mol Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Πολύ καλή αναβάθμιση και πραγματικά εντυπωσιακές αναβαθμίσεις συνέχεια μπράβο τους ελπιζω να ειναι ιδιου επιπεδου ή καλυτερη απ την 5,7,2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Τι αποδείξεις? Σε 20 λεπτά χρήσης cpu έχει κατανάλωσει περίπου 190 mAh όπως θα δεις στην τελευταία γραμμή. ο chrome αναλογικά καταναλώνει λιγότερο. Για το 4g δεν αναφέρομαι στο χρόνο φορτωματος σελίδας, αλλά στην κατανάλωση ενέργειας της εφαρμογής σε σχέση με WiFi. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160609/ff0f61264f85b91dbb0932236e961557.jpg Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Κάτι πρόβλημα έχεις για δες εμένα. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160609/942e089258bbae0f386c03508906485a.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 (edited) Κάτι πρόβλημα έχεις για δες εμένα. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160609/942e089258bbae0f386c03508906485a.jpg Πόση ώρα cpu το έχεις χρησιμοποιήσει? Αν δεν κάνω λάθος είναι 1 λεπτό, εγώ το χρησιμοποίησα 20 φορές παραπάνω οπότε αναλογικά έχουμε την ίδια κατανάλωση σε mah. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited June 9, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Πόση ώρα cpu το έχεις χρησιμοποιήσει? Αν δεν κάνω λάθος είναι 1 λεπτό, εγώ το χρησιμοποίησα 20 φορές παραπάνω οπότε αναλογικά έχουμε την ίδια κατανάλωση σε mah. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Σόρρυ έχεις δίκιο να βοηθήσω πήγα και έγινα σαν του ξύπνιους που απλά θέλουν να γράψουν κάτι. Γράψε λάθος. Αλλά εξακολουθώ να είμαι σίγουρος γιατί το δουλεύω Πολύ ότι δεν έχω κανένα πρόβλημά με την κατανάλωση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Σόρρυ έχεις δίκιο να βοηθήσω πήγα και έγινα σαν του ξύπνιους που απλά θέλουν να γράψουν κάτι. Γράψε λάθος. Αλλά εξακολουθώ να είμαι σίγουρος γιατί το δουλεύω Πολύ ότι δεν έχω κανένα πρόβλημά με την κατανάλωση του. No problem ;) , κουβέντα κανουμε. Δεν είπα ότι είναι πρόβλημα, άλλωστε είναι απο τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ περισσότερο. Απλά ανάφερα οτι δεν είναι και από τις λιγότερο ενεργοβόρες εφαρμογές, γιατί έχω παρατηρήσει ότι η κατανάλωση δεν διαφέρει και πολύ από άλλες εφαρμογές τύπου chrome και Facebook και το έχω παρατηρήσει και σε άλλα κινητά που χρησιμοποιώ. Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει εγώ, δεν λέω ότι είναι κανόνας. Επίσης έχω την εντύπωση ότι με mobile data καταναλώνει περισσότερο ενέργεια από ότι με WiFi, αλλά δεν το έχω τσεκάρει με αριθμούς. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Αυτή τη στιγμή το φορτίζω, αλλά γενικά και εγώ δεν έχω δει τρελή κατανάλωση μπαταρίας. Θα κάνω ένα κύκλο αποφόρτισης χρησιμοποιώντας tapa, fb, messenger κτλ. Ίσως τελικά να καταναλώνει και να μην το καταλαβαίνουμε. Btw, 1) σε ΜΗ amoled αν είναι σε dark theme παίζει κάποιο ρόλο στη κατανάλωση; Και 2) Έχεις ειδοποιήσεις; Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 No problem ;) , κουβέντα κανουμε. Δεν είπα ότι είναι πρόβλημα, άλλωστε είναι απο τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ περισσότερο. Απλά ανάφερα οτι δεν είναι και από τις λιγότερο ενεργοβόρες εφαρμογές, γιατί έχω παρατηρήσει ότι η κατανάλωση δεν διαφέρει και πολύ από άλλες εφαρμογές τύπου chrome και Facebook και το έχω παρατηρήσει και σε άλλα κινητά που χρησιμοποιώ. Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει εγώ, δεν λέω ότι είναι κανόνας. Επίσης έχω την εντύπωση ότι με mobile data καταναλώνει περισσότερο ενέργεια από ότι με WiFi, αλλά δεν το έχω τσεκάρει με αριθμούς. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Δημήτρη ούτε καν να το συγκρίνεις με Facebook. Δεν υπάρχει χειρότερο πρόγραμμα στο να τρώει μπαταρία. Όποιος δουλεύει προγράμματα που δείχνουν ακριβώς την κατανάλωση μπορεί να καταλάβει και μόνος του. Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Δημήτρη ούτε καν να το συγκρίνεις με Facebook. Δεν υπάρχει χειρότερο πρόγραμμα στο να τρώει μπαταρία. Όποιος δουλεύει προγράμματα που δείχνουν ακριβώς την κατανάλωση μπορεί να καταλάβει και μόνος του. Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk Μια απο τα ιδια skype και το viber,για μενα και χειροτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Με περίπου 30 λεπτά δεν μου εμφανίζεται καν στα ποσοστά της κατανάλωσης. Όλα αυτά χωρίς ειδοποιήσεις. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Έχω βάλει στην white του adaway *.tapatalk.com αλλά δεν μου ανοίγει Κανένα link, τι @:€ συμβαίνει; Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Βάλε redirect.viglink.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Βάλε redirect.viglink.com Το έβαλα με #. Πρώτα αλλά δεν δουλεύει Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Βάλτο χωρίς # Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Βάλτο χωρίς # μια από τα ίδια χωρίς *. :mad: Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 *.viglink.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 *.viglink.com Σηκώνω τα χέρια ψηλά! Με τίποτα δεν ανοίγει link! sent by using tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Παιδιά γνωρίζετε πως ανεβάζουμε gif μέσω tapatalk? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Έχω παρατηρήσει ότι όταν γράφω από το Tapatalk πολλές φορές δίπλα από το username έχει ένα μπλε εικονίδιο με ένα V μέσα αυτό το έχουν όσοι είχαν αγοράσει την εφαρμογή; και εάν ναι αυτοί που την είχαν αγοράσει τι προνόμια έχουν σε σχέση με αυτούς που έχουν την free ? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 με v ειναι οσοι μπαινουν απο pc Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Έχω παρατηρήσει ότι όταν γράφω από το Tapatalk πολλές φορές δίπλα από το username έχει ένα μπλε εικονίδιο με ένα V μέσα αυτό το έχουν όσοι είχαν αγοράσει την εφαρμογή; και εάν ναι αυτοί που την είχαν αγοράσει τι προνόμια έχουν σε σχέση με αυτούς που έχουν την free ? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To v ειναι vip user. Δες σχετικα >> https://support.tapatalk.com/threads/diamond-icon-by-userid.32437/ και εδω >> https://support.tapatalk.com/threads/ios-android-how-to-get-vip-status-deadline.28348/ Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Δεν είναι όσοι μπαίνουν από υπολογιστή!! Το ν είναι vip User στο tapatalk! Αυτοί δηλαδή που είχαν αγοράσει την Pro έκδοση που κυκλοφορούσε κάποτε για το tapatalk και μπαίνουν από αυτη. Υπήρχε η pro και η free έκδοση παλαιότερα. Τώρα υπάρχει μόνο η δωρεάν, η άλλη δεν υπάρχει πλέον για κατέβασμα. Την απεσυραν για κάποιο λογο. Η διαφορα pro με free είναι πως στην pro έκδοση δεν υπάρχουν διαφιμησεις ενώ στην δωρεάν βλέπεις διαφημιστικα μπάνερ σε μερικά forums. Όχι σε όλα!! Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με!!! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 To v ειναι vip user. Δες σχετικα >> https://support.tapatalk.com/threads/diamond-icon-by-userid.32437/ και εδω >> https://support.tapatalk.com/threads/ios-android-how-to-get-vip-status-deadline.28348/ Και εγώ έχω το μπλε εικονίδιο μιας και το είχα αγοράσει πιο παλιά. Δεν ήξερα τα υπέρ του να είσαι vip στην παρούσα φάση. Όλα λύθηκαν τώρα!! Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το πορτοκαλί στην εφαρμογή; Δεν είναι όσοι μπαίνουν από υπολογιστή!! Το ν είναι vip User στο tapatalk! Αυτοί δηλαδή που είχαν αγοράσει την Pro έκδοση που κυκλοφορούσε κάποτε για το tapatalk και μπαίνουν από αυτη. Υπήρχε η pro και η free έκδοση παλαιότερα. Τώρα υπάρχει μόνο η δωρεάν, η άλλη δεν υπάρχει πλέον για κατέβασμα. Την απεσυραν για κάποιο λογο. Η διαφορα pro με free είναι πως στην pro έκδοση δεν υπάρχουν διαφιμησεις ενώ στην δωρεάν βλέπεις διαφημιστικα μπάνερ σε μερικά forums. Όχι σε όλα!! Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με!!! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Πάλι το άλλαξαν. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 τι αλλαξαν; φαγωθηκατε να βαλουμε την 6.0, την βαλαμε, μετα μαθαμε οτι ειναι beta, ειδαμε οτι εχει φτασει 6.0.4, αλλα ολες beta πρεπει να ειναι αυτες, στο play τιποτα ακομα, δεν εχουμε ορεξη να κανουμε τους beta testers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Άλλαξε λίγο η αρχική οπτικά. Μπήκαν κάποια σύμβολα που δεν έχω ιδέα τι είναι. 6.05.738. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160630/7de374d7176f393152dcc3a2a95a4543.jpg Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts