα απο καποια αναβαθμιση, στο tapatalk ομως συμβαινει αρκετα συχνα OK, μετά από μία σύντομη και αψυχολόγητη απουσία, επέστρεψε η δυνατότητα απόκρυψης tabs από τα φόρουμς. Να δούμε ομως τι άλλες εκπλήξεις μας κρύβει η 4.6.7 :D Tapatalked from my Nexus 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 χαχα ανάποδα 6.4.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Πετάει η 6.4.7 πραγματικά σφαίρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Πραγματικά είναι πολύ γρήγορη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Ρε παιδιά δεν μπορώ να μπω στο forum πια με Tapatalk, παίζει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Ολα οκ εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Ρε παιδιά δεν μπορώ να μπω στο forum πια με Tapatalk, παίζει κάτι? Μια χαρά είναι σε μένα Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Κανενα προβλημα και εδω :) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Είχα την dark που έδωσαν πιο πίσω και ξαφνικά εκεί που δεν είχα διαφημίσεις σε συγκεκριμένο φόρουμ άρχισε να μου τις πετάει σε κάθε γωνιά..Πίσω στην παλιά καλή 5.7.2 Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Παίδες αντιμετωπίζει κανείς θέματα με το xda στην τελευταία vip έκδοση; Από χθες δεν μπορώ με τίποτα να μπω στο xda. Έκανα sign out, ξανά log in αλλά πάλι τα ίδια... Δοκίμασα εκκαθάριση δεδομένων στο tapatalk πάλι τα ίδια... Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Μόλις μπήκα χωρίς πρόβλημα Sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 (edited) Με v6.4.7 [Vip] μπαίνω κανονικά αλλά σε ένα θέμα που παρακολουθώ μου ζητάει κωδικό επειδή λέει είναι προστατευμένο φόρουμ, τον δίνω και μου λέει ότι είναι λάθος. Όλα αυτά για το XDA. Edited February 27, 2017 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Βάλτε το xda labs για χρήση του xda πολύ ανώτερο σε όλα από το tapatalk Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Το θέμα είναι ότι δούλευε μια χαρά με το tapatalk και τα είχες όλα μαζεμένα... Τώρα μου βγάζει network error... Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Εμένα μου δουλεύει κανονικά, σε όποιο φόρουμ και να δοκίμασα Sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Το θέμα είναι ότι δούλευε μια χαρά με το tapatalk και τα είχες όλα μαζεμένα... Τώρα μου βγάζει network error... Sent from my Mi-4c using Tapatalk Δεν διαφωνώ απλά η εφαρμογή xda labs είναι σε άλλο επίπεδο Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Και εγώ δεν μπορώ να μπω. Και το αγόρασα κιόλας.. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Εγώ πάλι μπαίνω κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 μια από τα ίδια και εγώ,κανένα πρόβλημα σε κανένα φόρουμ:cool: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Παιδιά στο Pro υπάρχει το πρόβλημα.. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts