dimathess Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Καλησπέρα σε όλους...είμαι κάτοχος του Honor 6 και παράγγειλλα από το ίντερνετ από Αθήνα ένα tempered glass για το τηλέφωνο μου, και μου έστειλαν κατά λάθος για το Honor 6 Plus....όποιος ενδιαφέρεται το χαρίζω γιατί μου το έκαναν αντικατάσταση από το κατάστημα... Επειδή μένω Θεσσαλονίκη, όποιος το χρειάζεται ας στείλει pm.... Παράθεση By all means marry. If you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Επαθα το ιδιο με σένα με την διαφορά οτι το λαθος το εκανα εγω. Αν θελει κάποιος για το plus εχω και εγω ενα περίσσιο. Να σημειώσω πως εχω το tempered στην touch plus έκδοση για χειρισμό της συσκευής εκτος οθόνης. Φυσικα μιλω για το αυθεντικό για honor. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Παιδιά γνωρίζετε που μπορώ να βρω όσο πιο φθηνά γίνεται το συγκεκριμένο κινητό και από καλό μαγαζί? Όσο έψαξα το merimobiles το έχει στα 285$ την 32αρα έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Αν είναι κανείς από Πάτρα και θέλει θήκη δωράκι αας μου στείλει μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camel555 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Η διάρκεια κλήσεων φαίνεται κάπου ή θα πρέπει να κατεβάσω app? Έχω την 4.4.2. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Καλημέρα,το κινητό μας έχει πάρει αισίως την 6.0. Θα πρότεινα να κάνεις όλες τις αναβαθμίσεις! Παρόλα αυτά νομίζω φαίνεται κ στην 4.4.2. Αν πας στην καρτέλα με τις κλήσεις και πατήσεις το " i " δλδ το info δίπλα από την κλήση που σε ενδιαφέρει, έχει το αρχείο καταγραφής κλήσεων με όλες τις πληροφορίες ανά κλήση. Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 (edited) Παιδιά έχω την έκδοση EMUI3.1_PE-TL10C00B361 Πως μπορώ να βάλω την lollipop 6.0 ? Κατέβασα καποιες ρομ αλλά δεν μου τις περνάει και γράφει faild. Edited August 2, 2016 by alelo Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camel555 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Σε ευχαριστώ justapstar7 για την απάντησή σου. Το i δείχνει μόνο την διάρκεια για το συγκεκριμμένο αριθμό δυστυχώς, και όχι στο σύνολο που με ενδιαφέρει. Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις αναβαθμίσεις: τον πρώτο καιρό και μέχρι πέρυσι το κινητό έκανε αναβαθμίσεις (απο settings-updater-check for updates). Έχω την 4.4.2 EMUI 3.0 και model number PE-UL00 και ειναι unrooted. Ποιός ο τρόπος (κάποιο λινκ ίσως) για να κάνω update στην 5 ή 6 όπως σωστά ανέφερες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camel555 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Τελικά έκανα την αναβάθμιση, ολα οκ. Υπάρχει κάποια επίσημη σελίδα της huawei / emui που να έχει εκεί τις αναβαθμίσεις και το κυριότερο, να είναι η σελίδα στα αγγλικά και όχι στα κινέζικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 (edited) Καλησπέρα σας. Έχουμε υπόψιν κανένα κατάστημα με tempered glass για εμπρός και πίσω;; Edited August 27, 2016 by Johny-B Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω το honor 6 plus έχω ένα θέμα με το μικρόφωνο όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει στις κλήσεις δεν λειτουργεί πάντα μια δουλεύει μια όχι ενώ στο messenger Viber wechat λειτουργεί κανονικά γνωρίζει κανείς κάτι;;; Δεν δουλεύει καθόλου ή ακούγεται στους συνομιλητές 2η φωνή; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts