virland Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Το oppomart το έχει στην ευρωπαϊκή του αποθήκη...για όποιον ενδιαφέρεται. Εγώ το παρήγγειλα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα το έχω, απλά το έχει μόνο σε μαύρο. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Αφού το βιάστηκα τουλάχιστον θα πάρουμε καμιά θήκη να μας έρθει νωρίτερα απο το Eurohouse. Γιατί βλέπω να έρχεται πρώτα το δικό σου virland κ μετά το δικό μου! Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ξερουμε αν υποστηριζει mhl hdmi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 ήρθε το κινητό. πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές . Σβέλτο με πολύ καλή απόκριση δεν λαγκαρει πουθενά . Εγώ έχω το lg g3 16gb και αυτό το πήρα για την κοπέλα μου . Η φωτογραφική μηχανή είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδά. Τα χρώματα είναι λίγο κορεσμένα άλλα πολλές φόρες αυτό αφήνει πολύ καλή αίσθηση. Είναι λεπτό,πιο λεπτό από το g3 με διαφορά, πολύ στιβαρή κατασκευή . Η οθόνη του είναι κορυφαία , απίστευτη ευκρίνεια . Τέλος για την μπαταριά βλέπω να πηγαίνει αρκετά καλά (41% 8 ώρες με μπαταριά 3 ώρες οθόνη) . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=407888&page=4 Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Βγάλε και μια φωτο σε εσωτερικό χωρο να δουμε ή μια νυχτερινή . Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Ψήνομαι άσχημα για το κινητό, ειδικά μιας που είναι και κάμερα Phone... αλλά με βλέπω να κάνω λίγο υπομονή ακόμα μιας και πέσει η τιμή, είναι και το νέο lenovo cyber shot που θα βγει και έχω μπερδευτει:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Ένα γενικό ριβιού.. Πολύ καλό κινητό.. Ποιοτική - στιβαρή υλοποίηση, φοβερή οθόνη. Με την κάμερα δεν έχω ασχοληθεί ακόμα όσο θα ήθελα, τα πρώτα δειγματα είναι ανάλογα του επιπέδου του κινητού. Η αυτονομία με ικανοποιεί πλήρως, με Wind (ρύθμιση 3G/2G auto) που δεν φημίζεται για το σήμα της στην Βοιωτία και ιδιαίτερα στην περιοχή που βρίσκεται η εργασία μου (Παραλία Διστόμου) έχω χωρίς να προσέχω ιδιαίτερα, τις 5μιση+ ώρες. Για του λόγου το αληθές : [ATTACH]58005[/ATTACH] Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 3η φόρτιση, ενεργές και οι 2 κάρτες αυτή την φορά : [ATTACH]58104[/ATTACH] Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heliades Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Καλησπέρα, Εχθές έφτασε μετά απο 6 ημέρες με DHL το honor 6 plus! Η παραγγελία μου έγινε απο OPPOMART και γενικά όλα πήγαν καλά. Το κινητό είναι άριστο και η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή. Δεν έχω βέβαια και μεγάλη πείρα απο android smartphones αλλά η γενική εντύπωση είναι πολύ καλή. Το τηλέφωνο που είχα ήταν το HTC Touch Diamond 2... Έχω όμως ένα θέμα και αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει καμμιά ιδέα.. Η SIM που είχα ήταν μεγάλη οπότε την έκοψα με το ειδικό εργαλειάκι και τοποθετήθηκε στην υποδοχή του τηλεφώνου. Όμως δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται το τηλέφωνο την ύπαρξή της... Εξακολουθεί και γράφει πάνω αριστερά no card.. Είμαι συνδρομιτής στην cosmote. Μήπως πρέπει να πάρω απο cosmote άλλη SIM; διότι αυτή είναι αρκετά παλιά, 10ετίας και βάλε. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Προτείνεται ναι για να πιάνεις και 4G. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heliades Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Ευχαριστώ, θα το κάνω.. Είναι καλύτερα απο cosmote ή και στο Γερμανό το ίδιο είναι; Να ρωτήσω και κάτι ακόμη. Το no card μπορεί να είναι και θέμα ασυμβατότητας λόγω που δεν αγοράστηκε απο Ελλάδα ή θα έβγαζε κάποιο άλλο μήνυμα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Με wind και Vodafone κάρτες κανένα πρόβλημα συμβατότητας μέχρι στιγμής. Εξάλλου έχει επιλογή να επιλέγεις ποια κάρτα, ποια υποδοχή ειναι για 4G/3G/2G και ποια 2G με ενα κλικ απο το μενού. Για Cosmote θα βάλω μια κάρτα που έχω το βράδυ να σου πω τι και πως. Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 3η φόρτιση, ενεργές και οι 2 κάρτες αυτή την φορά : [ATTACH]58104[/ATTACH] Σε τι επίπεδο εχεις την φωτεινότητα;;; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Σε τι επίπεδο εχεις την φωτεινότητα;;; Πάνω απο την μέση συνεχώς και ποτέ στο αυτόματο. Λόγω εργασίας απο τις 8 ώρες που είμαι στην δουλειά τις 2 είναι στα 3/4(το λέω χοντρικά) και το υπόλοιπο της ημέρας στα 2/4. Στην ρύθμιση "θερμοκρασία χρώματος" το έχω και αυτό στην μέση ακριβώς. Το 5ωρο το έχει στο τσεπάκι της η μπαταρία είμαι σίγουρος. Όσο αφορά την φωτογραφική μηχανή,μπορώ να πω σε άπταιστα ελληνικά.. very nice! Ίσως είναι και η πολύ καλή οθόνη που με κάνει να εντυπωσιάζομαι αλλά δεν το νομίζω σε αυτή την περίπτωση. Ρυθμίσεις: http://s4.postimg.org/9z9q80g8p/Screenshot_2015_03_16_01_22_55.jpg http://s4.postimg.org/dhlq4eh4p/Screenshot_2015_03_16_01_23_17.jpg http://s4.postimg.org/k6no6od2x/Screenshot_2015_03_16_01_23_35.jpg Μία φώτο χωρίς ιδιαίτερες ρυθμίσεις σε χαμηλού φωτισμού δωμάτιο με bokeh effect. http://s1.postimg.org/txac1zebv/IMG_20150314_18584_1.jpg Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heliades Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Καλησπέρα. Τελικά άδικα ανησύχισα με την sim. Το πρόβλημα δεν ήταν πως ήταν παλιά ή δεν την είχα κόψει καλά... Πήρα και απο Γερμανό μία καινούργια micro sim, την έβαλα και πάλι τα ίδια ...no card! Ποιό ήταν το πρόβλημα; Απλά ήθελε reboot η συσκευή με την κάρτα μέσα!! Που να το ξέρω; Μέχρι τώρα τα κινητά που είχα έπρεπε να κλείσουν και να αφαιρεθεί η μπαταρία για να βάλεις την κάρτα sim. Την έβαζα με ανοιχτή τη συσκευή και αφού νόμιζα οτι δεν την έβλεπε την έβγαζα και δεν μου πήγε ποτέ ο νούς να κάνω reboot.. Και βέβαια όσους ρώτησα κανείς δεν το φαντάστηκε αυτό, όσπου ένας φίλος μου έριξε την ιδέα αλλά χωρίς να είναι και αυτός σίγουρος οτι θα γίνει κάτι. Τέλος πάντων η συσκευή είναι πολύ καλή έως άριστη σε όλα της και ήδη κάποιοι που την είδαν απο κοντά είναι έτοιμοι για παραγγελία. Το μόνο που πρέπει να ασχοληθεί κανείς είναι να βγάλει όλα αυτά τα κινέζικα app που έχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Μια βραδυνη μπορεί καποιος να βγαλει και μια απο εσωτερικό χώρο να δούμε?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Απογευματινή με συννεφιά,HDR focus στα κουμπιά με το λουκέτο http://s11.postimg.org/wz6c0lfmn/IMG_20150324_170814.jpg Απογευματινή με συννεφιά,HDR focus στο κουμπί "σταυρό" http://s11.postimg.org/hnrxm8swv/IMG_20150324_170912.jpg Εσωτερικού χώρου Super Night, με Auto ISO και Auto Exposure(20sec) με focus στις καραμέλες. Φωτισμός(χαμηλός) στα 4μέτρα πίσω λάμπα δαπέδου. http://s11.postimg.org/bggjm2x5r/IMG_20150324_234435.jpg Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Απογευματινή με συννεφιά,HDR focus στα κουμπιά με το λουκέτο http://s11.postimg.org/wz6c0lfmn/IMG_20150324_170814.jpg Απογευματινή με συννεφιά,HDR focus στο κουμπί "σταυρό" http://s11.postimg.org/hnrxm8swv/IMG_20150324_170912.jpg Εσωτερικού χώρου Super Night, με Auto ISO και Auto Exposure(20sec) με focus στις καραμέλες. Φωτισμός(χαμηλός) στα 4μέτρα πίσω λάμπα δαπέδου. http://s11.postimg.org/bggjm2x5r/IMG_20150324_234435.jpg Το 20 sec που το βλέπεις; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά για την ημέρα. Οταν πατάς την επιλογή super night έχεις επιλογή για ρύθμιση στο ISO και το Exposure. Μόλις επιλέξεις τις ρυθμίσεις που θέλεις, και πατήσεις το κλείστρο μετράει αντίστροφα ο χρόνος που επέλεξες μέχρι να βγει η φωτογραφία. [ATTACH]58587[/ATTACH] [ATTACH]58588[/ATTACH] [ATTACH]58589[/ATTACH] Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ενημέρωση λογισμικού πριν κάνα 3ωρο [ATTACH]58607[/ATTACH] [ATTACH]58608[/ATTACH] [ATTACH]58609[/ATTACH] Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Επίσης αν πας να τραβήξεις φώτο και πατήσεις σε κάποιο σημείο να εστιάσει σου βγάζει δίπλα ένα μικρό εικονίδιο του ήλιου. Αν πατήσεις πάνω σου βγάζει μια μπάρα όπου ανεβάζοντας την δίνει φως στην εικόνα η αντίθετα της αφαιρεί. Σε γενικές γραμμές και αφού έχουν περάσει πολλά κινητά από τα χέρια μου μπορώ να πω ότι βγάζει καταπληκτικές φωτογραφίες σε όλους τους φωτισμούς. Και η ρύθμιση το "ευρύ διάφραγμα" που έχει είναι όλα τα λεφτά. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 (edited) [ATTACH][ATTACH]58615[/ATTACH] Η πρώτη είναι σε εσωτερικό χώρο με το εφέ "ευρύ διάφραγμα" και η δεύτερη πάλι σε εσωτερικό χώρο χωρίς φλας με χρήση μόνο του εικονιδίου που μου δίνει την δυνατότητα να προσθέσω περισσότερο φως. Edited March 26, 2015 by virland Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Καλησπέρα, Εχθές έφτασε μετά απο 6 ημέρες με DHL το honor 6 plus! Η παραγγελία μου έγινε απο OPPOMART και γενικά όλα πήγαν καλά. Το κινητό είναι άριστο και η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή. Δεν έχω βέβαια και μεγάλη πείρα απο android smartphones αλλά η γενική εντύπωση είναι πολύ καλή. Το τηλέφωνο που είχα ήταν το HTC Touch Diamond 2... Έχω όμως ένα θέμα και αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει καμμιά ιδέα.. Η SIM που είχα ήταν μεγάλη οπότε την έκοψα με το ειδικό εργαλειάκι και τοποθετήθηκε στην υποδοχή του τηλεφώνου. Όμως δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται το τηλέφωνο την ύπαρξή της... Εξακολουθεί και γράφει πάνω αριστερά no card.. Είμαι συνδρομιτής στην cosmote. Μήπως πρέπει να πάρω απο cosmote άλλη SIM; διότι αυτή είναι αρκετά παλιά, 10ετίας και βάλε. Ευχαριστώ. φίλος καλησπέρα να σε ρωτήσω κάτι για το site OPPOMART ? είναι ευρωπαϊκό η κινεζικό? Σε ρωτάω για να δω τι παίζει με τελώνιο και DHL. Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 (edited) Από oppomart το πήρα και εγώ είναι κινέζικο αλλά πλέον έχει και ευρωπαϊκή αποθήκη. Το είχε διαθέσιμο και μέσα σε 8 μέρες το είχα. Edited March 26, 2015 by virland Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Virland πολύ ωραία τα δείγματά σου, δοκίμασε να βγάλεις καμια νυχτερινή με μεγάλη έκθεση να δούμε τι ψάρια πιάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts